Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar, bugün fırsatım olmadı giremedim yatmadan şööle bi göz atayım dedim ama hayretler içerisinde bütün sayfaları okudum..

Kriscim çok üzüldüm, ama geçiciymiş en azından tekrar bekliyoruz dört gözle.

bu arada antalya yı bende farkettim sanırım o da öyle. seni de bekliyoruz canım en kısa zamanda.

bu arada yorum yapmadan geçemeyeceğim bu duruma:kazen kendi açısından haklı ona diyecek bişe yok, ama bu site bunlarla dolu diye biliyorum, ben mi yanılıyorum?

hayırlı geceler herkese....

canım esın hıc klomen kullandımı yoksa dırek ıgneye mı gectınız.benımde esım klomen tarzı nolvadex dıye bır ılaca basladı en az 4 ay kullanıp test yaptrcaz.bakalım.zaten tupbebek merkezı arastrmaya basladım bende hazırana kadar normal yolla olmzasa tupe gecıcem.bana normal yolla zor gıbı gelıyor.olmadı 1 yıldır.ama Allahtan umut kesılmez.

canım hoşgeldin seninle uzun zamandır görüşemedik nasılsın tatlım

iyidir pamuğum, çalışmalara devam, ben baktım ama sizin sonuçları göremedim, sperm testimi vermiştiniz..hazelin dediğine göre iimiş, canım çok sevindim sizin adınıza..Bu arada ben face kriste kayıtlı olan tüm arkadaşları ekledim A.D.D benim :) senide eklemiş olabilirim ama ismini bilmediğimden kim olduğunu çıkaramadım canım..

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepiniz gibi bizde bebek istiyoruz.7aylık evliyiz,ben 25,eşim 30 yaşında.Eşimin sperm testini yorumlayabilirmisiniz sizce normal yolla bebeğimiz olurmu?
Miktar:2.3cc,Ph:7.4,Sıvılaşma süresi:20dk
Misroskop:2-3lökosit hücresi görüldü
Sperm sayısı1mlde:46.800.000,Toplam:107.640.000
Normal Morfoloji:%80,Anormal Morfoloji:%20
Baş Morfoloji:%4,Boyun Morfoloji:%8,Kuyruk Morfoloji:%8
1/2 saatte hareketli:75,azhareketli:10-hareketsiz:15
1saatte hareketli:70,azhareketli:10,hareketsiz:20
2saatte hareketli:60,azhareketli:15,hareketsiz:25
3saatte hareketli:55,azhareketli:10,hareketsiz:35

Hoşgeldin şeker,nasılsın diyeceğim ama hiçbirimizin keyfi yok biliyorum (

hiç sorma fatmam hepimiz bir yere dağıldık, inş en kısa zamanda bu sorun çözüme kavuşurda, bizde eskisi gibi güzelce devam ederiz..Bu topik hepimizin hayatına bir anlam kattı, ben kendi adıma söyleyim daha umutluyum ve daha çok mücadele ediyorum, eminim tüm arkadaşlarda aynı şekilde..bu topikte inş bebeklerimizi kucağımıza alıp okuduğumuz günlerde gelir

Sizlere rastlamadan önce ben resmen yaşayan bir ölüydüm...
Beni sizler tekrar hayata döndürdünüz,umutlandırdınız...
Önce KRİSİMe,sonra da sizlere borçluyum mücadelemi...

canım hormon sonuçlarımız çok güzel oldu şimdilik sperm testi vermedik nisanda vericez ben face de a.d.a :)))))))

canım maşallah sizin değerleriniz çok güzel, bence senin hemen doğal yolla hamile kalman gerek ama birde arkadaşlar değerlendirsin..sayı ve hareket süper, morfolojiden ben pek anlamıyorum..sen kendin göründün mü peki hiç? inş en kısa zamanda hamiş kalırsın canım..

Sizlere rastlamadan önce ben resmen yaşayan bir ölüydüm...
Beni sizler tekrar hayata döndürdünüz,umutlandırdınız...
Önce KRİSİMe,sonra da sizlere borçluyum mücadelemi...

ben senin ilk gününü dün gibi hatırlıyorum canım benim iyiki geldin buraya iyiki tanıdım seni

ben senin ilk gününü dün gibi hatırlıyorum canım benim iyiki geldin buraya iyiki tanıdım seni

Keşke daha önce tanımış olsaydım sizleri...
Belki de o kadar negatif sonuç almazdım...
Ama olsun buna da şükür...
Ben de iyi ki tanıdım sizleri,hepinizi çok seviyorum...
Canımsın sen benim fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…