- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.201
gözyaşıımmm...
güzel duaların için çok sağol canım benim.. eksik etme dualarını emi...
seninde herşey çok güzel gidiyor maaşalalh..
kiloyu biraz sorun etmişsin ama sen değil miyidn akıllım kilo vermem gerekior diyip duran..
şimdi verki birkaç ay sonra alınca arayı kaparsın..
gamzelim canım aslına bakaran hemen şimdi gitmek istiyorum:)) kendimi zor tutuyorum inan bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum
çünkü biliyorsun benim için her ay boşa giden bir ay.
ama eşim iki aydır ilaç tedavisi görüyordu klomen trental vs..
ürolog kesinlikle bekelyin dedi tüpe gitmek istediğimizi duyunca kendileri pek umutlu da bizden
ama tabiki maalesef bendeki sıkıntıyı bilmiyor
yumurlama problemi olduğunu
kadın doğmcum zaten tedavidsiz olma önce aşılamalar sonra tüp diyor o çokk umutsuz:))
ameliyattan 6. ayımızı doldurduk en azından hem ramazan geçsin hemde iki ay daha geçsin ki 8 ay olsun tüp için spemler daha iyi olsun diye bekliyorum
kullandığı ilaçlar belki etkisini göösterir
o yüzden bayram sonrası eşim test verecek bende eylül başında görüşmelere giderim
test sonucuna göre bakalım ne diyecekler..
yani ekim adetimi bulur diye tahmin ediyorum
tabi o ay adet olursam:)))
gerçi bana uzun protokol uygulayabilirler
aşılamada da ohss adayı olduğumu söylemişlerdi
nasip bakalım..
bir yandan bir an evvel gidip başlamak istiyorum bir yandan azıcık daha dur diyor içim.. çookk kararsızım
biranda olacak ne olacaksa..
canım eşini gönderdin demek bak bunu bilmiyordum hadi hayırlısı inşallah.
izin sıkıntısı olunca mecburen ne yaparsın
inşalalh bu kadar sıkıntıya değecek gamzelim
her şey çokkk güzel olacak:))
kızlar gecen ekintos yazmşi yaa sessiz takp edenlermz de var onlar da okusun die ...onlardan biri de bnm sizleri hep takp ettm siznle sevndm siznle uzuldm bir çogunuzu az çok tanıor takp edıodm ronyayla baya msjlştgm oldu bana çok yardmcı oldu çok destek oldu Allah razı olsn ondan bi senedr bebiş isıtıodk sorun sperm hareketsizlgi ve sayıydı bi senenin sonnda tüp yaptrdk bugun ii sonucu aldm kan sonucu 178şükürler olsun hamileyim bunu sizinle de paylşmak istedmmmm
ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH cok tbr ediyorum.degerin cok iyi 12.gun mu yaptirdin testi..
evt cnm 12. gun degeri buçift koymşlardı blmıorm ama tek çift farketmz saglıklı olsnlar daa
aynen canim ya saglikli hayirli evlat olsun INSALLAH.bende tup tedavisindeyim benim icinde dua et olurmu taze hamisss
Dualarım hep seninle ve diğer arkadaslarimla Canim hersey yolunda son randevumda biraz korktuk ama şükür sıkıntı yokmuş ilk hemşire geldi dinleme cihaziyla kalp atışlarını duyamadi sonra ultrasonla bakalım diye gitti 15 20 dk gelen yok sonunda Dr geldi ama o süre ağladım ağlayacağım şükür ki ultrasonda gördük hersey yolundaymis çok hassaslastim ondan sonra çok gereksiz seyleri takmaya başladım sagolsunlar kızlar yazmışlar rahatladım bünyem kilo almaya müsait ılerde fazlasıyla alırım büyük ihtimal:)gözyaşıımmm...
güzel duaların için çok sağol canım benim.. eksik etme dualarını emi...
seninde herşey çok güzel gidiyor maaşalalh..
kiloyu biraz sorun etmişsin ama sen değil miyidn akıllım kilo vermem gerekior diyip duran..
şimdi verki birkaç ay sonra alınca arayı kaparsın..
gamzelim canım aslına bakaran hemen şimdi gitmek istiyorum:)) kendimi zor tutuyorum inan bir an önce tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum
çünkü biliyorsun benim için her ay boşa giden bir ay.
ama eşim iki aydır ilaç tedavisi görüyordu klomen trental vs..
