- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.501
ALLAH razi olsun gokcenimm
evet bu gun opu oldu hala agrilarim varb
yarin hastaneyi arayip bilgi alicam INSALLAHH..
trensferim bir an once olsun bebislermie kavusuyum istiyorum
hayirlisi ileee..
canım sen o iğnelere neden başladın en başında peki ??
dupdururken mi ??
varya bizimkilerde tutarsa burası erkek infertilitesinden çıkıp hamişlerin topiğine dönücekkkk
geçmiş olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun biranönce
canım benim ilk tedavim kimyasal gebelikti
ikincide dok tedbir olsun diye bu iğnelere başlattı,ikiz gebelikti biliyorsun sonlarını
düşükten sonra ben bir prof gittim bebekler neden öldü diye o dpltor yaptı testi,öyle bir problemin yok dedi
ikinci gebeliğim de o iğneleri kullandığım ve pozitif olduğu için üçüncüde doktorum gene o iğnelere başlattı
yni dok karından çok sana zararı var,çok nadr hastalarda sonuna kadar bu iğneleri kullanıyoruz dedi,keselim dedi
işte olay bu:)))))))))))))
canım çok teşekkür ederim..tüüm arkadaşalrmı dualarımda.. yarın sabah ilk işim yazmak olack yaptıklarımızı. inşallah rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.Canım sana yazdıklarım malesef silinmiş tekrar yazıyorum.Allah hayırlı etsin çok sevindim senin adınaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Daha o gün yazıştık pkodan bahsediyorduk sen bende hamile değilim diyordun ama bak artık hamilesin Ben uğurlu geldim sana Dua et darısıda bana ve isteyen arkadaşlara olsun inşallah Tekrardan tebrikler
Merhaba bende bugün kontrole gittim pko hastasıyım bende.Eşim içinde sperm sayısı normalden az çıktı.Üroloğa yönlendirdi doktor eşimde görünücek oraya.Bakalım Allah aratmasın inşallah.Bu arada sanırım umreye gidiyorsunuz Allah kabul etsin
biterimmmmm.. çok şükür rabbime ki nasip etti bana da bu güzel duguyu yaşamayı.. rabbim herkese nasip etsin inşalalh.. dualala oldu biliyorum dualaını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun..canım gözün aydın rabbim dualarımızı kabul etti sanada anneliği tatırcak. Cokkkk sevindim demekki anne sözü dinlemeliymişiz. Canım sıkkındı forumu açayım ne var ne yok dedim bu güzel haberi alınca moralim yerine geldi yuppiiiiiii
sağolasın canım benim.. inşaalh yarın:))) biraz sıkıntılarım var şükürler olsun rabbime ama bulantılarım falan yoğun ara ara girip ancak yazılanlara cevap verebiliyorum. rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin inşşallah..hayırlısı olsun gökçen senin adına çok sevindim.tebrik ederim.allah bizlerede gösterir inşallah..bu güzel duyguyu bizlerde yaşarız.bi ara seninde hikayeni dinlemek istiyoruz.bizlere umut olur inşallah....
reyyan canım hiç ihmal etme hemen başla.. iniride ihmal etme lütfen her gün 3-4 incir mutlaka tamamı..ivit canım
ronyam anlatmıştı bana hayır otunu hatta bende almıştım
ama ben kendime çok kızıyorum bu konuda
malesef biraz ihmalkarım
hala çekmecede duruyor hayıtım ama 1 kez olsun içmedim aslında bugün 15. günüm başlasam bişey olurmuki
canımmm inşallah 8 ay sonra sende el öpmeye getirecen faceye - buraya inşallahhh
çok sevindim canım bizlerden selam söyle Hz Muhammed (sav) e
ve dualarında ismimizi unutma ramazan aynın yüzü suyu hürmetine sonsuz bi şekilde inanıyorum ben bu ay dolup taşacak bu topik
ALLAH cc kabul etsin şimdiden umreni inşallahhh
canım çok haklısın.. ben de hep burada birbirimiz için yapılan duaların samimietine inanıyorum inşalalh dualarla aşacağız tüm sıkıntıları özelden adımı yazayım ben de dua istiyorum:)))tabiki de ister nickine ediyim ama ben isim önemli diye biliyorum dileyenler özelden ismini de atabilir.
