- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.221
O kdr kucukte olsa aliyolarmi yoksa sıkınti yapiyorsa ara kanama vs o zaman mi aliyolarcnm ben aldırdım işini bilmeyen dr kürteraj diyor çok eski ve tehlikeli bir yöntem daha uygun diye yapıyorlar iy ki azram yaptırmamış ben geçen hafta histeroskopi oldum umutta süleyman hoca ile rabbim izin verirse adetimle tüpe başlıyacağım polipim o.7 mm sen ne yapıyorsun güzelim
canim artik buralardayim ins ii tatil yaptim bu senelorkemm bir daah uzaklara gitmeee...
dondunmu evien canim..
kızlar gecen ekintos yazmşi yaa sessiz takp edenlermz de var onlar da okusun die ...onlardan biri de bnm sizleri hep takp ettm siznle sevndm siznle uzuldm bir çogunuzu az çok tanıor takp edıodm ronyayla baya msjlştgm oldu bana çok yardmcı oldu çok destek oldu Allah razı olsn ondan bi senedr bebiş isıtıodk sorun sperm hareketsizlgi ve sayıydı bi senenin sonnda tüp yaptrdk bugun ii sonucu aldm kan sonucu 178şükürler olsun hamileyim bunu sizinle de paylşmak istedmmmm
Merhaba kızlar .. Tek tek yazamıyorum herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .. Rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Az ve öz doğum hikayemi yazayım adettendir ..
14 temmuz cmt günü ishal ve kusma şikayetlerim vardı .. Bütün gün uyudum kalkamadım yataktan ..
Kalktığımda da zaten doğru wc 'ye
Akşam olduğunda eşimi aradım ve beni acile götürmesini istedim , çok fazla bir ağrım yoktu ama bi gidelim en azından serum takar yollarlar diyordum ..
Gittik nöbetçi kadındoğumcu baktı usg'de oğlum iyiydi ama sancın var dedi .. Usg'de de anlaşılıyormuş ..
Çatı muayenemi yaptı ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi .. Hemen nst'ye alındım .. Sancım 5 dk bir geliyordu ama ben pek bişey hissetmiyordum ..
Bu gece doğum olur dediklerinde beni bir heyacan ev korku aldı , çok hazırlıkıszdım , dr'um yoktu vs vs ..
Hemen dr'umu aradılar çıktı geldi akşam 8.30'da ..
Bu arada bende serum yemeye başladım bir yandan da doğuma hazırlanıyordum ..
Herkes hastaneye gelmeye başladı , çantam hazırdı evden alıp geldiler..
36. haftamdaydım erkendi ama bebeğimin kilosu iyiydi riskli zamanları atlatmıştık ve en korktuğum en son kan sulandırı iğnemi bir gün önce vurulmuştum ..
Allah'tan o akşamkini vurulamadan gelmiştim hiç bir sorun çıkmadı ..
Hemen ameliyathaneye alındım , spinal sezeryan olucaktım .. Belden aşağım uyuştu .. 5 dk sonra oğlum çığlık çığlığa ağlıyordu o anı an be an yaşamak çok özelmiş gerçekten iyikide genel olmamışım ..
Minik oğlum Mert herşeye inat pekte minik gelmedi 3080 gr 50cm olarak 14 temmuz 2012 cmt akşamı saat 21.00'da dünyaya geldi..
Bir sorunumuz vardı oğluşum doğarken ciğerlerindeki suyu atamadı , bunu normal doğumda bebekler kolaylıkla atarken szeryanda atamayabiliyorlarmış..
2 gün en az seviye oksijen aldı ..Ben pzt oğlum salı taburcu oldu ..
Çok şükür genel sağlık durumu iyi .. Sadece çok inatçı , herşeye çabuk sinirleniyor ..Memeyle kavga halinde ..
Ama hamd olsun sağlıcakla kucağıma aldım .. Rabbim'e şükürler olsun ..
Bizden böyle teyzleri , bızdık oğlum hepinizin ellerinden öper..
O kdr kucukte olsa aliyolarmi yoksa sıkınti yapiyorsa ara kanama vs o zaman mi aliyolar
Benim tup tedavisinde 1.2 mm lik mi ne gorunmustude
canim artik buralardayim ins ii tatil yaptim bu sene
Evimdeyim suan cok sukur
Masallah canim Rabbim saglikla kucagina aldigin ginleride gostersin
Bize yazip paylasmana da sevindim
Kris Allah yard olsun habb ye de sana da sifa vrrsin inaalah tez zmanda
cnm ara kanama ya da ağrı sorunu yoktu dr o senin hamile kalmana engel değil ama emriyo ona yakın bir yerde tutunabilir dedi o yüzfden tüpten önce alınıyor birde polipler menopoz döneminde kanser olma riski var o yüzden aldırdım tatlım tedavi öncesi aldır derim ama kürterajla değil histereskopi ileO kdr kucukte olsa aliyolarmi yoksa sıkınti yapiyorsa ara kanama vs o zaman mi aliyolar
Evimdeyim suan cok sukur
canım ya o sinirli oğlunu yerim bir lokmada,maşallah sarı şekere:)))Merhaba kızlar .. Tek tek yazamıyorum herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .. Rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin ..
14 temmuz cmt günü ishal ve kusma şikayetlerim vardı .. Bütün gün uyudum kalkamadım yataktan ..
Akşam olduğunda eşimi aradım ve beni acile götürmesini istedim , çok fazla bir ağrım yoktu ama bi gidelim en azından serum takar yollarlar diyordum ..
