- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.421
kızlar yardımınıza ihtiyacım var...eşim 8-9 aydır tedavi görüyor.proxeed plus ve klomen kullanıyor...testlerimizde sayımız ml de 12 milyon-20 milyon- 4,5 milyon - 8 milyon çıktı.hareketimiz düşüktü a+b nin toplamı %12 den % 40 a yükseldi.ama hala bebiş yok.daha önce eşime bazı doktorlar varikosel ameliyatı önerdi bazıları da gerek yok dedi.derecesi ne 1 nede 2 miş.sanırım 1,5 :))sizce ne yapmalıyız olsakmı olmasakmı karar veremedik.gittiğimiz en son profesör siz bilirsiniz dedi.etki edip eymeyeceğini bilemeyiz dedi..yardımcı olursanız çok seviniriz..
canım bana göre olsun çünkü varikosel spermin kalitesini düşürüyor,genede sen bilirsin ,diğer arkadaşlar ne der onlarada bir bak:)
canım bana göre olsun çünkü varikosel spermin kalitesini düşürüyor,genede sen bilirsin ,diğer arkadaşlar ne der onlarada bir bak:)
Morfoloji icin gunde 2defa evicap 400 mg kullandir ve artik proxeedi birak zatn artik fayda etmez keciboynuzu kuru yap ama 1hafta esin hicbisey kullanmasin. Keciboynuzu kuru yaparken yaninda kapsul argin kullan 1000 mg ama su l-arginine max mens alan degil biliosun o proxeed gibi bi multi vitamin benim dedigim sadece arginin 1000 mg bu sayede proxeedden aldigin vitAmini fazlasiyla alirsiniz sayi dusmeden morf. De evicapla duzeltirsin. Ben sayiyi yukseltemedim suan ayni yolu izlicem yukselince
canım arginmax ben aldığımda iki kutusu 140 tl idi. ve ayda bir buçuk kutu gidiyor 90 tablet olduğu için. ama proxed 130 tl idi ve ayda iki kutu gidiyordu 260tl. yani nerden baksan yarı yarıya. ama tabi sen bütçene göre ayarla. benim eşim aynı zamanda günde iki tane omega3 iki kere 200mglık evicap (yada günde bir 400mglık) arda zinco tablet bir tane. alıyordu. bunun yanında dediğin gibi varikoselden dolayı içtiği ilaçlar da vardı ameliyat sonrası doktor kontrolünde klomen trental gibi ilaçları da alıyordu. ve aynı zamanda keçiboynuzu türevleri. bir ara kürünü yaptım sonra sıkıldı onu bırakıp pekmezine geçtik. bi de arı sütü bal polen propolis karışımı içiyordu hrgün. sen kendin içinde bişiler yap mutlaka canım benimde çatlama problemim vardı ve adetlerim iki ayda bir olurdu yumurtam çatlamıyordu bile. bu şekilde doktorlar tedavisiz imkansız dediler çünkü hem eşimin sayı hareket azdı hemde benim yumurtam çatlamıyordu ben kendim içinde bişiler yaptım kaliteli yumurtam olsun diye hergün omega3 3-4 kuru incir ve günde iki kez hayıt otu hapı kullandım. faydası olduğunu düşünüyorum bunlar yumurtlamaya faydası olan şeylerdi. sende kistlerin için bişiler yap bence. mesela soğan kürüne başlayabilirsin inşallah kistleri eritmene vesile olur bu şekide fayda gören çok çünkü..
cnm çok teşekkür ederim ilgin için.bakalım hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah. bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen tüp bebekle hamile kaldın değilmi?eğer öyleyse nasıl bir süreç biraz bahsedermisin.ben çünkü çok korkuyorumda.eğer olmazsa bahara tüp bebek düşünüyoruz.kan aldırmaktan bile çok korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.homon falan alıcaksın çok zor ağrılı bir sürç diyorlar iyice korktum valla(
kızlar yardımınıza ihtiyacım var...eşim 8-9 aydır tedavi görüyor.proxeed plus ve klomen kullanıyor...testlerimizde sayımız ml de 12 milyon-20 milyon- 4,5 milyon - 8 milyon çıktı.hareketimiz düşüktü a+b nin toplamı %12 den % 40 a yükseldi.ama hala bebiş yok.daha önce eşime bazı doktorlar varikosel ameliyatı önerdi bazıları da gerek yok dedi.derecesi ne 1 nede 2 miş.sanırım 1,5 :))sizce ne yapmalıyız olsakmı olmasakmı karar veremedik.gittiğimiz en son profesör siz bilirsiniz dedi.etki edip eymeyeceğini bilemeyiz dedi..yardımcı olursanız çok seviniriz..
ahhh akmelek bende sendenim çok korkuyorum napıcam bilmiyorummmm
Allah yardımcımız olsun
canım bence önce riski yoksa eşini ameliyat ettir
veya ankarada prof.kaan aydos var eşini ona götür muayene etsin eğer imkanınız varsa
netten araştır bulursun
tüp en son çaren olsun bence tabi
yine sen bilirsin
canım çookk teeşkkür ederim güzel dileğin için.. rabbim sizlerin de gönlüne gröe versin tez vakitte inşallah..cnm benim dualarımız seninleee..Allah gönlüne göre versin umarım hiç bir problem çıkmaz....
