Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hiç de boşuna kürek çekmiyorsun kendin için yaptığın şeyler çok güzel onlara devam et
eşinin durumuna gelince verdiğin şeylere devam et zorlada olsa konuş ikna et vitminsiz olmayacağına inandır onu. ara ara çok sıkıldığında ufak değişiklikler yaparsınız vitaminde biraz azaltma sonra tekrar arttırma gibi.. ama kesinlikle tamammen bırakmayın vitaminleri.
aslında eşinin problemi düzeltilebilir bir problem fsh düşüklüğü pek çok arkadaşımız bunun tedavisini gördü ve olumlu sonuç aldı. bildiğim kadarıyla fsh düşüklüğü klomen tedavisiyle düzeltiliyor ama muhakkak doktor kontrolünde ve her ay hormon tahlili vererek fshın yükselip yükselmediği kontrol edilmeli eğer klomen yeterli gelmiyorsa bazı arkadaşalrımız eşleri için iğne tedavisine başlamışlardı.
buna doktorunuz karar verir. canım benim sizin probleminiz düzeltilebilir bir problem hiç canını sıkma fshınız yükseldikçe değerleriniz de yükselecektir.
bu arada malatyalımıydın malatyadamı yaşıyordun. tam hatırlayamadım ben malatyada yaşıyorum birkez sana mesaj atmıştım soru sormuştum bilmiyorum hatırlıyor musun eğer malatyada yaşıyorsan gittiğiniz doktorlar kimler merak ettim.

İyi akşamlar kızlar. Ziyaretçilerimiz sizlerede selam olsun:))))

Okullarda sadece seminer dönemi başladı ama bizlerin temposu daha da arttı(kendi adıma), şimdiden kaç parçaya bölündüğümü şaşırdım okul açılınca Allah kerimdir diyorum. Oğluş bakıcıya alıştı çok şükür bende daha rahatım artık, bakıyorum sorun yok hafifliyorum ruhen.

Bu sene sabahçıyım, yeni sistemden dolayı 7.30 okulda olmam lazım, bakalım bu tempo nasıl olacak. Benden haberler böyle.

Öffff eski günlerimizi gerçekten çoook özledim yavvvvvv.

evet canım zaten bi defa hamile kalmıştım tedaviyle ben klomene cevap veriyo ilk ay 10 günde bir hormon testi istemişti doktorumuz cevap verince klomenle devam etmeye karar verdi iğneye gerek görmedi.canım seni elbette hatırlıyorum bebeğinede çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin profilinde ki gibi tatlı bi kızın olacak sanırım:)bu arada malatyalıyım ben malatyaya da sık sık geliyorum ama malesef malatyaada yaşamıyorum görev sebebiyle farklı bir şehirseyiz bizz..
böyle olumlu şeyler duyunca içim böle kıpır kıpır oluyo :)))canım bu folik asit hangisi daha iyisi bu konudada bir fikir verirmisin bide bende kansızlık vardı onun içinde kan ilacı kullanıyorum

Antikdeniz cnm cok takma olucak bunu biliyorsun. Ya sunu unuttum hamile kaldiginda esinin sperm degerleri nasildi

Cnm çok teşekkür ederim..kullanmaya başlıycaz bakalım hadi hayırlısı...ekim başıda eşim ameliyat olucak inşallah.bazı doktor öneriyor bazısı gerek yok diyor.varikoselimiz 1. dereden fazla 2.derece değilmiş.sanırım 1,5 :))bizde bugüne kadar olmak istemedik ama bekledik gelen giden yok. değerlerde değişken olunca olmaya karar verdik umarım hayırlısı olur bizim için doğru karar vermişizdir.

canım ne güzel işte demekki klomen sizin değerlerinizi arttıracak allhın izniyle. ilkinde nasip olmamış ama inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder rabbim.. kayıbın için çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşalah. canım malatyada yaşayıp yaşamadığını hatırlayamadım ama bir bağın olduğunu biliyordum:))) bende malatyalı değilim ama görev için burada yaşıyoruxz. sana bunu sormamın sebebi doktor tavsiyesi içindi. eğerki malatyadaysan muhakkak denizhan beyle tanış diyecektim. inşalalh yaşadığın şehirde iyi doktorlarla karşılaşırsın çok önemli çünkü biliyorsun. folik asite gelince genel olarak hamile kalmadan önce folbiol diye bi vitamin veriyorlar hem çok uygun fiyat olarakda. bana hamile kalmadn önce dkotorum onu vermişti biraz içip bırakmıştım hamile kalınca ise folik asid+b12 vitamini olan folicade adında bir vitamin verildi. hangisi daha iyidir bilemiyorum ben bu ikisini kullanmıştım ama çok farkettiğini de sanmıyorum çok takılma bence:)) hayıtotu tohumuna gelince ben 15 gün kadar kullandım ama çalıştığım için düzenli yapamamaıştım onu bırakıp kapsül halinde olanını aldım bir ay içtim ve o ay hamile kaldım vsile oldumu bilemiyorum..
ama bence soğankürüyle beraber hayıt otunu almamalısın. çünkü bildiğim kadarıyla (ibrahim saraçoğlundan) hangi kür olursaolsun iki kür beraber uygulanamıyor. mesela soğankürünü yaparken incir kürünü yapmayın diyor. soğan kürü bitince incir kürünü yapın diyor. yada k. boynuzu kürü ile havuç kürünü eşler için birarada tavsiye etmiyor. biri bitince diğerin iyapın deniyor. buradan bir çıkarım yaparsak sonuçta hayıt otu da bitki demlenip yapıldığı için bir kür. o yüzden ikisdinin yapılması doğru olmaz gibi geliyor. yine de bir araştır istersen:))
bu arada güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim en kısa zamanda mucizene kavuşman dileğiyle..

