- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #118.961
papatya canım maşallah oğluşuna..Benim kızım daha dönmüyor bileyüzüstü hele hiç yatmıyor, sanırım benimki emeklemeden falan yürür bu gidişle..hep kucakta, öyle huysuzki beni eritti..ek gıda bizdede sıkıntılı, yediremiyorum doğru dürüst bişey..ben kaşığı uzattıkça o eliyle vurup heryeri batırıyoruz..çok bunaldım artık ve bu günlerin geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum..uyku desen hiç yok, bazen sabah 6,5dan gece 12ye kadar yarımsaat uyku ile durduğu oluyor..gecede uyumuyor, şaşırdım kaldım..uyumadıkçada kendi kötü olmaya başladı..
Çok şükür büyüyor teyzesi :)İyi geceler kızlar.
Bilgemmmm oğluşunu büyüttün maşallah.
herkese selamlar, nerelerdesiniz herkesler face de galiba
evde internetim yok iş yerinde de face engelli, ara da bir habar verin
ekintos babana geçmiş olsun,
sumak hayırla yavrunu kucağına alırsın inşallah, oğlum 1.5 yaşına gelince bende istiyorum hamile kalabilmek, aslında hemen istiyorum ama emdiği için biraz erteledik hayırlısı Allah'tan
mues kuzularını tez zamanda kucuklayıp eve getirmek nasip etsin Rabbim, sütün de kesilmesin bol bol gelsini yavrularını emzirebilirsin inşallah
bende ev iş arası koşusturuyorum, yarım gün çalışıyorum işleri yetiştirebilmek için debeleniyorum hergün okumaya çalışıyorum ama bazen sadece hızlıca göz gezdirebiliyorum, güzel haberlerini dört gözle beklediğim arkadaşlarım var
ek gıdaya başlamıştık çok sancılı bir dönem oldu, oğlum ishal oldu, yoğurt alerjisi gelişti tahliller yapıldı süt alerjisi çıktı herhalde ileri tahliller yaptırılacak, beni de diyete sokacaklar galiba, oğlumda geri geri emekliyo yuvarlanarak oyuncaklarını alıyo, hala dişimiz yok ama her yeri kemiriyoz yakındır herhalde
Çok şükür büyüyor teyzesi :)
Oğuz'umda ticker'ından anlaışıldığı üzre koca adam oldu maşallah kuzuma .
Paptya çok geçmiş olsun , sıkıntınız bir an evvel geçsin inşallah ..
Bizimde gaz sancılarımız oldu çok , o dönem çok fenaydı , bilidğin kolik durumu yani, birde ben tek başıma baktım hep , lohusalığımın 2. haftasından itibaren , o kadar zormuşki ama hamd olsun Rabbim nasip etti , sadece yavrun rahat ve huzurlu olamayınca sende olamıyorsun ..
Gaz sancılarımız bitti sayılır çok şükür .. Ben ek gısa demişken meyve sularını 1-2 çay kaşığı tatıtrdım , birde havuç ..Püreyi de yedi çok şükür ..
Ama ben öğün olarak vermiyorum tadımlık sadece .. Alerjik bir reaksiyon gösterir mi diye az az ..
Melisela döner daha merak etme , ben az evvel netten aratırdım 7. ayda bile dönen var hatta 1 tanesi yaşında dönmüş :)
Her bebek aynı değil ..
Mert'te yüzükoyun asla yatmaz , hep sırt üstü yada yan , dün gece uyku sersemi 15 dk yattı ama sonra viyaklamaya başladı tabi :)
Kafa yappısının düzgün olması için arada yüzükoyunda yatması lazım ayrıca boyun kasları içinde ..
Birde bebeğin dönmesi işi kanepede koltukta olmuyormuş , arkadaşım dedi, yere kalınca bir örtü serip , yere bırakın diyor ..
Sert zeminde daha rahat dönüyolar çünkü..
Ben mert'i artık biraz yere bırakıcam , temizlik konusunda sıkıntı yok , sadece yerden üşürd mü diye tereddüt ettim ama ev sıcak , bir sorun olmaz galiba ..
Selam kızlar.
