- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.261
arkadaşlar malum biz tatile girdik. iki gündür misafirlerim var, giremiyorum o nedenler. sonra da ilk önce eşimin, sonra da benim ailelerimizin şehirlerine gideceğiz.ne zaman döneriz belli olmaz.
herkes kürlerine ve ilaçlarına öenm göstermeye devam etsin. gelince güzel haberler okuyayım inşallah. biz de medikalde sperm testi yaptırcaz inşallah bi sorun çıkmazsa.
hepinizi öpüyorum.
canım bizde gözle gorunen pek bırsey yok. ama doktor el muayenesınde bunu farkettı. agrısı sızısıda yok. 3 sene once yaptıgı bır tahlılde oldugu ortaya cıkmış. 3 yılda derecelerı artmış. çocuk ıcın engel oldugundan bızde 10.şubatta ameliyat yaptırıcaz. sizinkinin dereesi dusuk olabılır ama yınede spermleri etkiliyor. bende bundan 6 ay once yaptırdıgımız teste 2,75 mılyonu gorunce yıkıldım dırek tup bebek aklıma geldi. ama yınede bıraz denıyelım dedık sonra üst üste yaptırdıgımı 2 testın en sonuncusu 8,milyon cıktı. amelıyattan sonra ıyıce duzelır ınsallah. allah sızede acıl sifalar versın ümidini kaybetme..
arkadaşlar malum biz tatile girdik. iki gündür misafirlerim var, giremiyorum o nedenler. sonra da ilk önce eşimin, sonra da benim ailelerimizin şehirlerine gideceğiz.ne zaman döneriz belli olmaz.
herkes kürlerine ve ilaçlarına öenm göstermeye devam etsin. gelince güzel haberler okuyayım inşallah. biz de medikalde sperm testi yaptırcaz inşallah bi sorun çıkmazsa.
hepinizi öpüyorum.
slm boncuk. siz ankaraya kaan hoca ya gitceksiniz di mi . belli oldu mu hangi gün
evt bizde hemen olcak sanıyorduk. hatta ben hep bebeğimin temmuzda doğmasını istiyordum. işlerimin az olduğu için. sanki istediğim ay olcak hemen.
benim eşimde 33 yaşında ben 32 çok geç kaldık bu işe ya. 3,5 yıl oldu evleneli. ya çift çizginin ertesi gün mü çalışma yapmak lazım. ama 3 gün üst üste çift çizgi çıktı.hatta 4. günde silik çizgi vardı. ama sadece 1 kere ilişki oldu. demek çift çizgi bitince çalışma yapılacak öyle mi canım
melekcim çift çizginin çıkması demek 12-36 saat içinde yumurtan çatlayacak anlamına geliyor seninki 3. gün bile çift çizgi çıktı ise yumurtan geç çatlıyor demektir....
Barukcum, valla çok sevindim eşinin ameliyat olacağına, en azından teşhiş konuldu, neden ortaya çıktı. Bundan sonrası daha kolay.
Bende illa Kaan Hocaya gelin dedirttim...
Selam canım. Kaan Hoca gönderdiği bir önceki mailde gelmeyin sadece eşimin hormon tahlilini yazmamı istemişdi.
Ama ben yılmadım, eşimdeki varikoselin ameliyatlık olup olmadığı çelişkisini sordum veeeeeeeeee Kaan Hocada Cuma günü poliklinik günüm gelin, muyane edeyim demiş.
Selam canım. Kaan Hoca gönderdiği bir önceki mailde gelmeyin sadece eşimin hormon tahlilini yazmamı istemişdi.
