- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.401
kızlar o kadar cok sorum varkii umarım banada yardımcı olursunuzz..aslında geçmişi okuyorum fırsat buldukca bir yandanda bu zamanı takip ediyorum. o kadar sıkılıyorum ki bu ara neresinden tutunacam bilemiyorum gün oluyo inanılmaz pozitifim olacak bu iş diyorum gün oluyo umudum sıfırlanıyoo((
kızlar ben 2 yıldır evliyim ve yaklaşık 17 aydır bebek dışında bişey düşünemiyorumm ..aslında bi defa hamilelik yaşadım ama malesef 7 haftalıkken kaybettimm( eşimin sperm degerleri oldukça düşük.fsh kaynaklı deniyo görünürde varikosel veya başka bi sorunumuz yok aslında eşimde zaten cok üzerine gitmio benim zorumlaa ilaçları kullanıyo ama zorla
son yaptımız test
sayı 4 milyon
totel 8 milyon
ileri hareket -
yavaş 5
yerinde 10 hareketsiz 85
morfoloji ise 1
ben şubatta hamile kalmıştım nisanda kaybettik temmuzda tekrar tedaviye başladık
şimdi benim eşim günde 1 tane klomen
1 tane com vitex
2 tane prowedplus
keçi boynuzu ve zeytin yağında bekletilmiş incir
ayrıca çakşırlı karışım çayı ve bazen çörek otu bal karışımı veriorum
bu arada kendim içinde bişeler yapmaya calışıyorum folik asit ve omega 3 kullanıyorum
ayrıca zeytinyağında bekletilmiş incir bugünde sogan kürüne başladım
fsh degerimiz 1.32
lh 4.45
testeron 1 99
buda eşimin hormon degerleri
bu ay ovülasyon testi aldım ve presed jel aldım.bunları deneyecem önümüzdeki aylar.
kızlar umutsuz değildir umarım daha başka neler yapabilirim özellikle şu hormonlara ne iyi gelir bilginiz varmı yoksa boşunamı kürek çekiorumm sizce
canım hiç de boşuna kürek çekmiyorsun kendin için yaptığın şeyler çok güzel onlara devam et
eşinin durumuna gelince verdiğin şeylere devam et zorlada olsa konuş ikna et vitminsiz olmayacağına inandır onu. ara ara çok sıkıldığında ufak değişiklikler yaparsınız vitaminde biraz azaltma sonra tekrar arttırma gibi.. ama kesinlikle tamammen bırakmayın vitaminleri.
aslında eşinin problemi düzeltilebilir bir problem fsh düşüklüğü pek çok arkadaşımız bunun tedavisini gördü ve olumlu sonuç aldı. bildiğim kadarıyla fsh düşüklüğü klomen tedavisiyle düzeltiliyor ama muhakkak doktor kontrolünde ve her ay hormon tahlili vererek fshın yükselip yükselmediği kontrol edilmeli eğer klomen yeterli gelmiyorsa bazı arkadaşalrımız eşleri için iğne tedavisine başlamışlardı.
buna doktorunuz karar verir. canım benim sizin probleminiz düzeltilebilir bir problem hiç canını sıkma fshınız yükseldikçe değerleriniz de yükselecektir.
bu arada malatyalımıydın malatyadamı yaşıyordun. tam hatırlayamadım ben malatyada yaşıyorum birkez sana mesaj atmıştım soru sormuştum bilmiyorum hatırlıyor musun eğer malatyada yaşıyorsan gittiğiniz doktorlar kimler merak ettim.
evet canım zaten bi defa hamile kalmıştım tedaviyle ben klomene cevap veriyo ilk ay 10 günde bir hormon testi istemişti doktorumuz cevap verince klomenle devam etmeye karar verdi iğneye gerek görmedi.canım seni elbette hatırlıyorum bebeğinede çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin profilinde ki gibi tatlı bi kızın olacak sanırım:)bu arada malatyalıyım ben malatyaya da sık sık geliyorum ama malesef malatyaada yaşamıyorum görev sebebiyle farklı bir şehirseyiz bizz..
