- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #117.521
iyiyim canım çok şükür,allahıma hamd ve şükür olsun:)))yagmurum hic bulantim yok simdilik cok sukur. Ama cok halsizim bildigin bayginliga ramak kalmis halde yasiyorum. Sen nasilsin canim?
Krisim nasil oldunuz hbb iyice oldumu?
iyiyim canlarim kanamam durdu bugunler yavas yavas yoluna giriyor hersey
siz nasilsiniz ?
Ne gunlermis ne heyecan ne heyecan ...
coraspirin halsizlik ve nefes darligi yaparmi acaba bilen varmi?
coraspirin halsizlik ve nefes darligi yaparmi acaba bilen varmi?
herkese selamlar, toplanmış herkes ne güzel :)))
Sonunda ela memeyi tamamen bıraktı, zaten sütümde kesildiartık mamaya devam edicem ama hangi mama kullansam, şuan aptamil conformil kullanıyoruz ama herkes kanola yağı var diyor, siz ne tavsiye edersiniz? krisim sen bilirsin, burdayken tavsiyeni bekliyorum :) çok şükür kanamanda durmuş çok sevindim..tosuncuk iyi o zaman :)
herkese selamlar, toplanmış herkes ne güzel :)))
Sonunda ela memeyi tamamen bıraktı, zaten sütümde kesildiartık mamaya devam edicem ama hangi mama kullansam, şuan aptamil conformil kullanıyoruz ama herkes kanola yağı var diyor, siz ne tavsiye edersiniz? krisim sen bilirsin, burdayken tavsiyeni bekliyorum :) çok şükür kanamanda durmuş çok sevindim..tosuncuk iyi o zaman :)
kızlar hepinize tek tek cevap yazamadım özelden..
Allah inşallah unutturmazsa ve bir mani çıkmazsa isimlerinizi elimden geldiğince okumaya çalışıcam..
sizler de ibadetimin kabulu ve eksiksiz olabilmesi için dua ederseniz çok sevinirim..
5n1k canım özel mesaj kutun doluymuş.
ilk tedavinin başında nevparin iğne 1ml kullanıyordum,yeni dok 12. haftada kesti
14 . hafta kontrolumde düşüklerden bahsettim (2 hafta kullanmadım),korkularından ,dok 15 gün daha kullan dedi o zaman clexane 0,4 başladım ama bir gün vuruluyorum bir gün vurulmuyorum
anlıyacağın zaten bu iğneler vücuduma tam bir tesir etmiyor,bebeğin gelişimide güzel olunca dok 15. haftada gene kes dedi bende kullanayım dedim 5. aya kadar dedim
son kntrolumde artık ısrar etti 1o gün daha kullan kes diye,elimdedi iğneler bitsin keseceğim inşallah
coraspirin kullanıyorum,hafifi problemlerde oda işe yarıyormuş
kullandığımız o iğnelerin zararndan endişe ediyor dokyorum,çok nadir hastalarda gebelik sonuna kadar kullandırırlarmış zaten
zararlarını anlatı
sen ne dersin bu duruma ,zaten iğneyi dediğim gibi gün aşırı kullanıyorum???
ben ne hırçınmışım öyle,negatifmişim hep
ama bugün yawrum ,hediyem göbüşümde çok şükür
hey gidi günler,desteğiniz olmasa belkide bugün bu durumda olmayacaktım,
hepinizi çok sewiyorum
çok çükür yawrum hareket ediyor şu an,dünyanın hiç bir hazinesine değişmem bu anımı:)))
Herkese hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar şekerler,
Nasılsınız cümleten,
Bizler iyiyiz çok şükür
bende bırakmak istemiyorum ama hayırlısı bidaki gitmemde konuşurum dok daha net:)kutuyu boşaltıcam canım birazdan...
canım ben senin kafanı karışırmak istemem öncelikle bunu söyliyim...
