Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese selam..
sıcak ve bunaltıcı havalar,ramazanla birlikte geldi...

kristen ve yaseminden haber var mı diye baktım ama ikiside yazmamış.inşallah herşey yolundadır...

AZRA hamileymişsin çok şükür.Rabbim tamamına erdirsin canım ya çok sevindim.hamilelil hikayeni paylaştın mı?göremedim ben.adettendir.topiği sessiz takip edenlere yaptıkların umut olur

evet katılıyorum azra, bende yazmıştım sana hikayeni anlatırmısın diye. hepimiz bekliyoruz. benim gibi bekleyenlere umut olsun.

krishazelden haberi olan var mı? meraktayım....

yasemin sen de gelince mutlaka yaz bize.bebeğin nasılmış. doktor ne dedi?

evet katılıyorum azra, bende yazmıştım sana hikayeni anlatırmısın diye. hepimiz bekliyoruz. benim gibi bekleyenlere umut olsun.

krishazelden haberi olan var mı? meraktayım....

yasemin sen de gelince mutlaka yaz bize.bebeğin nasılmış. doktor ne dedi?

ben de merak ediyorum ben deee

selam kızlaaar..
nasılsınız bakalım..
bende azranın hamileliği ile lgili olarak hem fikrimi söyleyeyim hem de bildiklerimi paylaşayım
ve sizi meraktan kurtarayım dedim:)))
azra hamilelik sürecini yaptıklarını en ince ayrıntısına kadar paylaşacaktır eminim
ama sanırım kesin sonucu alıp pöyle paylaşmak istiyro.
çünkü henüz kan testi yaptırmadı.
fikrini değiştirmediyse eğer bugün sağlık ocağında kan verecek yarında sonucu alacak bakalım..
hemen kana gtmek istemedi adeti gecikince idrarda görmüş pozitif sonucu
önce ovulasyon testinde görmüş sorada idrar testnde..
belirtileri de varmış çok şükür:))
biliyorsunuz tüp bebek görüşmelerine gtmişti
bu aylarda tedaviye başlayacaklardı geçen aylarda aşılaması iptal olmuştu öyle böyle derken
rabbim doğal yoldan gönderdi meleğini
ama çok mücadele etti çok uğraş verdi
özellikle tüp öncesi son kozlarını oynadı:))))
ve oldu çok şükür soğan kürü falanda yapmış polip var diye
eşi için de kendi için de bir sürü vitamin kullanmıştı
inşallah kanda güzel sonucunu alınca hepsini bir bir anlatacak bize ve hepimize bir kez daha umut olacak:)))

azraaaaammmmm senin adına o kadar mtluyum ki:))) seni anınca hep bi tebessüm yayılıyor dudaklarımda
rabbim inşalalh sorunsuzca devam ettirsinnn....

azracım senin adına söylemiş oldum bikaç şeyi ama kusuruma bakmazsın umarım..
tutamadım ne biliyorsam söylemek istedim
aayyyy ben senden hevesli çıktım valla
utanmasam bebeği nasıl yaptığını burada çatır çatır anlatacağım:))))
hadi çabuk gel de anlat bize her şeyiiii..
umudumuuuuuzzzzz olll:)))

kızlar hiç canlı sperm bulunamayanlarda da umut var mı

canım vardır tabi niye olmasın..
allalhtan ümid kesilr mi hiç..
azoserm topiğine de baktın mı hiç..
tese meliyatıyla canlı sperm buunuyor ve tüp bebek yapılıyor
inşalah rabbim de veriyor:)))
gerekli olan bir sperm zaten..
inşalah tüp öncesi eşine takviyeler verirsin
belki bu yolla biraz da olsa sperm görülür
her şeyi denemek lazım rabbimden hiç ümit kesmeden..

çoook teşekkür ederim arkadaşım

kızlar hiç canlı sperm bulunamayanlarda da umut var mı

benim eşimde azospermi cnm. allaha binlerce şükür olsun ki kafamda birsürü böyle soru varken tedavi sonucu (ancak mikrotese) bulunan spermlerle hamile kaldım. bebeğimi kaybettim bazı sebeplerden ama umutsuz vaka değil yani içinde bulunduğun durum.....

umudunu sakın kaybetme. sadece yorucu zahmetli ama sonu çokkk güzel olan bir yol.
rabbim kucağımızı en yakın zamanda doldurucak inş.

nasıl güzel moral oluyor böyle süpriz gebelikler!!!