böyle olumlu şeyler duyunca içim böle kıpır kıpır oluyo :)))canım bu folik asit hangisi daha iyisi bu konudada bir fikir verirmisin bide bende kansızlık vardı onun içinde kan ilacı kullanıyorum
Antikdeniz cnm cok takma olucak bunu biliyorsun. Ya sunu unuttum hamile kaldiginda esinin sperm degerleri nasildi[/QUOTE
ayyyy canımm sabırr sabırrr diyorumm alllahım duysun sesimizi inşalllahhh..sperm değerlerini bilmiyorumm ki canım yaptırmamıştık test o ay yapılacaktı bizde yaptırmamıştık hamile kalınca ama 10 gün önce hormon tahlili yapılmıştı 4 .37 diydi fsh
Peki o ay yaptirmadan onceki yani hamile kaldiginda en son ne zamn test yapmistiniz 1.5 ay once mi ? Kac cikti? Ve dusukten ne kadar sonra test yaptiniz o kac cikti? Sabir sabir diosunda seni anliyorum ama dusundukce insan cildirio ofke doluo su hayit tohumu kurunu yap kendine inanilmaz rahatlatio insani ayni zamanda yumrtalara cok iyi gelio.Antikdeniz cnm cok takma olucak bunu biliyorsun. Ya sunu unuttum hamile kaldiginda esinin sperm degerleri nasildi[/QUOTE
ayyyy canımm sabırr sabırrr diyorumm alllahım duysun sesimizi inşalllahhh..sperm değerlerini bilmiyorumm ki canım yaptırmamıştık test o ay yapılacaktı bizde yaptırmamıştık hamile kalınca ama 10 gün önce hormon tahlili yapılmıştı 4 .37 diydi fsh
Peki o ay yaptirmadan onceki yani hamile kaldiginda en son ne zamn test yapmistiniz 1.5 ay once mi ? Kac cikti? Ve dusukten ne kadar sonra test yaptiniz o kac cikti? Sabir sabir diosunda seni anliyorum ama dusundukce insan cildirio ofke doluo su hayit tohumu kurunu yap kendine inanilmaz rahatlatio insani ayni zamanda yumrtalara cok iyi gelio.
kuzum bizi bizden başkası anlamıyoo bu işle ugraşmayana kolay gelio kimle paylaşıyosam yaşınız küçük hele bekleyin dioo sankiii bekleyin demekle oluyodaa((ya valla canım ben mart başında hamile kaldım en son 31 aralıkda test yapmıştık 8 milyondu sayı o zaman ama o iki ay yapmadım şey kalmamıştı valla kasımdada tedaviye başlamıştık .ya canım ben bugün soğan kürüne başladım aslında hayıt tohumu almıştım kendime ama hiç kullanmadım acaba ikisini bir içsem zararı olurmu kii bak şimdi buda kafama takıldı benimm.çalıştım için soğan suyunu akşam eve gelince içecem mecburen acaba hayıt tohumunuda gündüzlerimi içsem ki..
BİR BİLENE SORUYORUMMM BİLEN VARMIII ARKADAŞLARR SOĞANIN YANINA BİDE HAYIT TOHUMU EKLESEM ZARARI OLURMU
kuzum bizi bizden başkası anlamıyoo bu işle ugraşmayana kolay gelio kimle paylaşıyosam yaşınız küçük hele bekleyin dioo sankiii bekleyin demekle oluyodaa((ya valla canım ben mart başında hamile kaldım en son 31 aralıkda test yapmıştık 8 milyondu sayı o zaman ama o iki ay yapmadım şey kalmamıştı valla kasımdada tedaviye başlamıştık .ya canım ben bugün soğan kürüne başladım aslında hayıt tohumu almıştım kendime ama hiç kuHllanmadım acaba ikisini bir içsem zararı olurmu kii bak şimdi buda kafama takıldı benimm.çalıştım için soğan suyunu akşam eve gelince içecem mecburen acaba hayıt tohumunuda gündüzlerimi içsem ki..
BİR BİLENE SORUYORUMMM BİLEN VARMIII ARKADAŞLARR SOĞANIN YANINA BİDE HAYIT TOHUMU EKLESEM ZARARI OLURMU
Kullan cnm bisey olmaz sogan miyomlar varsa onlari temizler hayit hormonlar dusukde yukseltir yuksekse dusurur yumurtalari kalitelestirir sayiyi arttirir. Gunde 1bardak ic tadi cok fena yanina bisey koy tatli meyve de olur. Icer icmez tatliyi agzina at ben oyle yaptm.
duymustum canim bende bu multivitamini ama bizde hic kullanmadik hep ayri ayri verdim esime gnc markanin. Fazla yuklenmiyorsun icin rahat olsun benim listem seninkindende uzundu dogru yoldasin..
