- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.641
merhaba kızlar..
eşim 2 hafta önce spermiyogram testi yaptırdı sperm sayısı oldukça düşük çıktı 2milyon ayrıca hareket de az mış... doktor klomen ve trental adlı ilaçlar verdi .. evde macun yaptım fındık fıstık antep fıstıgı çaksır kökü hindistan cevizi tarçın ı bal ile karışım yaptım yediriyorum ayrıca polen ve keçi boynzu pekmezi yediriyorum... bunların bi faydası olur mu sizce??? doktor asılama olmaz direk tüp bebek dedi... biz umudumuzu yitrmeden bekliyoruz halen
olmaz mı canım biz o doğal besinlerle iyi bir ilerleme kaydettik bizde klomen işe yaramadı bizde arginmax diye bir vitamin bulduk onu kullanıyoruz bize de aynısını söylemişlerdi bu topicte hamiş kalıp bebişini kucağına alan herkes gibi ama ben mart ayında bir düşük yaşadım normal yolla hamile kaldım hemde şimdi de sayımız ml.de 20milyon ve aşılama yapıyoruz yaşınız gençse biraz takviyelerle deneyip ondan sonra tüpe geçmeni tavsiye ederim tabi eşinde varikosel yoksa
eşimde varikosel yok canım. çok sevindim adına canım 20 milyon bayagı artmış... inş. daha da çok artar ... ..Rabbim bebeğine kavusturur inşallah en kısa zamanda
arginmax dedğin ilaÇ nasıl bir şeyy canım???
canım arginmax bir vitamin takviyesi ilaç değil içinde arginin ginseng selenyum falan var onu kullanıyoruz bakalım bu ay aşılama yaptırdık inşallah bebişim benimledir inşallahhh
inşallah sizinde değerleriniz böyle yükselir
inşallah canım ya eşim varikosel den süheleniyor.. karamadayım burda öyle bilindik iyi olan doktorlar yok tekrar emin olmak için konyaya gitmeyi düşünüyoruz muayne olmak için ... eğer ameliyat filn olursa 2 milyon sayısını kaybetme reskimizde var suan çıkmazdayız stresliyiz pff
inşallah bebeğin seninledir canımmmm
Canım varikoseli dr. muayene de anlıyor zaten dopler çekiliyorsun onda da detaylı çıkıyor derecesine göre de ameliyat öneriyorlar korkma ameliyat düzelmesi için tatlım ameliayattan 6ay kadar sonra normal seyrine giriyor zaten korkma o yüzden inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu arada eşin için bu teşhisi tek testle koymadılar dimi bir kaç test yapıldı en az 15gün aralıklarla
amin canım aminnn Allah razı olsun
canım doktor eşimi muayne etmiş el ile bakarak varikosel yok demiş... bizde ilgilenmedi diye düşünüp baska hastaneye gtcez... spermiyogram testi ilk yapıldıgında eşim ben tam anlamıyla boşalamadım dedi.. sonuç kötü diye aldırmadık 5 gün sonra yine yapıldı sonuç aynı çıktı anlamadık yani...:26::26::26:
genelde spermogramı en az 15gün arayla istiyorlar canım niye 5gün arayla yapıldı ki 5günde bir değişiklik olmaz çünkü şaşırdım bence de tam teşekküllü bir hastaneye gidip kontrol ettirin nolur nolmaz canımcım doğru söylüyorsun ilginç olmuş sizinki
canım siz dediğin gibi iyi bir Dr.a gidip tekrar test verin 20gün 1ay ara verdikten sonra güzelde bir muayene olun ona göre hemen takviyelere başla eşine canım ama sen yine de bence eşine keçiboynuzu kürü ve kabak çekirdeği yedir nolur nolmaz
ilk çıkan sonucu eşim doktora göztermiş böyle böyle ben yapamadım diyedoktor yine bir kez daha yapalım demiş aradan 5 gün geçmişti halbki:26: o test sonucuda aynı çıktı... ilaç verip gndermiş.. eşimin hormon testleri iyi çıktı ama ben bu işten hiç bir şey anlamadım iyice salaklaştık :26::26::26:
canım siz dediğin gibi iyi bir Dr.a gidip tekrar test verin 20gün 1ay ara verdikten sonra güzelde bir muayene olun ona göre hemen takviyelere başla eşine canım ama sen yine de bence eşine keçiboynuzu kürü ve kabak çekirdeği yedir nolur nolmaz
evet canım haklısın iyi bi doktor sart oldu artık:26: ben polen keçi boynuzu pekmezi filan yediriyorum umarım faydasını görürüz canım.. ilgin çok çok teşekkür ederim beni bilgilendirdin
rica ederim tatlım ne yaptım ki bir damla bilgi paylaşımı yapabildiysek ne mutlu bana
inşallah hiçbişeycik çıkmaz herşey normaldir canım ama haber ver merak ederim
Aaa verdiğin bilgiler benm için çok kıymetli ve değelryldi küçük müçğük fark etmez en azından ilgilenip cavap verdin canım benimmmmkonyaya gitmemiz biraz zor oluyo zmanımızı alcak gbi:26: en kıısa zamndda gitmeye çalışıcaz canımmm.. sanada haber veririm inş. sonuçlarımız bu kadar kötü değildir.. karışımlara polenlere keçi boynuzu pekmezine devam
Canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah uğraştırmadan kucaklarımızı boş bırakmasın Rabbim güzel haberlerini bekliyorum inşallah aynen öyle acaip etkili gıda takviyeleri kolay geleee
cnm sen aşılama yaptırdın mı takip edemedim pek
evet canımcım bat bekliyorum gelmesin diye de dua ediyorum bol bol
daha inşh bakalım
ne zaman belli olcak ?
evet canımcım bat bekliyorum gelmesin diye de dua ediyorum bol bol
p.tesi bat ama ben biraz daha beklemek istiyorum inşallah canım yaa
inşh sürecine az olsada denk geldiğim ilk hamile olcaksın yaşasın inşh
ay gün sayıcaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?