çok ama çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin, nazarlardan korusun bebeğini

bağışlayan ve esirgeyen allah ne büyük.
okadar duygulanıyorum ki anlatamam. son dakikada nasıl meşaketli bir yoldan kurtuldun. allahın sevdiği kulmuşsun.....

sizler bana çok umut oluyorsunuz, sizinle gülüyor- ağlıyorum.. Rabbim dualarımızı geri çevirmez, O çok rahmetlidir..

yasemin naptın canım çok merak içindeyiz seni aşagıda görünce kaçırmadan soruyum dedim güzel haberlerle gelmişsindir inşallah

yasemin kuzun inşallah iyidiir canım:))))

Bende merak ettim inşallah güzel haberler verir

ben de merak ediyorum ben deee

Arkadaşlar doktordan sonra hemen cevap veremedim, düşünüp merak etmişsiniz çok teşekkür ederim....
Bu doktorda gittiğim diğer doktorlardan farklı bişey söylemedi, hemen hemen aynı şeyler işte, ileleyen haftalarda belki başka seyler çıkacak belki çıkmayacak (
Ama ilk defa bebeğimin durumunu bu kadar net gördüm ve konuştuk....keşke demek istemiyorum ama keşke doktorlar yanılmıştır umuduyle gitmiştim ama Sol bacağında hiç bir gelişme yok, diğer organlarını henüz etkilememiş o yüzden ilk defa doktordan çıkınca hamdolsun dedim şükrettim en azından daha beterini duymadık, rabbim yaşatmadı....

kalan 20 haftayı belkilerle, korkularla geçirmeye çalışıcaz...İnşallah genetik kaynaklı değildir herhangi birşey çıkmaz, bebeğim daha fazlasını yaşamaz..

canım rabbim sabır versin saglık versin inşallah dedigin gibi başka bi yerinde problem olmaz allahtanda ümit kesilmez tıp ilerledi rabbim yardımcınız olsun.

yasemin naptın canım çok merak içindeyiz seni aşagıda görünce kaçırmadan soruyum dedim güzel haberlerle gelmişsindir inşallah

Sağol canm, aslında fazla bir değişiklik yok ama diğer doktor sağ bacağındada kısalık söz konusu olduğunu tam sınırda olduğunu söylemişti, bu öyle birşey söz konusu değil olması gerekn ölçüde dedi beyni ile ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi, keşke hiç bişeyi yok yanılmışlar deseydi....

Doktorlara göre bile enteresen bir durum, sağolsun doktor ilgilendi başka doktorlarla görüşecek genetik kaynaklı olup olmadığı konusunda bilgi verecek bize, dua ediyorum inşallah genetik değildir, rabbim bu mübarek günlerde oğlumun şifasını verir yada fazlasını yaşatmaz... olanı kabullendik ve tedavisini araştırıcaz artık elden başka hiç bisey gelmiyo, dua etmekten baska birşeyde düşünüp söyleyemiyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen haftalarda baska seyelr çıkmasın

ins genetik degildir canim ya.RABBIM dermansiz dert vermez.ALLAH sabir versin size cok sukur ku beyninde felan sorun yok.cok dua ediyoruz ins edicemde.

canım diger bacagında beyninde problem olmamasına çok sevindim inşallah bu sol bacagıda düşündügümüz kadar kötü degildir
genetik derken ne demek oluyo onu anlayamadım canım
hiç aklımdan çıkmıyosun canım hep dualarımdasın inanki:26:

güzel arkadaşlarım herkese selam hepinizi çok özledimm
ben işe başladım kız çok huzursuz emmek istemiyor geceleri vızır vızır uyumuyor
tekrar idrar kültürü bakılcak umarım enfeksiyon yoktur

bilgemmm kuzum kavuşmuşsun yavruna gözün aydın sağlıkla büyüt
yasemin hep dualarımdasın
azraa nasıl sevindim sana anlatamamm

lorkemmmm boncuğummm ekintosumm yağmurumm antalyammm çok özledimm ben sizi yawwww

karanfilimm durumun nasıl ?
ecrin tablonu bulamadım bir ara atsana bakalım

butterly tekrar gözün aydın olsun sağlıkla büyüt
ceylan darısı başına olsun son günlerin bol bol dinlen

Allah yardımcın olsun,hep mi öyleydi işe başlayıncamı öyle oldu, bende işe başlayınca memeden soğursa diye korkuyorum, kim bakıyo kara kıza kaç saat duruyosun iş yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…