Ama ben yılmadım, eşimdeki varikoselin ameliyatlık olup olmadığı çelişkisini sordum veeeeeeeeee Kaan Hocada Cuma günü poliklinik günüm gelin, muyane edeyim demiş.
sağol canım, seninde gözün aydın ozaman bir gidin bakalım neler diyecek. sizde ıyı haberler alırsınız ınşallah.
ben yarın dopplerı maılle kaan hocaya gonderıcem bakalım o nediyecek.
ameliyattan sonraki takıbı hem kendı doktorumuzla hemde kaan hocayla devam ettırmeyı duşunuyorum. bende krısım gıbı 6. ayda ıyı haberlerı alırım. :))
kaan hoca istanbulda demi hanımlar...
istanbulda oturmayanlar nerede kalıyorlar acaba..
bide bu işlemler tahmini kaç gün sürüyor...
eğer bizimde sonuçlar allah korusun kötü çıkarsa kaan hocaya gitmek istiyoruz otelde mi kalıyorsunuz....bide muayene ücretleri tahliller filan ne kadara mal oluyor...
oo süper. hadi bakalım cuma günü oradasınız o zaman. inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
sumak nasılsın cnm
bilmem haberın varmı şubat ayı tpiini açtık
orada geyık yapıyoruz bilgin olsun cnm:)
evt bizde hemen olcak sanıyorduk. hatta ben hep bebeğimin temmuzda doğmasını istiyordum. işlerimin az olduğu için. sanki istediğim ay olcak hemen.
benim eşimde 33 yaşında ben 32 çok geç kaldık bu işe ya. 3,5 yıl oldu evleneli. ya çift çizginin ertesi gün mü çalışma yapmak lazım. ama 3 gün üst üste çift çizgi çıktı.hatta 4. günde silik çizgi vardı. ama sadece 1 kere ilişki oldu. demek çift çizgi bitince çalışma yapılacak öyle mi canım
hayirrrrr
cift cizgiyi gorur gormez preseed ile 3 gun ust uste iliski olacak
3. gunden sonrada gun asiri devam edilecek
kaan hoca istanbulda demi hanımlar...
istanbulda oturmayanlar nerede kalıyorlar acaba..
bide bu işlemler tahmini kaç gün sürüyor...
eğer bizimde sonuçlar allah korusun kötü çıkarsa kaan hocaya gitmek istiyoruz otelde mi kalıyorsunuz....bide muayene ücretleri tahliller filan ne kadara mal oluyor...
canlarım herkese bi sessizlik hakim oldu hep beraber sustuk....
nedenbir bilmiyorum bu ay çok bereketli olacak bence.....
hepimizde şahane bi gayret var....
hayirrrrr
cift cizgiyi gorur gormez preseed ile 3 gun ust uste iliski olacak
3. gunden sonrada gun asiri devam edilecek
aa kris geldin mi. ben yazmıştım onu alıntı yanlış olmuş ama neye. bende öyle kalmış aklımda çift çizgiyi görünce 3 gün üst üste lişki diyodun. ben mi yanlış hatırlıyorum dedim ama doğruymuş. tunammine çizgi btince diyince şaşırdım bende
evet kaan hoca ankarada sen istanbulda degilsin anlaşılan inşallah sende ankaradasındırda sana güzel bi süpriz olmuştur belli olmaz canım kaç gün sürecegi bir gündede bitebilir bi kaç gündede ama eger başka bi ildeyseniz kaan hoca sizden bi kaç test istese bile yaptırın bana gönderin sonucu der büyük ihtimal orada gidince dosya açtırıyosun memura dosya ücreti 200 tl sigortalılara falan degişiyo ama kaç oldugunu bilmiyorum...
evet kaan hoca ankarada sen istanbulda degilsin anlaşılan inşallah sende ankaradasındırda sana güzel bi süpriz olmuştur belli olmaz canım kaç gün sürecegi bir gündede bitebilir bi kaç gündede ama eger başka bi ildeyseniz kaan hoca sizden bi kaç test istese bile yaptırın bana gönderin sonucu der büyük ihtimal orada gidince dosya açtırıyosun memura dosya ücreti 200 tl sigortalılara falan degişiyo ama kaç oldugunu bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?