- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.461
merhaba kızlar umarım herkes iyidir
en son esilanurun negatif haberini alınca ne buraya uğrayasım nede yazasım geldi
dualrım tüm anne olmak isteyen kadınlarla Rabbim fazla bekletmeden yollasın minik meleklerinizi
aynısı ronyam ben de hiç uğramak istemiyorum...(
ronyam ben sana mart anneleri topiğinde mesaj yazmıştım
geçen gün görmedin galiba.bebişine çok geçmiş olsun demiştim ...
ronyacımmmmm merhaba.................:))))))))))))))
canım görmedim sağolasın
burda çok bahsetmedim ama zorlu günler yaşıyoruz
benim kız 3.defa idrar yolu enfeksiyonu oluyor sondalı böbrek filmi çekilcek
son 3 ayda sadece 300 gram almış canım sıkkın biraz
şuan antibiyotik tedavisi oluyor ve bir süre hep içicek antibiyotik
umarım çabuk atlatırız bu son olur ve filmde temiz çıkar
ahhh canım şükür kavuşturana
canım arkadaşım seni çok özledim nasılsın yakışıklı nasıl
ayyy ronyam benim.ne zaman çekilecek...
cihan uyandı
canım doktor istek yaptı ama daha randevu almadım gidip pazartesi onu halledicem
bu filmler radyasyon içiriyor onun için pek istemiyordum ama kar zarar oranını düşününce çektirmeye karar verdik
Allah muhafaza böbrekte bir kaçak falan varsa 3-4 yaşına gelince bibrek yetmezliğine neden oluyormuş
inşallah temiz çıkarda içimiz rahat eder
canım doktor istek yaptı ama daha randevu almadım gidip pazartesi onu halledicem
bu filmler radyasyon içiriyor onun için pek istemiyordum ama kar zarar oranını düşününce çektirmeye karar verdik
Allah muhafaza böbrekte bir kaçak falan varsa 3-4 yaşına gelince bibrek yetmezliğine neden oluyormuş
inşallah temiz çıkarda içimiz rahat eder
evet canım 36 gün önce dogum yaptım minik berramızı kucagımıza aldık çok şükür:)
en son eşim eylül ayında test vermişti bende en son ekim ayında adet gördüm
eylül ayındaki testte sayı 17 milyon
toplamda 34 milyon
ileri hız %14
ileri yavaş%19
morfoloji krugere göre%7 idi
eşim 2010 kasımda varikosel ameliyatını oldu
bende 2011 kasımda hamile kaldım yani tam 1 yıl sonra
biz fazla bi vitamin kullanamadık açıkcası maddi açıdan zorladı bizi bi kaç kutu proxeed kullandık sonra ara verdik 1 kutuda arginmax kullandık tam bitti ben hamile kaldım:26:
rabbim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin kızlar
daha fazla yazmak isterdim ama içerde cırlayan bi minik var artık
herkese merhabalar kızlar artık o kadar çok giremiyorum.bazen hızlıca okuyup çıkıyorum.
meri,mues,boncuk,ekin,lorke,esra,kris,ronya,gökçen ve şu an hatırlayamadığım topiş arkadaşlarım çok özlüyorum muhabbetlerimizi
Allah hepinizin yardımcısı olsun...
yeni gelen arkadaşlar umutsuzluğa kapılmayın yazdıklarınızı okudukça kendim ve burdaki arkadaşlarımın durumu geliyor.
bol ilişki,bol moral,eşinizi yağlayıp yüzleyin moral onlar için çok önemli.vitaminler ve beslenme..hepsi birlikte bu iş olacak inşallahhh..
çok hızlı yazdım.hepinizi öpüyorum
merhaba arkadaşlar, artık burayı ne okuyabiliyorum nede takip edebiliyorum..resmen bunaldım ben, kızım 5 dk fırsat vermiyor hep kucak istiyor ve buda beni baydı artık, hiçbirşeye takatim kalmadı, ne yapacağımı şaşırdım, psikolojim bozuk..sağlık sorunlarıda cabası zaten..Rabbimden sabır istiyorum sadece..herkese iyi günler..
merhaba arkadaşlar, artık burayı ne okuyabiliyorum nede takip edebiliyorum..resmen bunaldım ben, kızım 5 dk fırsat vermiyor hep kucak istiyor ve buda beni baydı artık, hiçbirşeye takatim kalmadı, ne yapacağımı şaşırdım, psikolojim bozuk..sağlık sorunlarıda cabası zaten..Rabbimden sabır istiyorum sadece..herkese iyi günler..
günaydın kızlar,dün akşam namazda küçük bir leke gördüm koştura koştura dok gittim,muayene ,nts,idrar tahlili,attan muayene hepsi yapıldı ama hiç bir şey yok..
ama dok ölçümler sırasında bebeğimin kafa boyuynu 22.0 haf çıkardı,ama benım kızım 24.2 haftalık,kendi doktorumu aradım gel ben ölçeyim dedi,korkma bazen böyle geriden gelmeside normal dedi,ama beni bir korku aldı,ne dersiniz kızlar...
Selam kızlar. Umarım herkes iyidir.
Ronyam çoook geçmiş olsun, Rabbim minnak kızına şifa versin şu idrar yolu enfeksiyonu bitsin bi an önce. Üzüldüm buraya yazmak istemeyişine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?