- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.841
hoşgeldin sen de canım:) Rabbim en yakın zmanda nasip etsin inş.
evet canım ben eşimin ameliyatından beri bu sitede geziniip duruyordum,başkalarının değeri kaç ameliyattan sonra ne olmuş, falan filan burada herkes senin gibi onu bilmek ve güzel örnekler görmek çok moral oluyor, inş yakında senin de güzel haberlerini alırız.
hoşbuldum canımcım iyiyim sen nasılsın
aminnnnn inş canım herkesle beraber olsun :))evet kesinlikle çok moral oluyo burayı okumak, gelişmeleri takip etmek ben kimseyle konuşamıyorum zaten bu konuları kendi ailem bilmiyo eşim söylememi istemiyo..biraz rahatlıyorum burada:))
canım cumartesi sendende mutlu haber alırız inşallah siz yolu yarılamış sayılırsınız acaba ben bu kese olaylarını ne zaman görücem çok merak ediyorum sen kaç ay sonra hamile kalmıştın.
aynen canım erkekler çok hassas oluyor bu konuda benim eşimde kimsenin bilmesini istemiyor bende burada rahatlıyorum sizlerle tanıştım deneyimlerimizden yararlanıyoruz. en önemlisi yanlız olmadığımızı anlıyoruz
teşekkur ediyorum, pek yarılanmış sayılmaz. bizim 3. ayda oldu suan 5,5 haftalık bu cumartesı doktora gıdıcem. benım esımde varıkosel vardı geçen hafta amelıyat oldu, sperm sayısı cok duşuk en son milde 8 mılyon cıkmıştı % 15 ılerıydı. allaha sukur bu degerlerle bıle tuttu. hayırlısı olsun sızın ıcınde en kısa zamanda bebegınıze kavusursunuz.
anladım canım..en azından sonuçlar iyi bi problem yok için rahat olsun...amin canım inş herkesin hayırlı güzel haberleri arka arkaya gelir umarım zor ve sabır gerektiren bi zaman rabbim sabır versin herpimize:)))her şeyin bi zamanı var bizde beklicez elimizden bişey gelmiyo...senin testlerin inş güzel çıkar:)))
Gözün aydın canım gerçekten mucize gibi olmuş çok sevindim..
canım hoşgeldin aramızaslm ben yeniyim sitede napacagımı bılmiyorum bana yardımcı olurmusunuz
evet maleesef öyle olan yine bize oluyo:))herkes bebekle ilgili bişey soruyo bunaldım artık sorulardan:))))böyle bi sorunun olduğunu ben ilk defa eşimde öğrendim ve burada bilgi sahibi oldum gerçekten herkesten allah razı olsun:))krisin kulaklarını çınlatalım biraz bana merak etme 6 ay sonra hmilesin demişti:))
inşallah mart başında testler belli olacak.sizlerle tanıştıktan sonra çok rahatladım canım çok güzel bi ortam burası.dediğin gibi beklicez artık ben daha o aşamayada gelemedim ama mart ayı bizim için denemeye başladığımız ay olacak bakalım kaç ay beklicez bzm bebişi siz kaç aydır bekliyosunuz canım.Allah sizede bi an önce bu mucizevi mutluluğu yaşatır inşallah...
canım çok benzer bi durumu ben de yaşadım. 12. ve 15. günler arası lekelenmem oluyordu, senin dediğin gibi ilişki sırasında artıyordu. ama ben süresi kısa diye adet saymıyordum ve ilişkiye giriyordum. sonra adet olmadan 4-5 gün önce tekrar başlıyordu. ben de çok doktora gittim. normal yumurtlama kanaması dediler. bi tanesi de senin gibi enfeksiyon var diyip fitil vermişti. ama en sonunda bi tanesi polip teşhisi koydu. kürtaj yapalım dedi. ben araştırdım, histereskopi daha iyi bi yöntemmiş. ve çok doktor araştırdıktan sonra bi merkezde histereskopi yaptırdım. doktor adını özelden verebilirim. bakalım bu ay inşallah düzelecek diye umuyorum. adetim yeni bitti.
iyi bir doktor bulursun inşallah. kanama olayı insanın piskolojisini bozuyor gerçekten. ben de 28 günün 14ünü kanamalı geçiriyordum.
canım hoşgeldin aramıza
sizde sorun ne?
evet canım aynen çocğunuz var mi?
siz mi istemiyorsunuz olmuyor mu?
inş. canım bende sabırla bekliyorum
yok canım ya daha 1,5 senelik evliyim istiyoruz ama olmadı..eşim varikosel ameliyatı oldu martta 3. ay dolacak tahlil yaptırıcaz bekliyoruz:)))senin var mı ?
canım biz 1 senedir korunmuyoruz ama eşim inatla doktora gimediği için 9 aydan sonra varikosel olduğunu öğrendik ve 16 aralıkta ankarada ameliyat olduk..martın 16 sında 3. ayımız dolacak test yaptırıcaz..inş test olmadan bebiş gelir belki kimbilir:)))
[ı]barukcum senin nunun ve boncuğun aynı zamanlarda olacak doğumları desenize kırklarınız karışıcak :)))[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?