Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nunn canım eşin ameliyat mı olmuştu sorun neydi?tedaviye başlayalı kaç ay olmuştu?

ohhh be çok şükürrrr

nunnnnnnnnnnnnnn
gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnn
inşalllahhh bebişte görünecek ...

canımmmmm gozünnn aydınnnn:;;;;))))))))))

canım gözün aydın allah tamamını erdirsin krisim sevgilerini yolluyo sana :93:

ay canımmmm gözün aydın ne kadar çok sevindim.

of be çok sevindim artık halayları hep beraber çekeriz:)

nunnnnnnnnnn cok sevındım cnım ya ,ınsallah bebısı de gorucekksın...

nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin
Kızlar hepinize desteğiniz ve dualarınız için çoookkk teşekkür ediyorum. Rabbim hepinize ve bütün bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inş.
Barukcum inş. hemencik görünür sizinki,hiçç naz yapmaz:))

Esilanurcum, Krise çok teşekkür ettiğimi ve selamlarımı ilet,sabırsızlıla bekliyoruz sanırım cmt dönmesi lazım diil mi?

vedaelcim,eşim 10 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu canım, yaklaşık 2,5 ay da kaan hocanın tdavisini uyguladık,değerlerimiz en son testte sayı 10 milyon,hareket de a+b toplamı% 54 tü canım.
inş. siz de en kısa zamanda sonuç alırsınız.

bu arada bilge,ekin ve esra iyi haberler bekliyoruz çatlatmayın insanı ya,özellikle de esra kaç gün oldu

bende yazın antalyaya gidince kendi doktoruma yaptırmak istiyodum çünkü istanbulda nerde dişimi yaptırıcam bilmiyorum.10gün sonra adet olucam o zamana kadar halletmeye çalışayım ama hiç içimden gelmiyor ist.da yaptırmak.en iyisi bende özel bi has.gideyim adetin 3.günü ultrasonada baktırayım dev.has.gitmekten vazgeçtim,belki hormonlarımada bakar.

bebk düşünüyorum diye doktora gittiğimde bisürü tahlil aldılar sanıırm içinde kızamık kızamıkçık vardı..küçükken geçirmişim bağışıklığım varmış sorun yok dedi..sanırım birde çiğ etten uzak dur dedi onunla ilgili bağışıklığım oluşmamış..dişlerinle ilgili rahatsızlıkları da mutlaka hamile kalmadan önce yaptırmalısın canım ..benim diş taşı tedavimi bile yaparken doktor bu ara hamile kalmamalısın dedi..ve mutlaka tedavini yaptırdıktan sonra düşün demişti...

tamam o zaman bende dok. gidince bakarlar inşallah.toksoplazma,listeria ve daha seyrek görülen chlamydia psittaci genellikle çiğ ve az pişmiş etten,keçi ve koyun sütünden yapılan peynirlerde,kümes hayvanlarında,iyi yıkanmamış çiğ sebze ve meyvelerde,kedi dışkısında ve toprakta bulunuyomuş. demekki onun için doktor sana uzak der demiş en doğrusu bencede çünkü bakteri yada mikrop vücuda girerse düşüklere ve erken doğuma neden oluyomuş Allah korusun...

anladım canım..en azından sonuçlar iyi bi problem yok için rahat olsun...amin canım inş herkesin hayırlı güzel haberleri arka arkaya gelir umarım zor ve sabır gerektiren bi zaman rabbim sabır versin herpimize:)))her şeyin bi zamanı var bizde beklicez elimizden bişey gelmiyo...senin testlerin inş güzel çıkar:)))

günaydııınnnn!

doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür

ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...

merhaba nun bende bi kaç gündür hep burdayım yani yeni katıldım aranıza.bu mutlu haberi görünce bende kutluyayım dedim.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah darısı biz bekleyenlerin başına...

canım süper ya çok sevindim ... inş bende çok beklemek zorunda kalmadan gelir bebişim..bizimde sayı 10 milyondu hareket %60 sonuçlarımız yakın..bak şimdi daha çok ümitlendim:)))

hoşgeldin sen de canım:) Rabbim en yakın zmanda nasip etsin inş.
canım süper ya çok sevindim ... inş bende çok beklemek zorunda kalmadan gelir bebişim..bizimde sayı 10 milyondu hareket %60 sonuçlarımız yakın..bak şimdi daha çok ümitlendim:)))

evet canım ben eşimin ameliyatından beri bu sitede geziniip duruyordum,başkalarının değeri kaç ameliyattan sonra ne olmuş, falan filan burada herkes senin gibi onu bilmek ve güzel örnekler görmek çok moral oluyor, inş yakında senin de güzel haberlerini alırız.

nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin

canım cumartesi sendende mutlu haber alırız inşallah siz yolu yarılamış sayılırsınız acaba ben bu kese olaylarını ne zaman görücem çok merak ediyorum sen kaç ay sonra hamile kalmıştın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…