Bilgecim sen bunları yazınca Oğuz'un ilk dönmesi geldi hemen aklıma 5 aylıkken, ilk, sağdan yüzüstü dönmüştü, ben o kadar çok sevinmiştim ki sanki oğlum dünyanın en önemli icadında bulunmuş gibi hissetmiştim.
Şuana kadar hep hissettiğim duygu bu oldu Oğuz'un her ilkinde. Emeklemeye başladığında, tay tay durduğunda, yürümeye başladığında en önemli keyifleri gerçekleştiriyor sanıyorum. Şimdi konuşmasına merak sardım, acaba nasıl anne diyecek, ses tonu nasıl olacak kelimeleri söylerken v.s v.s.
Gözlerimin her doluşunda önce Rabbime binlerce kez şükürler ediyorum bu duyguları tattırdığı, evladım olduğu için sonra arkadaşlarımında evlar sahibi olması için dua ediyorum. İnşallah herkes en kısa zamanda anneliği doyasıya yaşar.
Ek gıda konusunda azar azar vermek en iyisi önce lezzetlere alışmalı sonra alışkan yavaş yavaş artarak öğünleri oluşturmalı. Yoğurt, meyve suları (bu mevsimde havuç, elma, armut suyu verilebilir.) Hafif sebze çorbaları(Patates, kabak, havuç, dereotu, maydanoz, pırasa, soğan v.s sebzelerden oluşan.) Ben her çorbasına bebekliğinden beri kıyma ve irmik ekliyorum mutlaka.
merhaba boncuk ben yeniyim seninle sorunum herhalde aynı pek bilmiyorum ama yazmaya çalışcm. bebişin olmuş ilk sayfanı okuduğumda çok ümitlendim.tedviylemi oldu yoksa normal yollami rabbim herkese bağışlasın.ben 6 yıllık evliyim 1 başarısız tüp denemem var ümidim tükeniyor beni bilgilendirirsen sevinirim.
Merhaba, sorunumuz aynı mı bilemiyorum benim eşimde sperm sayısı azlığı vardı, fsh yüksekliğine bağlı. Eşim ilaç tedavisinin yanında vitamin takviyesiyle tedavinin 3.ayında ben hamile kaldım, oğlum şuanda 13,5 aylık. Umutsuz sakın olma, evet bu süreçte insan yolunu şaşıracak gibi olur zaman zaman ama sen önce Rabbime dua et, sonrasında eşini mutlaka tedavi ettir, bizim geçmiş sayfalarımızda bir sürü bilgi okuyacaksın. Bunlar çok ama çok işine yaracak.
Selam kızlar.
Bilgecim sen bunları yazınca Oğuz'un ilk dönmesi geldi hemen aklıma 5 aylıkken, ilk, sağdan yüzüstü dönmüştü, ben o kadar çok sevinmiştim ki sanki oğlum dünyanın en önemli icadında bulunmuş gibi hissetmiştim.
Şuana kadar hep hissettiğim duygu bu oldu Oğuz'un her ilkinde. Emeklemeye başladığında, tay tay durduğunda, yürümeye başladığında en önemli keyifleri gerçekleştiriyor sanıyorum. Şimdi konuşmasına merak sardım, acaba nasıl anne diyecek, ses tonu nasıl olacak kelimeleri söylerken v.s v.s.
Gözlerimin her doluşunda önce Rabbime binlerce kez şükürler ediyorum bu duyguları tattırdığı, evladım olduğu için sonra arkadaşlarımında evlar sahibi olması için dua ediyorum. İnşallah herkes en kısa zamanda anneliği doyasıya yaşar.
Ek gıda konusunda azar azar vermek en iyisi önce lezzetlere alışmalı sonra alışkan yavaş yavaş artarak öğünleri oluşturmalı. Yoğurt, meyve suları (bu mevsimde havuç, elma, armut suyu verilebilir.) Hafif sebze çorbaları(Patates, kabak, havuç, dereotu, maydanoz, pırasa, soğan v.s sebzelerden oluşan.) Ben her çorbasına bebekliğinden beri kıyma ve irmik ekliyorum mutlaka.