ürolog kesinlikle bekelyin dedi tüpe gitmek istediğimizi duyunca kendileri pek umutlu da bizden
ama tabiki maalesef bendeki sıkıntıyı bilmiyor
yumurlama problemi olduğunu
kadın doğmcum zaten tedavidsiz olma önce aşılamalar sonra tüp diyor o çokk umutsuz:))
ameliyattan 6. ayımızı doldurduk en azından hem ramazan geçsin hemde iki ay daha geçsin ki 8 ay olsun tüp için spemler daha iyi olsun diye bekliyorum
kullandığı ilaçlar belki etkisini göösterir
o yüzden bayram sonrası eşim test verecek bende eylül başında görüşmelere giderim
test sonucuna göre bakalım ne diyecekler..
yani ekim adetimi bulur diye tahmin ediyorum
tabi o ay adet olursam:)))
gerçi bana uzun protokol uygulayabilirler
aşılamada da ohss adayı olduğumu söylemişlerdi
nasip bakalım..
bir yandan bir an evvel gidip başlamak istiyorum bir yandan azıcık daha dur diyor içim.. çookk kararsızım
biranda olacak ne olacaksa..
canım eşini gönderdin demek bak bunu bilmiyordum hadi hayırlısı inşallah.
izin sıkıntısı olunca mecburen ne yaparsın
inşalalh bu kadar sıkıntıya değecek gamzelim
her şey çokkk güzel olacak:))
Meri ne çabuk belli olmuş cinsiyeti biz 4 ya da 5. Ayda öğreneceğiz inşallah hayırlı olsun oglusun bu arada ben ikili testi yaptırmadım öyle karar verdik esimle inşallah iyi çıkar sizin sonuc
kesin olmamakla birlikte büyük ihtimalle erkek dedi canım pipisi bu dedi gösterdi bilemiyorum artık sağlıklı olsunlarda hiç fatketmez
sen yurt dışındasın sanırım orda biraz sistem farklı işliyo bence
ben bişeye takıldım TECRÜBELİ ANNELER fikir verirmisiniz bana
12 hafta vücut gelişimi normal çıktı fakat burnu için doktor biraz küçük dedi kendi doktorum ama risk olur demedi yani kemik yapısı şekillenmiş
bu gün devlet hastanesine gittim test için ordaki doktorda burnuna küçük dedi çok önemsememkle birlikte risk olabilir burun küçüklüğü dedi
ben biraz takıldım bu duruma açıkcası
test sonucu da hayırlısıyla inşallah güzel çıkar
etmemm mii cnmm bnmmmmmm bak neolur hep ii şeyler düşün olurr mu zaten oyle yapıosndur da kötü bşey gelnce aklna hemen ii bşey düşün transferde rahat ol dua ett bol boll duacınm cnmm ii hberlerini alcz senn inanıormmm
bal kızını yerım senın cadıııııhadi ordan,asıl delü kim tüm topik biliyor
attın üzerindeki neğatif enerjiyi
bal kızım büyüyor teyzesi,tekmelerde ufak ufak başladı çok şükür
bende yeni bir havadis yok ,senın güzel haberlerini dört gözle bekliyorum:=)
masallahhhkızlar gecen ekintos yazmşi yaa sessiz takp edenlermz de var onlar da okusun die ...onlardan biri de bnm sizleri hep takp ettm siznle sevndm siznle uzuldm bir çogunuzu az çok tanıor takp edıodm ronyayla baya msjlştgm oldu bana çok yardmcı oldu çok destek oldu allah razı olsn ondan bi senedr bebiş isıtıodk sorun sperm hareketsizlgi ve sayıydı bi senenin sonnda tüp yaptrdk bugun ii sonucu aldm kan sonucu 178şükürler olsun hamileyim bunu sizinle de paylşmak istedmmmm
kasma kendınıaynen canim ya saglikli hayirli evlat olsun ınsallah.bende tup tedavisindeyim benim icinde dua et olurmu taze hamisss
dgmus buyumuste elımızden opermıs :)merhaba kızlar .. Tek tek yazamıyorum herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .. Rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Az ve öz doğum hikayemi yazayım adettendir ..
14 temmuz cmt günü ishal ve kusma şikayetlerim vardı .. Bütün gün uyudum kalkamadım yataktan ..
Kalktığımda da zaten doğru wc 'ye
Akşam olduğunda eşimi aradım ve beni acile götürmesini istedim , çok fazla bir ağrım yoktu ama bi gidelim en azından serum takar yollarlar diyordum ..
Gittik nöbetçi kadındoğumcu baktı usg'de oğlum iyiydi ama sancın var dedi .. Usg'de de anlaşılıyormuş ..
çatı muayenemi yaptı ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi .. Hemen nst'ye alındım .. Sancım 5 dk bir geliyordu ama ben pek bişey hissetmiyordum ..
Bu gece doğum olur dediklerinde beni bir heyacan ev korku aldı , çok hazırlıkıszdım , dr'um yoktu vs vs ..
Hemen dr'umu aradılar çıktı geldi akşam 8.30'da ..
Bu arada bende serum yemeye başladım bir yandan da doğuma hazırlanıyordum ..
Herkes hastaneye gelmeye başladı , çantam hazırdı evden alıp geldiler..
36. Haftamdaydım erkendi ama bebeğimin kilosu iyiydi riskli zamanları atlatmıştık ve en korktuğum en son kan sulandırı iğnemi bir gün önce vurulmuştum ..