canım daha öncede söylemşşitim varikoselin derecesi ameliyt olunmadığı takdirde ileride artacaktır bu sefer de eşinde ağrı vs gibi sağlık problemlerine yol açacaktır. ondan kurtulmalısınız bence. hem de 1. dereceden varikosel ameliyatı olup da ameliyat sırasında aslında varikoselin derecesinin daha yüksek olduğunu öğrenen ve iyikide ameliyat olmuşuz diyen öyle çok kişiye rastladım ki.. tabiki karar sizin ama ameliyatın faydasını göreceksiniz inşallah çokk çokk basit bir ameliyat zaten benim eşimde 2 dereceden tek taraflı oldu. hiçbir yan etkisini sıkıntısını görmedik bence tüp bebek denemeden önce ameliyatı denmelisiniz..kızlar yardımınıza ihtiyacım var...eşim 8-9 aydır tedavi görüyor.proxeed plus ve klomen kullanıyor...testlerimizde sayımız ml de 12 milyon-20 milyon- 4,5 milyon - 8 milyon çıktı.hareketimiz düşüktü a+b nin toplamı %12 den % 40 a yükseldi.ama hala bebiş yok.daha önce eşime bazı doktorlar varikosel ameliyatı önerdi bazıları da gerek yok dedi.derecesi ne 1 nede 2 miş.sanırım 1,5 :))sizce ne yapmalıyız olsakmı olmasakmı karar veremedik.gittiğimiz en son profesör siz bilirsiniz dedi.etki edip eymeyeceğini bilemeyiz dedi..yardımcı olursanız çok seviniriz..
saol canım benim
keçiboynuzu kürü yaptık eşimde hiçbi işe yaramadı ne yazıkki sanırım o na iyi gelmedi
evicap ta alıyım ozaman arginmax aldık ama başladı şuan kullanmaya
canım öncelikle uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim
tatlım argınmax kutusu 95 tl imiş
proxeed de bizim tanıdık var bi kutusunu 90tl*2 ayda= 180 tl
argın i günde 6 kullanırsam ayda iki kutu gider 190 tl eder o da canım yani proxeed le aynıya gelir bana diye düşündüm
omega 3 te içti bi ara onuda bıraktık arısütü karışım içti biara ondada istikrarsız kullandı yine arada zeytinyağında bekletilmiş incir yedik beraber olmadı
düzenli bi şekilde 3 ay keçiboynuzu kürümüzü yaptık hiç işe yaramadı bide proxeed i düzenli kullandık 7 aydır
şuan aktardan aldığımız karışımlar var ballı onları kullanıyo eşim çay verdi banada eşimede onları içiyoruz sanıırm benim içtiğim çay hayıt otundan
ben ateş takibi yapıyorum sorun yok gibi çatlamalarda arada bi 21.gün progesteron baktırdım onlardada bi sorun çıkmadı ,
soğan kürünü 4 ay yaptım düzenli bi şekilde, kistimde hiç bi küçülme olmadı ne yazıkki
kısmet işte ne yaparsak yapalım Rabbim ol demedikçe olmuyo işte
benim içinde dua et hayırlısıyla inşallah canım
cnm çok teşekkür ederim ilgin için.bakalım hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah. bu arada yanlış hatırlamıyorsam sen tüp bebekle hamile kaldın değilmi?eğer öyleyse nasıl bir süreç biraz bahsedermisin.ben çünkü çok korkuyorumda.eğer olmazsa bahara tüp bebek düşünüyoruz.kan aldırmaktan bile çok korkuyorum ki tüp bebeği nasıl yapıcam bilmiyorum.homon falan alıcaksın çok zor ağrılı bir sürç diyorlar iyice korktum valla(
bu arada doktora gittik bugün rahim ağzı boumuz 4 cmmiş. doktorum bence dikişe gerke yok dedi. ama içimin rahat olmadığını aklımın karışık olduğunu anlayınca sen bi de araştırma yap orada bir doktorun fikrini daha al da en azından için rahat etsin hemde bir doktorun daha görmesinde fayda var nihayetinde hepimiz insanız hata yapabiliriz dedi. şimdilik rahatım en yakın zamanda araştırmaya gitmeme lazım benden haberler böyle..
merhabalarrrr
her zamanki gibi çok tenha buralar,benim çok fena boğazım ağrıyo ,onun dışında pıt pıtlarımız biraz daha sertleşti
gökcen meleğin kızmış ,sağlıcakla gelsin kuzun
akmelek zebebek umudunuzu kaybetmeyin lütfen güzel günler sizleri bekliyor
cnm benim çok teşekkür ederim.sanırım ameliyat olcak böyle giderse.ama kaan aydosa falan götürmem imkansız gitmez oralara kadar..((işte bi süre daha burda tedavi olucaz bekliycez bakalım.umarım tüpe gerek kalmadan hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz.aminnnnnnnnnnnnnnnn:)))sizin sorun neydi cnm?bi sakıncası yoksa?ne kadardır bebek düşünüyorsunuz?
krishazel
canım biz şimdi argin max kullanalım diyoruz biraz o daha ucuz ya
günde kaçtane alması gerekiyo eşimin
senin eşin kaç tane kullanıyodu günde
sizde arginmax kullanmıştınız dimi
özel msj attım ama kutun doluymuş gitmedi
merhabalarrrr
her zamanki gibi çok tenha buralar,benim çok fena boğazım ağrıyo ,onun dışında pıt pıtlarımız biraz daha sertleşti
gökcen meleğin kızmış ,sağlıcakla gelsin kuzun
akmelek zebebek umudunuzu kaybetmeyin lütfen güzel günler sizleri bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?