krishazel

canım biz şimdi argin max kullanalım diyoruz biraz o daha ucuz ya
günde kaçtane alması gerekiyo eşimin
senin eşin kaç tane kullanıyodu günde
sizde arginmax kullanmıştınız dimi

özel msj attım ama kutun doluymuş gitmedi

Sizin sorun ney ben sana soyleyim sorunu soylersen

Sizin sorun ney ben sana soyleyim sorunu soylersen

aaa sağol canım ya
bizim sorun büyük 2 senedir bebiş gelmiyo
morfolojimiz %3 tü
7 aydır proxeed plus kullanıyoruz
bu ayda argin max alıyım dedim daha ucuz ya bide onu deniyelim dedik
en son analizimizde sayımız ml de 45 milyondu
ama morfolojiye bakılmamıştı
proxeed le sanırım artmış çünkü ondan önce ki ml de 16 milyondu
ama hala bebiş gelmedi
kaan hocaya gittik klomen verdi ama eşimin fsh ı çok arttı
bıraktırdı bize klomeni 4 ay normal yoldan deneyin proxeed e devam edin dedi
bende zaten kaç aydır kullanıyoruz işe yaramadı bari onunla aynı içerikli daha ucuz olanına devam edeyim dedim bakalım ne olcak

ondan sordum canım günde kaçtane diye
çünkü kris cimde kullanmış eşi
siz nasıl kullanıyosunuz
biz şimdi sabah öğlen akşam 1 er tane içsek yeterlimi toplam günde 3 yani

kaan hocada dna hasar testide yaptırdık az hasarlı çıktı

Son düzenleme:

canım bende denizhan beyi çok duydum sanada tavasiye etmiştim hatırlarsan hatta ben hamileyken malatyaya gidip onun doğumumu yaptırmasını istiyodumm.doktora güven çok önemli..ben soğan kürüne asılayım bu ayy en iyisi önümüzdeki ay hayıt yapayımm.saoların cnmmm inşalla tez vakitte kavuşuruzz

canım çok iyi yükselme olmuş istikrarlı devam etmeniz ne güzel. bencede çok iyi bir fikir. proxeed daha etkili olsa bile maddi açıdan gerçekten zorlayıcı. bir de tek onu almıoyruzki bir sürü vitamin para yetişmiyor inan. arginmaxın da ondan kalır yanı yok gönül rahatlığıyla kullanabiliri eşin. benim eşimde kullandı biz proxeed hiç kullanmadık eşim 2 kutu arginmax bitirdi 3. kutuyu da almıştık ama kullanamdan hamile olduğumu öğrendim. o kutuyu bitirince niyetim proxeede başlamaktı acaba fayda etmiyormu arginmax diye düşünürken çok şükür güzel haberi aldık bizimde morolojimiz 3 tü. sayımız ise sizden daha az 12 milyon. o yüzden güzel haberi almanız yakındır inşalalh pes etmeden herşeye devam:))) bu arada arginmaxın üstünde de yazar canım günde 6 tablet 3 sabah 3 akşam. tavsiye edilen doz budur. ama benim eşimin tüm vitaminleri nerdeyse günde 15 kapsülü buluyordu o yüzden çok yüklenmek istemedim ben günde 4 tane verdim ama içebilirse 6 tane en iyisi. umarım yardımcı olmuşumdur canım..

canım inan o kadar çok maaltyalıya mesaj attım ki doktor sormak için. çoğu gibi sende denizhanbeyi söylemişsindir eminim ben hatırlayamasam da:))) şu anda doktorum kendisi zaten. güvenerek ve gerçekten içim çok rahat gidiyorum inşalalh sonuna kadar böyle olur. bencede en iyisi önce soğankürünü yapman rahminde ne varsa temizlenir bende öyle yapmıştım:)) ama boş durmayayım dersen soğan kürünü yaptığın ay içerisinde adetinin ilk gününden itibaren yumurtlama gününe kadar sabahaları birkaç inciir yiyebilirsin. o da yumurtlamanı kalitelileştirir. allah kolaylık versin canım sana ve bu yolda mücadele eden herkese..

