- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.301
çok güzel yaa inş. dahada artar :)) üstünede preseed veeeeeee
canım birde eşinin fsh nin 6 olduğubu söylemişssin sanırım benim eşiminde 5,64 dü sizin toplam sayı 45 milyon sa eğer yani sperm artışının fsh ile doğru orantılı olduğunu düşünürsek benim eşimin değerleri 35,40 milyon falan ozamaninş. bu ayda devam etti vitaminlere yani önümüzdeki günlerde böyle devam ederse artış 70 leri bulur eğer istatistiklerim doğru çıkarsa önümüzdeki ay inş. hamileyim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.
nasılyani kadsercim her ay ikiye katlıyor diye mi hesaplıyoruz anlamdım
yok kız yani artış bu şekildedevam ederse dedim benim eşim zaten geçen yıl proxeed 1 ay kullandıüında 6 milyondan 21 milyona çıkmıştı ama devamlılık olmadı işte yani şimdi birsürü vitaminde alıyor ya yani anla işte beeeee
napalım işte böyle dayanıoruz :))
siz konyadaydınız değilmi gittiğiniz bi dr.varmı?hsg işini naptın sen ben salı günü olucam inş....
iyigeceler pamuk şeker sana ayrıca tşekkür ederim geçmiş sayfalarda F5 ile sayfa yenileyi ögrendim.canlarim iyi geceler nasilsiniz
canlarim iyi geceler nasilsiniz
yok kız yani artış bu şekildedevam ederse dedim benim eşim zaten geçen yıl proxeed 1 ay kullandıüında 6 milyondan 21 milyona çıkmıştı ama devamlılık olmadı işte yani şimdi birsürü vitaminde alıyor ya yani anla işte beeeee
napalım işte böyle dayanıoruz :))
siz konyadaydınız değilmi gittiğiniz bi dr.varmı?hsg işini naptın sen ben salı günü olucam inş....
Yaaa( işte bende ondan korkuyorum çünkü bizim bi kere daha çıkmıştı 10 a ama sonra çok düştü,Allah ım inş düşmez bi daha ya... neyse olumsuz şeyler düşünmüoruz:))
yok güzelim daha gitmedim bi yere adetime 1 hafta falan var bu adetten sonra düşünüyorum inş..
Allah kolaylık versin acıyor falan diyorlar inş öyle bişey yaşamayız
Yaaa( işte bende ondan korkuyorum çünkü bizim bi kere daha çıkmıştı 10 a ama sonra çok düştü,Allah ım inş düşmez bi daha ya... neyse olumsuz şeyler düşünmüoruz:))
yok güzelim daha gitmedim bi yere adetime 1 hafta falan var bu adetten sonra düşünüyorum inş..
hanımlar ben hsg çektirdim ve çooook az adet sancısı gibi bi acı çektim 2-3 saniye hepsi bu kadar....
hatta bu çekilen filmin 7 sene geçerliliği varmış..
korkulacak bişey yok emin olun....
Aminn inş..
Bende merakla bekliyorum sonucunu..
Dularım seninle arkadaşım ..
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşş..
rica ederim tatlim herzaman yardimci olurumiyigeceler pamuk şeker sana ayrıca tşekkür ederim geçmiş sayfalarda F5 ile sayfa yenileyi ögrendim.
canim benim sana cok üzüldüm ben cok büyük gecmis olsun canim benimhoşgeldin canım...
iim çok şükür sende iyisindir inşallah...
hosbulduk tatlim evet misafirlerim var pek giremiyorumhşgeldin. ne oldu misafirlerin oradalarmı
yerim seni hosbulduk kusumay keşke başka bişey dileseymişim olacakmış
pamuk helvam hoşgeldinnnnn
canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar kaan hocaya mail yazmistim kullndigimiz vitaminleri yazmistim oda proxeed kullaniyorsaniz baska birsey kullanmayin ayrica e vitamini kullanmayin yazmis
ya öyel hemen çekmiyorlarmış sanırım yani nil hanım öyle yaptı geçen ay bnm takipli hastam olman lazım dedi bence sende bi git önceYaaa( işte bende ondan korkuyorum çünkü bizim bi kere daha çıkmıştı 10 a ama sonra çok düştü,Allah ım inş düşmez bi daha ya... neyse olumsuz şeyler düşünmüoruz:))
sen ne zaman çektirdin ya birde bu filmden sonra hamiellik şansıda artıyormuş ya senin hamileliğinle bi bağlanttısı varmıki acep :26:hanımlar ben hsg çektirdim ve çooook az adet sancısı gibi bi acı çektim 2-3 saniye hepsi bu kadar....
hatta bu çekilen filmin 7 sene geçerliliği varmış..
korkulacak bişey yok emin olun....
canım. 200 tl özel muzayene olmak isteyenler veriyormuş. ama yinede sırada bekliyormuşsun diğer hastalarla yani boşu boşuna 200 veriysun. diğer türlü normal gitcen hastaneye yine sıra bekliycen ama 200 vermeyeceksin. ben arkadaşların yorumlarında öyle okumuştum bir forumda. inşallah ankaradasındır tunamine işin kolay o zaman
aaa biz e vitamini de kullanıyoruz c vitamini de.bide argin ex kullanıyoruz.sadece proxeed kullanıp dierlerini keselim bari
kizlar kaan hocaya mail yazmistim kullndigimiz vitaminleri yazmistim oda proxeed kullaniyorsaniz baska birsey kullanmayin ayrica e vitamini kullanmayin yazmis
ya öyel hemen çekmiyorlarmış sanırım yani nil hanım öyle yaptı geçen ay bnm takipli hastam olman lazım dedi bence sende bi git öncesen ne zaman çektirdin ya birde bu filmden sonra hamiellik şansıda artıyormuş ya senin hamileliğinle bi bağlanttısı varmıki acep :26:
canım 5 ay önce çektirmiştim ..
artık filimle mi ilgili başka bişeylemi bilemiyorum....
evet doktorda demişti rahim filmi aynı zamnda tedavi edicidir dedi yani hafif olan tıkanıklığı ve yapışıklığıda açıyormuş....
e bizde evicap kullanıyoruz yani bende yazmıştım kaan beye evicap ve zinco kullansınmı diye gerek yok demişti ama e ve c vitamini çok önemli erkekte yani bide benim eşim hiç meyve falan yemez bende gerekli gördümnapsakki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?