ama ara ara çok basit birgünde çıkan pıhtılaşma faktörlerine baksalar olmazmı ?? herşey yolundaysa kes desin anlarım. böle kafaya göre keselim artık neye göre diyor acaba?
evet coraspin hafif problemlerde idare ediyor. benimde ilk kullanılmayacaktı sadece coraspinle sorun ortadan kalakr demişti.
iğnlerin zararı için ne dedi merak ettim bana zararından bahsedilmedi. bende zınk diye hem iğne hem de coraspin kullanıyrum. sürekli morluk var mı vucudumda diye kontrol ediyorum. fazla sulanmada kılcal damarlar çatlayıp küçük morluklar yapıyor çünkü...
gün aşırı kullanman faydasını görmediğin anlamına gelmez...
yarılanma ömürleri kısa ama 1.5 gününü gerçekten problemin varsa götürürü yani..
hakkımızda hayırlsı cnm. ben bu konuyla ilgili topikte anladım ki zaten bu işin tedavisinde genel bir doğru yok. ne dozu nede ne zaman başlanıcağıyla ilgili...
cuma gününün bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine allahım bebeklerimizi korusun...
(ben artık benimkiler varmış gibi hissediyorum)
Ç:))))))))))))))evet sen bizim hircin guzelimizdin hep:) sanada yakisiyor:)
hamileliginin tadini cikar cok cabuk geciyor doyamiyorsun
Herkese hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar şekerler,
Nasılsınız cümleten,
Bizler iyiyiz çok şükür
muess nasılsın bebeişlerin nasıl cnm?? çok sık giremiyorsun merak ediyorum seni....
melisela cnm ela bebeği öp benim içinhuzurunuz yerindedir inşallah.
süt içinde sıkma canını napıcan zorla değil ya elinden geleni yaptın.....
kris kanamanın durmasına çok ama çokk sevindm...allaha çok şükür.
ben bi ara yaşadıklarımdan sonra çok ünlü bir prof.a gittim. birdaha yaşarmıyım aynı şeyleri diye sorguladığım dönemde.. hoca bana dediiki %50 yaşarsın. gebelikte 10 kadından 5'i kanar, 4'ü yoluna devam eder, 1'i senin gibi devam edemez demişti...yinede o 5'in içinde hiççç olmak istemiyorum. insan çok ama çok korkuyor dimi:18:
ohh ohh sizler cok kalabaliksiniz:))
iyi olmaniza cok sevindim cicegim benim:)
muess nasılsın bebeişlerin nasıl cnm?? çok sık giremiyorsun merak ediyorum seni....
melisela cnm ela bebeği öp benim içinhuzurunuz yerindedir inşallah.
süt içinde sıkma canını napıcan zorla değil ya elinden geleni yaptın.....
kris kanamanın durmasına çok ama çokk sevindm...allaha çok şükür.
ben bi ara yaşadıklarımdan sonra çok ünlü bir prof.a gittim. birdaha yaşarmıyım aynı şeyleri diye sorguladığım dönemde.. hoca bana dediiki %50 yaşarsın. gebelikte 10 kadından 5'i kanar, 4'ü yoluna devam eder, 1'i senin gibi devam edemez demişti...yinede o 5'in içinde hiççç olmak istemiyorum. insan çok ama çok korkuyor dimi:18:
muess zorlanıyor musun içinde bulunduğun süreçten bahsetsene birazzz
transferimde iki embriyo konulacak ve zorlanırmıyım acaba diye düşünüyorum sağlık açısından yanii...
bende bırakmak istemiyorum ama hayırlısı bidaki gitmemde konuşurum dok daha net:)
inşallah bu sefer bebeklerin hep yanında tatlım:)
Ç:))))))))))))))
güzele ne yakışmaz,
valla ben bebeğimi kucağıma alacağım günlri iple çekiyorum
inşallah sağlıkla:)
yoktun bir süre,hoşgeldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?