- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.161
seninde değerlerin çok güzel çıkar inşallah canım arkadaşım Allah gönlüne göre versin
şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüzzzzzzz
pamukcum bugün bana da aynısı geldi meraklanma bence
eşim bugün fsh ve testosteron testi yaptı ama bgir türlü girpte öğrenemiyorum ,kaan hocada benimle konuştuğu içinmi cewap yazmadı,ooooooff sıkıldım gene ,bizimki aşağıda horol horu horluyor,CANKUŞUMDA yok aman hiç tadım yok bu gece((((
naber yagmurum yarın ögrenirsin tatlım canım çok sıkıldı krisimden dolayı bizde bugün doktora gittik bizdede solda varikosel var amaliyat olması lazım dedi tahlilden için çok güzel normalde hamile kalman lazım dedi bende böle işte kendimden şüphelnmeye başladım artık
yok be tatlı kuşum hiç endişe etme doğru günü yakala sadece
Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur canım.Bende gittim doktora simir,kan,idrar testlerim normal çıktı.2martta(reglinin 3.günü)ultrason muayenem var yumurtalıklar kontrol edilicek eğer oda normalse başlıcaz çalışmalara.Doktor gerek yok dedi ama ben yine araştırdım folik asit hapı aldım adı folic plus onu kullanıyorum kullanan varmı acaba bence şart bebek isteyen herkesin en az 1 ay önce başlaması lazım?
canım maşallah sizin değerleriniz çok güzel, bence senin hemen doğal yolla hamile kalman gerek ama birde arkadaşlar değerlendirsin..sayı ve hareket süper, morfolojiden ben pek anlamıyorum..sen kendin göründün mü peki hiç? inş en kısa zamanda hamiş kalırsın canım..
canım benim ben folik asiti hamilelikten 3ay önce başlanıyor diye biliyorum, ayrıca burdaki hamile arkadaşlarımız sanırım elevit diye bir şey kullanıyor, sanırım oda vitamin, ah keşke kris olsaydı sana yardım ederdi canım..ama folik asitte kullansan olur sanırım..İnş sende en kısa zamanda hamile olursun, bacaklarını havada tut, birde ovulasyon testi al, yumurtlama günlerini takip et canım, yada yumurta takibi yaptır, sanırım doktora gidince yapar heralde, sen onuda sor..
iyi geceler kızlar, ben kaçar artık, yoksa sabah kalkamıyorum
Bende yeni öğrendim en az 1 ay yeterli oluyomuş vücut depoluyomuş öyle yazıyo internette daha erken başlansa daha iyiymiş tabi ama dediğim gibi daha acemiyimDevlet has. gittim hiç ilgilenmedi hatta bana git 1sene sonra gel dedi sinirimden ağladım ama pes etmedim. internetten araştırıp herşeyi kendi başıma yaptım sizleride yeni buldum.ultrasonda yapılsın sonuçlarla beraber özel doktora gidicem.İnşallah isteyen herkes hamile kalabilir inşallah seninde biran önce bebişin olur hayırlısıyla ne zamandan beri deniyorsunuz.Teşekkür ederim dediğin gibi yapıcam ama benim hemen idrara çıkasım geliyo 10dakka bile zor duruyorum normalde bebek için çalışmaya başlıyınca nasıl başedicem bilmiyorum.Ovulasyon testi nasıl bişey onu bilmiyorum.
canım netten bulabilirsin ovulasyon testini LH hormonuna göre adetin 10.gününden falan itibaren yapılan bir test, aynı gebelik testi gibi, tabi herkesin adeti farklı olduğu için yumurtlama günleride farklı oluyor onun içinde tablosu oluyor zaten kaç günde adet oluyosan sana hangi gün testi yapmaya başlayacağın yazıyor, netten bir araştır..hatta nette ucuzada satıyorlar..merak etme öğrenirsin inş..bizim hikaye uzun, 3 senelik evliyim ve 3 seneye yakındır bebek istiyorum ama eşimde sperm yoktu benim hiç, azospermdi, sonradan çıkış oldu çok şükür, şimdide hareketsiz fazla, onun için uğraşıyoruz, Rabbim inş en kısa zamanda bizede nasip eder hamilelliği, sadece sabır..idrarını yap önce ve asla yataktan kalkma, burda havada bacaklarını 2 saat tutan arkadaşlarımız var..ve asla yerinden kaklmıcan sabaha kadar..
eşim bugün fsh ve testosteron testi yaptı ama bgir türlü girpte öğrenemiyorum ,kaan hocada benimle konuştuğu içinmi cewap yazmadı,ooooooff sıkıldım gene ,bizimki aşağıda horol horu horluyor,CANKUŞUMDA yok aman hiç tadım yok bu gece((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?