inşallah orda hepimiz için dua etcem Allahım inşallah unutturmaz..
bu arada ateş topiğinde de yazdım burda da en çok isim yazdıran kişi bu topikten çıktı..
forumun duaya en çok önem veren topiği
3 ağustosta inşallahhh
sağol güzel dileklerin için canımcanım benim çokk çokk teşekkür ederim. allah razı olsnn hadi bakalım sıra sizlerde karanfilcem bekliyorum bombaları... biliyorsun bende aşılama yaptırmıştım ve aşılamadan sonra adet olunca herşeyi bırakmıştım.. tabi vitaminler hariç:))) çok şükür ki son adetimmiş o.. inşallah seninde öle olur canım..
benıde unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canim umreye gidiyormussun ne mutlu sanakızlar hepinize tek tek cevap yazamadım özelden..
Allah inşallah unutturmazsa ve bir mani çıkmazsa isimlerinizi elimden geldiğince okumaya çalışıcam..
sizler de ibadetimin kabulu ve eksiksiz olabilmesi için dua ederseniz çok sevinirim..
5n1k canım özel mesaj kutun doluymuş.
canim umreye gidiyormussun ne mutlu sanatv de izledigim zaman bile tuylerim diken diken oluyo gozlerim doluyo. sen bizzat orda buluncaksin rabbim ettigin butun dualari kabul etsin insallah bizler icinde selam goturup dua edersen cok mutlu olurum
slm arkadaşlar benimde eşimiden kaynaklanan sıkıntılarımız var ve bir yıldır olmuyor,sayı tam sınırda yani 20 milyon morfoloji ve hareketlilikte öyle ,ben her hasta olduğumda fazlasıyla ümidimi kaybediyodum ama burdaki paylaşımları okuduktan sonra ümidim fazlasıyla arttı ve inanmaya başladım artık,inşallah isteyen herkes o mutluluğu yaşar.
öyle deme canım ALLAH tan ümidimizi kesmeyelim ,ben bi sorunumuz olduğunu öğrendiğimden beri internetten bu konuyu araştırıyorum doktor sitesi uzman tz vs eşimiz sperm sonuçlarını hangi uzmana gönderdiysem bana cvp ları direk doğal yolla olmaz vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçin oldu,çok üzüldüm ve o yüzden hiç ümidim yoktu hatta bu ay iyi bi dktor bulup direk aşılama istedim ,doktorum sa iki ay sonra dedi doğal yollada olabilir dedi,bilmiyorum ya karışık biraz ama umutlu nun yazılarını okudum dün ve kürlerin işe yarıycana inancım arttı.ne biliyim RABBİM yardımcımız olsun
Ay canım yaaaa. Nasılda anlıyoruz birbirimizi, sevinçlerimizde üzüntülerimiz de ortak oluyor.
Boncukboncuk bebişim meraba benim eşimin spermi 3.6 milyon, geçen yaz ıBRAHıM SARAÇOĞLUNUN keçi boynuzu kürünüü yaptık tam tamına 2 ay 12 milyonu görmüştük ama daha sonra tekrar eski haline döndü (kürü bıraktıktan sonra 1.4 mliyon oldu).Eşime yazdığın listeyi okuttum o kadar sebzeyi yiyemem dedi (brokoli,kerewiz...)ballı olanları yerde işte diğerleri. Ben ona şimdi balın içinde polen,arı sütü,gıgseng,çakşır tozu,keçi boynuzu tozu vepekmezi ,tarçın olan bir karışım yediriyorum 3 gündür.ayrıca birkaçık bala tarçın çörek otu koyup ağzına dayıyorum.şimdi canım keçi boynuzu küründe başlasam birde portakal suyuda içirsem sence ne kdar yararı olur.
B u listeyi saraçoğlu hocammı werdi sana öyleyse bende arasam görüşebilirmiyim? bay canikom öptüm.
