Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eğer tüp bebeği hemen yapalım derseniz, adetinizin ikinci günü burada olun, hemen başlayalım. Ama daha ileri bir tarihte olsun derseniz, eşiniz, mart veya nisandaki kontrolünü ihmal etmesin. Ben, nisanda son bir kontrol yapalım, sonra tüp bebeğe geçelim derim. Doğal yolla gebelik her zaman gerçekleşebilir. Artık gerek kalmadığı için Proxeed'i kestim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

kızlar bunu bana yorumlarmısınız şaşkınımmmmmmmmmm

normal yollada olabilir bekleyelim demiş adam ama vakit kaybetmek istemiyosanıoz drek tüp demiş bence,sen nasıl anladın pamuk

normal yollada olabilir bekleyelim demiş adam ama vakit kaybetmek istemiyosanıoz drek tüp demiş bence,sen nasıl anladın pamuk

bebeğim bunu bana yazdığı için anlamakta zorlandım :))))) şaşkın ördek oldum yani normal yolla herzaman gerçekleşebilir demek şuan içindemi diyo acaba ben onu karıştırdım nebiliyim hayatım anla beni işte

onu herkese söylüyor sorunu olan tüm çiftlere her ay % 3 şansınız var diyor bizede ilk maile cevabı doğal yolla olabilir şeklinde olmuştu

bence sen değerlendir günlerini olur mu olur bu işler hiç belli olmuyo
spermler çok hareketli bakarsın tutar

aslında ben geçen ay ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdim ama adet olucam eminim bu ay 16 sında olmam gerekiyor ama daha erken olacak sanırım ağrılarım başladı adetim bittikten sonra bu aydan itibaren preseed kullanıcam nisan ayına kadar dediğin gibi hayatım Allah bilir belki tutar :)))
bende senden umutluyum ronyadan da umutluyum he bırde esilanur değerleri çok güzeldi bu ay hep güzel sürprizler olsun inşallah

pamukcum bugün bana da aynısı geldi meraklanma bence

ya kızlar gecmısı bıraz okudum hala soktayım yhaaaa
sabah yazdım ama belkı yanlıslık olmustur dedım hala kapsama alanı dısında
ayrıca cok uzuldugunu yazmıs canım arkadasım faceden
uzulmeeeee
sen hepımıze cok hakkı gecen bırısın

kızlar selam..şimdi KRİSHAZEL'le facede görüştük ve msn adresini verdi, ekleyin kızlar hepimizi çok özlemiş arkadaşlar KRİSHAZEL msn adresini verdi, isteyene özelden msj atabilirim..Haberiniz olsun..

Son düzenleme:

canım benım cok sevıyoruz senı ,sen sakın üzülme emi ,melegini düşün
sabırsızlıkla beklıyoruz gelmenı
cok opüyorum.

canım esram..krishazel giremiyor ama şuan topiği okuyor, merak etme o hep bizimle :))

kızlar bnde 2 defa bu mapusa dustugum ıcın (ceza almıstım )korkmayın canm arkadasım donecektır 1 hafta ıcınde aramıza ınşşşşşş

MELİSELA ;

BEBEGİM buraya bırsey demek ıcın gelmedi buyuk ıhtımal BENIM mesajlarımı takıp edıyor buyuk bır ustalıklan
nereye gıtsem gelıyor anında cıkıyor bunuda okur bırazdan

MELİSELA ;

BEBEGİM buraya bırsey demek ıcın gelmedi buyuk ıhtımal BENIM mesajlarımı takıp edıyor buyuk bır ustalıklan
nereye gıtsem gelıyor anında cıkıyor bunuda okur bırazdan

neden canım? bir sorun mu varda? arkadaşmısınız? ayy merak ettim neden öle yazdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…