- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.481
benide alırmısınız, derdimi sizlerle aşabiliyorum da
canlarımmmm ben geldimmm...
ama tüm yazılanlar silinmiş sizlerle paylaşmıştım sevincimi
ama fırsat bulup girip bakamadım benim için yazdıklarınızı okuyamadım(
çok üzüldüm bak şimdi...
ama biliyorum ki bütün arkadaşlarım çokkk ama çokk sevindiler
kırk yılda bir hamileeee kaldımmm hiç halay bile kalmamış topikte:)))
hepsini silmişler tamda bugnü bulmuşlarr....
neyseemmm sağlık olsun..
geç geldim kusura bakmayın eşim yanımda değil ve arkadaşalrım eşimin ailesi..
herkese haber vermek mutluluğu paylaşmak bütün günümü aldı sonraında nette sıkıntı çıktı giremedim..
canım arkadaşalrım biliyorsunuz beş altı gündür
mide bulantılarım vardı
adetimde 62 günü bulmuştu annemin zoruyla test aldım ve sabahleyin yaptım
anında hızla beliren ikinci kopkoyu çizgiyi görünce şok oldum ellerim titredi ve testi fırlattığım gibi anneme koştum..
sarıldık ağlaştık..
ve soluğu sağlık ocağğında aldım kan için.
misafir hasta olduğum için kana bkmadıklarını hastaneye gitmeme gerektiğini söylediler,
bende yakınlarda bir özel hastane vardı oraya gittim kanı falan beklemek istemedim çünkü 62
günlük bir bekleme artık görülür varsada dedim ve kadın doğuma girdim direkt
durumumu söyledim yat bakalım dedi
biranda kendimi yatarken ve şükrler olsun ki keseyi görürken buldum
o anı hiç unutamayacağım rüya gibiydi rabbim herkese yaşatsın inşalalh:)))
herşey o kadar hızlı gelişti ki biran herşeyin gerçek olduuğna ben bile şaşırdım
dün hiçbişi belli değilken bugün birden hamile olduğumu öğreniverdim hem de 7 hafta 2 günlük..
kalp atışları var çok şükür bebek de belli belirsiz dedi doktor
herşey normal görünüyor 10 gün sonra gel daha rahat görelim dedi..
gelir gelmez şükür namazımı kıldım ve tümmm arkadaşalrıma dua ettim isim isimi..
her namazımın arkasında dualarımda olacaksınız sizi çokk seviyorummm...
iyi ki varsınız herkesten önce buradan paylaştım mutlu haberimi...
geniş ailemi çok ama çokkk seviyorum...
rabbimmmm bu güzel duyguyu herkese nasip etsin tüm arkadaşlarıma tümm bekleyenlere..
duaalrınızı eksik etmeyin sizlerde..
rabbimhayırlı uğyrlu etsin inşallah:)))yarin opum var du edin benim icin lutfenn..
cnım benim dün birsey gözümü alıyordu ne olduğunu göremedim sendin demekkk
birde o iğneyi vuruyorsan pıhtılaşma sorunun vardır neye göre kes diyor ki?? veya neden başlamıştın???
bugün ikinciyi vurdum çok kolay değil ya hormon iğnelerine benzemiyorrr
bende pıhtılaşma problemi yok,o iğnelerle gebe kaldığım çin bir süre kullanıyorum
en azından dok öyle diyor
önceki dok başattı yenisi kesiyor,protein c-s testlerim normal benim
tatlım sen imeil adresini ceylana göndersene o senı eklesn ,ben nasıl yapılacağını bilmiyorum
amin cnm hayırdır inş.
çok az kaldııı düşününce ben bile heycanlanıyorum sen nasılsın kimbilir....
anacım adı üstünde rüya buu
hadi doğur artık ya rüyalarımıza giriyorsun bak
Aslinda bebeğimin kalp atislarini aldiktan sonra hikayemizi paylasmak vardi aklimda ama dayanamadim artik :))
Gecen sene mart ayinda bebek sahibi olmaya karar vermistik. Ben rutin kontrol icin doktoruma gittim smear testi ultrason muayenesi vs yaptirdim herseyin normal oldugunu soyledi doktorum folik asit verdi yolladi. Aylar aylari takip etti ama her ay husran yasiyordum. İnternette gebelik hakkinda arastirmalar yaparken her link kk ya yonlendiriyordu beni. Ates olcme topigini bu sayede buldum. RONYAmi o topikte tanidim her sorduguma cvp veriyordu saolsun. Onun sayesinde bir cok seyi ogrendim.
