- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #119.901
ben inanıyorum cnm Rabbim çok büyük her şeye kadir. vitaminde vermek istiyorum ama tam karar veremedim. bi çok şey var bide aşırı doz vitamin karaciğer de çökelme yapıyor ya korkuyorum.l arginine nasıl bişi nerden alınır eczane? yoksa gnc ürünlerinden fln mı? l carnitin miydi yoksa o ya karıştırdım galiba. vitamin ne vereyim cnm? sen ne veriyorsun?
l-arginine gnc den alabilirsin, l carnitin - proxeed de var zaten onu almana gerek yok . vitaminlerin sorun olacağını sanmam .
bizim kullandıklarımız emodex kapsül ve omega 3 , klo... , bu kadar bunları 3 ay kullanacağız sonrasında vitaminlere devam bakalım daha önce 1 ay kadar kullanmıştık bunlara geçtik
gözyaşları içinde geçmişi okuyorum daha çok başlardayım ama bu topiği baştan sona kadar okuycam inşallah. inanıyorum Rabbim çok büyük ve bizede bir gün nasip edecek. bu arada cnm sizin sorun neydi? varikosel varmıydı? sperm testi sonıçları nasıl? kusura bakma daha önce sordummu bilmiyorum ama geçmişi okuyarak geldiğim için karıltıryor olabilirim. bu arada geçmişi okurken proxceed ile birlikte başka vitamin kullanılmaması gerektiğini yazanlar olmuş .... kararasızım o yüzden...
aynen ben de hep geçmişi okuyorum ve o kadar duygulandığımı ve iş yerinde okurken ağlayıp gözyaşlarımı gizlediğim anlar oluyor az önce de Ronyanın hamile olduğunu okudum nasıl hissediyor ve onlardan oluyorum anlatamam... hep notlar alıyorum ronya mesela takipteyken hamile kalmış ve bir site var fertility friend burada ateşini ölçüyor o haber vermeden lorke anladı oraya üye olayım diyorum evt bir çok vitamin var ama en iyisini sana krisim söylesin arkadaşım ben yanlış yönlendirmek istemem. Bizde varikosel var mı bilmiyoruz ultrasyonda çıkmadı , Kaan Hoca ya gidicez bakalım ...Hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
canim nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Klo...n insallah fsh inizi yukseltecektir bir sure onun etkisini bekleyecegiz sizde
haberdar et beni gelismelerden
Güzel topiğim şöyle bir göz attım bir sürü kişiye ışık olmuş ve oluyor... Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.eğer alnınıza bir evlat yazılmışsa vakti gelince gelecek size.moralinizi yüksek tutun eşinizin de tabi:)bu işte moral çok önemli.güzel haberler almak dileğiyle
Kriscan gelmişşşş...iyiyim cnm sağolasın , herşey iyi gibi Kaan Hoca ne derse aynen uyguluyoruz klo..n günaşırı yarım tablet alıyoruz. eşim sağolsun ben hiç söylemeden alıyorya varikosel benim de aklıma takılıyor gittiğimiz dr lar a söyledik bir bakın diye yok gerek yok doopler de çıkmamış dediler Cem K... gidecektik muane ücreti 400 TL dedi bizde nasıl olsa martta Kaan Hocaya gideceğiz diye gitmedik :26:
Bu konu da bilgisi olan bana yardim edebilir mi acaba...aranızda azosprm ve sayı sıfırken ilaçla sperm çıkışı olup bitkiselle sayı arttırabilen var mı acaba?
burada ilk sayfada verilen yemek listesini uygulamaya çalışıyorum ama kür uygulasam mı karar veremedim
çünkü bazı kürler hormonlara etki ediyor ve biz zaten hormon tedavisindeyiz
bilen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi
Bu konu da bilgisi olan bana yardim edebilir mi acaba...
merhaba ..suan 307. sayfadayım dayanamayıp sorayım dedim 15 güne anca bitiririm okumayı çünkü..KAAN AYDOS u burdan duydum...4 yaşında bi kızım var şükür..2. bebeğimizi bir yıldır istiyoruz..2 ay klomen +ovtrll tedavisi gördüm olmayınca dr eşine baktıralım dedi çünkü her ay elhamdülillah 3 er yumurtam olustu çatladı..eşimin tahlil sonuçlarını kaan bey e gönderdim.. cvbı : sperm değerleriniz yeterli endişe etmeyin olmuyorsa başka yöntemler araştırılır dedi..içim rahatladı ama buradakilerle karşılaştırınca düşük geliyor..cuma günü kadın doğuma gidicem size de bi sorayım istedim sonuçlar :
volum : 4
viskozite :normal
aglütinasyon : +
pH : 8
sayı :60
total sayı : 240.000.000
total motilite % 10
progsesif hareket +4 : % 1
yavaş hareket+3 : %6
yerinde hareket +2 : %3
hareketsiz +1 :%90
TPMMS :2.400.000
Morfoloji : %2
RABBİM OL dedikten sonra sayıların bi önemi yok elbet ama vesilelere de sarılmak lazım..RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın..duayla..
bize nie bişe yaramıyorr cok merak ediyorumm..bakıyorumm herseyi bizde denedikk kaan hocaysa kaan hoca iğneyse iğne ilaçsa ilaçç kullanmadımız vitaminnn kullanmadımızz şey kalmadı olmadı olmadııı olmuyorrrrrr((eni sonu tüp denedik 5 gün embriyosu olmasına ragmen oda olmadı çok üzülüyorumm dna hasarı yokk varikosel yokkk fsh 3 civarı yaa delirmek üzereyimm neden olmuyooo acaba..hayırr fayda sağlasada hamile kalamasam psikolojik dicemm faydada saglamıyo 3 yıl bitti gram ilerleyemedimm..
o dr a bizde gittik varikosel i tespit ediyor ameliyat ediyor ama tedavi uygulamiyor pek
varikosel konusunda basarili bir dr
ama sonrasida onemli
varikosel doplerde cikmiyor sadece elle muayeneye guvenin
mart a bisey kalmadi sakin sakin bekleyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?