Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnnn inş canım herkesle beraber olsun :))evet kesinlikle çok moral oluyo burayı okumak, gelişmeleri takip etmek ben kimseyle konuşamıyorum zaten bu konuları kendi ailem bilmiyo eşim söylememi istemiyo..biraz rahatlıyorum burada:))

aynen canım erkekler çok hassas oluyor bu konuda benim eşimde kimsenin bilmesini istemiyor bende burada rahatlıyorum sizlerle tanıştım deneyimlerimizden yararlanıyoruz. en önemlisi yanlız olmadığımızı anlıyoruz

canım cumartesi sendende mutlu haber alırız inşallah siz yolu yarılamış sayılırsınız acaba ben bu kese olaylarını ne zaman görücem çok merak ediyorum sen kaç ay sonra hamile kalmıştın.

teşekkur ediyorum, pek yarılanmış sayılmaz. bizim 3. ayda oldu suan 5,5 haftalık bu cumartesı doktora gıdıcem. benım esımde varıkosel vardı geçen hafta amelıyat oldu, sperm sayısı cok duşuk en son milde 8 mılyon cıkmıştı % 15 ılerıydı. allaha sukur bu degerlerle bıle tuttu. hayırlısı olsun sızın ıcınde en kısa zamanda bebegınıze kavusursunuz.

evet maleesef öyle olan yine bize oluyo:))herkes bebekle ilgili bişey soruyo bunaldım artık sorulardan:))))böyle bi sorunun olduğunu ben ilk defa eşimde öğrendim ve burada bilgi sahibi oldum gerçekten herkesten allah razı olsun:))krisin kulaklarını çınlatalım biraz bana merak etme 6 ay sonra hmilesin demişti:))

Gözün aydın canım gerçekten mucize gibi olmuş çok sevindim..

inşallah mart başında testler belli olacak.sizlerle tanıştıktan sonra çok rahatladım canım çok güzel bi ortam burası.dediğin gibi beklicez artık ben daha o aşamayada gelemedim ama mart ayı bizim için denemeye başladığımız ay olacak bakalım kaç ay beklicez bzm bebişi siz kaç aydır bekliyosunuz canım.Allah sizede bi an önce bu mucizevi mutluluğu yaşatır inşallah...

slm ben yeniyim sitede napacagımı bılmiyorum bana yardımcı olurmusunuz
canım hoşgeldin aramıza
sizde sorun ne?

evet canım aynen çocğunuz var mi?
siz mi istemiyorsunuz olmuyor mu?
inş. canım bende sabırla bekliyorum

barukcum senin nunun ve boncuğun aynı zamanlarda olacak doğumları desenize kırklarınız karışıcak :)))

canım biz 1 senedir korunmuyoruz ama eşim inatla doktora gimediği için 9 aydan sonra varikosel olduğunu öğrendik ve 16 aralıkta ankarada ameliyat olduk..martın 16 sında 3. ayımız dolacak test yaptırıcaz..inş test olmadan bebiş gelir belki kimbilir:)))

canım ancak açtım arada bilgisayarı yeni gördüm yazdıklarını.aynen senin dediklerini yaşadım psikolojim bozulmuştu artık.ben de adana başkentte serkan erkanlıya histereskopi yaptırdım zaten.çok da memnun kaldım.bundan sonraki tedavi ve muayenelerimi de ona olmayı düşünüyorum.ben geçen sene martta yaptırdım.şükür bişe çıkmadı ve kanamalar da kesildi.ama sebebi neydi bilemedik.altı ay sonra kontrole gel demişti ben gidemedim.ama yaza adanaya döndüğümüzde yenide bi muayene olayım diyorum.sana da geçmiş olsun.allah şifa versin canım.sen kime yaptıracaksın

canım hoşgeldin aramıza
sizde sorun ne?

evet canım aynen çocğunuz var mi?
siz mi istemiyorsunuz olmuyor mu?
inş. canım bende sabırla bekliyorum

yok canım ya daha 1,5 senelik evliyim istiyoruz ama olmadı..eşim varikosel ameliyatı oldu martta 3. ay dolacak tahlil yaptırıcaz bekliyoruz:)))senin var mı ?

yok canım ya daha 1,5 senelik evliyim istiyoruz ama olmadı..eşim varikosel ameliyatı oldu martta 3. ay dolacak tahlil yaptırıcaz bekliyoruz:)))senin var mı ?

canım virgül koymadan yazmışım yanlış anlaşılmasın öyle arka arkaya soru sormak istemem.
insanların öyle sorusundan bıktım onu anlatmak istedim. sormaya başladılarmı öyle soruyorlar ya
çocuğunuz varmı sizmi istemiyorsunuz
yoksa olmuyormu...

bizde ikibuçuk yıl oldu evleneli 9 ay düşünmedik. 1 yıl da beklemekle geçti hep bende sorun sanarak benim üzerimde çok yoğunlaştı doktorlar en sonunda doktor değiştirdim gittiğim doktor eşimede tahlil istedi 2010 un 13 kasımında gerçekle yüzleştik

Son düzenleme:

inşallah inşallah dediğin gibi olurda bebişin bi an önce gelir canım bnm eşimde varikosel olsaydı doktorun elle muayenesinde belli olurdu demi yoksa başka bi şekildemi muayene gerekiyor???

Kızlar 3 -4 gün önce yaptığım gebelik testi nde 2. çizgi silikti bıu sabah ki daha belirgin , umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum işte..
göğsümdende süt geliyor..
cmt bi gelse hemen gideceğim hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…