Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese merhabalar kızlar artık o kadar çok giremiyorum.bazen hızlıca okuyup çıkıyorum.
meri,mues,boncuk,ekin,lorke,esra,kris,ronya,gökçen ve şu an hatırlayamadığım topiş arkadaşlarım çok özlüyorum muhabbetlerimizi
Allah hepinizin yardımcısı olsun...

yeni gelen arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın yazdıklarınızı okudukça kendim ve burdaki arkadaşlarımın durumu geliyor.
bol ilişki,bol moral,eşinizi yağlayıp yüzleyin moral onlar için çok önemli.vitaminler ve beslenme..hepsi birlikte bu iş olacak inşallahhh..

çok hızlı yazdım.hepinizi öpüyorum

sagol canım öle yapalım ozaman

ayyy inşallahhhhhhh yaaa sende doğal yoldan hamile kalmıştın demi ekintos

Naber millet herkes dagitti kendini bakiyorumda

Annem babam dun gitti
Aksama en yakin arkadasimin kinasi yarn dugunu var

Sonra bi hafta tatilimiz gelcek sonra yine telase
Bayramin son gunu elti oluyorum

Alisveris beni bekliyo hic sevmiyorum bu dugun islerini

Anlayacaginiz yogunluk hat safhada

Bayram sonrasi 2 ay dkh icmis oluyorum kontrole gidicem
Cikolaa kistim gectiyse dier ay dondurulmuslari denemeyi dusunuyorum kasim da yani

Hayirlis bakalim hepimizin hakkinda

merhaba kızlar...
Allahtan ümidin kesilmediğini biliyorum..
sanırım bizim infertiliteye bir yenisi daha eklendi.
ben herşeyimin normal olduğunu sanıyordum ama öğrendim ki yumurta büyüklüğümde sıkıntı var.
ben 3 kere serophene kullandım.
üçünde de belli farklı büyüklüklerde yumurtam oldu.
mesela 25 mm lik yumurtam olduğunda 2 gün sonra çatladı.
20 lik olanlar ise 4-5 gün sonra çatladı. bunlarda hiç çatlatma iğnesi kullanılmadı.
ama doktorum da hep yumurtalar çok kaliteli ve güzel dedii ancak öğrendim ki bir doktor şöyle diyor;
"
Yumurtanın istenilen büyüklüğü 17-18 mm dir Bundan daha büyük yumurtalarda luteinize olduğu için döllenme ihtimal sağlıklı olma ihtimali düşüktür. Ama bu bir olasılıktır. Net bir sonuç için uygun zamanda aşılama yapıp değerlendirmeyi ona göre yapmak gerekir"

aşılamamda ise günde 50 ml prugen ile 9. gün yumurtam 24 mm olmuştu o gece çatlatma iğnesi oldum. 11. gün aşılama yapıldı.
yine çok büyüktü yani yumurta.
sizin bu konu hakkınızda bilginiz var mı? hiç ilaçsız takip yaptırmadım ilaçsız da bu kadar büyür mü bilmiyorum ama bence benim bünyeme göre 25 den yuarda çatlıyor yumurtam.
bu doktor bana neden bişey demedi.

ayyy inşallahhhhhhh yaaa sende doğal yoldan hamile kalmıştın demi ekintos

evet canım.2 tüp denemem vardı.tüp ile anne olmak bile o kadar uzaktı ki.....
Rabbim bilir herşeyi ama uğraşacaksın.bu işte moral çok önemli....

koştur bakalım lorke.bu dkh aradı kaynadı işte daha iyi olmuş...

sen yeniden başak bir doktora gidipte mi öğrendin bunu karanfil.
benim hiç bir fikrim yok bu konuda....dur bakalım bence boşa telaşlanıyorsun

merhaba arkadaşar..

bende keçiboynuzu özünü araştırıyorum arkadaşım burayı tavsiye etti.
markasını hatırlamıyorum ama marka çok önemli mi? pekmez mi özü mü? özünün fiyatını bana 20 tl dedi aktar :26:

günaydın kızlar,dün akşam namazda küçük bir leke gördüm koştura koştura dok gittim,muayene ,nts,idrar tahlili,attan muayene hepsi yapıldı ama hiç bir şey yok..
ama dok ölçümler sırasında bebeğimin kafa boyuynu 22.0 haf çıkardı,ama benım kızım 24.2 haftalık,kendi doktorumu aradım gel ben ölçeyim dedi,korkma bazen böyle geriden gelmeside normal dedi,ama beni bir korku aldı,ne dersiniz kızlar...

günaydın yağmurumm...
canım bişi olmadığına ço sevindim için rahat olsun fıstıığım kafa ölçümü konusunda facede de çok yakın zamanlarda bir muhabbet olmuşru bilmem hatırlar mısın. mesela yaseminini papatyanın bilgemin kafa ölçümleri önde gitmişti hep ama bunun yanı sıra ceylanın da geriden gelmişti. ama bak hepsi de maaşallah tosun gibi bişicikler yok gönlünü ferah tut annesi bal kızın gayet iyi:))

ceylan merhaba.yakın bir zamanda doğum yaptın diye biliyorum.bize moral olması açısından hamile kaldığında eşinin değerleri nasıldı yazabilirmisin.ne kadar sürede hamile kaldın nasıl aştınız bu problemi???

benimde morelee ve bol bol mucize duymaya ihtayacımm var((

evet canım 36 gün önce dogum yaptım minik berramızı kucagımıza aldık çok şükür:)
en son eşim eylül ayında test vermişti bende en son ekim ayında adet gördüm
eylül ayındaki testte sayı 17 milyon
toplamda 34 milyon
ileri hız %14
ileri yavaş%19
morfoloji krugere göre%7 idi
eşim 2010 kasımda varikosel ameliyatını oldu
bende 2011 kasımda hamile kaldım yani tam 1 yıl sonra
biz fazla bi vitamin kullanamadık açıkcası maddi açıdan zorladı bizi bi kaç kutu proxeed kullandık sonra ara verdik 1 kutuda arginmax kullandık tam bitti ben hamile kaldım:26:
rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin kızlar
daha fazla yazmak isterdim ama içerde cırlayan bi minik var artık

merhaba kızlar umarım herkes iyidir
en son esilanurun negatif haberini alınca ne buraya uğrayasım nede yazasım geldi
dualrım tüm anne olmak isteyen kadınlarla Rabbim fazla bekletmeden yollasın minik meleklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…