- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.461
canim kaan beye mutlaka mail yoluylada olsa bi danismanda fayda var. Sayinizi cok iyi arttirmissiniz beslenmeyle vitamin ve kurleri birakmayin derim ben. Bilmem biliyormusun gokcenin hamile kalmadan onceki ay yaptirdigi asilamasinda hem sayisi cok yuksek değildi hemde ileri hizlari 0 di. Sakın ama sakın umidini yitirme sizin sayiniz oldukca iyi yukseliyormus cunkü ovulasyon testi ve preseedlede değerlendirebilirseniz ben yararini cok gordum bu ikisinin.azracım çok sağolasın canım..
ben de yazını bekliyordum..
siz böyle yazdıkça hemen ümitlenip bişeylere sarılıyorum ama artık sarılacağım bişey de kalmadı her şeyi bıraktık çünkü.
Allah razı olsun Ronya bana da çok yardımcı oldu.hem onun dediklerini hem de burda yazılanları hep uygulamaya çalıştım ama bizde herşey sayıyı artırdı artırdı artıdı...
benim kayınvalidem sağlıklı yemeklerden ziyade pirinç pilav makarna tarzı çok yapar ve evlendiğimizin ilk aylarında rastgele yapılan bi tahlil sonucu harikayken, 1 buçuk yıl sonra herşey tersine döndü. ben sağlıklı beslenen biriyim bi baktık ki hız ve morf düşmüş sayı artmış. ben de koştur koştur kürlere ve sağlıklı şeylere sarıldım. en sonki testde sayı 170 milyona çıktı düşünebiliyor musun ben daha bu kadar yüksek bi değer bu forumda görmedim ama ileri hızımız 0 olmuş ve toplam hız da evlendiğimde 80 di 24 e düşmüş.. o yüzden artık mücadeleyi de bıraktım. şu an aklımda kaan aydos var ama onun da sonu onca para döküp hüsrana düştüğümüz proxeed ve diğer kürler gibi olmasından korkuyorum açıkçası..
evet esracim biz vitaminleri birakalim yine 1 milyona geri donuyor maalesefamin esram amin insallahh rabbim sanada yasaticak bu mucizeyi o zaman sen gor bu topigin ve facedeki grubun halini topikteki butun mesajlar silinir mesaj depreminden az kaldi insallah
ruyani okurken sicaktan yanarken tuylerim diken diken oldu bu ne tuhaf biseydir bilmiyorum basina geldimihayrolsun insallah bebesinin habercisidir ben cok beğendim ruyani
hayır canım sağlıklı beslenme sayıyı artırıyor sayı artınca da hız ve morfoloji düşüyor..
sanırım fsh ı hiç ölçtürmedik..:18:
face grubu da mı var ?
kapalı grup mu , nasıl kabul ediliyor adaylar :26:
evet grbumuz var
gızlı grup
canim kaan beye mutlaka mail yoluylada olsa bi danismanda fayda var. Sayinizi cok iyi arttirmissiniz beslenmeyle vitamin ve kurleri birakmayin derim ben. Bilmem biliyormusun gokcenin hamile kalmadan onceki ay yaptirdigi asilamasinda hem sayisi cok yuksek değildi hemde ileri hizlari 0 di. Sakın ama sakın umidini yitirme sizin sayiniz oldukca iyi yukseliyormus cunkü ovulasyon testi ve preseedlede değerlendirebilirseniz ben yararini cok gordum bu ikisinin.
canım ama ben şöyle de duydum sayının o kadar da artması iyi değilmiş. çok sayı olunca spermler yumurtaya ulaşmakta zorlanıyormuş hızın azalması da buna gösterge olabilir..
preeseed evin bi köşesinde duruyo ben iyice saldım sanırım artık
şimdi aklıma skyline ın dediği fsh takıldı geçmiş test sonuçlarına bakıyorum eşimin tsh ölçülmüş 2 kere biri 1 küsür diğeri 0,9 çıkmış ama fsh yok. bi de eşim ürolojide çalışıyor doktorlara danışıyor hep bu adamların hiç mi aklına gelmedi fsh a bakmak
bizim doktorların genel kanısı şu; stres yapmayın çocuğunuz olur..
canım ama ben şöyle de duydum sayının o kadar da artması iyi değilmiş. çok sayı olunca spermler yumurtaya ulaşmakta zorlanıyormuş hızın azalması da buna gösterge olabilir..
preeseed evin bi köşesinde duruyo ben iyice saldım sanırım artık
şimdi aklıma skyline ın dediği fsh takıldı geçmiş test sonuçlarına bakıyorum eşimin tsh ölçülmüş 2 kere biri 1 küsür diğeri 0,9 çıkmış ama fsh yok. bi de eşim ürolojide çalışıyor doktorlara danışıyor hep bu adamların hiç mi aklına gelmedi fsh a bakmak
bizim doktorların genel kanısı şu; stres yapmayın çocuğunuz olur..
tsh baska bisi canim o güzel cikmis ama. Fsh si normal sinirlar icinde olmasi lazim ama sayiniz oldukca iyi cunki fsh hormonu az olunca sayida dusuyor diye biliyorum yanlisimda olabilir ama. Hizinin az olmasinin baska bi sebebi olmali kaan hocaya bi mail atsan keske
muayene olmadan cevap yazıyor mu??
