Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hemde ne sabır gizli gizli aglamaktan asarı agresif olmaktan her an dusunmekten o kadar yoruldum ki zor inşallah rabbim sabrimizi artırrsın dualarımız kabul edip yavrularımızı göndersin

Kızlarr lütfen yardımmm iğne kullanıpda ilk etapda sayı düşüklüğü yaşayan varmııı((((((((((
caresizliğin zirvesindeyim gercekden yaa 2 yıldır yaptığımız hersey boşuna gitti

Kızlarr lütfen yardımmm iğne kullanıpda ilk etapda sayı düşüklüğü yaşayan varmııı((((((((((
caresizliğin zirvesindeyim gercekden yaa 2 yıldır yaptığımız hersey boşuna gitti

canım nolur sakinleş biraz telaş yapma. biliyorum demesi çok kolay.
arkadaşlardan muhakkak bilen vardır ama şu sıralar uğramıyorlar buraya ( görmemişlerdir.

Rabbim büyük.
bu mübarek günün hürmetine nasip eder inşallah.

canım benim bize dr.umuzun söylediğini iletiyorum sana erkekte 365gün farklı sayılara ulaşılabilirmiş biz 72günde bir yaptırıyoruz ancak o gün ki stres yediğimiz gıdalar bile etkili olabilirmiş bu konuda belki sizde testi ters bir günde verdiniz lütfen bırakma kendiniiiiiii

merhaba arkadaşlar bu siteye yeni katıldım eşimin sperm sayısı 16.800.000 hareketsiz %82 bu testi 2 ayda yaptırmıştık :44: her ay degişirmi sperm sayıları bi daha doktora gitmeyi düşünüyoruz bu hafta artık bunaldım bütün benden önce ve sonra evlenenler hamile yada bebeği var deli oluyorum rabbim en kısa zamanda nasib eder inşallah

mrb arkadaşlar.. uzun süredir burayı takip ediyorummm, çok şey öğrendim burdan ve bugün öğrendiklerimi uygulmaya koydum sonu hayır olur inşallah..bende 2 yıllık evliyim fakat bebek sahabi olamadımm..rabbime inancım sonsuz inşallah en yakın zamanda bizede nasip edecek salihlerden bir evlat..pazartesi eşimle beraber doktora gidicez en son aralık ayında gitmiştik ve sperm sayısı 14 milyon ileri hareketli %7 çıktı..ama ozamna hiçbişi kullanmamıştı.. Allahın izniyle ballı karışımdan hazırladım bugün aynı zamanda keçiboynuzu kürüde uygulayacağız inşallah olumlu sonuçlar alırızz..

canım takip edemiyorum pek burayı. bugün aklıma geldi bir bakayım dedim sadece son sayfayı okudum yazın
gözüme takıldı. iğne konusnun bilemeyeceğim ama klomen hap ilk aylarda bayağı bir dşüş yapıyor hatta değerleri sıfırladığı bile oluyor. belki iğnede öyle bişidir ama geçici bir durumdur eminim
lütfen stres yapma doktoruna güven..

canım herkes gidiyor düzüne biz gidiyoruz tersine((en son caremiz iğnelerdi ama yükselme olmadı aksine düştüüü artık gercekden yoruldukk bi kaç ay ara verelim dedik bu konuya sonrasında hemen tüpp deneyelim olmuyor çünkü uzatmakda sanki günden güne yıpratıyor benide eşimide sen nasılsınnn bebegin nasıl rabbim ssize bağışlasın inşşş:))gercekden çok tatlııı gördüm resmini gizli takipcinimmm

abtinans süresi 4 gün

MAKROSKOBİ
miktarı 4.5 CC
viskozitesi normal
likefikasyonu 30 dak.

Sperm Sayısı
1 ccde spermatozoid 7 000 000
total spermatozoid 31 500 000

30 dakika 2 saat sonra
a normal ileri hızlı 20% 15%
b yavaş ileri hızlı 15% 10% vitalite
c yerinde hareketli 10% 10% canlı 35
d hareketsiz 55% 65% ölü 65

total hareketli 45%
total hareketsiz 55%

REFERANS DEĞERLER
a+b >50% veya a > 25%
> 30% normal şekilli spermazoid

normal morfoloji 60
anormal morfoloji 40

baş anomalileri 25 boyun anomalileri10 kuyruk anomali 5
aglütinasyon negatif

mikroskobi 3-4 lökosit ve 4-5 immatür hücre gözlendi.
-------------------------------------------

bizim sonuçta böyle çıktı.

hayırlı cumalar RABBİM GÖNÜLÜMÜZDEN HER NE GEÇİYORSA ONU NASİP ETSİN DUALRIMIZ KABUL ETSİN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİNN YUVALARIMIZA(ülkemize) HUZUR VERSİN HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA SONSUZ HAZİNESİNDEN ONU NASİP ETSİN İNŞŞ

Canim biz igne kullanmadik ama burda okudugum arkadaslarinda bircogu ayni seyi yasadi once sayi dusuyo sonrasinda artiyo
Sabirla bekle insallah ise yarar hamile kalan cok kisi gordum igneden sonra

İyiyim canim sen napiyon hep ayni yerdeyim (((
Çok şükür sabırla beklemekteyiz halaaaaa

ben de iyiiym elhamdülillah.
canım geçen ay tüp yapırdım ben.
ama iptal oldu toplanan yumurtalarımın 15 tane hepsi kalitesiz çıktı.
ne yapacağımızı bilmiyoruz artık.
başka bi doktor uzun protokolün ve yüksek dozun da etkili olabileceğini söyledi bunda aslında 225 dozla başlamıştım ama.
öyle bi deneyim yaşadık işte.

ah canım çok üzüldüm ya
o kadar emek
ne diyim hayırlısı olsun inşallah
Rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah

merhaba kızlar..
eşim 2 hafta önce spermiyogram testi yaptırdı sperm sayısı oldukça düşük çıktı 2milyon ayrıca hareket de az mış... doktor klomen ve trental adlı ilaçlar verdi .. evde macun yaptım fındık fıstık antep fıstıgı çaksır kökü hindistan cevizi tarçın ı bal ile karışım yaptım yediriyorum ayrıca polen ve keçi boynzu pekmezi yediriyorum... bunların bi faydası olur mu sizce??? doktor asılama olmaz direk tüp bebek dedi... biz umudumuzu yitrmeden bekliyoruz halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…