- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.281
aa kris geldin mi. ben yazmıştım onu alıntı yanlış olmuş ama neye. bende öyle kalmış aklımda çift çizgiyi görünce 3 gün üst üste lişki diyodun. ben mi yanlış hatırlıyorum dedim ama doğruymuş. tunammine çizgi btince diyince şaşırdım bende
melekvim canım çizgiler bitince değil canım...
bana kadın doğumcum çift çizgi gördüğünde yumurtaların 12-36 saat içinde çatlayacağını gösteriyor demişti...yani bana çift çizgi çıkınca hemen değil sonraki günün sabahını önerdi evet üst üste bi kaç gün ilişki ama sperm değerleri iyi ise yoksa her gün yapılan ikişki sperm değerlerini kötüleştiriyormuş...
Slm kızlar, nasılsınız?
Eşim dün test yaptırdı ve çok şükür düzelmeye başlamış
sayımız ml de 10 milyon olduu:))
hareket de iyi sanırım a+b %54 :))
güsel dimi biz çok sevindik..
tatlım evet once meryem suresı sonra fetıh suresı okunuyor 3 cuma ust uste
arapca okumayı bılmedıgım ıcın okurmusun dıe rıca etmıstım
ayy kız ona kac ay oldu hatta gecen seneydı
nerden aklında kaldı :)))))
sabah namaazından sonra okunuyor
bana kadın doğumcum çift çizgi gördüğünde yumurtaların 12-36 saat içinde çatlayacağını gösteriyor demişti...yani bana çift çizgi çıkınca hemen değil sonraki günün sabahını önerdi evet üst üste bi kaç gün ilişki ama sperm değerleri iyi ise yoksa her gün yapılan ikişki sperm değerlerini kötüleştiriyormuş...
hayır canım sık ilişki sperm sayısını etkiler ama kaliteyi ve dolayısıile hareketliliği artırır artık dr.larda sık ilişki öneriyorlar :)
hımm anladım canım. evet her gün ilişki olursa azıcık olan spermcikler iyice bitcekler( zor işimiz valla
Kris bizede hemen tüp bebek dendi, kesinlikle doğal yoldan beklemeyin dendi..Bilincli olursaniz
mucadele ederseniz
mutlaka oluyor
bize hic ama hic sans vermemislerdi
bizi oyle psikolojiye sokmuslardi ki evlatlik ariyorduk
sonra aklimiz basimiza geldi ve mucadeleye basladik
6 aydada sonuc aldik
ki
bizim sorun cift tarafliydi bende de esimde de sorun buyuktu .
Kris arkadaşım, angimax'ın ,içinde l arginine var ..ozaman 3. ayda patlama yapar
L arginine mutlaka alin mutlaka
Nun gözünüz aydın .. İnşşş böyle böyle normal değerlere gelir ..
Sevindim bizlerede umut oluyor..
Bizde önümüzdeki ay , şubatta yaptıracağız tahlil, yazacağım buraya inşşş güzel çıkar..
MERHABA HANIMLAR BİZİM İÇİNDE YARIN BÜYÜK GÜN..
EŞİM SPERM TAHLİLİ VERECEK DOKTOR MUAYENESİ VAR...
bakalım bu kadar kullandığımız şeyler işe yaramışmı.....
Allah hepimizin yardımcısı olsun inanın çok ama çok heyecanlıyım....
ameliyat bile dese kendimizi hazırladık...
ben sadece şundan korkuyorum..
bizim ilk tahlil sonucunda 4 milyon sperm çıkmıştı
bide allah korusun sıfır çıkarsa ne yaparım bilmiyorum....
internette araştırdım böyle olanlar oluyormuş...
çok güzel yaa inş. dahada artar :)) üstünede preseed veeeeeee
canım birde eşinin fsh nin 6 olduğubu söylemişssin sanırım benim eşiminde 5,64 dü sizin toplam sayı 45 milyon sa eğer yani sperm artışının fsh ile doğru orantılı olduğunu düşünürsek benim eşimin değerleri 35,40 milyon falan ozamaninş. bu ayda devam etti vitaminlere yani önümüzdeki günlerde böyle devam ederse artış 70 leri bulur eğer istatistiklerim doğru çıkarsa önümüzdeki ay inş. hamileyim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
inşallah canımmm
selam fıstıklar
hayır canım sık ilişki sperm sayısını etkiler ama kaliteyi ve dolayısıile hareketliliği artırır artık dr.larda sık ilişki öneriyorlar :)
ama doktorumuz bize hergün ilişkiyi önermedi ...
Aminn inş..Kris bizede hemen tüp bebek dendi, kesinlikle doğal yoldan beklemeyin dendi..
O zaman bu kadar bilgili değildik, şimdi ise doğal yollar için mücadele ediyoruz eşimle..
Çünkü imkansız diye birşey yokmuş !!
Kris arkadaşım, angimax'ın ,içinde l arginine var ..
Onu mu alsam yoksa direk l arginine mi?
inş. canım herkesin çokca yükselsin ve başkalarına umut olsun.. ben bu siteyi ilk farkettiğimde orayı burayı okuyup böyle şeyler görünce çok seviniyordum. neren acıyorsa canın orada derler ya insan en çok kendi derdine odaklanıyor Rabbim hiçbir hastayı şifasız bırakmasın....
hımm anladım canım. evet her gün ilişki olursa azıcık olan spermcikler iyice bitcekler( zor işimiz valla
Aminn inş..Kris bizede hemen tüp bebek dendi, kesinlikle doğal yoldan beklemeyin dendi..
O zaman bu kadar bilgili değildik, şimdi ise doğal yollar için mücadele ediyoruz eşimle..
inş. canım herkesin çokca yükselsin ve başkalarına umut olsun.. ben bu siteyi ilk farkettiğimde orayı burayı okuyup böyle şeyler görünce çok seviniyordum. neren acıyorsa canın orada derler ya insan en çok kendi derdine odaklanıyor Rabbim hiçbir hastayı şifasız bırakmasın....
cift cizgiyi gordugunuz an iliskiye baslayin 3 gun ust uste her gece ilsikiye girin.
canım birde eşinin fsh nin 6 olduğubu söylemişssin sanırım benim eşiminde 5,64 dü sizin toplam sayı 45 milyon sa eğer yani sperm artışının fsh ile doğru orantılı olduğunu düşünürsek benim eşimin değerleri 35,40 milyon falan ozamaninş. bu ayda devam etti vitaminlere yani önümüzdeki günlerde böyle devam ederse artış 70 leri bulur eğer istatistiklerim doğru çıkarsa önümüzdeki ay inş. hamileyim
nasılyani kadsercim her ay ikiye katlıyor diye mi hesaplıyoruz anlamdım
Kızlar ben cıkıyorum, hepinize hayırlı geceler...
nasılyani kadsercim her ay ikiye katlıyor diye mi hesaplıyoruz anlamdım
kızlar ne kadar arttığını yarın anlayacağız 5 ay önce 4 milyon idi sperm miktarı..
5 aydır kullanmadığımız vitamin kalmadı...
yediğimiz içtiğimiz şeylerin haddi hesabı yok....
ne bileyim birazcık umudum var...
bide hanımlar miktardan ziyade hareket daha önemi imiş sperm miktarı 7 milyon olup sperm hızı ileri hızlısı yani yüksek olanlar yumurtayı dölleyebiliyormuş.....inanın bu konu hakkında biraz daha araştırma yapsam diploma verecekler bana...hatta hepimize...arık türkiye ile yetinmeyip yurt dışına açıldık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?