Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.
Durumlarınızı test sonuçlarınızı paylaşırsanız.
Elimizden geldiğince ve site yönetimin izin verdiği sınırlarda! yardımcı olurz hepimiz.

merhabalar canlarım...
iyisinizdir umarım.....
nun canım keseyi görmenize çok sevindim...gözünüz aydın canım....
bende pazar günü adeti bekliyorum ama pazartesi günü lekelenmem oldu...
dünde ve bugünde oldu sütlü kahverenginde ....
ağrı yok acı yok....
ama moralim bozuldu...
en son 25 ocakta adet olmuştum...

canımmm hayırlı uğurlu olsun
bence umutlan hatta sevin yoksa eğer silik falan bile çıkmaz

kızlar aranıza yeni katıldım ben de....benim de eşim yaklaşık 50 gün önce varikosel ameliyatı oldu. eşimin sayısı ml de 60 milyon ama morfoloji ve ileri hızlı hareketlisi düşüktü. ameliyat sonrasında vitaminler, keçiboynuzu kürü ve kırmızı kore ginsengi kullanıyor eşim. ayrıca sabah akşam arı sütü, bal ve polen karışımı kullanıyor aç karnına. daha kontrole gitmedik 3 ayın dolmasını bekliyoruz... umarım emeklerimiz boşa gitmez, hepimiz bebekleriize kavuşuruz... allah herkesin yardımcısı olsun... bana önerebileceğiniz başka tedavi veya kürler var mı? bu yollardan geçmiş olanların tecrübelerine ihtiyacımız var..

Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz.
Durumlarınızı test sonuçlarınızı paylaşırsanız.
Elimizden geldiğince ve site yönetimin izin verdiği sınırlarda! yardımcı olurz hepimiz.

ekincim merhabalar canım..
nasılsın neler yapıyorsun...
uzun zaman oldu senle görüşmeyeli.....

boncuğumnm az evvelden yazdım sana görmedin
kuzum başladı demekki belirtiler
umarım rahat bir gebelik geçirirsin

ronyam biliyorsun uzun mücadelenin sonunda bizde mutlu sona ereceğiz...
ben canı gönülden inanıyorum....
üstelik baksana bir bir hamişlerimiz artıyor...
sıra bizde bence....

merhabalar ecrincim...
ben iim canım sende iyisindir umarım....
yeni hamilelerimizi duyunca mutluluğumuz git gide artıyor....

evet yaaa bende cok mutlu oluyorum canım darısı biizm başımıza inş.bende iyi sayılırim griptim atlattım gibi ama hala adet olmadım 4-5aydır negüzel 30günde adet oluyordum bu ay 36günüm ama hala adet olmadım pkonun bana oyubu galıbaaa bakalım beklıyorum ne zaman gelcek kırmızılar

teşekkürler canım darısı tekrardan başına inş. moralin neden bozuldu ki, benim bazan yumurtlama döneminde olur bişelere üzülürsem falan, belki öyle bişeydir.
selam kızlar. nun gözümüz aydın canım, inan çok rahatladım, çok şükür Rabbime hayırlı haberlerini aldık.
sağol canım,inş. haftaya da kalp atışlarını duyarız, tabiii sizden sonraaa...
filizcim bildiklerimi aktarayım: dişe vurulan iğnenin hiç bi şekilde zararı yok çünkü lokal bişey,bir de acil bir durum yoksa hamileliğin ortadaki 3 ayı tercih edilir işlem için aklınızda olsun, ama ağrı varsa mecburen müdahale edilir, dolgu zor bir iş değil ama doktoruna danış eğer 20likler sorun çıkaracak gibi ise onları aldır bence. sevgiler...
sağol canım inşallah gelecek teker teker haberler..
Sağol Baruk Allah razı olsun..
Cmt günü sonuç ne çıkarsa çıksın haber vereceğim mutlaka,,
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
NUN cum tebrik ederim canım.allah ikinize de sağlık sıhhat versin inşallah.iyi bak bebişine de kendinede .

sağol canım, darısı size inş..

kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız
ronya canım bugünmü beta hcg yaptıracaktın ?

Arkadaşler öncelikle hekeze iyi akşamlar diliyorum, ben aranıza yeni katıldım yaklaşık bir kaç haftadır topiği takip ediyorum. Ben 31 yaşındayım eşim ise 33 yaşında 3 yıllık evliyiz bende herşey normalgözükürken, sperm sayımız 14 milyon civarı hareket problemimiz var %3 ileri hızlı hareketlimiz var ve %70 civarı hareketsiz arada kalanların bir kısmı yavaş bir ksımıda yerinde hareketli, Ankarada yaşıyoruz geçen ay ilk kez tüp bebek denememiz oldu ancak tedaviden kaynaklı çok sayıda folikül oluşmasına rağmen yumurta çıkmadı ve doktorumuz bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğiz dedi. Ben normal yoldan hamile kalmayı çok istiyorum arkadaşlar, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burada, sizden istediğim bana bu konuda önerileriniz nelerdir. nerden ve nasıl yardım alabilirim mesela kaan hoca diye bahsedilen biri var kendisi kimdir nasıl irtibat kurulur.

face varmı canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…