Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Melo seko hoşgeldin..
Sende emre beyde tedaviye başlayacaktın varmı bir gelişme..
Bende orda iptal edilen tedavinin ardından vitaminlere yöneldim..Doğal yoldan olur inşallah hepimizin..

ekıncım k bakma sımdı gordum ben bıraz gerılere bakıyodum kurlere falan.ben o zman gıttım yasınız genc dedı bıde 3-5 kılo wer dedı oyle daha ıyı olur aceleye grek yok dedı sımdıde kılo werme asamasındyım yaza dogru dusunuyorm canm k bakma neden ıpta olmustu hatırlayamadm ..bende bı kac gundur dusunuyorm vıtamın kur falan mı yapsak dıye dedıgın gıbı ınsallh doğal yoldan olur hepımızın..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Kadser ve ronya güzel haberler verin bize..
Bilgem zaten verecek ondan eminim
gelsin lerrrrrr

kızlar ben hala kan vermedim bugün yumurtlamadan sonraki 8.günüm
hiç içimden gelmiyor baktırmak daha çok erken pazartesi günü baktırcam
biz güzel haberleri inşlalah kadser ve bilgimden alırız

hoşbulduk canım benim iyi diyelim iyi olalım,kendimi neden bilmem moralsiz hissediyorum
sen nasılsın
?

hayırdır canım? inşAllah kötü bişey yoktur, dök içini rahatla ve dua et tatlım..dertleşmek istersen dinlerim canım benim..herkesin mutlaka var bir sorunu..

Bir yumurtanın erken çatlaması sonucu iptal edildi canım.Sende tedaviye başlamadan en az 3 ay önce kendine ve eşine vitamin desteği uygula.Kalitesiz sperm ve yumurtayla en ii merkezde bile sonuç alınamıyor.Tabi dileğimiz hep doğal yollardan olması İNŞALLAHH

hayırdır canım? inşAllah kötü bişey yoktur, dök içini rahatla ve dua et tatlım..dertleşmek istersen dinlerim canım benim..herkesin mutlaka var bir sorunu..

ALLAH cc razı olsun canım,hani olurya bazen çok dertlenirsin karamsarlık çöker öyleyim işte

&aslında öğretmenim ama görev yapmıyorum ( başörtüm için) bu benim tercihim lütfen kimse yanlış anlamasın
&bebeğim olmuyor
&köyde yaşıyorum sadece haftada 1 iniyorum,sosyal faaliyet sıfır,bir burası var işte
&eşim sürekli ders çalıştığı için onunla iletişime giremiyorum
&ailemdeki problemler vs.vs.vs.

canım anlıyorum seni hepimizin zaman zaman sıkıldığı ve bunaldığı anlar oluyo,,rabbim her anı yaşatıyo işte bizlere(imtihan çerçevesinde) ..ama unutma bazı sıkıntılar çekilmeden feraha erişilmez..sadece biraz sabır ve dua gerekiyo ..

edacımm üzüldüm sıkıntılarına ama lütfen takma kafaya önce bebeğim olacak de buna inan
eşin ne dersi çalışıyooo
köyde yaşıyor olmanda seni bunaltmış olabilir
başka alternatifiniz yokmu illaki orda oturmak zorundamısınız

S.A. kızlar :))
eşimin sonuçlarını daha ben görmedim ama dediğine göre total 18 milyon milimde 6 milyon muş

morfolo ji 1 miş harekette % 5 değişmemiş yani hayırlısı bakalım vitaminlere başlayalı 1ay oldu inş. önümüzdeki ay patlama yapar değerler çünki klm...n 3. ayında yani onunlada alakalı olabilir bu arada en son 2 ay önce vermişti total 9 milyondu ozaman..

beim kan değerine gelince zaten daha bugün 24. gününm dr. değeri söylemedi bişeyden anladığıda yok zaten negatif dedi sadece dedim siz değeri söyleyin 1.20 falan değil diyor adam yaaa 0,12 arası normal yani değer falan dedi eşime sen sabah giderken alda kendimiz bakalım dedim artık ama sanırım negatif neyse hayırlısı bakalım :))

kadsercim hiç üzülme yakında uçuşa geçer değerler
biliyorsun demi benim eşimin %87 si hareketsizdi
vitaminlerle çok şükür hallettik sizde yakında süper değerlere ulaşcanız inşallah
ve beta hcg bebişş var diye bağırcak

Hayırlısı olsun arkadaşım bizde sizin gibiyiz klm.. başlayalı 4 ay oldu vitaminede prox.. 1 ay oldu tahlil yapıcaz 10 gün içinde inşallah bizde de yükselmeler olmuştur

kadser sızn oncekı degerler kactı ml.de.eger oncekı deger 3 mılyonsa 1cc de sımdı 6 mılyon olmus yanı 2 kat artmıs bu da ıyı bır ılerleme bence.

ALLAH cc razı olsun canım,mutlaka bunlarda birer imtihan canım biliyorum,hep daha kötüleri düşünüyorum ama işte bu karamsarlık çöküncede 2-3 gün kendime gelemiyorum due et olurmu canımmm

canım hep inanıyorum,inancımı kaybetmemeye çalışıyorum ama bilmiyorum işte şimdi şuan hiçbişeye umudum yok,sanki herşey hep kötü gidecekmiş gibi bir his var içimde,eşim ilahiyat 4.sınıfta (uzaktan eğitim programı)son dönem haziranda bitecek ama onun ders çalışması bile beni sinirlendiriyor,ama oda mecbur çünkü bide daha askerliği var yaş 29 son senesi tecil hakkıda yok yani bitirmek zorunda
başka alternetife gelince ilçedeki emeklilik yaşı neredeyse 20 yıl geçmiş imamlar emekli olmayınca
ve de açılan yerlere eş durumu,sağlık raporu vb.belgelerle başvurunca sınavada boşa girmiş oluyorsun tabi
köyde yaşamakta bunaltıyor tabi,öncedende 900 nufuslu bi kasabadaydım tek farkı adı kasabaydı işte yani 4 yıldır köy hayatı yaşıyor sayılırım,köyde yaşayanların canım yokmu tabi ama onlar hep burdaydılar ve buna göre yaşadılar ama ben 23 yaşımda tanıştım
evlenirken 1001 umutla aldığım eşyalar heba oldu,
şimdi lojmanım 2 odalı yemek masamı aşağı katta ( rutubetli bir odada muhtemelen farelerin masası olmuştur,oooof dahasıda var ama neyse canım sizide bunaltmayım

edam selam canım, ancak girebildim, canım gerçekten sıkma canını, inş hepsi düzelecek Allah'ın izniyle, sadece sabır gerekiyor biraz..Bak bende kapalıyım ama ünvde görev yapıyorum..perukla falan halledilebilecek şeyler, günahı onların boynuna..Diğer konulardada sabır gerekiyor, bebek Allah'ın takdiri, köy eşine bağlı sanırım belki oda çözülür ilerde, sen bence biraz bunalmışsın ama çok şükür halimize, belki bizden daha kötü durumda olanlarda vardır canım benim..

Kızlar bu arada bizimde klomen ve proxeedde 3. ayımız dolacak, 23ünde test günümüz inş sonuçlar güzel çıkar..

A.s canım, canını sıkma biraz daha zaman gerekiyor sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…