Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

l-arginine gnc den alabilirsin, l carnitin - proxeed de var zaten onu almana gerek yok . vitaminlerin sorun olacağını sanmam .
bizim kullandıklarımız emodex kapsül ve omega 3 , klo... , bu kadar bunları 3 ay kullanacağız sonrasında vitaminlere devam bakalım daha önce 1 ay kadar kullanmıştık bunlara geçtik

Merhabalar kizlar bende kizimi kucagima aldim 8 aylik oldu bile..tüp bebek bile deneyecek olsaniz öncesinde hem siz hem Eşiniz takviye kullanmalu beslenmesine dikkat edip spor yapmalisiniz.en onemluside bu yaptiklarinizin alkahin izniyle ise yarayacagina inanmalusiniz..eskilerin hamile haberlerine çok sevindim.en cok dua ettiğim bi ark var Rabbim yeniden kyzusunu onada gönderecek inşallah..hepinize Rabbim ol desin insalllah

gözyaşları içinde geçmişi okuyorum daha çok başlardayım ama bu topiği baştan sona kadar okuycam inşallah. inanıyorum Rabbim çok büyük ve bizede bir gün nasip edecek. bu arada cnm sizin sorun neydi? varikosel varmıydı? sperm testi sonıçları nasıl? kusura bakma daha önce sordummu bilmiyorum ama geçmişi okuyarak geldiğim için karıltıryor olabilirim. bu arada geçmişi okurken proxceed ile birlikte başka vitamin kullanılmaması gerektiğini yazanlar olmuş .... kararasızım o yüzden...

aynen ben de hep geçmişi okuyorum ve o kadar duygulandığımı ve iş yerinde okurken ağlayıp gözyaşlarımı gizlediğim anlar oluyor az önce de Ronyanın hamile olduğunu okudum nasıl hissediyor ve onlardan oluyorum anlatamam... hep notlar alıyorum ronya mesela takipteyken hamile kalmış ve bir site var fertility friend burada ateşini ölçüyor o haber vermeden lorke anladı oraya üye olayım diyorum evt bir çok vitamin var ama en iyisini sana krisim söylesin arkadaşım ben yanlış yönlendirmek istemem. Bizde varikosel var mı bilmiyoruz ultrasyonda çıkmadı , Kaan Hoca ya gidicez bakalım ...Hayırlısı Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

canim nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Klo...n insallah fsh inizi yukseltecektir bir sure onun etkisini bekleyecegiz sizde
haberdar et beni gelismelerden

varikosel varsa ameliyat sart hic beklemeden tedaviye baslamadan onu halletmek gerekiyor

fsh dusukse o da buyuk sorun onunda dengede olmasi sart

bu ikisi varsa duzelme imkansiz

canim nasil gidiyor hersey yolunda mi?
Klo...n insallah fsh inizi yukseltecektir bir sure onun etkisini bekleyecegiz sizde
haberdar et beni gelismelerden

Kriscan gelmişşşş...iyiyim cnm sağolasın , herşey iyi gibi Kaan Hoca ne derse aynen uyguluyoruz klo..n günaşırı yarım tablet alıyoruz. eşim sağolsun ben hiç söylemeden alıyor ya varikosel benim de aklıma takılıyor gittiğimiz dr lar a söyledik bir bakın diye yok gerek yok doopler de çıkmamış dediler Cem K... gidecektik muane ücreti 400 TL dedi bizde nasıl olsa martta Kaan Hocaya gideceğiz diye gitmedik :26:

varikoseli sonuçlandırmadan tedaviye ortadan mı başlıyoruz yoksa? ama öyle olsa Kaan Hoca başlatmaz dı herhalde önce gelin sonra başlayalım derdi demi? birde bizim fsh 8,3 larda acaba bunun kaç olması gerekli yada kişiye göre değişiyor mu ? aslında tedaviye başlamışken kafamı çok bulandırmak ta istemiyorum ama hayırlısıyla şu mart bir gelse de gitsekkk...

Güzel topiğim şöyle bir göz attım bir sürü kişiye ışık olmuş ve oluyor... Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.eğer alnınıza bir evlat yazılmışsa vakti gelince gelecek size.moralinizi yüksek tutun eşinizin de tabi:)bu işte moral çok önemli.güzel haberler almak dileğiyle

teşekkürler ekintos sizler bize umut oldunuz , ben eskileri bu topikte görünce çok mutlu oluyorum :)

Yer gök dua ve doğru ilaç beslenme. Zaman ,lütfen çok yürekten dua edin ,ben çookkk dua ettim çook geceler burda hep ağlayarak güzel can dostlarla yazıştım bilgiler aldım,hep kucaklandım,allah razı olsun dostlarımdan her birinize tekrar tekrar teşekkürler, beni bilen iyi bilir,dr lar tüp bebek bile olmaz dediler kızım 2yaşunı doldurdu a dostlar şükredin ,kıskanmayın iyi düşünün hep hayal edin hep dua edin doğru dr lara gidin, geçmiş yazıları mutlaka okuyun,allah hepimizin yardımcısı olsun.arkadaşlarım sizleri çookk özledim o güzel sohbetlerinizi,ama maalesef çalışmam gerek geç geliyorum eve ve bebeğimle ilgileniyorum ,hooopp sabah olmuş gözler im açılmadan tekrar güne başla .hiçççç sakıncası yokkkk,kızım yanım da yarabbim şükürler olsun,yazın bolll bolll konuşmak istiyorumm,herkese selamm olsunn

o dr a bizde gittik varikosel i tespit ediyor ameliyat ediyor ama tedavi uygulamiyor pek
varikosel konusunda basarili bir dr
ama sonrasida onemli
varikosel doplerde cikmiyor sadece elle muayeneye guvenin

mart a bisey kalmadi sakin sakin bekleyin bence

Bu konu da bilgisi olan bana yardim edebilir mi acaba...

