Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinize hayırlı cumalar
sabahleyin bir kanalda kadın ve erkek infertilitesi hakkında konuştu.
eger erkekte ve kadında yaş ileriyse hemen tüpe yönlensin.yok yaşı erkekte otuzlu yaşlardaysa tedavi yöntemine gidilebilir deniyor.mesela varikosel varsa ameliyat yapılabilir deniyor
erkekte morfoloji %4 se normal dedi doktor.keçi boynuzu pekmezi lcarnitin çinko folik asit sperm yapımında önemli dedi.hareketlilik ve morfoloji kötüyse direk akla varikosel gelirmiş.üroloji doktoru cüneyt çelik diye bir doktordu.

çok güzel sözmüş ve çok dogruu sabır ve dua etmek lazım ver allahdan hayırlısı istemek lazım

sizler hastaları cevapsız bırakan hemşireler gibisiniz dedi
çok kızdım ben insanları kırmayı hiç sevmem
ama böyle densizce konuşmalarada hiç gelemem

hadı yaa neyse canım yaa sıkma canını herkez herkezi biliyorum sonucda burda birbirimize destek olmaya calısıyoruzz o arkadaş lafı atmış kaçmış böyle konusmasınada cok üzüldüm acıkcası

kızlar hayırlı cumalar olsun canlarım.size bişey sorucam bu sperm testinde NORMAL HÜCRE NE DEMEK? bizde normal hüce:%65 yazıyo

bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok

çakır arkadaşın yazdıkları buyrun okuyun

RİSALEBAL canım bence keçiboynuzu ve pekmezi işe yarıyor bir arkadaşım aynı durumda eşi keçiboynuzu ve pekmezi kullandı 11 milyonluk ve 1.2 ml lik spermler şuan 80 milyon ve hiçbir ilaç tedavisi daha kullanmadan daha yeni proxeed e başlıycaklar oda aldıkları için.sadece biraz da inanmak ve zamanını beklemek gerektiğini düşünüyorum canım ben

canim saracoglundan daha almiyorum zaten..bir tup bebek parasida oraya gitti..fsh 14 canim..sizin kac sperm sayisi? ve daha once tup denedinmi?

umutcum bızdede varıkosel vardı amelıyat oncesı ozel hastanede 26 mılyon cıktı 1 ccde ama tumlabda 9 mılyon cıktı sayımız.mrfolojı % 2 .sonra varıkosel amelıyatı oldu esım 7 ay once .ve sımdıkı degerler 20 mılyon gorulruyor.bılemıyorum herkesın gunahı boynuna bıze denılen bu.eksıkmı fazlamı bılemıyorum canım.morfolojımız hala % 2 .ve hala hamılelık elde edılmedı.bızım fsh ımız dusuk bıraz 2.79.oyuzden nolvadex kullanmaya basladı esım 2 hafta once.proxeed plus sıparıs ettık gelınce kullanmaya baslıycak.dun bırde omega 3 aldık esımde bende gunde bırer tane ıcıyoruz.esım 3 aydr da Evıcap E vitamını,cınko,folık asıt ve gınseng ıcıyor.sımdı proxeed gelınce folık asıt ve cınkoyu bırakacak cunku proxeedın ıcınde var onlar.dıgerlerıne devam edıcek.bızde ılac kullanmaya yenı basladık ıste.fsh ımız bıraz yukselırse sperm cıkısı daha cok olcak Allahın ıznıyle.
yalnız sızın fsh bıraz yuksek bence sızde dusurmek ıcın bı tedavı uygulasanız sperm degerlerınız yukselır.kaan hocaya fsh nızı yazdın degılmı.

emınecım nerde yazıyor o yanı hareket bolumunde mı sayı bolumundemı.nerde.normal hucre belkıde canlı sperm anlamına gelebılır.sızın toplam hareket kac pekı

ben bişey sormak istiyorum kızlar yaa zayıflamak için lahana suyuna başlamak istiyorum ve adet oluncada soğan suyu içmek istiyorum ikisini aynı anda yapmasammı acaba

mellek ben yalnış bişi süylemedim sözlerine dikkat et diyusun tam 3 gündür çaresizce pc nin başında bekiyorum ve kimse bana cevap vermedi herkesin aynı durumda olduğunu ben de biliyorum ama bura da hamile olan arkadaşlarımız var onlara sordum allaha şükür cahil deyilim google den yazınca geleceğini bili yorum ama soyadını bilmiyorum ayrıca kimsenin sorusu cevaplanmadan kalıyo canım bessela beni eleştiriceğin yerde soruğum soruya daha açıklamalı cevp verebilirdin ve ayrıyetten devlet hastanesin de hemşire olmak kötü bişi deyildir bi ayrıcalıktır bu nasıl kötü anlıyosun şaşırdım ve ve sana çok kırıldım ve kızdım canım herşey bu bebek için ratsız ettim berak etme bi daha bu topiğe oğramam allah büyük 43:

sizler hastaları cevapsız bırakan hemşireler gibisiniz dedi
çok kızdım ben insanları kırmayı hiç sevmem
ama böyle densizce konuşmalarada hiç gelemem

lütfen kelimeleri çarpıtayalım allahtan insanları kırmayı sevmiyosun ya sevseyin ne derdin acaba küfür ederdin herhalde zaten etmişsinde tesüf ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…