Ronya o ara topige yeni geri donus yapmisti ve esinin varikosel ameliyatı oldugundan bahsediyordu ilgimi cekti o zamana kadar hep kendimle ilgiili olabilcek sorunlari arastiriyordum esimde sorun olabilcegi hic mi hic aklima gelmiyordu. Yanlis hatirlamiyorsam haziran ayiydi. Esime ronyanin basindan gecenlerden bahsettim. Oda varikosel nedir diye bi arastirma yapmaya basladi ve hemen bana bendede varikosel var o zaman dedi. Cunki o damarlanma durumunu o dogustan saniyormus. Bunun bir rahatsizlik olabilcegi aklina dahi gelmemisti o zamana kadar. Ronyamla temasa gectim ona sorular sormaya basladim bu konuyla ilgili oda bu topigi tavsiye etmisti bana hemen en basindan okumaya basladim sessiz sedasiz. Once allahimin sonra Ronyamin sayesinde sorunumuzu biraz daha erken orgenmis bulunduk.
Hemen esim icin urologdan randevu aldik. İlk spermiogramimiz 1 milyon cikti ikincisi 400,000 cc de bu degerler hep. Doktorumuz vakit kaybetmeden ameliyat olmalisin dedi azosperme kadar dusebilir dedi psikolojimizi siz dusunun. Nasil bi dibe vurustu size tasvir etmem mumkun değil. Azosperm nedir varikosel nedir tam kanıksıyamadan ameliyathanede buldu esim kendini. Ameliyatimizi olduk doktorumuz antibiotik disinda hicbir ilac vermedi.
Ben topigimizi en bastan okumaya devam ettim. Bu sefer KRİSHAZELİMLE tanistim onun sizlere verdigi ogutlerin hepsini bilgisayarimin not defterine kaydettim madde madde kullanmayada basladik elbette. Ameliyatimizin 3. ayinda ilk testimizi verdik değerler harikaydi oldukca yukselmisti hic beklemiyorduk bu yukselisi. Tabi bunun rehavetine kapilip ameliyat ise yaradi diyerek biraktik herseyi. Birdaha test verdigimizde değerler cc de 1 milyono tekrar donmustu. İnisler cikislar yasarken krishazelimle direk kontaga gectim. Saolsun cok yardimci oldu hersorduguma bikmadan usanmadan cvp verdi tek tek. onun taktiklerini uygulayarak Morfolojimizi 8 e cikarmayi basardik sayimizda oldukca artmisti. Ama hala sonuc alamiyorduk. Her ay husranlar devam ediyordu. Artik ya tüp bebek yada asilama ikisinden birini deniyelim diye yola ciktik ve devlet hastesine basvurdum. Asilama raporu binbir eziyetler sonucunda cikarabildik derken o ay rahim kalinlasmasi var polip olabilir gebelik testi ver oyle gel gebelik yoksa kurtaj yapicam dedi. Korkumdan nasil kactim o hastaneden bilemiyorum. Sogan kurune basladim hemen. Ve basladigim ay hamile oldugumu ogrendim rabbime sonsuz sukurler olsun.
Cok uzun oldu degilmi basladimmi durduramadim kendimi insallah gebeligiimi sonuna kadar surdurebilirim rabbime siginiyorum on a yakariyorum yalvariyorum boyle olmasi icin. Ben bu mutlulugu bu mucizeyi boyle yasadim darisi aşkla inançla yawrusunun yolunu gozleyen butun arkadaslarima nasip olsun insallah aminnn..
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karafnfıl ne zaman gıdıyorsun umreye canım ?
face grup ıcınde ceylan adres ıstemıs ıste yollayın eklesın
ceyommmmmmmmmmmmmmm sancık yokmu
Cnm Allah kucağınına almayı nasip etsin inşallah.hayırlı sağlıklı evlat versin.bi sakıncası yoksa hamile kalmadan önceki değerleriniz kaçtı acaba?
cok tesekkur ederim güzel dilerin icin canim. Darisi en hayirli zamanda seninde basina olsun insallah. 1 ml de 11 milyon toplam 71.5 milyon cikmisti morfolojimiz 8 ileri hizli %45, yerinde %5 hareketsiz %50 olmustu bu asilama icin verdigimiz spermiogramdaki sonuclardi su an nasil hic bilimoyorum.
ivit canımcanım benim pis kk yüzünden göremedim ama eminim ne güzel olmştur buralar.
