Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben bahçecide yaptırdım canım istanbulda. mart sonu kontrolüm var. adetim dün bitti. bugün bir damla geldi. inşallah arkası yine gelmez. tam 6 polip alındı benden. bir ay olacak. patolojiye yollandı, bişey çıkmadı.

hayırlı akşamlar kızlarrrr konyadan sevgiler hepinizee
yarın için heyecanlıyım eşim 3 ay sonra sperm testi vericek bakalım vitaminler ve tedavi nasıl etki etmiş bizde görücez inş. :18::18::18:
bideeee bende kan vericem bhcg için :78:
laf olsun diye
aslında dün evde yapılan testlerden yaptım ama böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı bilmiyorum kafam karışık gögüslerimde ağrı sızı falanda yok hep olurdu ama böyle kasıklarımla göbeğimin altı yani alt karnımda hislenme var dünden beri ağrı değil adet olucam sanıyorum gidiyorum hiçbişey yok yani daha günümede var zaten bilmiyorum yarın bi bakıcam inşş. 3 5 bişeyler çıkar :)))

inşllah canım hamilesindir. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ay canım inşallah. çok seviniriz bir hamilemiz daha olur, bize bir umut daha doğar.
inşallah fayda etmştir vitaminlerde.
yarın önceki ve sonraki sonuçları yazarsın.

hayırlı akşamlar canım hayırlısıyla hamile haberi verirsin yarın inşallah.senin ve eşinin sonuçları sizin için hayırlı olur inşallah bize bunlarla gel

inşallah canım hamilesindir kaç gün var regline hayırlı haberlerle gel inşallah

öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

hayırlı akşamlar canım hayırlısıyla hamile haberi verirsin yarın inşallah.senin ve eşinin sonuçları sizin için hayırlı olur inşallah bize bunlarla gel

inşallah canım hamilesindir kaç gün var regline hayırlı haberlerle gel inşallah
inş. canım ama bhcg ye çok takılmayın onu eşimin test vermesi için yaptıoyrum öyle anlaştık ama dediğim belirtilerde yaşıyorum belki hsg ile alakalıda olabilir hamile de olabilirim çünki 12. 15 gün yumurtladım presseedle değerlendirdir inş. rabbim ol demiştirde gelmiştir meleğim düşünmesi bile güzelll

ne o kız midenmi bulanıyor yoksam sendemi hamilesin

yok canım ya nerseeee

geçti şidi:))))))))

destursuz girişler bulandırıyo midemi:)))

ayyyy okurken heyecanlandım hadi inşallah çifte mutluluklar yaşarsınız canım

hoşgeldinn.geçmiş olsun...eşimle hemen hemen aynı dönemlerde ameliyat olmuş eşin..16 ocak bizim..sayı çok düşüktü 10 milyon civarı..bizde merakla test tarihini bekliyoruz canım..inş her şey yolunda gider hepimiz için hayırlııs olur...kullandıkların yeterli bence herkes yazdıklarını kullanıyo..gerçi biz testten sonra ilaç alımına başlıcaz.. havuç suyunu dene istersen birde morfolojiyi düzeltiyo...

canım inş yarın çok güzel haberlerle dönersin..bir hamile haberi senden duyarız inş..hayılrısı:))

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Krishazel ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi
gulumgulum.........................topiğimizin 2. hamilesi
boncukboncuk......................yine yeniden geldi bebişi
baruk.................................tazecik anne adayı
nun.........................hsg den kurtardı bebişi anneyi çok seviyor
tunamine............................yeniden gelicek meleği
Pamukkk.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı
ronya .............................. oğluşunun tatlı annesi ikinci bebişi için hamiş adayı
meri58................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
melisela..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esra...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tugok.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
yağmurum...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
fatma84..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
kadser................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ecrin..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aleyna................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
defnelma.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
tutaste85............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
antalya2011........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
loneliness.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
emine82.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
aruna..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
sumak..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
edanurlu.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
esilanur.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mues..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
duru....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
ekin79 ................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
hazel82...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
mellek................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor
vedael.........................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء aminnnnnnnnnn

Melo seko hoşgeldin..
Sende emre beyde tedaviye başlayacaktın varmı bir gelişme..
Bende orda iptal edilen tedavinin ardından vitaminlere yöneldim..Doğal yoldan olur inşallah hepimizin..

hmmm demek öölee aha da +1 ben de çorumluyum:) sivaslıları geçtik miş acep onlar kaç taneydi?

Allah kabul etsin canım. hepimizin duası bir. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. çok yürekten diliyorum bunu.
amin canımmm inşallahh
edenurlu ben geri döndüm canım kapanınca telaşlanmıştım.cüzü okudugumu bilemiycek diye.bende okudum elimden geldigince Allah kabul etsin.sanada çok teşekkürler
ALLAH razı olsun canım,hoşgeldin biraz geç oldu ama bende 2 gündür yoktum,hatimimizi dualadık inşallah canım,herkesin isminide söyledim inşallah Mevlam kabul eder dualarımızı
arkadaşlar bu cüz olayı da nedir.ben de katılmak isterim.bir defaya mahsus mu oldu acaba.aslında bu çalışmayı devamlkı yapsak ne güzel olur değil mi.

canım antalya2011 arkadaşımın dediği gibi,kndil için okuduk,keşke 15 günde bir okusak,hatta kişi için okusak,mesela 1.yağmur 2.nun 3.ben ...........tabi bu örnekti,arkadşların hepsi katılırsa olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…