Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gözün aydın rabbim dualarımızı kabul etti sanada anneliği tatırcak. Cokkkk sevindim demekki anne sözü dinlemeliymişiz. Canım sıkkındı forumu açayım ne var ne yok dedim bu güzel haberi alınca moralim yerine geldi yuppiiiiiii

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

karafnfıl ne zaman gıdıyorsun umreye canım ?

face grup ıcınde ceylan adres ıstemıs ıste yollayın eklesın
ceyommmmmmmmmmmmmmm sancık yokmu

yarin opum var du edin benim icin lutfenn..
rabbimhayırlı uğyrlu etsin inşallah:)))

Cnm Allah kucağınına almayı nasip etsin inşallah.hayırlı sağlıklı evlat versin.bi sakıncası yoksa hamile kalmadan önceki değerleriniz kaçtı acaba?

hayırlısı olsun gökçen senin adına çok sevindim.tebrik ederim.allah bizlerede gösterir inşallah..bu güzel duyguyu bizlerde yaşarız.bi ara seninde hikayeni dinlemek istiyoruz.bizlere umut olur inşallah....

Cnm Allah kucağınına almayı nasip etsin inşallah.hayırlı sağlıklı evlat versin.bi sakıncası yoksa hamile kalmadan önceki değerleriniz kaçtı acaba?

cok tesekkur ederim güzel dilerin icin canim. Darisi en hayirli zamanda seninde basina olsun insallah. 1 ml de 11 milyon toplam 71.5 milyon cikmisti morfolojimiz 8 ileri hizli %45, yerinde %5 hareketsiz %50 olmustu bu asilama icin verdigimiz spermiogramdaki sonuclardi su an nasil hic bilimoyorum.

aminnnnn cnm çok teşekkür ederim.hamilenin duası kabul olurmuş:)) inşallah tez zamanda diyelim...

ivit canım
ronyam anlatmıştı bana hayır otunu hatta bende almıştım
ama ben kendime çok kızıyorum bu konuda
malesef biraz ihmalkarım
hala çekmecede duruyor hayıtım ama 1 kez olsun içmedim aslında bugün 15. günüm başlasam bişey olurmuki
canımmm inşallah 8 ay sonra sende el öpmeye getirecen faceye - buraya inşallahhh
3 ağustosta inşallahhh

çok sevindim canım bizlerden selam söyle Hz Muhammed (sav) e

ve dualarında ismimizi unutma ramazan aynın yüzü suyu hürmetine sonsuz bi şekilde inanıyorum ben bu ay dolup taşacak bu topik

ALLAH cc kabul etsin şimdiden umreni inşallahhh

bende ismimi yazıyım mı karanfilcee

tabiki de ister nickine ediyim ama ben isim önemli diye biliyorum dileyenler özelden ismini de atabilir.
inşallah orda hepimiz için dua etcem Allahım inşallah unutturmaz..
bu arada ateş topiğinde de yazdım burda da en çok isim yazdıran kişi bu topikten çıktı..
forumun duaya en çok önem veren topiği

ismimi hemen yolluyorum canım allah razı olsun orada edilen dualar geri çevrilmezmiş. tam benim tedavimin olduğu zamanda oradasın inşallah allahım kabul eder. transferimi demiştim 10u veya 11i....

valla ben buara dualarla ayakta dimdik duruyorum. meryem suresi yagmurun dediği şifa suresi...aklıma ne gelirse ama bunlar kesin...
çok ama çokkk iyi geliyor mucizeleri hergün okudukça nelerin olabiliceğini görüyorum inanıyorum ki benim bebeişlerimde gelicekler...

eneeee siz evleneli daha 2 yılmı oldu kızz bebişin çok bekletmemiş sizi ne güzel
canım çokkk şükür allaha.. ama inan ilk günden beri bekliyoruz bu anı.. yani iki yıldır hiç kornmadan bekliyorduk zaten..

antalyammm.. sen demiştin zaten anneler yanılmaz diye... nitekim öyle de oldu.. darısı başına kuzum benim...
az kaldı senden de alacağız güzel haberi..

gökçen varya bebişinin olması kadar pat diye iki aylık olmana hayran kaldım....

ben geçen sefer gün gün saymıştım yaa
hatta yumoşlar ın toplanmasından sonra bile ben dediğim genelimiz böyleee

yarin opum var du edin benim icin lutfenn..
canım benim opun olmuştur bile.. yetişemedim ama eminim ki güzel güzel yumuşların olmuştur ve göbüşüne konacağı anı bekliyordur sabırsızlıkla.. yetişemedim ama senin için iki fetih suresi okudum rabbim yardımcın olsun güzel arkadaşım benim...

azram ya sorma hakikaten nasipte yine de beraber öğrenmek varmış hamileliğimizi.. ne güzel hamişdaş olacağız iinşallah krisimin de hemen hemen aynı tarihlermiş herhalde.. raim sağlıcakla devam ettirsin inşallah ve tüm arkadaşlarıma en yakın zamanda daha güzel sürprizler nasip etsin..
gokcencigim bana son adet tarihini yaz sanada benimki gibi hamiş tablosu yapalim
azram çoookkk mutul olurum daha fırsat bulup profilimde bile değişklik yapamadım sizlere bile fırsat buldukça cevap verebiliyorum.. canım son adet tarihim 24 mayıs

gökcen benim tebriğim de silinmiş.. hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah bebeğini

canım benim çokk çokk teşekkür ederim. allah razı olsnn hadi bakalım sıra sizlerde karanfilcem bekliyorum bombaları... biliyorsun bende aşılama yaptırmıştım ve aşılamadan sonra adet olunca herşeyi bırakmıştım.. tabi vitaminler hariç:))) çok şükür ki son adetimmiş o.. inşallah seninde öle olur canım..

gökçen varya bebişinin olması kadar pat diye iki aylık olmana hayran kaldım....

ben geçen sefer gün gün saymıştım yaa
hatta yumoşlar ın toplanmasından sonra bile ben dediğim genelimiz böyleee

canım inşlalh sizinki de öyle biir sürpriz olur ki.. çifter çifter inşalalh.. hayırlısıyla sağlıkla..

ALLAH razi olsun gokcenimm
evet bu gun opu oldu hala agrilarim varb
yarin hastaneyi arayip bilgi alicam INSALLAHH..

trensferim bir an once olsun bebislermie kavusuyum istiyorum
hayirlisi ileee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…