- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.581
umarım bizi hemşirelere benzeten sevgili çakır gelirde bu mesajları okur
buraya gelip yarım saat takılıp sonra tüm gün uğramazsa kaçırır yazılanları
bari geçmişi okuu
nasılsınız kızlar nasıl gidiyorrrr hayat
sizi hemşiremi ilan etti
iyidiyelim iyi olsun canım bir laf var
gül düşünürsen gülistan ol ursun
diken düşünürsen dikenlik olursun
her zaman hayırlısıyla olucak diye düşünürsek dua edersek herşey daha güzel olur
sizler hastaları cevapsız bırakan hemşireler gibisiniz dedi
çok kızdım ben insanları kırmayı hiç sevmem
ama böyle densizce konuşmalarada hiç gelemem
ben bu topik den deyilim ama bende hiç iyi gitmiyo 3 gündür bu topikte cevap bekliyorum bana kimse buğru dürst b, cavap vermedi kiris arkadaşımıza yazdın kaan hoca dedikleri nerde hangi hastanede telefunu ne di ye ama cevap hala yok ya offfffffffffff anca biribirinize yazıyonuz yaoffffff lütfen cavp kaaaaaaan hoca nerde hangi hastnade teli kaç nasıl tanıştınız gitmeye nasıl karar verdiniz kaç ay tedavi gürdünüz eşlerinizin sorunu ne idi yaaaaaaaaaaaaaaaaa cevap verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrin arkadaşlar cevap
bu topiktekiler devlet hastanesindeki hemşirelere benziyo bişi soruyusun malesef cevap yok
Bizde de ameliyat sonrası değerler sizin gibi artıştı, Teoman hoca acele etmeyin daha ilaç vermeye var diyordu, o aralar hamile kaldım işte. Tam rakamları hatırlamıyorum ama yaklaşık sizinkiler gibiydi. Bu arada ben keçiboynuzu, pekmez gibi şeylere inanmıyorum, 100 kişi kullanıyor, birkaçı hamile kalıyor, e zaten hiçbişey kullanmasa da o kadarımız hamile kalır. Bunlar denize düşen yılana sarılır gibi şeyler, umut insanın ekmeği demişler, o hesap.
canim saracoglundan daha almiyorum zaten..bir tup bebek parasida oraya gitti..fsh 14 canim..sizin kac sperm sayisi? ve daha once tup denedinmi?
kızlaaaaaaaar ronyacım sen bilirsin belki NORMAL HÜCRE NE DEMEK SPERM TESTİNDE??
canım yapısı normal sperm demek
canım ben de burada kaç aydır yazışıyorum ama kimseden böyle şeyler duymadım. lütfen söylediklerine dikkat et herkes aynı durumda herkesin canı sıkkın. kimsenin sorusu cevaplanadan kalmıyor
bu arada google kaan aydos yaz zaten ilk sırada kendi sayfası çıkıyor oradan bilgi alabilirsin
sizi hemşiremi ilan etti
çakır arkadaşın yazdıkları buyrun okuyun
sizler hastaları cevapsız bırakan hemşireler gibisiniz dedi
çok kızdım ben insanları kırmayı hiç sevmem
ama böyle densizce konuşmalarada hiç gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?