Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neler olmuş böyle yaa söyleyecek bişey bulamıyorum !

maşaallah resmen normale dönmüş bence önce preseedle dene 3 ay sonra geç tüpe gerçekten çok sevindim değerlere
kızlar selam..şimdi KRİSHAZEL'le facede görüştük ve msn adresini verdi, ekleyin kızlar hepimizi çok özlemiş krishazel@hotmail.com hadi herkes eklesin..

canım bunuda kaldır istersen

nasıl kaldırcam ki? ne sorun olacak, olur mu acaba?

selam kadser ve esra.
kadsercim kaç gündür yoksun nerelerdesin?
esracım sen ne yaptın gittin mi doktora?

aleyküm selam canım evet 3 gündür yoktum hayırlı şeyler yaptık inş. bakalım :)
sende keseyi görmüşssün sanırım inş pıt pıtlarınıda duyarızda içimiz rahatlar artık :)
bu arada biraz belirtilerinden bahsedermisin yani yine adet olacakmış gibi hissediyormuydun ?

,donacella, hg arkadaşşım nedense biraz dikkatimi çektin! ne dr.sun merak ettim?

canım benim tek belirtim herzaman adet öncesi olan göğüs ağrımın olmasıydı, başka bi belirtim olmadı.

slm kızlar krishazel yazılan herşeyi buradan okuyor sizleride çok özlemiş ve herkese çok slmı var en yakın zamanda kavuşuruz inşallah

canım benim ben cevap vereceğinden emindim zaten.o haldeyken bile tanımadığın bir insana yardım edemediğin için üzülüyorsun ve yardım etmek için çabalıyorsun.sakın canın sıkılmasın kaan hocaya mail gitti bile ben seni sabırsızlıkla bekliyorum bana da koçluk yapman için (yaparsın dimi).bu topiktekiler ve ben seni boş yere sevmemişiz.seni görmek bana henüz nasip olmadı (çünkü ben şu facesi olmayan ezüğüm)ama böyle bile sevdirdin kendini.

pamukcum canım degerler ıyı cıkmıs.sperm testı yaptrdınızmı pekı.ne guzel yaaa.hadı bakalım sankı hamıle kalacaksın gıbı gelıyor bana bırkac ay ıcınde.

pamukcum canım degerler ıyı cıkmıs.sperm testı yaptrdınızmı pekı.ne guzel yaaa.hadı bakalım sankı hamıle kalacaksın gıbı gelıyor bana bırkac ay ıcınde.

hazelcim sağol canım benm bunlar 1 aylık tedavi sonucu oluşan değerler iğneler böyle artırdı kaan hoca mart sonu veya nisanda sperm testi istedi ozaman yaptırıcaz ama ben yinede ovulasyon günlerimi değerlendireyim diyorum sen neyaptın canım senin durumlar nasıl

kızlar yine ben geldim :)) nasılsınız bakalım? ya kızlar ANTALYA2011 isimli arkadaşımızda banlanmış sanki..benmi yanlı gördüm acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…