- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.901
yok canım yaptırmadım bugün yumurtlamadan sonraki 7.günüm
daha çıkmaz diye yaptırmadım pazartesi günü yaptırcam
evet face kullanıyorumface varmı canım senin?
canım ancak açtım arada bilgisayarı yeni gördüm yazdıklarını.aynen senin dediklerini yaşadım psikolojim bozulmuştu artık.ben de adana başkentte serkan erkanlıya histereskopi yaptırdım zaten.çok da memnun kaldım.bundan sonraki tedavi ve muayenelerimi de ona olmayı düşünüyorum.ben geçen sene martta yaptırdım.şükür bişe çıkmadı ve kanamalar da kesildi.ama sebebi neydi bilemedik.altı ay sonra kontrole gel demişti ben gidemedim.ama yaza adanaya döndüğümüzde yenide bi muayene olayım diyorum.sana da geçmiş olsun.allah şifa versin canım.sen kime yaptıracaksın
inşllah canım hamilesindir. hayırlı haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar ben 20 ocakta kürtaj oldum.. bugün 26 gün oluyor.
tüp bebek tedavisinden kalma yumurtalarım olduğu için ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor. nerden baksanız 5-6 tane yumurtam var..
bunları kürtajdan sonraki ilk adette atarsın dedi dr"um..
İşin ilginç yanı gebelik testi de çift çizgi çıkıyor..
eşimle bu arada 5-6 kez birlikteliğimiz oldu.
ben diyorum ki ya yaradan ol dedi, sperm bu yumurtalardan birini dölledi , yada bhcg sıfırlanmadı.
başka bir açıklama getiremiyorum durumuma..bu durum hukkında bana yardımcı olur musunuz..
Bu ne anlama geliyor olabilir..
ay canım inşallah. çok seviniriz bir hamilemiz daha olur, bize bir umut daha doğar.hayırlı akşamlar kızlarrrr konyadan sevgiler hepinizee
yarın için heyecanlıyım eşim 3 ay sonra sperm testi vericek bakalım vitaminler ve tedavi nasıl etki etmiş bizde görücez inş. :18::18::18:
bideeee bende kan vericem bhcg için :78:
laf olsun diye
aslında dün evde yapılan testlerden yaptım ama böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı bilmiyorum kafam karışık gögüslerimde ağrı sızı falanda yok hep olurdu ama böyle kasıklarımla göbeğimin altı yani alt karnımda hislenme var dünden beri ağrı değil adet olucam sanıyorum gidiyorum hiçbişey yok yani daha günümede var zaten bilmiyorum yarın bi bakıcam inşş. 3 5 bişeyler çıkar :)))
hayırlı akşamlar kızlarrrr konyadan sevgiler hepinizee
yarın için heyecanlıyım eşim 3 ay sonra sperm testi vericek bakalım vitaminler ve tedavi nasıl etki etmiş bizde görücez inş. :18::18::18:
laf olsun diye
aslında dün evde yapılan testlerden yaptım ama böyle hayalet gibi bir çizgi çıktı bilmiyorum kafam karışık gögüslerimde ağrı sızı falanda yok hep olurdu ama böyle kasıklarımla göbeğimin altı yani alt karnımda hislenme var dünden beri ağrı değil adet olucam sanıyorum gidiyorum hiçbişey yok yani daha günümede var zaten bilmiyorum yarın bi bakıcam inşş. 3 5 bişeyler çıkar :)))
laf olsun diye
hayırlı akşamlar canım hayırlısıyla hamile haberi verirsin yarın inşallah.senin ve eşinin sonuçları sizin için hayırlı olur inşallahbize bunlarla gel
inş. canım ama bhcg ye çok takılmayın onu eşimin test vermesi için yaptıoyrum öyle anlaştık ama dediğim belirtilerde yaşıyorum belki hsg ile alakalıda olabilir hamile de olabilirim çünki 12. 15 gün yumurtladım presseedle değerlendirdir inş. rabbim ol demiştirde gelmiştir meleğim düşünmesi bile güzelllinşallah canım hamilesindir kaç gün var regline hayırlı haberlerle gel inşallah
ne o kız midenmi bulanıyor yoksam sendemi hamilesinöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
inş. canım ama bhcg ye çok takılmayın onu eşimin test vermesi için yaptıoyrum öyle anlaştık ama dediğim belirtilerde yaşıyorum belki hsg ile alakalıda olabilir hamile de olabilirim çünki 12. 15 gün yumurtladım presseedle değerlendirdir inş. rabbim ol demiştirde gelmiştir meleğim düşünmesi bile güzelll
ne o kız midenmi bulanıyor yoksam sendemi hamilesin
yok canım ya nerseeee
geçti şidi:))))))))
destursuz girişler bulandırıyo midemi:)))
laf olsun diye
kızlar aranıza yeni katıldım ben de....benim de eşim yaklaşık 50 gün önce varikosel ameliyatı oldu. eşimin sayısı ml de 60 milyon ama morfoloji ve ileri hızlı hareketlisi düşüktü. ameliyat sonrasında vitaminler, keçiboynuzu kürü ve kırmızı kore ginsengi kullanıyor eşim. ayrıca sabah akşam arı sütü, bal ve polen karışımı kullanıyor aç karnına. daha kontrole gitmedik 3 ayın dolmasını bekliyoruz... umarım emeklerimiz boşa gitmez, hepimiz bebekleriize kavuşuruz... allah herkesin yardımcısı olsun... bana önerebileceğiniz başka tedavi veya kürler var mı? bu yollardan geçmiş olanların tecrübelerine ihtiyacımız var..
laf olsun diye
hmmm demek öölee aha da +1 ben de çorumluyum:) sivaslıları geçtik miş acep onlar kaç taneydi?
amin canımmm inşallahhAllah kabul etsin canım. hepimizin duası bir. Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. çok yürekten diliyorum bunu.
ALLAH razı olsun canım,hoşgeldin biraz geç oldu ama bende 2 gündür yoktum,hatimimizi dualadık inşallah canım,herkesin isminide söyledim inşallah Mevlam kabul eder dualarımızıedenurlu ben geri döndüm canım kapanınca telaşlanmıştım.cüzü okudugumu bilemiycek diye.bende okudum elimden geldigince Allah kabul etsin.sanada çok teşekkürler
arkadaşlar bu cüz olayı da nedir.ben de katılmak isterim.bir defaya mahsus mu oldu acaba.aslında bu çalışmayı devamlkı yapsak ne güzel olur değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?