canim babanene acil sifalar diliyorum oncelikle. Tedaviye karar verdigin merkez erkek infertilitesinde gercekten basarisi yuksek bir merkez. Kaan hoca bizede burayi tavsiye etmisti. Benimde aklimda olan tek yer memorialdi. Rabbim gonlune gore versin insallah canim gelismelerini mutlaka yaz olurmu
evet canım zaten bi defa hamile kalmıştım tedaviyle ben klomene cevap veriyo ilk ay 10 günde bir hormon testi istemişti doktorumuz cevap verince klomenle devam etmeye karar verdi iğneye gerek görmedi.canım seni elbette hatırlıyorum bebeğinede çok sevindim allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin profilinde ki gibi tatlı bi kızın olacak sanırım:)bu arada malatyalıyım ben malatyaya da sık sık geliyorum ama malesef malatyaada yaşamıyorum görev sebebiyle farklı bir şehirseyiz bizz..
böyle olumlu şeyler duyunca içim böle kıpır kıpır oluyo :)))canım bu folik asit hangisi daha iyisi bu konudada bir fikir verirmisin bide bende kansızlık vardı onun içinde kan ilacı kullanıyorum
krishazel
canım biz şimdi argin max kullanalım diyoruz biraz o daha ucuz ya
günde kaçtane alması gerekiyo eşimin
senin eşin kaç tane kullanıyodu günde
sizde arginmax kullanmıştınız dimi
özel msj attım ama kutun doluymuş gitmedi
Sizin sorun ney ben sana soyleyim sorunu soylersen
canım ne güzel işte demekki klomen sizin değerlerinizi arttıracak allhın izniyle. ilkinde nasip olmamış ama inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder rabbim.. kayıbın için çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşalah. canım malatyada yaşayıp yaşamadığını hatırlayamadım ama bir bağın olduğunu biliyordum:))) bende malatyalı değilim ama görev için burada yaşıyoruxz. sana bunu sormamın sebebi doktor tavsiyesi içindi. eğerki malatyadaysan muhakkak denizhan beyle tanış diyecektim. inşalalh yaşadığın şehirde iyi doktorlarla karşılaşırsın çok önemli çünkü biliyorsun. folik asite gelince genel olarak hamile kalmadan önce folbiol diye bi vitamin veriyorlar hem çok uygun fiyat olarakda. bana hamile kalmadn önce dkotorum onu vermişti biraz içip bırakmıştım hamile kalınca ise folik asid+b12 vitamini olan folicade adında bir vitamin verildi. hangisi daha iyidir bilemiyorum ben bu ikisini kullanmıştım ama çok farkettiğini de sanmıyorum çok takılma bence:)) hayıtotu tohumuna gelince ben 15 gün kadar kullandım ama çalıştığım için düzenli yapamamaıştım onu bırakıp kapsül halinde olanını aldım bir ay içtim ve o ay hamile kaldım vsile oldumu bilemiyorum..
ama bence soğankürüyle beraber hayıt otunu almamalısın. çünkü bildiğim kadarıyla (ibrahim saraçoğlundan) hangi kür olursaolsun iki kür beraber uygulanamıyor. mesela soğankürünü yaparken incir kürünü yapmayın diyor. soğan kürü bitince incir kürünü yapın diyor. yada k. boynuzu kürü ile havuç kürünü eşler için birarada tavsiye etmiyor. biri bitince diğerin iyapın deniyor. buradan bir çıkarım yaparsak sonuçta hayıt otu da bitki demlenip yapıldığı için bir kür. o yüzden ikisdinin yapılması doğru olmaz gibi geliyor. yine de bir araştır istersen:))
bu arada güzel dileklerin için çokk teşekkür ederim en kısa zamanda mucizene kavuşman dileğiyle..