topiği okurken birşey fark ettim esra8 hamile galiba takvim yapmış 4 haftalık yazıyor çok mutlu oldum , hayırlı olsun arkadaşım , darısı başımıza inşallah

merhaba ..suan 307. sayfadayım dayanamayıp sorayım dedim 15 güne anca bitiririm okumayı çünkü..KAAN AYDOS u burdan duydum...4 yaşında bi kızım var şükür..2. bebeğimizi bir yıldır istiyoruz..2 ay klomen +ovtrll tedavisi gördüm olmayınca dr eşine baktıralım dedi çünkü her ay elhamdülillah 3 er yumurtam olustu çatladı..eşimin tahlil sonuçlarını kaan bey e gönderdim.. cvbı : sperm değerleriniz yeterli endişe etmeyin olmuyorsa başka yöntemler araştırılır dedi..içim rahatladı ama buradakilerle karşılaştırınca düşük geliyor..cuma günü kadın doğuma gidicem size de bi sorayım istedim sonuçlar :

volum : 4
viskozite :normal
aglütinasyon : +
pH : 8
sayı :60
total sayı : 240.000.000
total motilite % 10
progsesif hareket +4 : % 1
yavaş hareket+3 : %6
yerinde hareket +2 : %3
hareketsiz +1 :%90
TPMMS :2.400.000
Morfoloji : %2

RABBİM OL dedikten sonra sayıların bi önemi yok elbet ama vesilelere de sarılmak lazım..RABBİM kimsenin kucağını boş bırakmasın..duayla..

240 mil spermin %7si işe yarıyor bununda morfolojiden dolayı sadece %2 si sağlıklı.
a+b en az %50 morfolojide 4 5 falan olması lazım

Cnm benim madem herseyi denedin son benim simdi yazacaklarimi da dene bitanem ozaman,
Herdun 1ananasi catalla ez bala karistir ve icine cevizi ufala yedir esine, sen de her gun sabah aksam 2ser incir kurusu ve 1er corba kasigi tarcinli corek otlu karisimi ye,
Her ikiniz icinde sabah aksam 1er cay bardagi coban cokelten cayi yap ve icin, 10 gun ic 5 gun dinlen,bunu 3 kez dvam et tahlil yapin.
Coban cokelten dikenli bir ot, bir tutami sicak suda sadece demlendir, 2cay bardaina birer ixin sabah aksam..
Tadini sevmezseniz balla tatlandir..
Umut umuttur bunlari dene derim ben cnm benim.

Evlendikten 8ay sonra bebegim olmadigi icin doktor kontrollere basladi,gel gitlerle 8 ay daha gecti,bu arada incir kuru yaptim bilincsizce pco oldum cok enteresan,seker cikti kilo aldim,depresyona girdim derken,catlatma igneleri basladi..bu seruven de bitti,bir defasinda fazla yumurtam catlayinca hastanelik oldum ve esim bundan sonra sperm tahlili yaptirdi, 29 milyon mlde9 milyon hareketliler %75 morf 2 , tekrarladik testi bu sefer 3 milyon cikti..dedik ki biraz zaman verelim, bal polen ari sutu derken keciboynuzu kuru de yaptik..br test daha aldik 3 ay sonra ve bingo..
Sayi 1milyon,hareket yok morf sıfır..doktora gittik, esimde bir kitle farkedildi, testler tahliller gel gitler,antibiyotik sureci basladi,biraz daha zaman gecti ve tekrar test..sayi 1,6 milyo hareket sifir morf sifir..megerse keciboynuzu kuru sperminde lökosit gorunen kisilerde olmazmis, iltihap yaparmis.....Aman dikkat edin ne olur..

Bu kitle erimeden bu is cozulmeden tup olmaz dusuk olabilir sakatlik olabilir dendi, o kapi da kapandi..
Doktora geldim gittim proxeed verdi, bir deneyin,diyerek sadece belki ise yara,dedi umutsuzca..
Denedik..
3 ay kullandik,
Sonuclar 28 milyon total 6,5milyon ml de, hareketli ve ileri hareketli %60-68,morfoloji %3 ustelik bas anomalileri cokk gerilemis cok sukur ki..
Bu ay tup randevum vardi, simdi ise bir 3ay daha devam ediyorum proxeede,umutla..
Yaninda kullandiklarimiz,
Hemen hemen haftada 2 kez demleme cayina coban cokelten cayi katip icirdim,ilk zamanlar saf icti 10gun..
Proxeed sabah aksam portakal suyuna 1er şase icti,arada limon da sıktım icirdim.
Her aksam 1adet nar yedi ve 2muz (bu hic atlamadan herr aksam)
Yesil salata,havus ve turp ile,cig ispanak ve roka, marul dereotu maydonoz ve semiz otu karisik limonlu.(her aksam)
Badem findik ceviz kuru kayisi aksam ve gu icinde..
Simdi 3.ayimizi bekliyoruz,tekrar test yapabilirz bir ay sonra dayanamayip yine yazarim,
Gebelik olursa veya tup asilama yaparsam bunlari da paylasirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…