- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.441
canim uzun sure proxeed kullandiysaniz bir sure arginmax kullanin
bende hamile kaldigimda son 3 aydir arginmax kullaniyordum
arginmax i GNC de indirimdeyken alirsan daha ucuz kampanya yapiyor surekli takip edip internetten alabilirsin
sabah 3 aksam 3 gunde 6 tane kullanacaksiniz
herkese merhabalar kızlar artık o kadar çok giremiyorum.bazen hızlıca okuyup çıkıyorum.
meri,mues,boncuk,ekin,lorke,esra,kris,ronya,gökçen ve şu an hatırlayamadığım topiş arkadaşlarım çok özlüyorum muhabbetlerimizi
Allah hepinizin yardımcısı olsun...
yeni gelen arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın yazdıklarınızı okudukça kendim ve burdaki arkadaşlarımın durumu geliyor.
bol ilişki,bol moral,eşinizi yağlayıp yüzleyin moral onlar için çok önemli.vitaminler ve beslenme..hepsi birlikte bu iş olacak inşallahhh..
çok hızlı yazdım.hepinizi öpüyorum
ayyy inşallahhhhhhh yaaa sende doğal yoldan hamile kalmıştın demi ekintos
Naber millet herkes dagitti kendini bakiyorumda
Annem babam dun gitti
Aksama en yakin arkadasimin kinasi yarn dugunu var
Sonra bi hafta tatilimiz gelcek sonra yine telase
Bayramin son gunu elti oluyorum
Alisveris beni bekliyo hic sevmiyorum bu dugun islerini
Anlayacaginiz yogunluk hat safhada
Bayram sonrasi 2 ay dkh icmis oluyorum kontrole gidicem
Cikolaa kistim gectiyse dier ay dondurulmuslari denemeyi dusunuyorum kasim da yani
Hayirlis bakalim hepimizin hakkinda
merhaba kızlar...
Allahtan ümidin kesilmediğini biliyorum..
sanırım bizim infertiliteye bir yenisi daha eklendi.
ben herşeyimin normal olduğunu sanıyordum ama öğrendim ki yumurta büyüklüğümde sıkıntı var.
ben 3 kere serophene kullandım.
üçünde de belli farklı büyüklüklerde yumurtam oldu.
mesela 25 mm lik yumurtam olduğunda 2 gün sonra çatladı.
20 lik olanlar ise 4-5 gün sonra çatladı. bunlarda hiç çatlatma iğnesi kullanılmadı.
ama doktorum da hep yumurtalar çok kaliteli ve güzel dedii ancak öğrendim ki bir doktor şöyle diyor;
"
Yumurtanın istenilen büyüklüğü 17-18 mm dir Bundan daha büyük yumurtalarda luteinize olduğu için döllenme ihtimal sağlıklı olma ihtimali düşüktür. Ama bu bir olasılıktır. Net bir sonuç için uygun zamanda aşılama yapıp değerlendirmeyi ona göre yapmak gerekir"
aşılamamda ise günde 50 ml prugen ile 9. gün yumurtam 24 mm olmuştu o gece çatlatma iğnesi oldum. 11. gün aşılama yapıldı.
yine çok büyüktü yani yumurta.
sizin bu konu hakkınızda bilginiz var mı? hiç ilaçsız takip yaptırmadım ilaçsız da bu kadar büyür mü bilmiyorum ama bence benim bünyeme göre 25 den yuarda çatlıyor yumurtam.
bu doktor bana neden bişey demedi.
sen yeniden başak bir doktora gidipte mi öğrendin bunu karanfil.
benim hiç bir fikrim yok bu konuda....dur bakalım bence boşa telaşlanıyorsun
evet canım.2 tüp denemem vardı.tüp ile anne olmak bile o kadar uzaktı ki.....
Rabbim bilir herşeyi ama uğraşacaksın.bu işte moral çok önemli....
ugrasıyorum canım inşşallah hepimizin olurr.morel bi iyi bi kötü ..bazen kendimi inanılmaz rahatlatıyorum bazen ise hiç olmayacak gibi
ceylan merhaba.yakın bir zamanda doğum yaptın diye biliyorum.bize moral olması açısından hamile kaldığında eşinin değerleri nasıldı yazabilirmisin.ne kadar sürede hamile kaldın nasıl aştınız bu problemi???
ceylan merhaba.yakın bir zamanda doğum yaptın diye biliyorum.bize moral olması açısından hamile kaldığında eşinin değerleri nasıldı yazabilirmisin.ne kadar sürede hamile kaldın nasıl aştınız bu problemi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?