Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayrıca umudunu kesme tatlım kişiden kişiye degişiyor benim cevremde cok var amaliyattan 3 ay 6 ay sonra hamile kalanlar ama bizde olmadı herkesin bünyesi amaliyata farklı tepki veriyor .rabbim en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah çifter çifter .

biz rize araştırma hastanesinde olduk canım...aşılama için bildiğim kadarıyla sayı en az 10 milyon, ileri hızlı %5 olması gerekiyor...sizin değerler nasıl canım?bizim ameliyat öncesi en son yaptırdığımız teste göre aşılama olmuyor sayı yeterli ama ileri hız%3.2.bakalım artık 6 ay sonra olmazsa ya aşılama ya tüp yaptıracağız.inş bayrama kadar hamile kalır aşılama ya da tüpe gerek kalmaz canım...

belli olmaz canım aslında doktorlar 1 yıl bekleyin diyor...bende şöyle düşünüyorum 2 yıl kadar çocuğumuz olmadı varikoselden dolayı olmuyormuş...ameliyattan sonra sanki yeni korunmayı bırakmış gibi saymaya başladım bu ay 2 .ayımız o yüzden eğer 6 aya kadar olmazsa 1 yıl beklesek mi diye düşünmeye başladım ay bilmiyorum çok zor bi süreç:s

çok iyi yapıyorsun bende ne kadar meşgul olsamda mutlaka buraya gelip yazıyorum okuyorum birşeyler.Çok iyi geliyor.

şuan hala beklemedeyiz canım
ekim gibi gene bir sprem testi yaptırıcaz galiba ona göre belli olur yönümüz.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin.

çok geçmiş olsun canım.
umarım bayramda sonra güzel haberler verirsin bize.

amin canım. hayırlı haberlerini bekliyorum canım....inş ameliyata gerek kalmaz...

DOSTLAR gelip slm vermisler,

bende herkesi cok ozluyorum,nerden nerelere geldik cok sukur bu gunumuze,
bende bu sayfayla ilk tanistigimda cikmazlardaydim cok sukur herseyin zamni gelince oluyor,

ALLAH herkese saglikli sihhatli bebisler nasip etsinn

kızlarr sizden ricam benim için bi tane ayetel kürsi okurmusunuz, 41 ayetel kürsü okutturuyorum herbirini bir hamile okuması lazım...

ben varım canım sıfır morfoloji ve yüzde 80 hareketsizlikle hamile kaldım.ümidini kaybetme

Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım ...sanırm tüp bebek kaçıncı denemende hamile kaldın bu şekilde paylaşımlar cvplar gördükçe umudum artıyor kib birde bişy soracağım tüp bebekle hamilelik oluştuğunda ilk haftalarda kanaman olduma yada peçeteye geldimi pembe lekeler eğer olduysa kaçıncı haftanda kesildi

Son düzenleme:

amin canım teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip eder inşlh.ikinci denememde hamile kaldım.kanama yada lekelenmem olmadı.

merhaba kızlar... eşim geçen hafta sperm testi yaptırdı ve sonuç ml'de 7milyon sperm var, toplamda 20 milyon. diğer değerler ise hep sınırda morfoloji %30... keçi boynuzu kürü yapmayı önerdim ama içmek isteöiyor kuru kuru yerim ben dedi. sizce bu şekilde işe yarar mı? bir de bu değerlerle aşılama şansı olur u sizce??? cevaplarsanz çok sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…