Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar ben 20 ocakta kürtaj oldum.. bugün 26 gün oluyor.
tüp bebek tedavisinden kalma yumurtalarım olduğu için ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor. nerden baksanız 5-6 tane yumurtam var..
bunları kürtajdan sonraki ilk adette atarsın dedi dr"um..
İşin ilginç yanı gebelik testi de çift çizgi çıkıyor..
eşimle bu arada 5-6 kez birlikteliğimiz oldu.
ben diyorum ki ya yaradan ol dedi, sperm bu yumurtalardan birini dölledi , yada bhcg sıfırlanmadı.
başka bir açıklama getiremiyorum durumuma..bu durum hukkında bana yardımcı olur musunuz..
Bu ne anlama geliyor olabilir..

hamile olma sansiniz yuzde 50

bence kan testi verin beklemeden

bende bu ay cok umitliyim keske bu topigi daha onceden okusaydim simdi belkide hamileydim

canım başka bi topiktede buna benzer bi durum okumuştum oda senin gibi beta kırıntılarımı diyordu ama değilmiş hamileymiş bence sende hamilesin beta bebek gittiten sonra kalmaz sanırım tam bilmiyorum ama bence hamile olabilirsin sonucunu yaz bize :))
günaydııınnnn!

doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür

ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
aman maşallah hadi gözün aydın darısı başımıza inşşşş.

nunnnnnnnnnnnnnn
gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnn
inşalllahhh bebişte görünecek ...
ekin seninde günün geçmiş sanırım test falan yapmadınmı ?duruma açıklık getir çabuk

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ekin79 ................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
hazel82...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mellek................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
vedael.........................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء aminnnnnnnnnn

bu konuda bilgim yok canım ama diğer topiklerde okuduğum kadarıyla bhcg sıfırlanmıyomuş ondan olabilir esra da aynı durumda sanırım . ondan da haber gelmedi
dilerim bhcg nırmal seviyededir ve bebişin karnındadır gönlümüz seninle canım inşallah müjdeli haberlerle gelirsinnn

ekin im seninde mi günün geçti hadi canım müjdeleri verrrr krisim bak herkes hamile kalıyo sen ver haberleri gel cabuk sensiz topik bomboşşş

hayır canım ya sen
bu topigin tadı tuzu kalmadı.birbirimize yardımcı olmıycaksak ne işimiz var burda
burdan çok şeyler ögrendim.
kriside özledddddiiiiiiiiiim

bende buraya ilk geldiğimde çok karamsardım şimdi ise sizler sayesinde minicikte olsa umudum var. burada çok şey öğrendim vitaminler yiyecekler,vs ama şimdi bunları paylaşamazsak buranın bir önemi kalmıyor... krsim geri dön lütfennn

aaaa boncuk hamile mi çok sevindimmmmmm..
kendi derdime düştüm gözden kaçırdım.
bana ikide bir senin durumun daha iyi diyordu demekki 3 milyon sperm ile de hamiş kalınabiliyoo çok mutlu oldum....

nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin

yok canım eşimle cuma günü dev.has.gittik test için,sperm testide sadece perşembe günleri yapılıyomuş doktorda elle muayene etmiş normal demiş doktor haftaya prş gelin testi yaptırın demiş.eşimin izin günü denk gelmedi ondan cumartesi özel has.gittik doktora gözükmeden testi yaptırdık(27tl.ye)3,5saat sonra sonucu aldım üroloji bölümüne çıktım 2dakka bakıp iyi veya kötü dicek onun için muayene sırası(22tl.miş)almak gerekiyomuş sekreter hnm öyle dedi.gerek kalmadı zaten sizlerden ve internetteki bi kaç doktordan sonuçların normal olduğunu öğrendim.zaten arkadaşımın eşide yaptırmış eşlerimizin değerleri çok benziyo doktor ona normal demiş.bnm bikaç test ve ultrason muayenem kaldı,şimdilik herşey normal gibi ama bakalım kaç ay beklememiz gerekecek bebişimizi.sizde zor günler atlatmışsınız canım hayırlısıyla mutlu sona bi an önce kavuşursunuz inşallah değerlerde füze hızıyla artar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…