- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #16.921
Melo seko hoşgeldin..
Sende emre beyde tedaviye başlayacaktın varmı bir gelişme..
Bende orda iptal edilen tedavinin ardından vitaminlere yöneldim..Doğal yoldan olur inşallah hepimizin..
Merhaba kızlar..
Kadser ve ronya güzel haberler verin bize..
Bilgem zaten verecek ondan eminim
gelsinlerrrrrr
nun canım sendemi çorumlusun hemşerim benim içindenmisin ilçeden mi?
edam hoşgeldin canım nasılsın?
hoşbulduk canım benim iyi diyelim iyi olalım,kendimi neden bilmem moralsiz hissediyorum
sen nasılsın?
ekıncım k bakma sımdı gordum ben bıraz gerılere bakıyodum kurlere falan.ben o zman gıttım yasınız genc dedı bıde 3-5 kılo wer dedı oyle daha ıyı olur aceleye grek yok dedı sımdıde kılo werme asamasındyım yaza dogru dusunuyorm canm k bakma neden ıpta olmustu hatırlayamadm ..bende bı kac gundur dusunuyorm vıtamın kur falan mı yapsak dıye dedıgın gıbı ınsallh doğal yoldan olur hepımızın..
hayırdır canım? inşAllah kötü bişey yoktur, dök içini rahatla ve dua et tatlım..dertleşmek istersen dinlerim canım benim..herkesin mutlaka var bir sorunu..
ALLAH cc razı olsun canım,hani olurya bazen çok dertlenirsin karamsarlık çöker öyleyim işte
&aslında öğretmenim ama görev yapmıyorum ( başörtüm için) bu benim tercihim lütfen kimse yanlış anlamasın
&bebeğim olmuyor
&köyde yaşıyorum sadece haftada 1 iniyorum,sosyal faaliyet sıfır,bir burası var işte
&eşim sürekli ders çalıştığı için onunla iletişime giremiyorum
&ailemdeki problemler vs.vs.vs.
S.A. kızlar :))
eşimin sonuçlarını daha ben görmedim ama dediğine göre total 18 milyon milimde 6 milyon muş
morfolo ji 1 miş harekette % 5 değişmemiş yani hayırlısı bakalım vitaminlere başlayalı 1ay oldu inş. önümüzdeki ay patlama yapar değerler çünki klm...n 3. ayında yani onunlada alakalı olabilir bu arada en son 2 ay önce vermişti total 9 milyondu ozaman..
beim kan değerine gelince zaten daha bugün 24. gününm dr. değeri söylemedi bişeyden anladığıda yok zaten negatif dedi sadece dedim siz değeri söyleyin 1.20 falan değil diyor adam yaaa 0,12 arası normal yani değer falan dedieşime sen sabah giderken alda kendimiz bakalım dedim artık ama sanırım negatif neyse hayırlısı bakalım :))
eşimin sonuçlarını daha ben görmedim ama dediğine göre total 18 milyon milimde 6 milyon muş
morfolo ji 1 miş harekette % 5 değişmemiş yani hayırlısı bakalım vitaminlere başlayalı 1ay oldu inş. önümüzdeki ay patlama yapar değerler çünki klm...n 3. ayında yani onunlada alakalı olabilir bu arada en son 2 ay önce vermişti total 9 milyondu ozaman..
beim kan değerine gelince zaten daha bugün 24. gününm dr. değeri söylemedi bişeyden anladığıda yok zaten negatif dedi sadece dedim siz değeri söyleyin 1.20 falan değil diyor adam yaaa 0,12 arası normal yani değer falan dedieşime sen sabah giderken alda kendimiz bakalım dedim artık ama sanırım negatif neyse hayırlısı bakalım :))
ALLAH cc razı olsun canım,mutlaka bunlarda birer imtihan canım biliyorum,hep daha kötüleri düşünüyorum ama işte bu karamsarlık çöküncede 2-3 gün kendime gelemiyorum due et olurmu canımmmcanım anlıyorum seni hepimizin zaman zaman sıkıldığı ve bunaldığı anlar oluyo,,rabbim her anı yaşatıyo işte bizlere(imtihan çerçevesinde) ..ama unutma bazı sıkıntılar çekilmeden feraha erişilmez..sadece biraz sabır ve dua gerekiyo ..
edacımm üzüldüm sıkıntılarına ama lütfen takma kafaya önce bebeğim olacak de buna inan
eşin ne dersi çalışıyooo
köyde yaşıyor olmanda seni bunaltmış olabilir
başka alternatifiniz yokmu illaki orda oturmak zorundamısınız
ALLAH cc razı olsun canım,hani olurya bazen çok dertlenirsin karamsarlık çöker öyleyim işte
&aslında öğretmenim ama görev yapmıyorum ( başörtüm için) bu benim tercihim lütfen kimse yanlış anlamasın
&bebeğim olmuyor
&köyde yaşıyorum sadece haftada 1 iniyorum,sosyal faaliyet sıfır,bir burası var işte
&eşim sürekli ders çalıştığı için onunla iletişime giremiyorum
&ailemdeki problemler vs.vs.vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?