Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kizlar kaan hocaya mail yazmistim kullndigimiz vitaminleri yazmistim oda proxeed kullaniyorsaniz baska birsey kullanmayin ayrica e vitamini kullanmayin yazmis

Aminn inş..

Bende merakla bekliyorum sonucunu..
Dularım seninle arkadaşım ..
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşş..

canim siz proxeed plus kullanmiyormusunuz

proxeed ile arginmax ayni sey zaten ikisi ayni anda kukllanilmaz

siz proxeed kullandiginiz icin sadece L arginine alacaksiniz extaradan[/QUOTE]

hayır canım.proxeed ile arginmax aynı deil.arginmax ta l carniten yok,l arginine var.proxeed ta ise l carnitene var l arginine yok.

iyigeceler pamuk şeker sana ayrıca tşekkür ederim geçmiş sayfalarda F5 ile sayfa yenileyi ögrendim.
rica ederim tatlim herzaman yardimci olurum
hoşgeldin canım...
iim çok şükür sende iyisindir inşallah...
canim benim sana cok üzüldüm ben cok büyük gecmis olsun canim benim ((
hşgeldin. ne oldu misafirlerin oradalarmı
hosbulduk tatlim evet misafirlerim var pek giremiyorum
ay keşke başka bişey dileseymişim olacakmış
pamuk helvam hoşgeldinnnnn
yerim seni hosbulduk kusum
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

melegim nasilsin

ya öyel hemen çekmiyorlarmış sanırım yani nil hanım öyle yaptı geçen ay bnm takipli hastam olman lazım dedi bence sende bi git önce
hanımlar ben hsg çektirdim ve çooook az adet sancısı gibi bi acı çektim 2-3 saniye hepsi bu kadar....
hatta bu çekilen filmin 7 sene geçerliliği varmış..
korkulacak bişey yok emin olun....
sen ne zaman çektirdin ya birde bu filmden sonra hamiellik şansıda artıyormuş ya senin hamileliğinle bi bağlanttısı varmıki acep :26:

Son düzenleme:

eminmisin arkadaşım bize gidince dosyanızı alalım dediler ilk kez geliyoruz deyincede dosya açtıracaksınız 200 tl dediler hatta biz ameliyat parasını veremeyecegimiz için ameliyatı başka hastanede yaptırdık ama dosya için 200tl istiyolar yani yoksa açmıyolar...

aaa biz e vitamini de kullanıyoruz c vitamini de.bide argin ex kullanıyoruz.sadece proxeed kullanıp dierlerini keselim bari

canım yanlıs hatırlamıyorsam esra arkadasımızada kullanmayın demıstı banada söyledı sımdı aynısını sızde sorun ıstersenız bır yanlıslık yapmayım tatlım

kizlar kaan hocaya mail yazmistim kullndigimiz vitaminleri yazmistim oda proxeed kullaniyorsaniz baska birsey kullanmayin ayrica e vitamini kullanmayin yazmis

e bizde evicap kullanıyoruz yani bende yazmıştım kaan beye evicap ve zinco kullansınmı diye gerek yok demişti ama e ve c vitamini çok önemli erkekte yani bide benim eşim hiç meyve falan yemez bende gerekli gördüm napsakki :26:

valla hayatim ne kullaniyorsam yazdim kaan hocaya oda bana aynen bunu yazdi ben vermicem artik e vitamini zaten 3 tane kalmisti :)))) swansondan yandigim ürün iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…