canım çok iyi yükselme olmuş istikrarlı devam etmeniz ne güzel. bencede çok iyi bir fikir. proxeed daha etkili olsa bile maddi açıdan gerçekten zorlayıcı. bir de tek onu almıoyruzki bir sürü vitamin para yetişmiyor inan. arginmaxın da ondan kalır yanı yok gönül rahatlığıyla kullanabiliri eşin. benim eşimde kullandı biz proxeed hiç kullanmadık eşim 2 kutu arginmax bitirdi 3. kutuyu da almıştık ama kullanamdan hamile olduğumu öğrendim. o kutuyu bitirince niyetim proxeede başlamaktı acaba fayda etmiyormu arginmax diye düşünürken çok şükür güzel haberi aldık bizimde morolojimiz 3 tü. sayımız ise sizden daha az 12 milyon. o yüzden güzel haberi almanız yakındır inşalalh pes etmeden herşeye devam:))) bu arada arginmaxın üstünde de yazar canım günde 6 tablet 3 sabah 3 akşam. tavsiye edilen doz budur. ama benim eşimin tüm vitaminleri nerdeyse günde 15 kapsülü buluyordu o yüzden çok yüklenmek istemedim ben günde 4 tane verdim ama içebilirse 6 tane en iyisi. umarım yardımcı olmuşumdur canım..aaa sağol canım ya
bizim sorun büyük 2 senedir bebiş gelmiyo
morfolojimiz %3 tü
7 aydır proxeed plus kullanıyoruz
bu ayda argin max alıyım dedim daha ucuz ya bide onu deniyelim dedik
en son analizimizde sayımız ml de 45 milyondu
ama morfolojiye bakılmamıştı
proxeed le sanırım artmış çünkü ondan önce ki ml de 16 milyondu
ama hala bebiş gelmedi
kaan hocaya gittik klomen verdi ama eşimin fsh ı çok arttı
bıraktırdı bize klomeni 4 ay normal yoldan deneyin proxeed e devam edin dedi
bende zaten kaç aydır kullanıyoruz işe yaramadı bari onunla aynı içerikli daha ucuz olanına devam edeyim dedim bakalım ne olcak
ondan sordum canım günde kaçtane diye
çünkü kris cimde kullanmış eşi
siz nasıl kullanıyosunuz
biz şimdi sabah öğlen akşam 1 er tane içsek yeterlimi toplam günde 3 yani
kaan hocada dna hasar testide yaptırdık az hasarlı çıktı
canım bende denizhan beyi çok duydum sanada tavasiye etmiştim hatırlarsan hatta ben hamileyken malatyaya gidip onun doğumumu yaptırmasını istiyodumm.doktora güven çok önemli..ben soğan kürüne asılayım bu ayy en iyisi önümüzdeki ay hayıt yapayımm.saoların cnmmm inşalla tez vakitte kavuşuruzz
canım çok iyi yükselme olmuş istikrarlı devam etmeniz ne güzel. bencede çok iyi bir fikir. proxeed daha etkili olsa bile maddi açıdan gerçekten zorlayıcı. bir de tek onu almıoyruzki bir sürü vitamin para yetişmiyor inan. arginmaxın da ondan kalır yanı yok gönül rahatlığıyla kullanabiliri eşin. benim eşimde kullandı biz proxeed hiç kullanmadık eşim 2 kutu arginmax bitirdi 3. kutuyu da almıştık ama kullanamdan hamile olduğumu öğrendim. o kutuyu bitirince niyetim proxeede başlamaktı acaba fayda etmiyormu arginmax diye düşünürken çok şükür güzel haberi aldık bizimde morolojimiz 3 tü. sayımız ise sizden daha az 12 milyon. o yüzden güzel haberi almanız yakındır inşalalh pes etmeden herşeye devam:))) bu arada arginmaxın üstünde de yazar canım günde 6 tablet 3 sabah 3 akşam. tavsiye edilen doz budur. ama benim eşimin tüm vitaminleri nerdeyse günde 15 kapsülü buluyordu o yüzden çok yüklenmek istemedim ben günde 4 tane verdim ama içebilirse 6 tane en iyisi. umarım yardımcı olmuşumdur canım..
canım inan o kadar çok maaltyalıya mesaj attım ki doktor sormak için. çoğu gibi sende denizhanbeyi söylemişsindir eminim ben hatırlayamasam da:))) şu anda doktorum kendisi zaten. güvenerek ve gerçekten içim çok rahat gidiyorum inşalalh sonuna kadar böyle olur. bencede en iyisi önce soğankürünü yapman rahminde ne varsa temizlenir bende öyle yapmıştım:)) ama boş durmayayım dersen soğan kürünü yaptığın ay içerisinde adetinin ilk gününden itibaren yumurtlama gününe kadar sabahaları birkaç inciir yiyebilirsin. o da yumurtlamanı kalitelileştirir. allah kolaylık versin canım sana ve bu yolda mücadele eden herkese..
sevgili arkadaşalrım benimde yarın öğleden sonra randevum. biraz heyecanlı ve tedirginim. yarın rahim ağzı boyum ölçülecek ve gerçekten rahim ağzı yetmezliği olupğ olmadığı büyük olasılıkla netleşecek ve dikikşe gerek olup olmadığı belli olacak. merakla bekliyorum yarını. dualarınızı esirgemeyin inşalalh..
