- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.241
kızlarr 1 saattir ağlıyorum yeni sakinleştim
marketteydim ve ıslaklık hissettim,su gibi birşey iç çamaşırıma koduğum peçeteyi ıslatmış, çok korktum dok aradım oda beni yarın 8,15 çağırdı dahda çok korktum
ewimw yakın bir hastaneye gidelim dedi eşim iftar sonrası Allahtan nöbetçi dok tanıyorum çok iyi
hemşiresiyle görüştüm ultrasonla baksın anlar dedi
çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ,ne olur dua edin eğer bu yazımı okuduysanız
sizi haberdar ederim
marketteydim ve ıslaklık hissettim,su gibi birşey iç çamaşırıma koduğum peçeteyi ıslatmış, çok korktum dok aradım oda beni yarın 8,15 çağırdı dahda çok korktum
ewimw yakın bir hastaneye gidelim dedi eşim iftar sonrası Allahtan nöbetçi dok tanıyorum çok iyi
çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye ,ne olur dua edin eğer bu yazımı okuduysanız
sizi haberdar ederim
reyyan napıyosun canım nasılsın köy serinmi kız
reyyan napıyosun canım nasılsın köy serinmi kız
köyde ıkınsam diye düşünüyom esra kız nasıl olur sence bu hastane beni gıcık ettiıkınsana ceylan cıksın artık su cocukkkkkkkkkkkkk
serin kız fala iyi yani en azından ilçeden serin
yalnız teravide yandım bugün baya
sen napıyon çokmu sıcak ankara
mecbur kalmadıkça çıkma dışarı
reyyan cevap versene kız yanıyom ben burda diyom ebe varmı köyünüzde yoksa yanımda esrayıda getircem
aferim aferim...gözüme girdin.şaka bir tarafa gönlünün muradını versin Rabbim..nıye sasırdın len
ılk defamı yaptırıoz sankı
paramı ancak ayarladım napım buda benım ımkanlarım
hemde psıkolojıkmen artık tamamen hazırım
daha baslamadım kız
bayramdan sonrakı adetımlen baslıcam
sizi haberdar ederim
köyde ıkınsam diye düşünüyom esra kız nasıl olur sence bu hastane beni gıcık etti
yok canım çıkmıyom işte sizin köyde fazla uzak degildir buraya galiba[/QUOTE
KIZ SANA GERI DIYE DIYE :) DOKTORLARDA KIZINA DEMEYE BASLADI
COCUKTA CIKICAK DOKTRA ILK LAFI INGA DEIL GERIZEKALI OLCEK YAVRUMUN
hadı gıdelım
köyde ıkınsam diye düşünüyom esra kız nasıl olur sence bu hastane beni gıcık etti
yok canım çıkmıyom işte sizin köyde fazla uzak degildir buraya galiba[/QUOTE
KIZ SANA GERI DIYE DIYE :) DOKTORLARDA KIZINA DEMEYE BASLADI
COCUKTA CIKICAK DOKTRA ILK LAFI INGA DEIL GERIZEKALI OLCEK YAVRUMUN
geriyi geçyim ceylan tosun gibi dogurur dediniz kocaman çıkar kesin dediniz yavrucazım sıkı rejime girdi sizin yüzünüzden şimdiden psikolojisini bozdunuz tosunumun
reyyan cevap versene kız yanıyom ben burda diyom ebe varmı köyünüzde yoksa yanımda esrayıda getircem
aferim aferim...gözüme girdin.şaka bir tarafa gönlünün muradını versin rabbim..
Bak korktuğunla kalacaksın.ya akıntıdır yada terlemişsindir....
oooo ebeden bol bişey yok şekercim gel sen
ama tabi esrayıda getir
ne olur ne olmaz
geriyi geçyim ceylan tosun gibi dogurur dediniz kocaman çıkar kesin dediniz yavrucazım sıkı rejime girdi sizin yüzünüzden şimdiden psikolojisini bozdunuz tosunumun
AZ YESIN ISTE KIZ DEDIGIN CITI PITI OLUR
ANASI GIBI YARMAGUL OLMASIN
HEM ROMTZMAN VAR
TASIYAMAZSIN SENI DUSUNUYORUM CNM ARKADSIM :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?