- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.081
fatma presedi kullanip15dk bekleyip iliski olcak canim ben oyle biliyordum
yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neyse kızlar ben gider bizde 3 gün sürecek çalışmalar biliyosunuz
yok canım yastık koydum:)
kıslar ben şimdilik çıkıyorum öptüm herkesi:)
Hadi şeker kesin ve güzel haberlerle gel...
ay inş. canım ya ne bileyim bu kadar bekleyince insan bi tepe sersemi oluyo sanırım
şimdi sen hamilesin diye yazmışsın ya inan sanki haberi senden alıyo gibi heyecan yaptım, Rabbim herşeyin hayırlısını versin, öyle dua ettik hep hala da öyle istiyoruz, hayırlısıyla çok beklemden de herkese yaşatsın inş.
fatma iste 15 dk snra iliski basliycak ne zamana bosalirsa uzun suruyosa siz 10 dk once basliyin
çok teşekkür ederim krisçim. yalnız anlayamadım günde 2 arginin mi kullanacağız, yoksa onu evicap yerine mi yazdın? biz de bi de evicap var, burda okumuştum, daha önce başka bi doktor da önermişti.canim sabah 1 proxeed
1 arginine
1 ginseng
1 omega
aksam 1 proxeed
1 ginko biloba
1 elevit
1 arginine
bu sekilde ver
sende sabah 1 elevit
1 omega
al
iyi ve saglikli beslenin.... bol sebze meyve balik yiyin
falla hamilesindeğerlriniz 45 milyondu değil mi ???? tam olarak neler kullandı eşin bid preseed kullanmışmıydın
inş. öyledir canım:) evet 45 ama toplamda:) ml de 10 du işte 2 hafta önce.
canım proxeed, yarım klomen,keçiboynuzu ve henüz birkaç gün önce de l arginin başlamıştı işte benim dürtüklemelerimle:)
yok canım preseed kullanmadım hiç ama yumurtlama takibi yaptık geçen ay, 12. ve 14. günleri değerlendirebildik sadece
canım ben de tebrik ederim. çok sevindim gerçekten.
demek böyle az rakamlarla da hamile kalınabilyor. ben de yanlış pozitif olmuyor diye biliyorum. bugüne kadar hiç öyle bişey görmedim. gölge bile çıkmıyor benim. bence en kısa zaman da kan testi ver.
teşekkür ederim canım, inşallah bi aksilik olmaz herkesi ayaklandırdımnunn canımm tebriklerrrrrrrr
halayın başını birazda ben çekemmm
süperrrrrrrrrr yaa darısı başımıza
canım kesin hamilesin yoksa silik çizgi çıkmaz
demek böyle az rakamlarla da hamile kalınabilyor. ben de yanlış pozitif olmuyor diye biliyorum. bugüne kadar hiç öyle bişey görmedim. gölge bile çıkmıyor benim. bence en kısa zaman da kan testi ver.
teşekkürler canım evet ben de hiç bişey görememiştim şimdiye kadar. yarın ya da salı dr a giderim sanırım canım..
canım, dün benim regl olmam gerekiyodu ama olmadım, sonra dayanamayıp gece test yaptım 2. çizgi daha az koyu ama baya belirgin çıktı. durum bu ama henüz çok erken sanırım çünkü bugün itibariyle 2 gün gecikmiş oluyo.hayırlısı diye bekliyorus bakalım...
evet işte vakti zamanı gelince sayı falan hikayerabbim ol deyince oluveriyor :)))
darısı bizlere inşşşşşşşş. ay çok sevindim yaaa
bi taraftanda deli gibi korkuyorum böyle ya kanda çıkmassa diye kendimmişim gibi strese girdim ay resmen bir bütün olduk
kızlar facedeki banu özgür ve tuğsem kim :111:
kusuruma bakmayın arkadaşlar
merhaba arkadaşlar.önce hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.bu uzun yolda benim 2 micro denemem var.bu sayfayı yeni takip ediyorum,baştan okumaya başladım.boncukboncuk sizin sorun neydi sadece sayımıydı.sizler bana umut oldunuz.yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?