Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bana göre olsun çünkü varikosel spermin kalitesini düşürüyor,genede sen bilirsin ,diğer arkadaşlar ne der onlarada bir bak:)

canım bana göre olsun çünkü varikosel spermin kalitesini düşürüyor,genede sen bilirsin ,diğer arkadaşlar ne der onlarada bir bak:)

cnm çok teşekkür ederim ilgin için.bakalım hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah. bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen tüp bebekle hamile kaldın değilmi?eğer öyleyse nasıl bir süreç biraz bahsedermisin.ben çünkü çok korkuyorumda.eğer olmazsa bahara tüp bebek düşünüyoruz.kan aldırmaktan bile çok korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.homon falan alıcaksın çok zor ağrılı bir sürç diyorlar iyice korktum valla(

cnm çok teşekkür ederim ilgin için.bakalım hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah. bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen tüp bebekle hamile kaldın değilmi?eğer öyleyse nasıl bir süreç biraz bahsedermisin.ben çünkü çok korkuyorumda.eğer olmazsa bahara tüp bebek düşünüyoruz.kan aldırmaktan bile çok korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.homon falan alıcaksın çok zor ağrılı bir sürç diyorlar iyice korktum valla(

saol canım benim
keçiboynuzu kürü yaptık eşimde hiçbi işe yaramadı ne yazıkki sanırım o na iyi gelmedi
evicap ta alıyım ozaman arginmax aldık ama başladı şuan kullanmaya

canım öncelikle uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim
tatlım argınmax kutusu 95 tl imiş
proxeed de bizim tanıdık var bi kutusunu 90tl*2 ayda= 180 tl
argın i günde 6 kullanırsam ayda iki kutu gider 190 tl eder o da canım yani proxeed le aynıya gelir bana diye düşündüm
omega 3 te içti bi ara onuda bıraktık arısütü karışım içti biara ondada istikrarsız kullandı yine arada zeytinyağında bekletilmiş incir yedik beraber olmadı
düzenli bi şekilde 3 ay keçiboynuzu kürümüzü yaptık hiç işe yaramadı bide proxeed i düzenli kullandık 7 aydır
şuan aktardan aldığımız karışımlar var ballı onları kullanıyo eşim çay verdi banada eşimede onları içiyoruz sanıırm benim içtiğim çay hayıt otundan
ben ateş takibi yapıyorum sorun yok gibi çatlamalarda arada bi 21.gün progesteron baktırdım onlardada bi sorun çıkmadı ,
soğan kürünü 4 ay yaptım düzenli bi şekilde, kistimde hiç bi küçülme olmadı ne yazıkki
kısmet işte ne yaparsak yapalım Rabbim ol demedikçe olmuyo işte
benim içinde dua et hayırlısıyla inşallah canım

ahhh akmelek bende sendenim çok korkuyorum napıcam bilmiyorummmm
Allah yardımcımız olsun

canım bence önce riski yoksa eşini ameliyat ettir
veya ankarada prof.kaan aydos var eşini ona götür muayene etsin eğer imkanınız varsa
netten araştır bulursun
tüp en son çaren olsun bence tabi
yine sen bilirsin

merhaba arkadaşlar,
kan grubuna göre beslenmek de faydalı olacaktır. Tek bir tedavi ile değil alternatif tedavilerle desteklemek de daha iyi sonuç verecektir. En azından sağlıklı oluruz. Benim de henüz yok, Allah isteyen herkese sağlıklı, ömürlü, hayırlı nasip etsin.

cnm benim çok teşekkür ederim.sanırım ameliyat olcak böyle giderse.ama kaan aydosa falan götürmem imkansız gitmez oralara kadar..((işte bi süre daha burda tedavi olucaz bekliycez bakalım.umarım tüpe gerek kalmadan hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.aminnnnnnnnnnnnnnnn:)))sizin sorun neydi cnm?bi sakıncası yoksa?ne kadardır bebek düşünüyorsunuz?