Gittik nöbetçi kadındoğumcu baktı usg'de oğlum iyiydi ama sancın var dedi .. Usg'de de anlaşılıyormuş ..
Çatı muayenemi yaptı ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi .. Hemen nst'ye alındım .. Sancım 5 dk bir geliyordu ama ben pek bişey hissetmiyordum ..
Bu gece doğum olur dediklerinde beni bir heyacan ev korku aldı , çok hazırlıkıszdım , dr'um yoktu vs vs ..
36. haftamdaydım erkendi ama bebeğimin kilosu iyiydi riskli zamanları atlatmıştık ve en korktuğum en son kan sulandırı iğnemi bir gün önce vurulmuştum ..
Hemen ameliyathaneye alındım , spinal sezeryan olucaktım .. Belden aşağım uyuştu .. 5 dk sonra oğlum çığlık çığlığa ağlıyordu o anı an be an yaşamak çok özelmiş gerçekten iyikide genel olmamışım ..
Minik oğlum Mert herşeye inat pekte minik gelmedi 3080 gr 50cm olarak 14 temmuz 2012 cmt akşamı saat 21.00'da dünyaya geldi..
Bir sorunumuz vardı oğluşum doğarken ciğerlerindeki suyu atamadı , bunu normal doğumda bebekler kolaylıkla atarken szeryanda atamayabiliyorlarmış..
Çok şükür genel sağlık durumu iyi .. Sadece çok inatçı , herşeye çabuk sinirleniyor ..Memeyle kavga halinde ..
canim arkadaslarim
yeni hamilelik ve dogum haberlerini aldim
nekadar sevindigimi tarif bile edemem
Rabbime sukurler olsun
hepinizi cok opuyorum
benim kanamam devam ediyor yatiyorum
yazliga geldik o yuzden internetede giremiyorum bu aksam cafe ye ciktim oyle girdim
hbb de cok hasta
hepinizi cok opuyorum
O kdr kucukte olsa aliyolarmi yoksa sıkınti yapiyorsa ara kanama vs o zaman mi aliyolar
Evimdeyim suan cok sukur
canım inşalalh hayırlısı olsun.. çok güzel bir karar almışsın esranın dediği gibi eylül ekim tüpçüleri çğaldı kimsenin beklemeye sabrı kalmadı galiba:))günaydın kızlaaaaaar
azra hamileymiş hayırlı uğurlu olsun .
sağlıklada kucağına alırsın inşallah canım.
bilgemm doğum yapmışsın canım
hayırlı olsun.okurken gözlerim doldu.:)))
krisim sanada çok geçmiş olsun..kızınada.....
kızlar bende eylül ekim gibi tüp istiyorum.
ama öncesinde istanbulda halit beye gitmek istiyorum.
bayramdan sonra...
sadece muayene olmak için...
gitmeden önce yapmam gereken birşeyler var mı?
istediğim zaman randevu alabiliyormuyum kızlar acaba...
bilgisi olan varsa sevinirim.
Merhaba kızlar .. Tek tek yazamıyorum herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .. Rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin ..
krissss.. canım çok çoookk geçmiş olsunnncanim arkadaslarim
yeni hamilelik ve dogum haberlerini aldim
nekadar sevindigimi tarif bile edemem
Rabbime sukurler olsun
hepinizi cok opuyorum
benim kanamam devam ediyor yatiyorum
yazliga geldik o yuzden internetede giremiyorum bu aksam cafe ye ciktim oyle girdim
hbb de cok hasta
hepinizi cok opuyorum
uzun zamandır gıremedım kızlar memlekete gıttık ordan tatıle derken epey oldu umarım hersey yolundadır...kızım gecen hafta dısını cıkardı cok sukur sorunsuz atlattık teyzelerı
canım çokk sevindm ne güzel mutlu sona ulaşmışsınız darısı tüm bekleyenlerin başına inşalalh...kızlar gecen ekintos yazmşi yaa sessiz takp edenlermz de var onlar da okusun die ...onlardan biri de bnm sizleri hep takp ettm siznle sevndm siznle uzuldm bir çogunuzu az çok tanıor takp edıodm ronyayla baya msjlştgm oldu bana çok yardmcı oldu çok destek oldu Allah razı olsn ondan bi senedr bebiş isıtıodk sorun sperm hareketsizlgi ve sayıydı bi senenin sonnda tüp yaptrdk bugun ii sonucu aldm kan sonucu 178şükürler olsun hamileyim bunu sizinle de paylşmak istedmmmm
herkese merhabalar ve hayırlı ramazanlar...
Rabbim bu güzel ayda edilen duaları geri çevirmez inşallahhh...
biz iyiyiz çok şükür,oğluş dişleri ile uğraşıyor..
yeğenler burda o yüzden pek giremiyorum.
esra tüpe geçmişsin,çok şaşırdım.hadi bakalım valla sevindim:)))
KIZLAR CUMAMIZ VE RAMAZANIMIZ MUBAREK DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH
suesue cok sevindim seni takip ediyodum hayırlı olsun ALLAHIM kucagına almak nasip etsin İNŞALLAH
Bilgem hayırlı olsun dogum yapmışsın ALLAHIM analı babalı büyütmek nasip etsin
Kris geçmiş olsun İNŞALLAH kanaman biran önce kesilir kızınada gecmiş olsun
azra tebrik ederim Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etin ALLAHIM bizlerde nasip edEr İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?