- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.141
herkese selam..
sıcak ve bunaltıcı havalar,ramazanla birlikte geldi...
kristen ve yaseminden haber var mı diye baktım ama ikiside yazmamış.inşallah herşey yolundadır...
AZRA hamileymişsin çok şükür.Rabbim tamamına erdirsin canım ya çok sevindim.hamilelil hikayeni paylaştın mı?göremedim ben.adettendir.topiği sessiz takip edenlere yaptıkların umut olur
herkese selam..
kristen ve yaseminden haber var mı diye baktım ama ikiside yazmamış.inşallah herşey yolundadır...
AZRA hamileymişsin çok şükür.Rabbim tamamına erdirsin canım ya çok sevindim.hamilelil hikayeni paylaştın mı?göremedim ben.adettendir.topiği sessiz takip edenlere yaptıkların umut olur
evet katılıyorum azra, bende yazmıştım sana hikayeni anlatırmısın diye. hepimiz bekliyoruz. benim gibi bekleyenlere umut olsun.
krishazelden haberi olan var mı? meraktayım....
yasemin sen de gelince mutlaka yaz bize.bebeğin nasılmış. doktor ne dedi?
kızlar hiç canlı sperm bulunamayanlarda da umut var mı
canım vardır tabi niye olmasın..
allalhtan ümid kesilr mi hiç..
azoserm topiğine de baktın mı hiç..
tese meliyatıyla canlı sperm buunuyor ve tüp bebek yapılıyor
inşalah rabbim de veriyor:)))
gerekli olan bir sperm zaten..
inşalah tüp öncesi eşine takviyeler verirsin
belki bu yolla biraz da olsa sperm görülür
her şeyi denemek lazım rabbimden hiç ümit kesmeden..
kızlar hiç canlı sperm bulunamayanlarda da umut var mı
benim eşimde azospermi cnm. allaha binlerce şükür olsun ki kafamda birsürü böyle soru varken tedavi sonucu (ancak mikrotese) bulunan spermlerle hamile kaldım. bebeğimi kaybettim bazı sebeplerden ama umutsuz vaka değil yani içinde bulunduğun durum.....
umudunu sakın kaybetme. sadece yorucu zahmetli ama sonu çokkk güzel olan bir yol.
rabbim kucağımızı en yakın zamanda doldurucak inş.
yasemin kuzun inşallah iyidiir canım:))))
Bende merak ettim inşallah güzel haberler verir
herkese selam..
evet katılıyorum azra, bende yazmıştım sana hikayeni anlatırmısın diye. hepimiz bekliyoruz. benim gibi bekleyenlere umut olsun.
krishazelden haberi olan var mı? meraktayım....
yasemin sen de gelince mutlaka yaz bize.bebeğin nasılmış. doktor ne dedi?
ben de merak ediyorum ben deee
Arkadaşlar doktordan sonra hemen cevap veremedim, düşünüp merak etmişsiniz çok teşekkür ederim....
Bu doktorda gittiğim diğer doktorlardan farklı bişey söylemedi, hemen hemen aynı şeyler işte, ileleyen haftalarda belki başka seyler çıkacak belki çıkmayacak(
Ama ilk defa bebeğimin durumunu bu kadar net gördüm ve konuştuk....keşke demek istemiyorum ama keşke doktorlar yanılmıştır umuduyle gitmiştim ama Sol bacağında hiç bir gelişme yok, diğer organlarını henüz etkilememiş o yüzden ilk defa doktordan çıkınca hamdolsun dedim şükrettim en azından daha beterini duymadık, rabbim yaşatmadı....
kalan 20 haftayı belkilerle, korkularla geçirmeye çalışıcaz...İnşallah genetik kaynaklı değildir herhangi birşey çıkmaz, bebeğim daha fazlasını yaşamaz..
yasemin naptın canım çok merak içindeyiz seni aşagıda görünce kaçırmadan soruyum dedim güzel haberlerle gelmişsindir inşallah
Sağol canm, aslında fazla bir değişiklik yok ama diğer doktor sağ bacağındada kısalık söz konusu olduğunu tam sınırda olduğunu söylemişti, bu öyle birşey söz konusu değil olması gerekn ölçüde dedi beyni ile ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi, keşke hiç bişeyi yok yanılmışlar deseydi....
Doktorlara göre bile enteresen bir durum, sağolsun doktor ilgilendi başka doktorlarla görüşecek genetik kaynaklı olup olmadığı konusunda bilgi verecek bize, dua ediyorum inşallah genetik değildir, rabbim bu mübarek günlerde oğlumun şifasını verir yada fazlasını yaşatmaz... olanı kabullendik ve tedavisini araştırıcaz artık elden başka hiç bisey gelmiyo, dua etmekten baska birşeyde düşünüp söyleyemiyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen haftalarda baska seyelr çıkmasın
Sağol canm, aslında fazla bir değişiklik yok ama diğer doktor sağ bacağındada kısalık söz konusu olduğunu tam sınırda olduğunu söylemişti, bu öyle birşey söz konusu değil olması gerekn ölçüde dedi beyni ile ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi, keşke hiç bişeyi yok yanılmışlar deseydi....
Doktorlara göre bile enteresen bir durum, sağolsun doktor ilgilendi başka doktorlarla görüşecek genetik kaynaklı olup olmadığı konusunda bilgi verecek bize, dua ediyorum inşallah genetik değildir, rabbim bu mübarek günlerde oğlumun şifasını verir yada fazlasını yaşatmaz... olanı kabullendik ve tedavisini araştırıcaz artık elden başka hiç bisey gelmiyo, dua etmekten baska birşeyde düşünüp söyleyemiyorum sizlerde dualarınızı eksik etmeyin ilerleyen haftalarda baska seyelr çıkmasın
güzel arkadaşlarım herkese selam hepinizi çok özledimm
ben işe başladım kız çok huzursuz emmek istemiyor geceleri vızır vızır uyumuyor
tekrar idrar kültürü bakılcak umarım enfeksiyon yoktur
bilgemmm kuzum kavuşmuşsun yavruna gözün aydın sağlıkla büyüt
yasemin hep dualarımdasın
azraa nasıl sevindim sana anlatamamm
lorkemmmm boncuğummm ekintosumm yağmurumm antalyammm çok özledimm ben sizi yawwww
karanfilimm durumun nasıl ?
ecrin tablonu bulamadım bir ara atsana bakalım
butterly tekrar gözün aydın olsun sağlıkla büyüt
ceylan darısı başına olsun son günlerin bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?