- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.801
Arkadaşlar ben 20 ocakta kürtaj oldum.. bugün 26 gün oluyor.
tüp bebek tedavisinden kalma yumurtalarım olduğu için ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor. nerden baksanız 5-6 tane yumurtam var..
bunları kürtajdan sonraki ilk adette atarsın dedi dr"um..
İşin ilginç yanı gebelik testi de çift çizgi çıkıyor..
eşimle bu arada 5-6 kez birlikteliğimiz oldu.
ben diyorum ki ya yaradan ol dedi, sperm bu yumurtalardan birini dölledi , yada bhcg sıfırlanmadı.
başka bir açıklama getiremiyorum durumuma..bu durum hukkında bana yardımcı olur musunuz..
Bu ne anlama geliyor olabilir..
hamile olma sansiniz yuzde 50
bence kan testi verin beklemeden
bende bu ay cok umitliyim keske bu topigi daha onceden okusaydim simdi belkide hamileydim
günaydııınnnn!
doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
günaydııınnnn!
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
canım başka bi topiktede buna benzer bi durum okumuştum oda senin gibi beta kırıntılarımı diyordu ama değilmiş hamileymiş bence sende hamilesin beta bebek gittiten sonra kalmaz sanırım tam bilmiyorum ama bence hamile olabilirsin sonucunu yaz bize :))Arkadaşlar ben 20 ocakta kürtaj oldum.. bugün 26 gün oluyor.
tüp bebek tedavisinden kalma yumurtalarım olduğu için ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor. nerden baksanız 5-6 tane yumurtam var..
ben diyorum ki ya yaradan ol dedi, sperm bu yumurtalardan birini dölledi , yada bhcg sıfırlanmadı.
başka bir açıklama getiremiyorum durumuma..bu durum hukkında bana yardımcı olur musunuz..
aman maşallahgünaydııınnnn!
ekin seninde günün geçmiş sanırım test falan yapmadınmı ?duruma açıklık getir çabuknunnnnnnnnnnnnnn
gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnn
inşalllahhh bebişte görünecek ...
günaydııınnnn!
Arkadaşlar ben 20 ocakta kürtaj oldum.. bugün 26 gün oluyor.
ekin im seninde mi günün geçti hadi canım müjdeleri verrrr krisim bak herkes hamile kalıyo sen ver haberleri gel cabuk sensiz topik bomboşşşcanım başka bi topiktede buna benzer bi durum okumuştum oda senin gibi beta kırıntılarımı diyordu ama değilmiş hamileymiş bence sende hamilesin beta bebek gittiten sonra kalmaz sanırım tam bilmiyorum ama bence hamile olabilirsin sonucunu yaz bize :))
aman maşallahhadi gözün aydın darısı başımıza inşşşş.
ekin seninde günün geçmiş sanırım test falan yapmadınmı ?duruma açıklık getir çabuk
hayır canım ya sen
bu topigin tadı tuzu kalmadı.birbirimize yardımcı olmıycaksak ne işimiz var burda
burdan çok şeyler ögrendim.
kriside özledddddiiiiiiiiiim
kızlar facebookta esra esesra kim çıkaramadım :111:
günaydııınnnn!
eşinin değerlerini görmüştüm bende gayet iyi canım..biz 3 ayrı özel hastanede test yaptırmıştık emin olabilmek için sonunda ankaraya gittik ve orada ameliyat olduk..oldukça masraflı oldu ama çok şükür o dönemi atlattık.. bakalım değerler artacak mı?sen kendini kontrol ettirmiş miydin?aynı doktora gösterebilmek için mi tekrar randevu alıyosunuz biraz mantıksız geldi bana?Her şeyin hayırlısı olur inş hakkımızda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?