Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar...eşimde varikosel oldugunu 1 yıl önce öğredik..sürekli ameliyat olsun olmasın mı diye araştırıyoruz...en sonunda olması için karar aldık..eşimde sperm 1 milyon doktoru dün ameliyt olsu bile normal gebelik olmaz demiş..eşim ve ben yıkıldık.sperm değerleri düşük olup ameliyat sonraı hamile kaln arkadaşşlar var mı..lütfen yrdım edin..

burda bi çogumuzun eşi ameliyat oldu ve allaha şükür çogumuzda çocugumuzu kucagımıza aldık siz çok uzun süre düşünmüşsünüz ameliyat konusunu sperm artmasa bileki mutlaka artar ileride agrı ve şişlik yapar varikosel yani mutlaka olunması gereken bi ameliyat sadece çocuk için degil rabbim inşallah sizlerede yaşatır anneligi

dimi esra dertlerimiz sıkıntılarımızıda paylaştık ama hiç bi zaman gülmekten vazgeçmedik
çok güzel eglenceli günlerdi helede ramazanlar
rabbim inşallah olmayanlarada tattıracak anneligi elbet
hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar versin hepinize hepimize inşallahhhhhhhhhhh

amin...inşallah..sağlık için olması gerektiğini biliyorum..ama eşim çocuk olmasa olmam diyordu...şimdi olması için ikna ettim..doktor da fazla yükselmez deyince o da kararında pek kararlı değil şimdi..

Kızlaaaaaaar burayı herkesei eski günleri çoook özledim ..
Kimimiz anne olduk kimimiz mücadeleye devam ..
Rabbim isteyen herkese yaşatsın ..

Ekitos
Ronya
Pamuk
Boncuk
Kris
Esra
Lorke
Antalya
Loneliness
Fatma84
Ceylan
Enes
Ekin
Ve diğerleri bu yazmımı okursanız beğene tıklayın .
Hepinizi çok öpüyorummm...

Oy begenmezmıyız hıc canım bılgemmmmmmmm
arada bır yazın barııııı

ceylanım cok gusel gunlerdı ama sımdı herkes bır tarafa savrulduk
hep aynı seylerle mucadele etmekten yorulduk
malum bebelerde olunca asermeler,uykusuz geceler basladı gırılmez oldu

ronyayı cok merak edıorum olurda gelırsen yaz lutfennnn

belki yeni arkadaslara kapılarınızı acarsınız kimbilir :)
eşim pazartesi gunu varikosel ameliyatı olacak, 1 yıldır ugrasıyoruz neredeyse. ALlah ın izni ile bizde anne baba olacagız.

proxeed ve arginmax kullanıyoruz, sayı acayip arttı ama morfolojiyi duzeltmedi. oyuzden ameliyat dedi. vee aynı zaman da ılaclara da devam dedi.

belki bunlar birilerine fayda olur diye yazmak istedim.

gorusmek uzere

biz bu günlere nasıl geldik esramm niye savrulduk böyle

merhaba sizler ne durumdan neler yaparak bebek sahıbı oldunuz acaba.çok mutlu oluyorum sızlerı görünce ama bazende kendı adıma cok korkuyorum.değerlerınızı yazarmısınız acaba.teş.

merhaba sizler ne durumdan neler yaparak bebek sahıbı oldunuz acaba.çok mutlu oluyorum sızlerı görünce ama bazende kendı adıma cok korkuyorum.değerlerınızı yazarmısınız acaba.teş.

tatlım sen basta olmak uzere butun yenı gelen ve bu ugurda emek harcayan herkes hosgelmıs topımıze
burası cok ugurludur
cok azımız kaldı hamıs olmayan
cok cıddı derecede sperm sayısında azlık olup hatta dna hasarı bıle yuzde 98 olan arkadslarımız bıle cok sukur bebegını kucagına aldı
ve söle söleyım tup bebekten baska asla olmaz denılenler suan 2. ccgunu bıle kucagına aldı hemde dogal yollan
aslında gercekten dengelı beslenmek takvıye almak ve sorunun neyden kaynaklı oldugunu tespıt etmek onemlı
ama öle onemlı bırsey varkı INANC ,SABIR VE TEVEKKUL
EGER BU 3Ü OLURSA RABBIM MUHAKAK MUKAFATINI VERIRRR
HERKESIN HAKKINDA HAYRLISI OLSUN INSALLAH

CEYLAN HEP SEN YEDIN BITIRDIN BENI :)))))))YOKSAM ENESLEN EKINE BUNAK DEMEKTENMI OLDU BU HALIMIZ :)))))))))))

