Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim okadar bekleyince insanin inanmamasi normal ama bence artik inanmalisin ve cok mutlu olmasin ve bizide inan cok mutlu ettin hayirli haberle gel canim benim

nunn canımm tebriklerrrrrrrr
halayın başını birazda ben çekemmm
süperrrrrrrrrr yaa darısı başımıza
canım kesin hamilesin yoksa silik çizgi çıkmaz

canim sabah 1 proxeed
1 arginine
1 ginseng
1 omega

aksam 1 proxeed
1 ginko biloba
1 elevit
1 arginine

bu sekilde ver

sende sabah 1 elevit
1 omega
al

iyi ve saglikli beslenin.... bol sebze meyve balik yiyin
çok teşekkür ederim krisçim. yalnız anlayamadım günde 2 arginin mi kullanacağız, yoksa onu evicap yerine mi yazdın? biz de bi de evicap var, burda okumuştum, daha önce başka bi doktor da önermişti.
bir de proxeed yemeklerde önce diyor ya, ortalama ne kadar önce veriyorsunuz?vitaminleri yemekten hemen sonra veriyorum, doğru mudur?

nunn canımm tebriklerrrrrrrr
halayın başını birazda ben çekemmm
süperrrrrrrrrr yaa darısı başımıza
canım kesin hamilesin yoksa silik çizgi çıkmaz
teşekkür ederim canım, inşallah bi aksilik olmaz herkesi ayaklandırdım darısı herkese canım...

aaa nun hamilemisin . ne kadar çok sevindim canım yaa. süper bir haber topikimize renk gelsinnn oleyyyy:79:

merhaba arkadaşlar.önce hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.bu uzun yolda benim 2 micro denemem var.bu sayfayı yeni takip ediyorum,baştan okumaya başladım.boncukboncuk sizin sorun neydi sadece sayımıydı.sizler bana umut oldunuz.yardımcı olursanız sevinirim

hoşgeldin canım, sizin sorunuz neydi. ben çok iyi bilmesemde bu forumda ardımcı olacak arkadaşlar var. anlatırsan mutlaka cevaplanır. tekrar hoşgeldin

nun arkadaşımız hamileymiş
hayırlı olsun canım
eger negatif olsaydı testte kesinlikle ikinci çizgi çıkmazdı
peki sizin morfoloji kaçtı canım.

halaya bende katılayım dedim

bır sorum olacaktı ,

bız sabah ılıskıye gırdık pressed olmadan ve sımdı ovulasyon testınde cift cizgiyi ,sılık degıl kıpkırmızı cızgıyı gordum

pressed ıle gece tekrar mı gırsek :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…