- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.781
cnm bence doğru yaptırmışsın eşimin varisi vardı ve ailesinde amcasının çocuğu olmamış buyüzden bendçok erkenden gönderdim sonra özel sigorta yaptırdık altı ay beklememiz gerekti sonra sağlık problemin girdi ilaç kullndım ama eşim tedavisine devam etti
meriii avatarına bayıldımmmm
Gık demeye korkuyoruz artık.Bizim paylaşımlarımız burda yasak başlık altında o yüzden alışkanlık gekip dikiliyoruz topiğin başında
günaydııınnnn!
doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
Tamam karamsar düşünmüyorum canım ama arkadaşlarım moralimi bozuyo bende bebek konusunu onlarla konuşmuyorum.hayırlısı artık inşallah sizde bi an önce kavuşursunuz bebişinizesenin eşini ikna etmen epey zaman almış ama vardır bundada bi hayır.Eşim devlet.has.üroloji bölümüne gitti doktor muayene etmiş sorun yok demiş.bide özel has.sperm testi yaptırdık maşallah oda normalmiş.eski syf. yazmıştım oranlarını yorumladılar sağolsun arkadaşlar.doktora sonucu göstermek için randevu almamız lazımmış ne saçma zaten eşim muayene olmuştu iyi veya kötü demesi için 22tl veremedim valla sizde en az doktorlar kadar bilgilisiniz maşşallah
bende şimdi sana bakmak için girmiştim oleeeeeeeeeeeey
hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin
kızlar haydi halayaaaaa
Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum hamile kalmadan önce(internette ve gebelik kitabımda bunlara bakılmalı yazıyo)suçiçeği,kızamık,kızamıkçık,listeria, toksoplazma,chlamydia psittaci adlı testlerden hangilerini yaptırdınız???
Birde hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak 2tane 20lik dişimin çekilmesi,1dişiminde dolgu olması lazım ama ben antalyaya gidince ordaki doktoruma yaptırmak istiyorum hamileyken dişi ağrıyan oldumu arkadaşlar,ilerde hamile kalırsam hamileyken dişimi yaptırabilirmiyim???
Arkadaşlar size bişey sormak istiyorum hamile kalmadan önce(internette ve gebelik kitabımda bunlara bakılmalı yazıyo)suçiçeği,kızamık,kızamıkçık,listeria, toksoplazma,chlamydia psittaci adlı testlerden hangilerini yaptırdınız???
Birde hamile olan arkadaşlara bir sorum olacak 2tane 20lik dişimin çekilmesi,1dişiminde dolgu olması lazım ama ben antalyaya gidince ordaki doktoruma yaptırmak istiyorum hamileyken dişi ağrıyan oldumu arkadaşlar,ilerde hamile kalırsam hamileyken dişimi yaptırabilirmiyim???[/QUOkontrol amaçlı
bebk düşünüyorum diye doktora gittiğimde bisürü tahlil aldılar sanıırm içinde kızamık kızamıkçık vardı..küçükken geçirmişim bağışıklığım varmış sorun yok dedi..sanırım birde çiğ etten uzak dur dedi onunla ilgili bağışıklığım oluşmamış..dişlerinle ilgili rahatsızlıkları da mutlaka hamile kalmadan önce yaptırmalısın canım ..benim diş taşı tedavimi bile yaparken doktor bu ara hamile kalmamalısın dedi..ve mutlaka tedavini yaptırdıktan sonra düşün demişti...
inşallah canım.kese göründü bebişde görünür artık hayırlısıyla annesine.Amiiiin canım, Rabbim en yakın zamanda size de yaşatsın inş..
günaydııınnnn!
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
antalya2011 canım merhaba ikimşiz varız sadece:))nasılsın?
iyiyim canım nunu merak etmiştim ona bakmak için girmiştim.güzel haber aldık çok sevindim.
sen nasılsın
iyim canım saol..bende merak ettim gelişmeleri bi bakayım dedim...çalışıyomusun?
çok sevindim canım inş bebişi de görürüsünüz en kısa zamanda darısı bizim başımıza:)))
hayır canım ya sen
bu topigin tadı tuzu kalmadı.birbirimize yardımcı olmıycaksak ne işimiz var burda
burdan çok şeyler ögrendim.
kriside özledddddiiiiiiiiiim
inşallah canım dualarımız sizinle:)
günaydııınnnn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?