sevgili arkadaşalrım benimde yarın öğleden sonra randevum. biraz heyecanlı ve tedirginim. yarın rahim ağzı boyum ölçülecek ve gerçekten rahim ağzı yetmezliği olupğ olmadığı büyük olasılıkla netleşecek ve dikikşe gerek olup olmadığı belli olacak. merakla bekliyorum yarını. dualarınızı esirgemeyin inşalalh..

Canim cok sagol ya ama senin dedigin gibi kullanirsam zaten ayda iki kutu almam gerekiyo ve proxeed i birakmamin bi anlami kalmiyo
Esin onun yaninda baska biseyler kullanmismiydi bide bizde varikosel falan yok mesela ole olanlarin sansi daha ii oluyo ameliyat falan oluyolar duzelebiliyo
Ayrica bide bende sagli sollu kist var sagda basit kist iki senedir 3,5 cm mis sabit duruyo
Simdi bide solda kucuk bi cikolata kistin olusuyo gibi bisiler dedi doktor 1,5 cm mis henuz

Cvp icin cok saol umarim sEninde kontrolun cok guzel gecer bebegini saglikla kucagina almani nasip eder Rabbim insallah

Morfoloji icin gunde 2defa evicap 400 mg kullandir ve artik proxeedi birak zatn artik fayda etmez keciboynuzu kuru yap ama 1hafta esin hicbisey kullanmasin. Keciboynuzu kuru yaparken yaninda kapsul argin kullan 1000 mg ama su l-arginine max mens alan degil biliosun o proxeed gibi bi multi vitamin benim dedigim sadece arginin 1000 mg bu sayede proxeedden aldigin vitAmini fazlasiyla alirsiniz sayi dusmeden morf. De evicapla duzeltirsin. Ben sayiyi yukseltemedim suan ayni yolu izlicem yukselince

canım arginmax ben aldığımda iki kutusu 140 tl idi. ve ayda bir buçuk kutu gidiyor 90 tablet olduğu için. ama proxed 130 tl idi ve ayda iki kutu gidiyordu 260tl. yani nerden baksan yarı yarıya. ama tabi sen bütçene göre ayarla. benim eşim aynı zamanda günde iki tane omega3 iki kere 200mglık evicap (yada günde bir 400mglık) arda zinco tablet bir tane. alıyordu. bunun yanında dediğin gibi varikoselden dolayı içtiği ilaçlar da vardı ameliyat sonrası doktor kontrolünde klomen trental gibi ilaçları da alıyordu. ve aynı zamanda keçiboynuzu türevleri. bir ara kürünü yaptım sonra sıkıldı onu bırakıp pekmezine geçtik. bi de arı sütü bal polen propolis karışımı içiyordu hrgün. sen kendin içinde bişiler yap mutlaka canım benimde çatlama problemim vardı ve adetlerim iki ayda bir olurdu yumurtam çatlamıyordu bile. bu şekilde doktorlar tedavisiz imkansız dediler çünkü hem eşimin sayı hareket azdı hemde benim yumurtam çatlamıyordu ben kendim içinde bişiler yaptım kaliteli yumurtam olsun diye hergün omega3 3-4 kuru incir ve günde iki kez hayıt otu hapı kullandım. faydası olduğunu düşünüyorum bunlar yumurtlamaya faydası olan şeylerdi. sende kistlerin için bişiler yap bence. mesela soğan kürüne başlayabilirsin inşallah kistleri eritmene vesile olur bu şekide fayda gören çok çünkü..

cnm benim dualarımız seninleee..Allah gönlüne göre versin umarım hiç bir problem çıkmaz....

kızlar yardımınıza ihtiyacım var...eşim 8-9 aydır tedavi görüyor.proxeed plus ve klomen kullanıyor...testlerimizde sayımız ml de 12 milyon-20 milyon- 4,5 milyon - 8 milyon çıktı.hareketimiz düşüktü a+b nin toplamı %12 den % 40 a yükseldi.ama hala bebiş yok.daha önce eşime bazı doktorlar varikosel ameliyatı önerdi bazıları da gerek yok dedi.derecesi ne 1 nede 2 miş.sanırım 1,5 :))sizce ne yapmalıyız olsakmı olmasakmı karar veremedik.gittiğimiz en son profesör siz bilirsiniz dedi.etki edip eymeyeceğini bilemeyiz dedi..yardımcı olursanız çok seviniriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…