Eski gunler ne guzeldi ne guzel dostluklar kurduk
ama bu bebisler yokmu yemek yemeye zaman bulamiyoruz
1. ler 2. ler derken 3. ler gelecek:)
Rabbim butun arkadaslarimiza tez zamanda versin insallah
hepinizi cok opuyorum

canım bizlere dua etmeyı unutmayın inş.biz varıkosel amelıyatı olduk takvıyede alıyoruz inş.doktorumuz öyle dedı.ben cogu kısının hamıle kalmasına bebek sahıbı olmasına çok mutlu oluyorum.şimdi ben şöyle anlatayım neofertıl adlı vıtamın takvıyesı alıyoruz trıbulus ve trentılın alıyoruz dna hasarı az vardı sonra doktorumuz tekrar test ıstedı dna ıle gectı normal değerlere geldı dedi.ben yenı bu ıleçlerın yanında polen ve arısütü kullanmamız uygun olurmu onu sordum oda sakıncası yok kullanalıbılır destek amaçlı dedi.keçi boynuzu tozu cevız ve ısırgan cayı ıçmemızı söyledı.yemeklerımızı sebze ağırlıklı yapıyorum.meyve ve sebze zorla yedırıyorum.artık tum gıdalarda hangı vıtamın var onlara gore yemek hazırlıyorum inş.sıcak banyo sıcak ortamlar yok.bunların dışında yapmamız gereken varmı acaba.morfolojı bıraz canımı sıkıyordu fakat Rabbım 0 olanlara bıle vermıs çok sukur.onun için dusunmemeyeye çalışıyorum.bılmıyorum tup bebektede ne kadar etkısı var.sızlerın durumlarını cok bılmıyorum ama bızde hız sayı ve morfolojı düşük baya düşük.Rabbım herkese nasıp etsın inş sağlıklı hayırlısından.bırde mesajın ıcın çok teşekkür ederım pozıtıflık dolu.teşekkurler.

Eski gunler ne guzeldi ne guzel dostluklar kurduk
ama bu bebisler yokmu yemek yemeye zaman bulamiyoruz
1. ler 2. ler derken 3. ler gelecek:)
Rabbim butun arkadaslarimiza tez zamanda versin insallah
hepinizi cok opuyorum

ben sızın durumunuza çok sevıındımm.inş Rabbım banada isteyen herkesede nasip eder.3 tane 5 tane olsun sağlıklı sıhhatlı hayırlı olsunda varsın uykusuz kalayım.bırınden bırıne yetısemeyeyım.eşime arkadaşları çocuk olmadan bol bol tatıle gıdın olunca gıdemıyorsunuz demışler eşimde olsunda tatıl falan ıstemıyorum.yeterkı Rabbım versınde sağlıklı sıhhatlı ben terkı tatıle gıdemeyeyım rezıl olsun tatılım demiş tabıkı içinden kımse durumuzu bılmyor.herkeste soruyor.içime batıyor bazen,daha doğrusu çoğu zamn.sızde kaan hocada sanırım muayene olmuştunuz.bızlerede dua edın inş.bebeklerınıze bakın bızlere dua edın inş.

ben sızın değerlerınızı sorsam neler yaptınız kısaca bhsetsenız inş.çok svınırım.teşekkurler.

ben sızın değerlerınızı sorsam neler yaptınız kısaca bhsetsenız inş.çok svınırım.teşekkurler.

canım degerlerimizi tam hatırlamıyorum aslında ama ilk ögrendigimizde 7 milyondu ileri hızlı falanda çok düşüktü sonra ameliyat olduk sonra yavaş yavaş arttı degerler 11 milyon oldu en son eylülde 34 milyon falandı ileri hızlıda %17 yavaş ilerişde o civardaydıyanlış hatırlamıyorsam en son adet tarihimde ekim yani ameliyattan tam 1 yıl sonra hamile kaldım şimdi kızım 11 agustosta 1 yaşına girecek rabbim inşallah isteyen dileyen herkese yaşatsın her zaman dualarımdasınız

Bu arada bu ceylanın kocasının hc bır sorunu yoktu
bu adamı kuruttu :)))))))))))))

bnde sızın gıbı hamıle degılım hala
ama burdakı herkes umut olsun sıze
gecmıs sayfaları bıraz karstırın

kafanıza takılan bısı oldumu sorun...ınsallah bır nebze faydamız dokunurda
hamıs olarak ayrılırsınız aramızdan

delü şimdi tekrar filizlenebilir 2. çocuga kadar bıraktım ben o işleri

arkadaslar iki aydir formu defalarca okudum. ilk sperm testinde 1milyon uc ay sonraki 5 milyon oldu keci boynuzu ve zeytinyagda incir.esimin ileri hizi sifir ver morfolojisi 1 bunun icin ne yapmam gerek. testeron hormonu düsükmüs onu ögrendik pregnly 5000 haftada 1 uc ay boyunca esim vuduracak. baska ne yapabilirim 2 yildir evliyiz bir yildir cocuk istiyoruz. rabbim bizede nasip eder insAllah. bu durumda olupta cocuk sahibi olan oldumu? rabbim banada herkesede nasip etsin insAllah amin.

neden begenmiyorum tuşu yok şu anl lazım olduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…