cnm benim dualarımız seninleee..Allah gönlüne göre versin umarım hiç bir problem çıkmaz....
canım çookk teeşkkür ederim güzel dileğin için.. rabbim sizlerin de gönlüne gröe versin tez vakitte inşallah..

canım daha öncede söylemşşitim varikoselin derecesi ameliyt olunmadığı takdirde ileride artacaktır bu sefer de eşinde ağrı vs gibi sağlık problemlerine yol açacaktır. ondan kurtulmalısınız bence. hem de 1. dereceden varikosel ameliyatı olup da ameliyat sırasında aslında varikoselin derecesinin daha yüksek olduğunu öğrenen ve iyikide ameliyat olmuşuz diyen öyle çok kişiye rastladım ki.. tabiki karar sizin ama ameliyatın faydasını göreceksiniz inşallah çokk çokk basit bir ameliyat zaten benim eşimde 2 dereceden tek taraflı oldu. hiçbir yan etkisini sıkıntısını görmedik bence tüp bebek denemeden önce ameliyatı denmelisiniz..

hımm o zaman hiç bir anlamı yok arginmaxı almanın. ama sen bilirsin yinnede hangisi bütçene daha çok uyarsa onu kullan ikisi birbirinin muadili sonuçta. sen elinden geleni yapıyorsun maaşalalh bence hiç bırakmadan yaptıklarına devam et inşalalh bir gün karışılğını alırsın verdiğimiz hiç bir emek karşılıksız kalmaz alalhın izniyle..

bu arada doktora gittik bugün rahim ağzı boumuz 4 cmmiş. doktorum bence dikişe gerke yok dedi. ama içimin rahat olmadığını aklımın karışık olduğunu anlayınca sen bi de araştırma yap orada bir doktorun fikrini daha al da en azından için rahat etsin hemde bir doktorun daha görmesinde fayda var nihayetinde hepimiz insanız hata yapabiliriz dedi. şimdilik rahatım en yakın zamanda araştırmaya gitmeme lazım benden haberler böyle..

merhabalarrrr

her zamanki gibi çok tenha buralar,benim çok fena boğazım ağrıyo ,onun dışında pıt pıtlarımız biraz daha sertleşti

gökcen meleğin kızmış ,sağlıcakla gelsin kuzun

akmelek zebebek umudunuzu kaybetmeyin lütfen güzel günler sizleri bekliyor

Son düzenleme:

bende inanılmaz korkuyorum allah inşalla bizlere doğal yollardan verir.ama korkunun ecele faydası yokk ocaga kadar bekleyecem sonrasında bende agrısada sızlada stresli bi süreçde olsa gececem tüp bebeğe

canım gözün aydın gönlünü ferah tut

Kizlar cuma gunu test yaptirmk istiorum ama esim beni uyuz edio yaaa kendini kadio her hafta tamam bu hafta vericez dio satio sonra beniii onceki evim klinige cok yakindi evde yapip taksiyle 2dk da goturuyordum simdiki yarin saat uzaklikta mecbur kendi gitmesi gerekiyor offffff burda da sanssizlik belimi buktu deli oluyoruuuuuuum

Amin canim insallah dedigin gibi olur

Canim valla biz iki yildir istiyoruz sorun morfoloji gozukuyodu enson sayimizda biraz dusuktu
Bende sagda sabit basit bi kist vardi simdi bide solda cikti
Esimi proxeedle falan destekledik sayimiz artti ama hala gelen giden yok

Kismetttt ten otesi yok hala nasip degil demekki hayirlisi mutlaka bu ama biz insanİz iste eksigiz uzuluyoruz
Allah im sabrimizi arttirsin hepimizin nsallah

canim uzun sure proxeed kullandiysaniz bir sure arginmax kullanin
bende hamile kaldigimda son 3 aydir arginmax kullaniyordum
arginmax i GNC de indirimdeyken alirsan daha ucuz kampanya yapiyor surekli takip edip internetten alabilirsin
sabah 3 aksam 3 gunde 6 tane kullanacaksiniz

cnm çok teşekkür ederim.umarım o güzel günler çok yakındır.artık umudumu kaybetmek üzereyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…