Kızlar has zeytinyağına akşamdan koyuyorsunuz sabah yediriyorsunuz.Dilerseniz bir inciri ikiye koparıp öyle bekletin.Ben öyle yapıyorum..Hadi şifa niyetine!..
aa biz butun attik zeytinyaginin icine
Hızır gibi yetiştiniz..derdimize derman olacaksınız inşallahh..azminizden ve sabrınızdan ötürü tebrik ederim eşinizi ve sizi..bizim sperm sayımız 4milyon..hamilelik olmaz dediler..dünya başımıza yıkıldı gibi oldu bir anda..araştırmalrımız esnasında paylaşımınızı gördük..tüm listeyi tedarik ettik..aynısını uyguluyoruz..inş sizin gibi güzel sonuçlar alırızz..darısı hamileliğinizee..nolursunuz bize hamileyim diye güzel haberler verin verin ki bir damla umut olsun yüreciklerimize..
Ne güzel dilekler, ne içten dilekler bunlar. Çok teşekkür ederim, gerçekten çok yıpratıcı bir dönem. Evet dediğin gibi az yol katetmedik ama artık sonucu almak istiyorum bende. Her ay beklemek hem umut hem de umutsuzluk. Hepiniz benimde dualarımdasınız. Rabbim bizlere de yaşatsın o mutluluğu ınşallah. Bi gün bu mutlu haber bizlerin de kapısını çalacak bunu biliyorum.
hayatta daha bi tane hap dahi içmez öyle mikrop bişe,şu n ona kızgınım alt katta otursun karşıma çıkarsa bilmem ki onu ne yaparım.öpüyorum byyy
okuyunca şok oldummmm....rabbım herseyın hayılısını verır.bız bu yola hep bırlıkte cıktık.sen azmınlen ınancınlan esının degerlerını yukselttın.dogal yolla hamıle kalabıldıgını gordun vede bunada sevındın...
bende senın gbı azmımlen ınancımlan hıc sasmadan herseyı yaptım ama degerlerımız yukselmedi.ve dogal yollan hamıle kalma umudum yok cunku dgeerlerımız sızınkının yanında sonuk kalıor.yasadıgın cok acı.allh belkı 1 alıp 2 verecek sana.cok ama cokkkkk uzuldum buna emın ol.dulaımızı eksık etmeyelım.en yakın zamnda melegıne gene kavusacaksın arkadasım ben buna ınanıyorum....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hmm çok teşekkürler .. Allah'a emanet olun..
yagmurum hic bulantim yok simdilik cok sukur. Ama cok halsizim bildigin bayginliga ramak kalmis halde yasiyorum. Sen nasilsin canim?merhaba canlarrr:)))
karanfilce umre yolculuğun hayırlı olsun
azra bulantılarla aran nasıl?
krisim sen nasıl oldun,hbb nasıl????
kris cnm nsln seni çok merak ediyorum ve küçük meleğin için dua ediyorum kanaman umarım durmuştur
merhaba canlarrr:)))
karanfilce umre yolculuğun hayırlı olsun
azra bulantılarla aran nasıl?
krisim sen nasıl oldun,hbb nasıl????
Ne gunlermis ne heyecan ne heyecan ...
yagmurum hic bulantim yok simdilik cok sukur. Ama cok halsizim bildigin bayginliga ramak kalmis halde yasiyorum. Sen nasilsin canim?
Krisim nasil oldunuz hbb iyice oldumu?
canım sen bırakmadan yine de genetikleri değil tabide kan testlerini bir kontrol ettirirp bırak bence...
ısrarla sormamın sebebi endişe ettiiğim için yanlış anlama lütfen...
benim protein c ve s normaldi genetiklerimde normaldi.sadece apcr direnci birde mthfr heterozigottum. bu durumda iğne kullandırmıycaklardı. gecen gun tedavı oncesı tekrarlasakmı dedim dr.uma tamam dedi içim rahat etsin diye...
bir baktık protein c ve s düşmüşşşş.allahıma bğin şükür olsun ki gördükte iğnelere başladık.
allahım korusun meleğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?