Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi tatiller lonelinessınm, sizleri kıskanıyorum keşki bende ögretmen olsaydım, benim yerimede tatil yap (
testiniz sizinde iyi çıkar inşallah. milyoncuklar cok olurda makina saymakta yorulur

Barukcum, valla çok sevindim eşinin ameliyat olacağına , en azından teşhiş konuldu, neden ortaya çıktı. Bundan sonrası daha kolay.
Bende illa Kaan Hocaya gelin dedirttim...

iyi tatiller inşallah bir süürü müjdeli haberler alırız.

slm boncuk. siz ankaraya kaan hoca ya gitceksiniz di mi . belli oldu mu hangi gün

Selam canım. Kaan Hoca gönderdiği bir önceki mailde gelmeyin sadece eşimin hormon tahlilini yazmamı istemişdi.

Ama ben yılmadım, eşimdeki varikoselin ameliyatlık olup olmadığı çelişkisini sordum veeeeeeeeee Kaan Hocada Cuma günü poliklinik günüm gelin, muyane edeyim demiş.

Son düzenleme:

Barukcum, valla çok sevindim eşinin ameliyat olacağına , en azından teşhiş konuldu, neden ortaya çıktı. Bundan sonrası daha kolay.
Bende illa Kaan Hocaya gelin dedirttim...

sağol canım, seninde gözün aydın ozaman bir gidin bakalım neler diyecek. sizde ıyı haberler alırsınız ınşallah.
ben yarın dopplerı maılle kaan hocaya gonderıcem bakalım o nediyecek.
ameliyattan sonraki takıbı hem kendı doktorumuzla hemde kaan hocayla devam ettırmeyı duşunuyorum. bende krısım gıbı 6. ayda ıyı haberlerı alırım. :))

oo süper. hadi bakalım cuma günü oradasınız o zaman. inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

kaan hoca istanbulda demi hanımlar...
istanbulda oturmayanlar nerede kalıyorlar acaba..
bide bu işlemler tahmini kaç gün sürüyor...
eğer bizimde sonuçlar allah korusun kötü çıkarsa kaan hocaya gitmek istiyoruz otelde mi kalıyorsunuz....bide muayene ücretleri tahliller filan ne kadara mal oluyor...

İnşallahhhhhhh, canım ameliyat güzel geçer sonra gelsin bebişler, Allahhhhhh.

Ama bizde bunu haketmek için az çalışmıyoruz yani...

Allah iyiliğini versin, topiğimizin Şaşkını. Kaan hoca Ankarada.
Biz kalmak zorunda olursak Öğretmenevinde kalırız herhalde. Tabi onun içinde önceden rezervazyon yaptırmak gerek:)))

canlarım herkese bi sessizlik hakim oldu hep beraber sustuk....
nedenbir bilmiyorum bu ay çok bereketli olacak bence.....
hepimizde şahane bi gayret var....

sumak nasılsın cnm
bilmem haberın varmı şubat ayı tpiini açtık
orada geyık yapıyoruz bilgin olsun cnm:)

merhaba medıcal ıyıyım ..
yok topıklere bakmıyorum artık ben
yanı o eylul -ekım -kasım aynıda heyecanım yok artık
bılmemek mutlulukmus gercekten :)

geyık ıcın gleırım ,hatta geleyım :)

evet kaan hoca ankarada sen istanbulda degilsin anlaşılan inşallah sende ankaradasındırda sana güzel bi süpriz olmuştur belli olmaz canım kaç gün sürecegi bir gündede bitebilir bi kaç gündede ama eger başka bi ildeyseniz kaan hoca sizden bi kaç test istese bile yaptırın bana gönderin sonucu der büyük ihtimal orada gidince dosya açtırıyosun memura dosya ücreti 200 tl sigortalılara falan degişiyo ama kaç oldugunu bilmiyorum...

aa nezaman dedi onu

canlarım herkese bi sessizlik hakim oldu hep beraber sustuk....
nedenbir bilmiyorum bu ay çok bereketli olacak bence.....
hepimizde şahane bi gayret var....

canım merhaba, geçmiş olsun çok üzüldüm. Rabbim inş daha hayırlısını ve sağlıklısını tez zamanda nasip etsin.

canım. 200 tl özel muzayene olmak isteyenler veriyormuş. ama yinede sırada bekliyormuşsun diğer hastalarla yani boşu boşuna 200 veriysun. diğer türlü normal gitcen hastaneye yine sıra bekliycen ama 200 vermeyeceksin. ben arkadaşların yorumlarında öyle okumuştum bir forumda. inşallah ankaradasındır tunamine işin kolay o zaman

canım çok teşekkür ederim detaylı bilgin için ....
benim nedense aklımda istanbul kalmış...
araştıra araştıra herşeyi karıştır oldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…