- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.861
Kızlar 3 -4 gün önce yaptığım gebelik testi nde 2. çizgi silikti bıu sabah ki daha belirgin , umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum işte..
göğsümdende süt geliyor..
cmt bi gelse hemen gideceğim hastaneye.
kızlar 3 -4 gün önce yaptığım gebelik testi nde 2. çizgi silikti bıu sabah ki daha belirgin , umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum işte..
Göğsümdende süt geliyor..
Cmt bi gelse hemen gideceğim hastaneye.
İNŞALLAH hamilesindr bilgem cumartesi İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsinArkadaşlar ben 20 ocakta kürtaj oldum.. bugün 26 gün oluyor.
tüp bebek tedavisinden kalma yumurtalarım olduğu için ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor. nerden baksanız 5-6 tane yumurtam var..
bunları kürtajdan sonraki ilk adette atarsın dedi dr"um..
İşin ilginç yanı gebelik testi de çift çizgi çıkıyor..
eşimle bu arada 5-6 kez birlikteliğimiz oldu.
ben diyorum ki ya yaradan ol dedi, sperm bu yumurtalardan birini dölledi , yada bhcg sıfırlanmadı.
başka bir açıklama getiremiyorum durumuma..bu durum hukkında bana yardımcı olur musunuz..
Bu ne anlama geliyor olabilir..
nun gözün aydın canım ALLAHIM tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH AMİNgünaydııınnnn!
doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin
inşallah hamilesindr bilgem cumartesi inşallah güzel haberlerle gelirsin
nun gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun inşallah amin
Barukcum darısıda senin basına inşallah sende güzel haverlerle gelirsin canım
Kızlar çok sağolun..
mues tüp bebeğimi 8 haftalıkken alındı malesef.
Doğru hatırlıyosun.
((
Baruk kürtajdan en geç 20 gün sonra beta sıfırlanıyormuş benim 26 gün oldu..
bilgem bu durumda yuksek ihtimalle hamıle olabilirsin. senin için cok dua edicem, haberini sabırsızlıkla bekliyorum.
teşekkur ediyorum, pek yarılanmış sayılmaz. bizim 3. ayda oldu suan 5,5 haftalık bu cumartesı doktora gıdıcem. benım esımde varıkosel vardı geçen hafta amelıyat oldu, sperm sayısı cok duşuk en son milde 8 mılyon cıkmıştı % 15 ılerıydı. allaha sukur bu degerlerle bıle tuttu. hayırlısı olsun sızın ıcınde en kısa zamanda bebegınıze kavusursunuz.
Sağol Baruk Allah razı olsun..
Cmt günü sonuç ne çıkarsa çıksın haber vereceğim mutlaka,,
maşallah sizinki gerçekten mucizeymiş canım,demekki kaderde varsa bebiş geliyomuş inşallah bende bi an önce mutlu haberi sizlerle paylaşırım...bnm aklıma şimdilik diş konuları takılıyo sen sorun yaşıyomusun?
baruk bende seni merak ediyordum.cumartesi senden ve bilgemm den güzel haberler alırız inşallah.nasılsın belirtilerin neler.nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin
merhaba hoşgeldin aramıza sizin sorun nedirmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım sibel gaziantepten
iyiyiz canım senin gibi yazamasamdasevgili arkadaşlarım nasılsınız
eşimize bakalım derken kendimiz hasta oluyoruz kendine iyibak sıcak ıhlamur iç canımhafif başım ağırıyor inşallah grip olmam çok salgınnn
canım sizin 3.ay doldu derken vitaminleremi 3 ay oldu.teşekkur ediyorum, pek yarılanmış sayılmaz. bizim 3. ayda oldu suan 5,5 haftalık bu cumartesı doktora gıdıcem. benım esımde varıkosel vardı geçen hafta amelıyat oldu, sperm sayısı cok duşuk en son milde 8 mılyon cıkmıştı % 15 ılerıydı. allaha sukur bu degerlerle bıle tuttu. hayırlısı olsun sızın ıcınde en kısa zamanda bebegınıze kavusursunuz.
slm ben yeniyim sitede napacagımı bılmiyorum bana yardımcı olurmusunuz
inşallah inşallah dediğin gibi olurda bebişin bi an önce gelir canımbnm eşimde varikosel olsaydı doktorun elle muayenesinde belli olurdu demi yoksa başka bi şekildemi muayene gerekiyor???
evet öyle :) olucak olduktan sonra allah veriyor.
diş konusunda benım eltım hamıleyken dış yaptırdı bır sorun yaşamadı. doktor ona göre ilaç vermişti. mumkunse onceden yaptır olmazsada doktorla bir görüşürsün.
günaydııınnnn!
doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür
ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
baruk bende seni merak ediyordum.cumartesi senden ve bilgemm den güzel haberler alırız inşallah.nasılsın belirtilerin neler.
merhaba hoşgeldin aramıza sizin sorun nedir
iyiyiz canım senin gibi yazamasamda
eşimize bakalım derken kendimiz hasta oluyoruz kendine iyibak sıcak ıhlamur iç canım
canım sizin 3.ay doldu derken vitaminleremi 3 ay oldu.
tabiki oluruz canım sorun nedir hoşgeldin bu arada
evet zaten kesin teşhis elle muayenede koyuluyor.....daha sonra ultrasona göndermişlerdi bizi..merak etme olsaydı fiziki muayenede mutlaka anlaşılırdı:)))
canım virgül koymadan yazmışım yanlış anlaşılmasın öyle arka arkaya soru sormak istemem.
insanların öyle sorusundan bıktım onu anlatmak istedim. sormaya başladılarmı öyle soruyorlar ya
çocuğunuz varmı sizmi istemiyorsunuz
yoksa olmuyormu...
bizde ikibuçuk yıl oldu evleneli 9 ay düşünmedik. 1 yıl da beklemekle geçti hep bende sorun sanarak benim üzerimde çok yoğunlaştı doktorlar en sonunda doktor değiştirdim gittiğim doktor eşimede tahlil istedi 2010 un 13 kasımında gerçekle yüzleştik[/QUO
tamam canım yanlış anlaşılma olmuş:))bizde ilk 6 ay düşünmedik 1 yıldırda olmuyo işte..erkekler genelde pek sorunu kendilerinde aramıyolar ben 2 defa kendimi kontrol ettirdim sonra eşim ikna olup doktora gitti ve sanırım bizde kurban bayramı öncesi kasım başı gibi gerçeği öğrendik:)))
kızlar bu arada herkese selamlar :) herkes iyidir inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?