Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim, vefalı arkadaşım, bende çok özlüyorum eskinin o samimi sıcak dost yazışmalarını, kızları.

merhaba arkadaşlar kusura bakmayın damdan düşer gibi konuya girdim ama şu anda çok kötüyüm sadece burda paylaşabilirim ne olur kusuruma bakmayın bana yardımcı olursanız çok sevinirim.prexeed kullandı eşim 3 ay önce 34 milyon olan sperm sayısı 17 milyona düşmüş şok olduk az önce.ama bundan 4 sene önceki tahlillerimizde 85 milyondu.ne oldu da bu kadar düştü.son 3 ayda prexeed mi düşündü bu kadar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

canım benim eşimin 40 milyon olan sperm sayısı 2. testimizde 15 milyona kadar düştü 4 kere tahlil yaptırdık sürekli değerlerde iniş çıkış olunca varikosel olduğunu anladılar ameliyat olduk...doktor varikosele'e baktı mı canım?değer düşüşlerinde varikoselden şüpheleniyor doktorlar...

Sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim çünkü bana sperm sayısı arttırma umutlarını kk daki sayfalar verdi...Gelelim bizim yolculuğumuza...

BEN 29 eşim 36 yaşında 2 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz 2yıllık evliyiz 2 defa tüp bebek 1 defa aşılmam oldu ama tutmadı eşimin sperm sayısı 3 milyonla 10 milyon arasında gidip geldiği için tüp dediler başka olmaz dediler neyse yaptık ettik olmadı birde bende erken menopoz dediler yumurtam her iki tedavidede az oldu...neyseee en son temmuzdada hüsrana uğrayınca 2 yıldır geri çevirdiğim bitkisel kürlere ve vitaminlere dadandım burdan onlarca vitamin arasından elediğim vitaminleri kullandık ve tabikide keçiboynuzu kürü hergün 1 tane zeytinyağlı incir ,bende soğan suyu yaptım bu ay benim kendiliğimden 5 yumurtam oldu tüp bebek tedavilerinde bile olmamıştı birde bu ay hiç stresli değildim salmıştım kendimide doktora gittim doktor çok şaşırdı aşılama yapalım yumurtalar boşa gitmesin dedim dediki aşılama olmaz en son spermiyogramda YIKAMA SONRASI 500 BİN çıkmıştı olmaz dedi Hocam dedim ben kür yaptım vitamin kullandık eğerki dedim azsa yine sayı iptal edersiniz dedim tamam dedi çıktık yolaaa veeee dün aşılamam oldu !!!! SPERM KONSTRASYONU 3 MİLYONDAN 31 MİLYONA ,TOPLAM SPERM SAYISI 11 MİLYONDAN 198 MİLYONA YIKAMA SONRASI SPERM SAYISI 500 BİNDEN 19 MİLYONA YÜKSELMİŞ!!!

NE Mİ KULLANDIM: ARGINMAX,TRIBULUS,SUPRADYN,QENZİMQ10,İSVİÇREDEN GELEN ÇOK ÖZEL BİR VİTAMİN TABİKİ BİRDE HALA DEVAM ETTİĞİMİZ KEÇİBOYNUZU KÜRÜ

Sonuç belki hamileyim belki değilim ama artık UMUDUMUZ VAR doktor artık KENDİ KENDİNE OLUR BU SAYISYLA DEDİ...istediğiniz herşeyi sorun Bu Arada 3 ay prooxeed plus kullandık sperm sayımız düştü doktorlarımda ikiiside iyi hastanelerin doçenti SPERM SAYINIZ ARTMAZ DEMİŞTİ

Kızlarrrrrrr yine beeeeeeen :)
Artık karar verdim arada sırada da olsa buraya yazacağım , gelen görür belki..
Eski günler çok güzeldi ama hiçbirimizin bebiş yoktu şimdi iyi ki varlar ama vakit yok bu seferde ..
Mert 13,5 aylık oldu yaramaz mı yaramaz kıpır kıpır ..
Yürümüyor bir kaç adım atıyor diyordum şimdi yürümeyi geçtik koşuyo evin içinde hep peşindeyim .
Rabbim bu güzel duyguları herkese yaşatsın canlarım ..

Kris'im 2.ler demiş yetmemiş 3.ler bideeeee ..
Yetişebilen doğursun benim gözüm yemiyor , tabi Rabbim verirses başım üstüne ama önce hiç tadmayanlar tadsın inanın daha mutlu olurum ..

Canlarım bitanecik arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorummmm:)

maşallah arkadaşım, ben bu foruma ilk kez yazıyorum, siz burada aile gibi olmuşsunuz sanırım. bana da yardımcı olur musunuz? bir müddettir çok yerde tarifler okudum, karar da veremedim. ben 9 aylık evliyim aslında, bir yılı doldurun öyle gelin diyor doktorlar. yaşım 32 ve eşimin de 36. vakit kaybetmek istemiyorum, hayırlısıysa olur tabii. burada hamile kalan arkadaşlar ne uyguladılar? malum çok uzun bir forum, okuyamadım. konuyu açan arkadaşın formülü mü faydası olan?

