- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.821
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım sibel gaziantepten
nunn canım eşin ameliyat mı olmuştu sorun neydi?tedaviye başlayalı kaç ay olmuştu?
ohhh be çok şükürrrr
nunnnnnnnnnnnnnn
gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnn
inşalllahhh bebişte görünecek ...
canımmmmm gozünnn aydınnnn:;;;;))))))))))
canım gözün aydın allah tamamını erdirsin krisim sevgilerini yolluyo sana:93:
canım başka bi topiktede buna benzer bi durum okumuştum oda senin gibi beta kırıntılarımı diyordu ama değilmiş hamileymiş bence sende hamilesin beta bebek gittiten sonra kalmaz sanırım tam bilmiyorum ama bence hamile olabilirsin sonucunu yaz bize :))
aman maşallahhadi gözün aydın darısı başımıza inşşşş.
ekin seninde günün geçmiş sanırım test falan yapmadınmı ?duruma açıklık getir çabuk
ay canımmmm gözün aydın ne kadar çok sevindim.
of be çok sevindim artık halayları hep beraber çekeriz:)
nunnnnnnnnnn cok sevındım cnım ya ,ınsallah bebısı de gorucekksın...
Kızlar hepinize desteğiniz ve dualarınız için çoookkk teşekkür ediyorum. Rabbim hepinize ve bütün bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inş.nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin
hoşgeldin sibelcim:))merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım sibel gaziantepten
nun çok sevindim canım hayırlı olsun okuyunca çokkk mutlu oldummmmm
günaydııınnnn!
doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
jinekoloji doktoruna gittigin zaman bazılarına bakılmıştı ama hepatit b de vardı tam olarak bilmiyorum canım
diş konusunda bende senin gibiyim dişim yapılacak ama gitmiyorum .sen eger fırsatın varsa önceden yaptırmak gerekiyor.
sağol ericim darısı sana hem de bu aya imş..çoook sevindim nuncum hadi gözün aydın
nunnn rabbim tamamına erdirsin inş..
cmt günü d"a gideceğim bakalım ne çıkacak..
yok canım eşimle cuma günü dev.has.gittik test için,sperm testide sadece perşembe günleri yapılıyomuş doktorda elle muayene etmiş normal demiş doktor haftaya prş gelin testi yaptırın demiş.eşimin izin günü denk gelmedi ondan cumartesi özel has.gittik doktora gözükmeden testi yaptırdık(27tl.ye)3,5saat sonra sonucu aldım üroloji bölümüne çıktım 2dakka bakıp iyi veya kötü dicek onun için muayene sırası(22tl.miş)almak gerekiyomuş sekreter hnm öyle dedi.gerek kalmadı zaten sizlerden ve internetteki bi kaç doktordan sonuçların normal olduğunu öğrendim.zaten arkadaşımın eşide yaptırmış eşlerimizin değerleri çok benziyo doktor ona normal demiş.bnm bikaç test ve ultrason muayenem kaldı,şimdilik herşey normal gibi ama bakalım kaç ay beklememiz gerekecek bebişimizi.sizde zor günler atlatmışsınız canım hayırlısıyla mutlu sona bi an önce kavuşursunuz inşallah değerlerde füze hızıyla artar...
günaydııınnnn!
doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
Kızlar hepinize desteğiniz ve dualarınız için çoookkk teşekkür ediyorum. Rabbim hepinize ve bütün bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin inş.
Barukcum inş. hemencik görünür sizinki,hiçç naz yapmaz:))
Esilanurcum, Krise çok teşekkür ettiğimi ve selamlarımı ilet,sabırsızlıla bekliyoruz sanırım cmt dönmesi lazım diil mi?
vedaelcim,eşim 10 ay önce varikosel ameliyatı olmuştu canım, yaklaşık 2,5 ay da kaan hocanın tdavisini uyguladık,değerlerimiz en son testte sayı 10 milyon,hareket de a+b toplamı% 54 tü canım.
inş. siz de en kısa zamanda sonuç alırsınız.
bu arada bilge,ekin ve esra iyi haberler bekliyoruz çatlatmayın insanı ya,özellikle de esra kaç gün oldu
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım sibel gaziantepten
hoşgeldin sen de canım:) Rabbim en yakın zmanda nasip etsin inş.merhaba nun bende bi kaç gündür hep burdayım yani yeni katıldım aranıza.bu mutlu haberi görünce bende kutluyayım dedim.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallahdarısı biz bekleyenlerin başına...
canım süper ya çok sevindim ... inş bende çok beklemek zorunda kalmadan gelir bebişim..bizimde sayı 10 milyondu hareket %60 sonuçlarımız yakın..bak şimdi daha çok ümitlendim:)))
sevgili arkadaşlarım nasılsınız
nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin
muesss tatlım hoşgeldin nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?