Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Slm kızlar, nasılsınız?

Eşim dün test yaptırdı ve çok şükür düzelmeye başlamış
sayımız ml de 10 milyon olduu:))
hareket de iyi sanırım a+b %54 :))
güsel dimi biz çok sevindik..

çok güzel yaa inş. dahada artar :)) üstünede preseed veeeeeee
canım birde eşinin fsh nin 6 olduğubu söylemişssin sanırım benim eşiminde 5,64 dü sizin toplam sayı 45 milyon sa eğer yani sperm artışının fsh ile doğru orantılı olduğunu düşünürsek benim eşimin değerleri 35,40 milyon falan ozaman inş. bu ayda devam etti vitaminlere yani önümüzdeki günlerde böyle devam ederse artış 70 leri bulur eğer istatistiklerim doğru çıkarsa önümüzdeki ay inş. hamileyim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.

evet canım ne zamandır aklımda o topiğin linkini biliyorsan atarmısın kayınvalidemden rica edicem yani bende biliyorum ama başkasının senin için okuması lazımmış:)
kızlar bu arada benim kırmızılar bitti nerdeyse dr. bittiğinde gel hsg yapıcam dedi bende şubatın 1 ne randevu almıştım tamda isabetli olmuş yarın temizlenip salı günü rahim filmi çekilicek :18::18::18:
hazır değerlerde yükselmişken içim açısın

Kris bizede hemen tüp bebek dendi, kesinlikle doğal yoldan beklemeyin dendi..
O zaman bu kadar bilgili değildik, şimdi ise doğal yollar için mücadele ediyoruz eşimle..
Çünkü imkansız diye birşey yokmuş !!
ozaman 3. ayda patlama yapar

L arginine mutlaka alin mutlaka
Kris arkadaşım, angimax'ın ,içinde l arginine var ..
Onu mu alsam yoksa direk l arginine mi?

inş. canım herkesin çokca yükselsin ve başkalarına umut olsun.. ben bu siteyi ilk farkettiğimde orayı burayı okuyup böyle şeyler görünce çok seviniyordum. neren acıyorsa canın orada derler ya insan en çok kendi derdine odaklanıyor Rabbim hiçbir hastayı şifasız bırakmasın....[/QUOTE]
Aminn inş..
Bende merakla bekliyorum sonucunu..
Dularım seninle arkadaşım ..
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşş..

kızlar birşey söylemek istiyorum siz fsh ile sperm sayısını dogru orantılı diyosunuz ama ben bir yerde okumuştum.fsh düşük olup sperm sayısı yüksek olabilirmiş.yani bu her zaman böyle olmazmış bizde oldugu gibi fsh 2,12 sperm sayısı 84 milyon
birde bu kaan hocanın özel muayene yeri ile poliknik hastalarının muayene yeri ayrı degil mi?

Aminn inş..

[/QUOTE]

arkadaslar son kez yaziyorum lutfen hata yapmayin

arginmax kullananlar L carnitine alacak

proxeed plus kullananlar L arginine alacak

hımm anladım canım. evet her gün ilişki olursa azıcık olan spermcikler iyice bitcekler ( zor işimiz valla

yumurtlama oncesi iliski ile spermler rahimde depo yaparak yumurtanin gelmesini bekleyecekler

seyrek iliski sperm sayisi fazla olanlara yeterli olur
ama sperm sayisi az ise daha sik iliski ile sperm depolamali

Aminn inş..

[/QUOTE]

canım diline sağlık inşallah inşallah....
bunca ayın uğraşları sonuç vermiş mi bakayım hayırlısı canım çok heyecanlıyım....

Aminn inş..

[/QUOTE]

canim siz proxeed plus kullanmiyormusunuz

proxeed ile arginmax ayni sey zaten ikisi ayni anda kukllanilmaz

siz proxeed kullandiginiz icin sadece L arginine alacaksiniz extaradan

kris bende argnmax alayım diyorum . ama gnc de indirim olur di mi bu ara sanki hafta başlarında her üründe ndirim yapıyolar. başka L artine alayı m ozaman. e vitamini içiyor bir tek. kaan hoca mail attı yarın endol ve trental alcam. başka bişey alayım mı bir de gnc den mi alayım hepsini (arginmax ve L artineyi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…