Allah'tan o akşamkini vurulamadan gelmiştim hiç bir sorun çıkmadı ..
Hemen ameliyathaneye alındım , spinal sezeryan olucaktım .. Belden aşağım uyuştu .. 5 dk sonra oğlum çığlık çığlığa ağlıyordu o anı an be an yaşamak çok özelmiş gerçekten iyikide genel olmamışım ..
Minik oğlum mert herşeye inat pekte minik gelmedi 3080 gr 50cm olarak 14 temmuz 2012 cmt akşamı saat 21.00'da dünyaya geldi..
Bir sorunumuz vardı oğluşum doğarken ciğerlerindeki suyu atamadı , bunu normal doğumda bebekler kolaylıkla atarken szeryanda atamayabiliyorlarmış..
2 gün en az seviye oksijen aldı ..ben pzt oğlum salı taburcu oldu ..
çok şükür genel sağlık durumu iyi .. Sadece çok inatçı , herşeye çabuk sinirleniyor ..memeyle kavga halinde ..
Ama hamd olsun sağlıcakla kucağıma aldım .. Rabbim'e şükürler olsun ..
Bizden böyle teyzleri , bızdık oğlum hepinizin ellerinden öper..
canim arkadaslarim
yeni hamilelik ve dogum haberlerini aldim
nekadar sevindigimi tarif bile edemem
rabbime sukurler olsun
hepinizi cok opuyorum
benim kanamam devam ediyor yatiyorum
yazliga geldik o yuzden internetede giremiyorum bu aksam cafe ye ciktim oyle girdim
hbb de cok hasta
hepinizi cok opuyorum
Merhaba kızlar .. Tek tek yazamıyorum herkese çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .. Rabbim tez zamanda isteyen dileyen herkese nasip etsin ..
Az ve öz doğum hikayemi yazayım adettendir ..
14 temmuz cmt günü ishal ve kusma şikayetlerim vardı .. Bütün gün uyudum kalkamadım yataktan ..
Kalktığımda da zaten doğru wc 'ye
Akşam olduğunda eşimi aradım ve beni acile götürmesini istedim , çok fazla bir ağrım yoktu ama bi gidelim en azından serum takar yollarlar diyordum ..
Gittik nöbetçi kadındoğumcu baktı usg'de oğlum iyiydi ama sancın var dedi .. Usg'de de anlaşılıyormuş ..
Çatı muayenemi yaptı ve 3 cm açılmam olduğunu söyledi .. Hemen nst'ye alındım .. Sancım 5 dk bir geliyordu ama ben pek bişey hissetmiyordum ..
Bu gece doğum olur dediklerinde beni bir heyacan ev korku aldı , çok hazırlıkıszdım , dr'um yoktu vs vs ..
Hemen dr'umu aradılar çıktı geldi akşam 8.30'da ..
Bu arada bende serum yemeye başladım bir yandan da doğuma hazırlanıyordum ..
Herkes hastaneye gelmeye başladı , çantam hazırdı evden alıp geldiler..
36. haftamdaydım erkendi ama bebeğimin kilosu iyiydi riskli zamanları atlatmıştık ve en korktuğum en son kan sulandırı iğnemi bir gün önce vurulmuştum ..
Allah'tan o akşamkini vurulamadan gelmiştim hiç bir sorun çıkmadı ..
Hemen ameliyathaneye alındım , spinal sezeryan olucaktım .. Belden aşağım uyuştu .. 5 dk sonra oğlum çığlık çığlığa ağlıyordu o anı an be an yaşamak çok özelmiş gerçekten iyikide genel olmamışım ..
Minik oğlum Mert herşeye inat pekte minik gelmedi 3080 gr 50cm olarak 14 temmuz 2012 cmt akşamı saat 21.00'da dünyaya geldi..
Bir sorunumuz vardı oğluşum doğarken ciğerlerindeki suyu atamadı , bunu normal doğumda bebekler kolaylıkla atarken szeryanda atamayabiliyorlarmış..
2 gün en az seviye oksijen aldı ..Ben pzt oğlum salı taburcu oldu ..
Çok şükür genel sağlık durumu iyi .. Sadece çok inatçı , herşeye çabuk sinirleniyor ..Memeyle kavga halinde ..
Ama hamd olsun sağlıcakla kucağıma aldım .. Rabbim'e şükürler olsun ..
Bizden böyle teyzleri , bızdık oğlum hepinizin ellerinden öper..
canim arkadaslarim
yeni hamilelik ve dogum haberlerini aldim
nekadar sevindigimi tarif bile edemem
Rabbime sukurler olsun
hepinizi cok opuyorum
benim kanamam devam ediyor yatiyorum
yazliga geldik o yuzden internetede giremiyorum bu aksam cafe ye ciktim oyle girdim
hbb de cok hasta
hepinizi cok opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?