Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Süt gelmesi testlerde çift çizgi çıkması insan umutlanır gerçektennnn Canım benim inşallah bebiş vardır Rabbim ol dedimi olur.
Tüp denemen yeni olmuştu dimi yanlış hatırlamıyorsam.

bilgemm normalde bekleme suresini aştın mı ?
Okuduguma gore hamılelık oldugunda sut gelmesı belırtılerden biriydi. Gerçi bende olmadı inşallah sende iyi haber verirsin bize.

Son düzenleme:
İNŞALLAH hamilesindr bilgem cumartesi İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin
günaydııınnnn!

doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür

ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...
nun gözün aydın canım ALLAHIM tamamına erdirsin darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAH AMİN
nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin

BARUKCUM DARISIDA SENİN BASINA İNŞALLAH SENDE GÜZEL HAVERLERLE GELİRSİN CANIM

sağol aleynacım, inşallah. Darısı sizlerin başına iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Kızlar çok sağolun..
mues tüp bebeğimi 8 haftalıkken alındı malesef.
Doğru hatırlıyosun.
((
Baruk kürtajdan en geç 20 gün sonra beta sıfırlanıyormuş benim 26 gün oldu..

Kızlar çok sağolun..
mues tüp bebeğimi 8 haftalıkken alındı malesef.
Doğru hatırlıyosun.
((
Baruk kürtajdan en geç 20 gün sonra beta sıfırlanıyormuş benim 26 gün oldu..

bilgem bu durumda yuksek ihtimalle hamıle olabilirsin. senin için cok dua edicem, haberini sabırsızlıkla bekliyorum.

maşallah sizinki gerçekten mucizeymiş canım,demekki kaderde varsa bebiş geliyomuş inşallah bende bi an önce mutlu haberi sizlerle paylaşırım...bnm aklıma şimdilik diş konuları takılıyo sen sorun yaşıyomusun?

evet öyle :) olucak olduktan sonra allah veriyor.
diş konusunda benım eltım hamıleyken dış yaptırdı bır sorun yaşamadı. doktor ona göre ilaç vermişti. mumkunse onceden yaptır olmazsada doktorla bir görüşürsün.

nuncum hayırlı olsun canım, kısmetse bende cumartesı gıdıp baktırıcam. allah sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almayıda nasip etsin
baruk bende seni merak ediyordum.cumartesi senden ve bilgemm den güzel haberler alırız inşallah.nasılsın belirtilerin neler.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım adım sibel gaziantepten
merhaba hoşgeldin aramıza sizin sorun nedir
sevgili arkadaşlarım nasılsınız
iyiyiz canım senin gibi yazamasamda
hafif başım ağırıyor inşallah grip olmam çok salgınnn
eşimize bakalım derken kendimiz hasta oluyoruz kendine iyibak sıcak ıhlamur iç canım
canım sizin 3.ay doldu derken vitaminleremi 3 ay oldu.
slm ben yeniyim sitede napacagımı bılmiyorum bana yardımcı olurmusunuz

tabiki oluruz canım sorun nedir hoşgeldin bu arada

inşallah inşallah dediğin gibi olurda bebişin bi an önce gelir canım bnm eşimde varikosel olsaydı doktorun elle muayenesinde belli olurdu demi yoksa başka bi şekildemi muayene gerekiyor???

evet zaten kesin teşhis elle muayenede koyuluyor.....daha sonra ultrasona göndermişlerdi bizi..merak etme olsaydı fiziki muayenede mutlaka anlaşılırdı:)))

bnm 2tane 20lik dişim çekilecek 1-2tane dolgum olması lazım.hamileyken dişetine iğne vurulmuyo diye biliyodum ama belkide yeni iğneler çıkmıştır.istanbulda hangi doktora gideceğimi bilmiyorum zaten güvenemiyorumda.bnm antalyada 8yıldır gittiğim dişçim vardı yazın ona gitmeyi planlıyodum.valla çok kararsız kaldım ya hamilikte diş ağrısı çekersem belkide hiç ağrımaz garantisi yok işte ne yapıcam bilmiyorum:18::18::18:

günaydııınnnn!

doktordan geldim şimdi, keseyi gördü çok şükür

ama içinde bebek ve eşi görülmüyo dedi,haftaya bidaha gel dedi:) hadi hayırlısı bakalım...

canım hemşom tebrik ediyorum seni....

inş bebişinde görünür en kısa zamanda..

canım benım pek belırtım yok sadece karın sıslıgı var sureklı mıdemde gaz varmış gıbı hıssedıyorum.
biz denememizin 3 aydında hamıle kaldım. sadece vıtamın ve kecı boynuzu kuru uygulamıştım.

evet zaten kesin teşhis elle muayenede koyuluyor.....daha sonra ultrasona göndermişlerdi bizi..merak etme olsaydı fiziki muayenede mutlaka anlaşılırdı:)))

çok teşekkür ederim canım valla rahatladım :))) varikosel diye bişey duyuyordum ama ne olduğunu yeni öğrendim beklicez artıkın bizde sizin gibi...

Kızlar benim günüm geçmedi yanlışlık varMüsade edin önce yumurtlıcam

Esradan haber bekliyoruz inşallah yüzümüzü güldürecek o ve bilgemm...
Barukcum sende cumartesi keseyi göreceksin Rabbimin izniyle..
nun ve baruk demek aynı gün bebiş görüş günleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…