Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay inşallah canım inşallahhh Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallahhhh bebişim benimle olsun inşallahhhh
hemde nasıl günler geçmek bilmiyor nedense şu son haftada

vallahi bende herşey normal derken 6 ay boyunca her ay o bekleme duygusunu yaşadım.

oy yüzden bilirim.keyfini çıkar

vallahi bende herşey normal derken 6 ay boyunca her ay o bekleme duygusunu yaşadım.

oy yüzden bilirim.keyfini çıkar

İnşallah inşallah güzel bir bekleyiş olmasının yanı sıra heyecanlı bir bekleyiş olduğu için acabalarla doluyor insanın beyni
ama bu zamana kadar beklediğim en rahat tedavi ayı
İnşllah sonunda da mükafatımı alırım inşallah
tabi arkamdan da sizlerrrrrböyle dolaşırız topikçe inşallahhh

dolaşmayız mı yaa sen ne diyorun bak hep oynuyom ben

oynamak oymayı getirir

inşh çok dua edicem sana joingl miydi ya yanlışda yazmış olabilirim ismini onunda eşi varikosel ameliyatı olcaktı bugün hep aklımda vallahi....

birlikte saycaz burda günleri inşh mutlu sona sonra

aa bak o arkadaşın eşinin ameliyat olacağını bilmiyordum inşallahhhh herşey iyi gider de minik minik yavrucukları eteklerinde koşturur inşallahhh
hadi hayırlısı bakalım Rabbim nasip etmiştir inşallah bana da arkamdan da ayağımı sürüyeceğim için sizeeeeee
hadi bakalım mutlu sonla noktalayalım dediğin gibi inşallahhhh

aminnnnnnnnnnn inşhhhhhhhhhhhhhhh

vay beeeeeeeeeeee

neler yazdık bu sayfalarda
neler yasadık
neler paylastık
sabahlara kadar gulmekten kırıldıgımız anlar oldu
kardes gıbı olduk hepımız
sımdı cogumuz kendı kabuguna cekıldı
cogumuzda anne oldu bebeklerı buyudu hatta
ınsallah herkese yenı gelen butun kardeslerımze ugur getırır topıgımız

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ESRA8 Yeni katılan biri olark inşh diyorum ama burda kendimi daha iyi hissediyorum.

Çok sağol.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın asbelove :)

iyiyim ama değişik duygusallık var üzerinde.

azospermi topicte gülerim diye bir arkadaşı yazkdıklarını yazılanları okudum

dün geceden beri biraz etkilendim galiba...

sen nasılsın?

bende aynıyım ağlama hissi var üzerimde dokunsalar ağlayacak moddayım neden onu da bilmiyorum ama
sancılarım var biraz falan filan eve gidip yatma istiyorum

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende hiçbir sorun yok tüplerim açık.

eşime 1 ay önce test yaptık sperm sayısı 3 milyon -hızlı hareketli %0 - yerinde hareketli %0 -yavaş hareketli %10-hareketsiz %90-morfoloji normal %80-anormal &20 doktor 2.testi yapalım ama tüp bebek dedi.

2.test bugün verdi sonuç: sperm sayısı 12.8 milyon - hızlı hareketli %0 - yerinde hareketli %20 - yavaş hareketli %40 - hareketsiz %40 morfoloji normal %75-anormal %25 daha doktora görünmedik randevumuzu bekliyoruz.

Bu değerlerle yine de tüp bebek mi der sizce? Derse hemen tedaviye başlamalı mıyım sizce?Yaşım 25. 2 yıllık evliyim 1 yıldır olmuyor

mervecim ;
bu kadar üzülme kuzum yaa doğal tedaviler denersin olmadı aynı anda yap hem tüp bebeğe başla hem kürleri yap.

inşh güzel sonuçlar alırsın canım benim.

mervecim ;
bu kadar üzülme kuzum yaa doğal tedaviler denersin olmadı aynı anda yap hem tüp bebeğe başla hem kürleri yap.

Inşh güzel sonuçlar alırsın canım benim.

inşallah canım inşallah şuan çalışıyorum ama aklım fikrim bebekte.bi çok umutla düşünüyorum sonra birden umutsuzluğa kapılıyorum.randevuları tahlil sonuçlarını beklemek zoruma gidiyor. Duygu değişimleri yaşıyorum allah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım yaşama gayen olmasın çocuk Rabbim nasip edecek elbet yaşında genç zaten maaşallah sen duanı et Rabbime sığın burda bende olmak üzere ne mucizeler gördük okuduk Rabbime emanet et olacak üzme kendini lütfen

gıda takviyelerine devam canım ilaçlarla birlikte gerisi Allahıma kalmış senin bat ne zman canım merak ediyorum seni ve umarım ki melegin seninledir
şu mübarek günde Rabbim yüzümüzü güldürsün bizleri bebek bekleyenleri daha fazla bekletmesin...

sorma ya onu hep istiyorum
ramazanda toplu tatil olsa ya iş yeleri di mi ama?
kusura bakma yeni gördüm canım yaa hemde ne muhteşem olurrrr
p.tesi canım batım inşallah gelmez önümüzdeki 8ay kadar Rabbim nasip eder bu ay inşallahhh
aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…