Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkür ederim sağol canım bizim testlerde bitti sayılır bnm ultrason,guatr,kolestrol testlerim kaldı.onlarıda yaptırdımmı bide ovulasyon testi varmış ya burdan öğrendim bide onu kullandımmı artık gerisi Allahtan hayırlısıyla bizde sizde ve burdaki bütün arkadaşlarda bi an önce hamiş olupbebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahhh

Son düzenleme:
Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum hamile kalmadan önce(internette ve gebelik kitabımda bunlara bakılmalı yazıyo)suçiçeği,kızamık,kızamıkçık,listeria, toksoplazma,chlamydia psittaci adlı testlerden hangilerini yaptırdınız???

Birde hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak 2tane 20lik dişimin çekilmesi,1dişiminde dolgu olması lazım ama ben antalyaya gidince ordaki doktoruma yaptırmak istiyorum hamileyken dişi ağrıyan oldumu arkadaşlar,ilerde hamile kalırsam hamileyken dişimi yaptırabilirmiyim???

günaydııınnnn!

doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür

ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...

günaydııınnnn!

doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür

ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...

bende şimdi sana bakmak için girmiştim oleeeeeeeeeeeey
hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
kızlar haydi halayaaaaa

eşinin değerlerini görmüştüm bende gayet iyi canım..biz 3 ayrı özel hastanede test yaptırmıştık emin olabilmek için sonunda ankaraya gittik ve orada ameliyat olduk..oldukça masraflı oldu ama çok şükür o dönemi atlattık.. bakalım değerler artacak mı?sen kendini kontrol ettirmiş miydin?aynı doktora gösterebilmek için mi tekrar randevu alıyosunuz biraz mantıksız geldi bana?Her şeyin hayırlısı olur inş hakkımızda:))

jinekoloji doktoruna gittigin zaman bazılarına bakılmıştı ama hepatit b de vardı tam olarak bilmiyorum canım
diş konusunda bende senin gibiyim dişim yapılacak ama gitmiyorum .sen eger fırsatın varsa önceden yaptırmak gerekiyor.

hayır canım ya sen
bu topigin tadı tuzu kalmadı.birbirimize yardımcı olmıycaksak ne işimiz var burda
burdan çok şeyler ögrendim.
kriside özledddddiiiiiiiiiim

çalışıyorum canım arada girip bakıyorum yazılanları..evet kris burayı canlandırıyodu şimdi kopukluk var sanki herkes arasında...ben de her şeyi buradan öğrendim ve öğreniyorum canım rabbim herkesten razı olsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…