çokk çokk teşekkür ederim darısı başına işalalh..
bak seninle hemen heen aynı durumdayız.. bende pcoluyum ve adetlerim düzensiz biliyorsun
banan hayıt otu vesile oldu diyorum ihmal etme sakın sende..
hep kocalara hep kocalara olmyor biraz da yumoşlara bakmamız lazım:))
canımmm inşallah 8 ay sonra sende el öpmeye getirecen faceye - buraya inşallahhhAslinda bebeğimin kalp atislarini aldiktan sonra hikayemizi paylasmak vardi aklimda ama dayanamadim artik :))
Gecen sene mart ayinda bebek sahibi olmaya karar vermistik. Ben rutin kontrol icin doktoruma gittim smear testi ultrason muayenesi vs yaptirdim herseyin normal oldugunu soyledi doktorum folik asit verdi yolladi. Aylar aylari takip etti ama her ay husran yasiyordum. İnternette gebelik hakkinda arastirmalar yaparken her link kk ya yonlendiriyordu beni. Ates olcme topigini bu sayede buldum. RONYAmi o topikte tanidim her sorduguma cvp veriyordu saolsun. Onun sayesinde bir cok seyi ogrendim.
Ronya o ara topige yeni geri donus yapmisti ve esinin varikosel ameliyatı oldugundan bahsediyordu ilgimi cekti o zamana kadar hep kendimle ilgiili olabilcek sorunlari arastiriyordum esimde sorun olabilcegi hic mi hic aklima gelmiyordu. Yanlis hatirlamiyorsam haziran ayiydi. Esime ronyanin basindan gecenlerden bahsettim. Oda varikosel nedir diye bi arastirma yapmaya basladi ve hemen bana bendede varikosel var o zaman dedi. Cunki o damarlanma durumunu o dogustan saniyormus. Bunun bir rahatsizlik olabilcegi aklina dahi gelmemisti o zamana kadar. Ronyamla temasa gectim ona sorular sormaya basladim bu konuyla ilgili oda bu topigi tavsiye etmisti bana hemen en basindan okumaya basladim sessiz sedasiz. Once allahimin sonra Ronyamin sayesinde sorunumuzu biraz daha erken orgenmis bulunduk.
Hemen esim icin urologdan randevu aldik. İlk spermiogramimiz 1 milyon cikti ikincisi 400,000 cc de bu degerler hep. Doktorumuz vakit kaybetmeden ameliyat olmalisin dedi azosperme kadar dusebilir dedi psikolojimizi siz dusunun. Nasil bi dibe vurustu size tasvir etmem mumkun değil. Azosperm nedir varikosel nedir tam kanıksıyamadan ameliyathanede buldu esim kendini. Ameliyatimizi olduk doktorumuz antibiotik disinda hicbir ilac vermedi.
Ben topigimizi en bastan okumaya devam ettim. Bu sefer KRİSHAZELİMLE tanistim onun sizlere verdigi ogutlerin hepsini bilgisayarimin not defterine kaydettim madde madde kullanmayada basladik elbette. Ameliyatimizin 3. ayinda ilk testimizi verdik değerler harikaydi oldukca yukselmisti hic beklemiyorduk bu yukselisi. Tabi bunun rehavetine kapilip ameliyat ise yaradi diyerek biraktik herseyi. Birdaha test verdigimizde değerler cc de 1 milyono tekrar donmustu. İnisler cikislar yasarken krishazelimle direk kontaga gectim. Saolsun cok yardimci oldu hersorduguma bikmadan usanmadan cvp verdi tek tek. onun taktiklerini uygulayarak Morfolojimizi 8 e cikarmayi basardik sayimizda oldukca artmisti. Ama hala sonuc alamiyorduk. Her ay husranlar devam ediyordu. Artik ya tüp bebek yada asilama ikisinden birini deniyelim diye yola ciktik ve devlet hastesine basvurdum. Asilama raporu binbir eziyetler sonucunda cikarabildik derken o ay rahim kalinlasmasi var polip olabilir gebelik testi ver oyle gel gebelik yoksa kurtaj yapicam dedi. Korkumdan nasil kactim o hastaneden bilemiyorum. Sogan kurune basladim hemen. Ve basladigim ay hamile oldugumu ogrendim rabbime sonsuz sukurler olsun.
