Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba filiz 07 aramıza hoşgeldin. sen yolun başındasın ancak eşinin sonuçları süper. sende kontrollerını yaptır aklınızda soru işareti kalmasın. ama eşinin değerleriyle dogal yolla hamıle kalman imkansız degıl bızım degerler mılde 8 mılyon, %15 hızlı ılerı morfolojı %24 le ben suan hamılelıgının ılk gunlerındeyım. mumkun oldugunca ovulasyon gunlerını geçırmeden değerlendırın ve mumkunse ayakları havaya dık ve sabaha kadar banyo yapma ve yat bunun cok faydası olacak. sık tuvalete cıkıyorsan akşamları ozellıkle cok sıvı tuketme bu sana yardımcı olur. inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavusursun.

pamukcum degerlerınız ıyı cıkmış maşallah. bende reglıme yakın hastalanacak gıbı agrılarım olmuştu bu ay ama hastalanmadım inşallah seninkide tutmuştur

bılgemm çok teşekkur edıyorum canım, darısı sizlerin başına inşallah

Çok teşekkür ederim canım dediklerini yapıcam inşallah 2011 sana uğur getirir de seneye bebeğini kucağına alırsın,tüp bebek denedinizmi hiç? iyi geceler iyi uykular...

saol canım teşekkür ederim, yok canım biz tüp bebek denemedik hiç, inş da denemeden hamile kalabilirim doğal yoldan, işte yaza kadar böyle gideceğiz bakalım, doğal yoldan olmazsa yazın düşünüyoruz ama..Çünkü çokda vakit geçirmek istemiyorum..Tekrar sıfırlanma olasılığı olur diye..Rabbim hayırlısını verir inşAllah..

Bu arada herkse selamlar..hiç tat-tuz yok yaa kimsede

meri cim seninle yumurtlama günlerimiz aynı sanırım. 2 gün çalışma yaptık bacakları da diktik havaya bakalım kısmet artık. perşembe cuma ovulasynda çift çizgi çıktı benim. cuma çalıştık . cmts çizgi çıkmadı gerçi farklı saatte test yaptım ama tek çizgi çıktı yinede. akşamda çalıştık bakalım kısmet artık.

sen bnden birkaç gün öndesin canım benim bu gün 12 gün daha çift çizgi çıkmadı ,çifti görünce bacakları 2 saat dikicem ,karalıyım olumsuzluklara karşıda önlem aldım bakalım artık hayırlısı

inşallah aynı dönemde gelir bebişlerimiz melekcim

bu arada beim 13 günüm yani yarın kandilde aynı zamanda sevgililer gününde muhtemelen çift çıkıcak ,böyle güzel ve hayırlı bir günde temeli atılır inşallahhhhhh

Selam arkadaşlar nasılsınız ,krisle görüştünüzmü nasılmış? Gerçi okuyomuş kirscim kendine iyi bak bebişede ,nası olsa gelecekmişşin canım
kadser liste kaçıncı sayfada tatlım söylermisin yada eklermisin ?
Antalya2011 neden banlanmışki?
Neyse hanımlar ALLAH cc emanet olun

nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun....................................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

kızlar ben cuma akşam geldim, topiği okudum, güzel haberler vardı. çok sevindim. dün giremedim. şimdi bi baktım neler olmuş öyle.
krisçim, ben de senin ceza almana çok üzüldüm gerçekten. doktor adı söylemekte ne var ya. site baştan sona doktor yorumlarıyla dolu, ne var ki bunda anlamadım. inşallah en kısa zamanda aramızda olursun. tavsiyelerine ihtiyacımız var. seni msnnden ekledim.
kaan hocaya bu sefer eşim üzerinden mail attım ve şöyle bir cevap yazdı.
Sperm değerleriniz şu anda doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama morfolojisini biraz daha düzeltiresek, iyi olur. Eski ilaçlarınızı kesin. Sabah ve akşam 1 adet Proxeed plus adlı tozdan almaya başlayın. Kullanımını ilacın içinde yazar. 1 ay sonra kanda FSH'ya yeniden baktırıp, lütfen bana yazın. Bu şekilde ayda %3 gebelik şansı ile 1,5 yıl daha beklenebilir. Bu sırada ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasındaki tavsiyelerime de uyabilirsiniz. Toplam 3 yıl içinde gebelik görülmezse, tüp bebeğe geçilebilir. Ama siz hem tüp bebek yapalım da diyebilirsiiz. Tüp bebek ile şansınız %50-60, yani yüksek. Karar size ait.

şu anlık proxeed dışında bir ilaç vermedi. bekleyeceğiz bakalım.

bende 2 gündür giremiyordum dün akşam bi gireyim dedim neler olmuş neler gece 4 buçuga kadar çıkamdım bende çok şaşırdım ve üzüldüm kris canım sakın üzülme gerçekten sen olmayınca buranın hiç tadı yok inşallah bi an önce biterde gelirsin canım kendine ve bebege iyi bak :)))

kızlarr krisimin neden uzaklaştırıldığı öğrendik
ama antalya neden gitti :44:
yasaklı güzeller öpüyorum sizi

kızlar bu arada az evvel muneden gelen mesajı okudum
mune demişki ben sizin topiğinize girdim krishazele uyarıda bulundum ancak uzaklaştırma
vermedim demiş
sonra benim attığım mesajdan sonra krishazelin profiline bakmış
ve muneden sonra başka bir yöneticede krisee ceza vermiş
yani sizin gördüğünüz gece hem kazen gelmiş hemde mune gelmiş topiğe ve ceza vermişler
ben bir şikayet olduğu konusunda ısrarcıyım çünkü aynı andan iki yöneticninde topiğe gelmesi
ve krishazele ceza vermesi tesadüf değil

Allahım yaa, bu topik 1 yıldır neredeyse var, şuana kadar biz bir sürü şey paylaştık, dikkat çekmedik de şimdi nasıl oldu birden bire 2 yönetici topiğimizi takibe aldı? Kesinlikle birinin bizi çekemeyip şikayet ettiğini düşünüyorum.

Şikayet edene de ............................... gönderiyorum.

Bence gayet olumlu, proxeede başlayın hemen. İnşallah değerlerinizi daha da iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…