aaa sağol canım ya
bizim sorun büyük 2 senedir bebiş gelmiyo
morfolojimiz %3 tü
7 aydır proxeed plus kullanıyoruz
bu ayda argin max alıyım dedim daha ucuz ya bide onu deniyelim dedik
en son analizimizde sayımız ml de 45 milyondu
ama morfolojiye bakılmamıştı
proxeed le sanırım artmış çünkü ondan önce ki ml de 16 milyondu
ama hala bebiş gelmedi
kaan hocaya gittik klomen verdi ama eşimin fsh ı çok arttı
bıraktırdı bize klomeni 4 ay normal yoldan deneyin proxeed e devam edin dedi
bende zaten kaç aydır kullanıyoruz işe yaramadı bari onunla aynı içerikli daha ucuz olanına devam edeyim dedim bakalım ne olcak
ondan sordum canım günde kaçtane diye
çünkü kris cimde kullanmış eşi
siz nasıl kullanıyosunuz
biz şimdi sabah öğlen akşam 1 er tane içsek yeterlimi toplam günde 3 yani
kaan hocada dna hasar testide yaptırdık az hasarlı çıktı
Canim cok sagol ya ama senin dedigin gibi kullanirsam zaten ayda iki kutu almam gerekiyo ve proxeed i birakmamin bi anlami kalmiyo
Esin onun yaninda baska biseyler kullanmismiydi bide bizde varikosel falan yok mesela ole olanlarin sansi daha ii oluyo ameliyat falan oluyolar duzelebiliyo
Ayrica bide bende sagli sollu kist var sagda basit kist iki senedir 3,5 cm mis sabit duruyo
Simdi bide solda kucuk bi cikolata kistin olusuyo gibi bisiler dedi doktor 1,5 cm mis henuz
Cvp icin cok saol umarim sEninde kontrolun cok guzel gecer bebegini saglikla kucagina almani nasip eder Rabbim insallah
canım çok iyi yükselme olmuş istikrarlı devam etmeniz ne güzel. bencede çok iyi bir fikir. proxeed daha etkili olsa bile maddi açıdan gerçekten zorlayıcı. bir de tek onu almıoyruzki bir sürü vitamin para yetişmiyor inan. arginmaxın da ondan kalır yanı yok gönül rahatlığıyla kullanabiliri eşin. benim eşimde kullandı biz proxeed hiç kullanmadık eşim 2 kutu arginmax bitirdi 3. kutuyu da almıştık ama kullanamdan hamile olduğumu öğrendim. o kutuyu bitirince niyetim proxeede başlamaktı acaba fayda etmiyormu arginmax diye düşünürken çok şükür güzel haberi aldık bizimde morolojimiz 3 tü. sayımız ise sizden daha az 12 milyon. o yüzden güzel haberi almanız yakındır inşalalh pes etmeden herşeye devam:))) bu arada arginmaxın üstünde de yazar canım günde 6 tablet 3 sabah 3 akşam. tavsiye edilen doz budur. ama benim eşimin tüm vitaminleri nerdeyse günde 15 kapsülü buluyordu o yüzden çok yüklenmek istemedim ben günde 4 tane verdim ama içebilirse 6 tane en iyisi. umarım yardımcı olmuşumdur canım..
canım inan o kadar çok maaltyalıya mesaj attım ki doktor sormak için. çoğu gibi sende denizhanbeyi söylemişsindir eminim ben hatırlayamasam da:))) şu anda doktorum kendisi zaten. güvenerek ve gerçekten içim çok rahat gidiyorum inşalalh sonuna kadar böyle olur. bencede en iyisi önce soğankürünü yapman rahminde ne varsa temizlenir bende öyle yapmıştım:)) ama boş durmayayım dersen soğan kürünü yaptığın ay içerisinde adetinin ilk gününden itibaren yumurtlama gününe kadar sabahaları birkaç inciir yiyebilirsin. o da yumurtlamanı kalitelileştirir. allah kolaylık versin canım sana ve bu yolda mücadele eden herkese..
sevgili arkadaşalrım benimde yarın öğleden sonra randevum. biraz heyecanlı ve tedirginim. yarın rahim ağzı boyum ölçülecek ve gerçekten rahim ağzı yetmezliği olupğ olmadığı büyük olasılıkla netleşecek ve dikikşe gerek olup olmadığı belli olacak. merakla bekliyorum yarını. dualarınızı esirgemeyin inşalalh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?