teşekkür ederim şimdiden

Bu sefer de bennn,
Canım topiğim, canım arkadaşlarım,
Herkesi ve buradaki sohbetlerimizi çok ama çok özlüyorum.
Telefonlar sağolsun cocukları ayağım da sallarken face teki sayfaya bakıp çıkıyorum.
Onlar da olmasa herseyden bi haber. :)
Onun haricin de uzun uzadıya pc yi açıp yazıcak zaman bulamıyorum.
Bıdıklarım çok yaramaz hiç durdurakları yok.
Aşırı derecede birbirlerini kıskanıyorlar.
Biri emekliyor digeri emekleyemiyor onu kıskanıyor.
Birini sevsem öteki küsüyor.
İkisi de aynı anda yemek yemek istiyor.
Rabbim herkese tattırsın evlat sevgisini inşallah...
Ben bu aralar çok karışığım.
Rabbim başka sıkıntı dert vermesin inşallah.
Zor zamanlarım var Rabbim beterinden korusun inşallah.
Eşim çok ciddi bir ameliyat oldu.
Ameliyathanenin önün de beklemek ömrümden ömür götürdü.
Rabbim herkesin yuvasını mutlu huzurlu eylesin.
Çocukları anne babayla büyütmeyi nasip eylesin inşallah.
Öyle şeyler geçti ki aklımdan.
Rabbim korusun.
Oğluşuma da gene ameliyat gözüküyor.
O na daha da üzüldüm.
Hayırlısıyla bugünler de geçer inşallah.
Hepinizi çok seviyorum.
Boncuğum hepimizin tanışmasına vesile olduğun için çok teşekkür ederim.
Bu ara da Ronya'm çok özledim seniii...

çiçekçi kızmı gelmıssssssss
muesım cok gecmıs olsun
bebeklerının kususlerını sevsınler emeklemesını sevsınler senın :)

ronyayı gercekten cok merak edıorm
ben burayı artık takıp etmıorum pek
arar ara eskı sayfaları karstırıp cıkıorum

ne gusel gunlermıs,
ne aglamısız
ne gulmusuz
ne cozumler aramısız
:))))))))

hepınızı cok opuyorum cok sevıyorummmm

ronya
boncuk
ekın
lena
ceylan
umut
sevser
gokce
mues
bılgem
fatma
lorke
ceylan
kadser
pamuk
baruk
gulum
yagmur
nurme
yasemın
çakır
seynep
sedef
ekıntos
antalya
kris
gelbebegım
eda
emıne
gulten
melısıa
ve adını unutklarım cok optum sızı

Canım topiğim canım arkadaşlarımm hepinizi o kadar özledim ki...
Ne çok vakit geçirdik ne cok şey paylaştık birlikte...
Bebeğim oldu sizler unuttum gibi oldu ama asla öyle değil tabiki...
İçimde hep bir yerlerde siz varsınız,hamile kalanada kalamayanada ayrı ayrı dualarımı hep ettim canlarım.
Çünkü çok seviyorum sizi...

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum .hepinize kucak dolusu selamlar ..
Evleneli tam 2 yıl oldu ama bizimde hala bebişimiz yok eşim amaliyat falan oldu sperm sayısı cok düşük artık zeynep kamilde tedaviye başlıcaz allahın izni ile dualarınızı bekliyorum

merhaba canım.hoşgeldin.sayı sorununuz mu var?aşılama ya da tüp tedavisi mi?eşin varikosel ameliyatı oldu sanırım,ne zaman oldu?benim eşimde 2 ay önce oldu...şimdilik bi gelişme yok...

merhaba canım.hoşgeldin.sayı sorununuz mu var?aşılama ya da tüp tedavisi mi?eşin varikosel ameliyatı oldu sanırım,ne zaman oldu?benim eşimde 2 ay önce oldu...şimdilik bi gelişme yok...

merhaba canım;
zaman ne çabuk geçiyor yaa ilk ameliyat olcak dediğin günü hatırlıyorum.
az kalmış 3ay dolmasına inşh güzel haberlerini tez zamanda duyarız.

merhaba canım;
zaman ne çabuk geçiyor yaa ilk ameliyat olcak dediğin günü hatırlıyorum.
az kalmış 3ay dolmasına inşh güzel haberlerini tez zamanda duyarız.

evet canım ya öyle 2 ayımızı doldurduk bende şimdi varikosel ameliyatı olduktan sonra hamile klanları tek tek okuyorum 30.sayfadayım 10 kişinin hamile olduğunu okudum valla canım sıkıldıkça burya girip tekrar tekrar okuyup umutlanıyorum...sizden nbr canım hala beklemede misiniz yoksa ameliyata karar verdiniz mi?

hoşbulduk canım teşekkür ederim eşime varikosel teşhisi konuldu çift taraflı amaliyat oldu.10.02.2013 tarihinde tam 9 ay oldu hala bişey yok ve sayı da cok düşük keçiboynuzu küründen incir kürüne kadar herşeyi denedik ama olmayınca olmuyor. eşimde son kontrolüne gittiğinde doktor izne cıkmış cook kızdı tedavi yarım kalıyor diye bırak artık ugraşmayalım gidelim tüp bebek yada aşılama neyse olsun dedi. artık bayramdan sonra gidicez allahın izni ile aşılama olacagını ben zannetmiyorum. kesin tüp bebek dicekler kendimi bütün herşeye hazırladım. şuan sabırsızlıkla bayram sonrasını bekliyorum. siz hangi hastanede amaliyat oldunuz tatlım ? biz bagcılar hospitalist hastanesinde olduk . rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…