Cok uzun oldu degilmi basladimmi durduramadim kendimi insallah gebeligiimi sonuna kadar surdurebilirim rabbime siginiyorum on a yakariyorum yalvariyorum boyle olmasi icin. Ben bu mutlulugu bu mucizeyi boyle yasadim darisi aşkla inançla yawrusunun yolunu gozleyen butun arkadaslarima nasip olsun insallah aminnn..
3 ağustosta inşallahhh
3 ağustosta inşallahhh
bende ismimi yazıyım mı karanfilcee
tabiki de ister nickine ediyim ama ben isim önemli diye biliyorum dileyenler özelden ismini de atabilir.
inşallah orda hepimiz için dua etcem Allahım inşallah unutturmaz..
bu arada ateş topiğinde de yazdım burda da en çok isim yazdıran kişi bu topikten çıktı..
forumun duaya en çok önem veren topiği
canım çokkk şükür allaha.. ama inan ilk günden beri bekliyoruz bu anı.. yani iki yıldır hiç kornmadan bekliyorduk zaten..eneeee siz evleneli daha 2 yılmı oldu kızz bebişin çok bekletmemiş sizi ne güzel
gökçen canım seni ilk tebrik eden bendim aslında.
dün sabah senin test sonucunu bekliyordum.
hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah canım.
annelerin hissi doğru çıktı bak demiştim.
canım çokkk şükür allaha.. ama inan ilk günden beri bekliyoruz bu anı.. yani iki yıldır hiç kornmadan bekliyorduk zaten..
antalyammm.. sen demiştin zaten anneler yanılmaz diye... nitekim öyle de oldu.. darısı başına kuzum benim...
az kaldı senden de alacağız güzel haberi..
canım benim opun olmuştur bile.. yetişemedim ama eminim ki güzel güzel yumuşların olmuştur ve göbüşüne konacağı anı bekliyordur sabırsızlıkla.. yetişemedim ama senin için iki fetih suresi okudum rabbim yardımcın olsun güzel arkadaşım benim...yarin opum var du edin benim icin lutfenn..
gökçennnnnnnnnnnnnnnnnnnn canimmmm dun neler yazmistim o coskuyla hepsi gitmis en bastan okudum yok yok sadece o gun yazilanlar yok Rabbime sonsuz sukurler olsunnnnn bebisin seninleymisssssss beni ektin dedin dedin sen beni bi ay onceden ekmissinnnn megersemmmmm :))))) hamiştaşmi olduk seninle simdiiiiiiiiiii cok mutluyum inanki rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah mucizeniiiiii:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
azram çoookkk mutul olurum daha fırsat bulup profilimde bile değişklik yapamadım sizlere bile fırsat buldukça cevap verebiliyorum.. canım son adet tarihim 24 mayısgokcencigim bana son adet tarihini yaz sanada benimki gibi hamiş tablosu yapalim
gökcen benim tebriğim de silinmiş.. hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah bebeğini
gökçen varya bebişinin olması kadar pat diye iki aylık olmana hayran kaldım....
ben geçen sefer gün gün saymıştım yaa
hatta yumoşlar ın toplanmasından sonra bile ben dediğim genelimiz böyleee
canım benim opun olmuştur bile.. yetişemedim ama eminim ki güzel güzel yumuşların olmuştur ve göbüşüne konacağı anı bekliyordur sabırsızlıkla.. yetişemedim ama senin için iki fetih suresi okudum rabbim yardımcın olsun güzel arkadaşım benim...
azram ya sorma hakikaten nasipte yine de beraber öğrenmek varmış hamileliğimizi.. ne güzel hamişdaş olacağız iinşallah krisimin de hemen hemen aynı tarihlermiş herhalde.. raim sağlıcakla devam ettirsin inşallah ve tüm arkadaşlarıma en yakın zamanda daha güzel sürprizler nasip etsin..
azram çoookkk mutul olurum daha fırsat bulup profilimde bile değişklik yapamadım sizlere bile fırsat buldukça cevap verebiliyorum.. canım son adet tarihim 24 mayıs
canım benim çokk çokk teşekkür ederim. allah razı olsnn hadi bakalım sıra sizlerde karanfilcem bekliyorum bombaları... biliyorsun bende aşılama yaptırmıştım ve aşılamadan sonra adet olunca herşeyi bırakmıştım.. tabi vitaminler hariç:))) çok şükür ki son adetimmiş o.. inşallah seninde öle olur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?