- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.141
Slm şekerler,nasılsınız?
hazelcim sağol canım benm bunlar 1 aylık tedavi sonucu oluşan değerler iğneler böyle artırdı kaan hoca mart sonu veya nisanda sperm testi istedi ozaman yaptırıcaz ama ben yinede ovulasyon günlerimi değerlendireyim diyorum sen neyaptın canım senin durumlar nasıl
kızlar yine ben geldim :)) nasılsınız bakalım? ya kızlar ANTALYA2011 isimli arkadaşımızda banlanmış sanki..benmi yanlı gördüm acaba..
pamukcum özeline msj attım bir bakarmısın?
canım hoşgeldin seninle uzun zamandır görüşemedik nasılsın tatlım
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Hoşgeldin şeker,nasılsın diyeceğim ama hiçbirimizin keyfi yok biliyorum(
hiç sorma fatmamhepimiz bir yere dağıldık, inş en kısa zamanda bu sorun çözüme kavuşurda, bizde eskisi gibi güzelce devam ederiz..Bu topik hepimizin hayatına bir anlam kattı, ben kendi adıma söyleyim daha umutluyum ve daha çok mücadele ediyorum, eminim tüm arkadaşlarda aynı şekilde..bu topikte inş bebeklerimizi kucağımıza alıp okuduğumuz günlerde gelir
iyidir pamuğum, çalışmalara devam, ben baktım ama sizin sonuçları göremedim, sperm testimi vermiştiniz..hazelin dediğine göre iimiş, canım çok sevindim sizin adınıza..Bu arada ben face kriste kayıtlı olan tüm arkadaşları ekledim A.D.D benim :) senide eklemiş olabilirim ama ismini bilmediğimden kim olduğunu çıkaramadım canım..
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepiniz gibi bizde bebek istiyoruz.7aylık evliyiz,ben 25,eşim 30 yaşında.Eşimin sperm testini yorumlayabilirmisiniz sizce normal yolla bebeğimiz olurmu?
Miktar:2.3cc,Ph:7.4,Sıvılaşma süresi:20dk
Misroskop:2-3lökosit hücresi görüldü
Sperm sayısı1mlde:46.800.000,Toplam:107.640.000
Normal Morfoloji:%80,Anormal Morfoloji:%20
Baş Morfoloji:%4,Boyun Morfoloji:%8,Kuyruk Morfoloji:%8
1/2 saatte hareketli:75,azhareketli:10-hareketsiz:15
1saatte hareketli:70,azhareketli:10,hareketsiz:20
2saatte hareketli:60,azhareketli:15,hareketsiz:25
3saatte hareketli:55,azhareketli:10,hareketsiz:35
Sizlere rastlamadan önce ben resmen yaşayan bir ölüydüm...
Beni sizler tekrar hayata döndürdünüz,umutlandırdınız...
Önce KRİSİMe,sonra da sizlere borçluyum mücadelemi...
canım hormon sonuçlarımız çok güzel oldu şimdilik sperm testi vermedik nisanda vericez ben face de a.d.a :)))))))
çok sevindim canım, bakalım bizde bu ayın 23ünde yaptırcaz ikisinide Allah'ım inş artış olmuştur..facede bakayım dur :))
ben senin ilk gününü dün gibi hatırlıyorum canım benim iyiki geldin buraya iyiki tanıdım seni
şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?