Duana iyi dileklerine yürekten amin diyorum.Ne güzeş anlatmışsın boncuğum yaa , Allah'ım tüm isteyen arkadaşlarıma , tanıdığım tanımadığım herkese nasip etsin ..
Benim ilkim şuan için Mert'in ilk bilinçli gülmesi , sonra kahkaha atması , başka bişey de yapamadık henüz ..
4 gün sonra 4. ayımız dolucak , 2 ay sonra iyice hareketlenir , oturur vs ..
Her günü heyecanlı hergünü bambaşka ..
Oğlum iyice alıştı bana , tam bir kucak bebeği.. Oyun halısı biraz oyalıyordu ama ondan da sıkıldı ..
Hem ev hem bebek gerçekten zor iş ama çok şükür idare ediyorum ..
Ben şimdilik 2 çay kaşığı olmak üzre elma , armut , havuş ve meyve püresi tatırdım ..
Benim amacım 4 a. ay boyunca tüm meyve ve sebzleri (ayına göre ), tatırıp 5. ayda öğün olarak vermek ..
Zaten gün gün artırdığım için ancak 5. aya gedliğimde öğün olarak verebilirim ..Ben şöyle düşündüm , meyve püresi, sebze çorbası , muhallebi, yoğurt , şimdilik ..
Peki blendırdan çekiyormuydun Boncuğum ??
günaydınlarrrrrr
evime döndüm nihayet,dönüş yolu boyunca yağmur olsada rahatlıkla geldik
umarım herkes iyidir
bizde artık geri sayıma geçiyoruz inşallah sağlıcakla minik paşamızı kucağımıza alırız
merhaba anne adayı,negüzel kelime senin adına çok sevindim benim sorunumda sperm azlığı şu aktar,la ilgili bilgi verirmisin adres ve tlf özelden demişsin yeniyim pek bilmiyom bir sorunda il dışındayım siparişle halledebilirmiyim şimdiden teşekkür ederim.Bu başlık bana hep umut olmuştur o nedenle burda sizinle duygularımı paylaşmak istedim mart sonu gibi eşim sperm tahlili yaptırmıştı ve 2,7 milyon çıkmıştı sayısı ileri hızı % 5 ti sadece 1 yıl öncesinde ise varikosel ameliyatı olmuştu sol taraftan ama bu sefer sağda tekrarlamıştı tahlil sonucunu gördüğüm günü sanırım uzun süre daha unutamayacağım ve yaşadığım üzüntülü günleri şoklardaydım ne yapıcağımı nerden herşeyden çare aradık her duyduğumuzu yaptık eltim bi aktar tavsiye etti ona gittik varikoseli için ilaç aldık vee 2 ay sonra eşim elle muayenesinde varikoselim düzeldi galiba artık ellimle hissedemiyorum onu dedi bu lafından sonra 4. Ayımızda hamile olduğumu öğrendim. Marttan sonra bir türlü tahlil yaptıramamıştık meğer rabbim yaptırmanıza gerek yok diyormuş şükürler olsun. Ve o ay kızlar inanın 1kere ilişki olmuştu eşimin çalışma şartlarından dolayı oda yumurtlamamın 1 gün öncesiydi (sonradan hesapladım)
demem o ki kızlaaarrr umudunuzu asla kaybetmeyin çarenizi mutlaka arayın rabbim ol deyince oluyor 1 tane hap bile içmedi eşim tekrar ameliyat olmadı sadece sağlıklı beslendik ve doğal tedavileri denedik umarım bende burdaki arkadaşlarıma umut olurum bunları yazmamın tek sebebi bu 2,7 milyondu ama oldu ol diycek olan rabbim çok çok isteyin ve siz size düşeni yapın emin olunki bebeğiniz en kısa zamanda gelicektir.
Veee kızlar aktarımız istanbul eyüp te önce allah sonra o ben onun tedavi edemeyeceği bir kısırlık durumu olduğunu düşünmüyorum daha bu pazar sperm sonucu sıfır olan bi arkadaşını o aktara götürdü eğer aktarın numarasını adresini isteyen olursa bana özelden mesaj atın kızlar hemen veririm
ilaçları tamamiyle ottan yapılmaa bala karıştırıp yiyorsun tadları baya kötü ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?