- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.181
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepiniz gibi bizde bebek istiyoruz.7aylık evliyiz,ben 25,eşim 30 yaşında.Eşimin sperm testini yorumlayabilirmisiniz sizce normal yolla bebeğimiz olurmu?
Miktar:2.3cc,Ph:7.4,Sıvılaşma süresi:20dk
Misroskop:2-3lökosit hücresi görüldü
Sperm sayısı1mlde:46.800.000,Toplam:107.640.000
Normal Morfoloji:%80,Anormal Morfoloji:%20
Baş Morfoloji:%4,Boyun Morfoloji:%8,Kuyruk Morfoloji:%8
1/2 saatte hareketli:75,azhareketli:10-hareketsiz:15
1saatte hareketli:70,azhareketli:10,hareketsiz:20
2saatte hareketli:60,azhareketli:15,hareketsiz:25
3saatte hareketli:55,azhareketli:10,hareketsiz:35
aslında ben geçen ay ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdim ama adet olucam eminim bu ay 16 sında olmam gerekiyor ama daha erken olacak sanırım ağrılarım başladı adetim bittikten sonra bu aydan itibaren preseed kullanıcam nisan ayına kadar dediğin gibi hayatım Allah bilir belki tutar :)))
bende senden umutluyum ronyadan da umutluyum he bırde esilanur değerleri çok güzeldi bu ay hep güzel sürprizler olsun inşallah
Arkadaşlar Kazen biliyorsunuz bu sitedeki tek erkek üye ve site sorumlusu..
Kendisi de zorlu şartlarda baba olmuş birisi , belki benzer değil ama oda hemen hemen aynı yollardan geçti... İlk Kk'ya üye olduğumda kendisinin hikayesini okumuştum sayfalarca yazmıştı Emir bebeğin hikayesini..
Krishazel'in bizden uzak kalması sizin kadar benide çok üzdü ama bu Kazen'in bizi asla anlamayacağı anlamına gelmiyor..
Çünkü neler yaşadığımızı tahmin edebilecek süreçlerden kendiside geçti..
Kurallar var site içinde uyulması gereken , hepimiz farkında olmadan hata yapabiliriz..
O yüzden Kris arkadaşımızın yaptığı hata değil gözden kaçırma olarak düşünüyorum .. Çünkü kendisi gerçekten çok duyarlı ve dikkatli bir insandır.. Amacı bzilere yardım etmek..
Fakat şöylede bir gerçek var ki, site sorumluları bu kurallara uyulmadığı takdirde ceaz vermekle mesuldürler..
Umarım yakın zamanda Kris aramıza döner , dönecektirde ..
Baruk haberini yeni aldım ve nasıl sevindiğimi anlatamam..
Bir kaç gündür topiğe girememiştim..
Rabbim kuzunu sana bağışlasın ..
Çok teşekkür ederim canım dediklerini yapıcam inşallah 2011 sana uğur getirir de seneye bebeğini kucağına alırsın,tüp bebek denedinizmi hiç? iyi geceler iyi uykular...
meri cim seninle yumurtlama günlerimiz aynı sanırım. 2 gün çalışma yaptık bacakları da diktik havaya bakalım kısmet artık. perşembe cuma ovulasynda çift çizgi çıktı benim. cuma çalıştık . cmts çizgi çıkmadı gerçi farklı saatte test yaptım ama tek çizgi çıktı yinede. akşamda çalıştık bakalım kısmet artık.
kızlarr krisimin neden uzaklaştırıldığı öğrendik
ama antalya neden gitti :44:
yasaklı güzeller öpüyorum sizi
kızlar bu arada az evvel muneden gelen mesajı okudum
mune demişki ben sizin topiğinize girdim krishazele uyarıda bulundum ancak uzaklaştırma
vermedim demiş
sonra benim attığım mesajdan sonra krishazelin profiline bakmış
ve muneden sonra başka bir yöneticede krisee ceza vermiş
yani sizin gördüğünüz gece hem kazen gelmiş hemde mune gelmiş topiğe ve ceza vermişler
ben bir şikayet olduğu konusunda ısrarcıyım çünkü aynı andan iki yöneticninde topiğe gelmesi
ve krishazele ceza vermesi tesadüf değil
o kimse, şikayet eden esefle kınıyorum kendisini. Lütfen böyle art niyetli insanlar topiğimizi kirletmesin. Yine kızdım yaaaaaa
kızlar ben cuma akşam geldim, topiği okudum, güzel haberler vardı. çok sevindim. dün giremedim. şimdi bi baktım neler olmuş öyle.
krisçim, ben de senin ceza almana çok üzüldüm gerçekten. doktor adı söylemekte ne var ya. site baştan sona doktor yorumlarıyla dolu, ne var ki bunda anlamadım. inşallah en kısa zamanda aramızda olursun. tavsiyelerine ihtiyacımız var. seni msnnden ekledim.
kaan hocaya bu sefer eşim üzerinden mail attım ve şöyle bir cevap yazdı.
Sperm değerleriniz şu anda doğal yolla çocuk olması için yeterli. Ama morfolojisini biraz daha düzeltiresek, iyi olur. Eski ilaçlarınızı kesin. Sabah ve akşam 1 adet Proxeed plus adlı tozdan almaya başlayın. Kullanımını ilacın içinde yazar. 1 ay sonra kanda FSH'ya yeniden baktırıp, lütfen bana yazın. Bu şekilde ayda %3 gebelik şansı ile 1,5 yıl daha beklenebilir. Bu sırada ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasındaki tavsiyelerime de uyabilirsiniz. Toplam 3 yıl içinde gebelik görülmezse, tüp bebeğe geçilebilir. Ama siz hem tüp bebek yapalım da diyebilirsiiz. Tüp bebek ile şansınız %50-60, yani yüksek. Karar size ait.
şu anlık proxeed dışında bir ilaç vermedi. bekleyeceğiz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?