Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar ben size bişey sormak istiyorum kaan aydos hocaya bende mail atmak istiyorum hangi adresten atıyorsunıuz sitesinde soru ve danışma hattı diyor kaan hocaya ordanmı mail atıyorsunuz

Hayırlı cumlar canlarım. Kan Hoca cevap yazmış sabah yarım tblet klomen, bide sabahları testojel vermiş. 1 ay kullansın bitince hastaneye gelin demiş mutlaka...Sizce doğru yolladamıyız? Kafamda karıştı biraz, ilaçların yanına kullanılan bitkiler birbirine ters etki yaparmı diye endişenliyorum ??????

Kesinlikle dogru yoldasin canim icin cok rahat olsun
sabirla tedaviyi bekleyin insallah istediginiz gibi olacak

sagol cnaım allah senden razı olsun benim için bi umut oldun sen sayende duruldum birazz eşimin değerlerini yükseltme cabasındayım vede morfolojıyı :) sen nasılsın bebiş nasıl kız gibiymiş galıbaa hayırlısı olsun

Kızlar kaan hoca proxeed plus kullanmaya başlayabilirsiniz sabah akşam olmak üzere dedi :))) buarada eşim bugün hastaneye gitti ama gece geç vakitte glecek kan tahlilinde değerleri çok düşük çıkmış yazarım sonuçları buradan

herkese hayırlı cumalar,ben bu gün Eyyüp peygamberin makamını ziyarete gittim arkadaşlar,sabır makamıymış hastalıklarına şifa bulmuş orda,herkese dua ettim,birde şifalı su vardı ondanda içtim,nede olsa yer gök duayla,inşallah ALLAH dualarımızı geri çevirmez

krishazel farkettımde şimdi senin boncuk boncuk için yaptıgın yoruma bana yapmıssın gibi cvp yazmısım hemen :)))) ay cok güldğm kendimee

bu değerlerin yükselmesi ne kadar zaman alır kızlar yada gerçekten 10 katına çıkabilirmi olumlu sonuç almış arkadaşların cevaplarını bekliyorum...

Canım iyi ki varsın yaaaaaa. Sence proxeed plusa da başlasak mı? Hocaya sormak istiyorum ama gereksiz yere de rahatsız etmiş gibi hissedicem kendimi öyle yaparsam da? Bana bi akıl ver tatlım????

Allah razı olsun canım ettiğin dualar için.Şifa olsun İnşallah içtiğin suda canım....

canalr giredim eşim düm maçta liflerini koparmış galiba keklik gibi sekiyordu,başım pelaket ağrıyo sabahtan beri yeni girdim ,biraz takılıp çıkcam.
Allaha emanet olun.

HORMON TESTLERİ
SONUÇ REFERANS DEĞERLER

PROLAKTİN 2,2 ng/mL 2,64 - 13,1

TİROİD TESTLERİ

Serbest T3 4,31 pmol/L 3,8 - 6

Serbest T4 4,2 pmol/L 7 - 16

ENDOKRİN TESTLERİ

IGF-1 20,7 ng/mL 140 - 405

HİPOFİZ, ADRENAL VE GONAD

Serbest Testosteron 0,7 pg/mL 8,7 - 54,7

Son düzenleme:

Allah senden de razi olsun canim.
Hic korkma sizin sorununuz asilmayacak sorun degil sadece birazcik sabir:))
Esine iyi bak sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…