aslında kaan hoca da normal yoldan stressiz olabileceğini savunuyor ama tabi önündeki engelleri kaldırmaya çalışarak :)
mail lie kaan hocaya sor, fsh lh estradiol ölçtür
sonuçları bana gönderin diyecektir.. fsh sperm üretimini doğrudan etkileyen hormon..atlamaları çok tuhaf
yaziyor canim. once butun hikayenizi bastan sona anlat o seni yonlendirecektir istekleri olabilir hormon testi vb
şimdi bu ürologlar eşimin iş arkadaşları değerin iyi diyip göndermiyorlar mı adamı bizimki de o gazla hiç bişey yapmıyorrr
şimdi desem hormon değerlerini ölçtür kırk nazla yarın ölçtür desem kesin orucu bahane eder
neyse bunu şimdi duymamın da bir nedeni var muhakkak belki de daha beklemem gerekiyor..arık umreden sonra baktırırız.
ama eğer doğrudan sperm üretimiyle alakalıysa sperm üretiminde problem yok maşallahama tembel işte aynı eşim
umreye mi gidiyorsunuz canım ne güzel
bizleri de unutma nolur oralarda ...
fsh aynı zamanda sperm dna hasarına da etkili aslında spermle ilgili yani doğrudan..mutlaka baktırın zaten kaan hoca isteyecektir bunları..
kızlar iyi akşamlar
bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum, adetim dün bitti hatta hala lekelenmem var, meraktan çalışıyormu diye laboquick marka testi yaptım belirgin şekilde silik çıktı, şimdi bu yumurtlamam yakın demek mi, fakat ben adetin 16. günü filan yumurtluyorum ..bu testi kullananınız var mı ?
bu arada tedavide olanlara Allahtan sabır, ve güzel sonuçlar diliyorum...
güzel sonuçlara inşallah...
Canım sana yazdıklarım malesef silinmiş tekrar yazıyorum.Allah hayırlı etsin çok sevindim senin adınacanlarımmmm ben geldimmm...
ama tüm yazılanlar silinmiş sizlerle paylaşmıştım sevincimi
ama fırsat bulup girip bakamadım benim için yazdıklarınızı okuyamadım(
çok üzüldüm bak şimdi...
ama biliyorum ki bütün arkadaşlarım çokkk ama çokk sevindiler
kırk yılda bir hamileeee kaldımmm hiç halay bile kalmamış topikte:)))
hepsini silmişler tamda bugnü bulmuşlarr....
neyseemmm sağlık olsun..
geç geldim kusura bakmayın eşim yanımda değil ve arkadaşalrım eşimin ailesi..
herkese haber vermek mutluluğu paylaşmak bütün günümü aldı sonraında nette sıkıntı çıktı giremedim..
canım arkadaşalrım biliyorsunuz beş altı gündür
mide bulantılarım vardı
adetimde 62 günü bulmuştu annemin zoruyla test aldım ve sabahleyin yaptım
anında hızla beliren ikinci kopkoyu çizgiyi görünce şok oldum ellerim titredi ve testi fırlattığım gibi anneme koştum..
sarıldık ağlaştık..
ve soluğu sağlık ocağğında aldım kan için.
misafir hasta olduğum için kana bkmadıklarını hastaneye gitmeme gerektiğini söylediler,
bende yakınlarda bir özel hastane vardı oraya gittim kanı falan beklemek istemedim çünkü 62
günlük bir bekleme artık görülür varsada dedim ve kadın doğuma girdim direkt
durumumu söyledim yat bakalım dedi
biranda kendimi yatarken ve şükrler olsun ki keseyi görürken buldum
o anı hiç unutamayacağım rüya gibiydi rabbim herkese yaşatsın inşalalh:)))
herşey o kadar hızlı gelişti ki biran herşeyin gerçek olduuğna ben bile şaşırdım
dün hiçbişi belli değilken bugün birden hamile olduğumu öğreniverdim hem de 7 hafta 2 günlük..
kalp atışları var çok şükür bebek de belli belirsiz dedi doktor
herşey normal görünüyor 10 gün sonra gel daha rahat görelim dedi..
gelir gelmez şükür namazımı kıldım ve tümmm arkadaşalrıma dua ettim isim isimi..
her namazımın arkasında dualarımda olacaksınız sizi çokk seviyorummm...
iyi ki varsınız herkesten önce buradan paylaştım mutlu haberimi...
geniş ailemi çok ama çokkk seviyorum...
rabbimmmm bu güzel duyguyu herkese nasip etsin tüm arkadaşlarıma tümm bekleyenlere..
duaalrınızı eksik etmeyin sizlerde..
şimdi bu ürologlar eşimin iş arkadaşları değerin iyi diyip göndermiyorlar mı adamı bizimki de o gazla hiç bişey yapmıyorrr
şimdi desem hormon değerlerini ölçtür kırk nazla yarın ölçtür desem kesin orucu bahane eder
neyse bunu şimdi duymamın da bir nedeni var muhakkak belki de daha beklemem gerekiyor..arık umreden sonra baktırırız.
ama eğer doğrudan sperm üretimiyle alakalıysa sperm üretiminde problem yok maşallahama tembel işte aynı eşim
Arkadaşım bende o testi kullanmıştım adet bittikten sonar hep hafif silik çıkmıştı 16. ve 17. gün tamamen belirgindi 18. gün ise tekrar silikleşmeye baslamıştı. denedik sonuç aldık :))
evet canım sen bana mesaj atmıştın zaten unutmuşsun bak :))
dua defterimde senin de nickin varinşallah unutmam..
neyse bakalım umre dönüşü Ramazan sonrası baktıralım bakalım peki tedavisi mümkün mü fsh ın
evet grbumuz var
gızlı grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?