Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgili aleyna 84 morfoloji ve hız iyi
ama sayı yeterli değil
eşin üroloji doktora gitsin

ilk yaptırdıgımız testen sonra uroloji dr göründük eşim muayne oldu varikosel cıkmadı hormon testi istedi yaptırdık şimdi sonuç bunlar cıktı carşamba randevumuz var bakalım ne diycek dr

canim sperm testi fena degil sayiniz dusuk biraz oda hallolur
Bence sebebi hormon degerlerinin dusuklugu
bu sonucu kemen Kaan aydos a yaz buyuk ihtimalle klomen baslatir ve sperm sayiniz hizla artar

krishazelcim testesteron hormonu kac olmalı sence bide tsh bilgin varsa paylaşırmısın canım

kaan aydoysa meil atıyım şimdi bakalım ne diycek ama klomen erkeklerde yan etki yapıyomuş diye duydum ben İNŞALLAH bişe yapmaz bize

Canim Kaan aydos a sor direk
klomenden korkma birsey yapmiyor zaten en fazla 6 ay icer ozamana kadarda sorunu hallolur

Canim Kaan aydos a sor direk
klomenden korkma birsey yapmiyor zaten en fazla 6 ay icer ozamana kadarda sorunu hallolur

canım şimdi meil attım

yan etkisi österejen hormonunu yükseltiyomuş diye duydum

carşambada dr rendavumuz var belki oda ilac verir acaba one ilac vericek ALLAH sonumuzu hayır etsin İNŞALLAH AMİN

pamuk senin eşinin tsh ile testesteron kac cıktı canım

aleynacım orada sonuçlar var birde olması gereken referans değerleri var referans değerlerine bak canım bak şöyle
0,7 aralığı 8,7 - 54,7
yani bizde çok çok az olması gereken 8,7 - 54,7 bu

o zamn bizimde cok düşük cıkmış
sagol canim benim
ikimizde gayet iyiyiz:)
sen nasilsin gorusmeyeli?
bende aynı ya deyişen bişe yok canım
carsamba kime gideceksiniz?

capaya başladık biz capadaki dr gidiyoruz

Canim biz hic gitmedik bizi 8 ay maille tedavi etti:) Allah ondan bin kere razi olsun bebegimiz onun sayesinde olacak insallah.
sakin onun pesini birakma .

ya krishazel nasıl ödeme yapıyosunuz peki nasıl yardımcı oluyo maille ben tam anlayamdım ben sadece doktor sitesinden sordum ordan cvp yazdı ama o kadar bende istiyorum ama ankara ya gitme imkanım yok anlamadım ki normal muayene ücreti gibi bişey alıyo mu ki?

canımcım kaan hoca para falan istemiyor
bende email atıyom kendisine sağolsun çok ilgili bir doktor
bize necmettin hoca size en uygun tedaviyi uyguluyor dedi
yani ben izmirde yapılan tüm tetkikleri yazıyorum
canım dünyada hala çok iyi insanlar var
Allahım bizleri hep iyilerle karşılaştırsın

Canim 5 kurus para almadi . Hic te gitmedik tamamen maille tedavi etti . ne dediyse harfiyen yaptik ne istediysede yaptirdik . ona gore tedavi etti bizi .

Dunyada iyi insanlar cok ama iyi doktorlar ozellikle urologlar yok:)) Gayet azlar:)

Canim 5 kurus para almadi . Hic te gitmedik tamamen maille tedavi etti . ne dediyse harfiyen yaptik ne istediysede yaptirdik . ona gore tedavi etti bizi .

Dunyada iyi insanlar cok ama iyi doktorlar ozellikle urologlar yok:)) Gayet azlar:)

yahu şaşırdım valla bendeeee... yalnız benim aklıma takılan bişey var kızlar necmettin hoca bize hiç hormon testi yaptırmadı acaba yapılması gerekir mi yani bide anlayamadım ki tüp bebek merkezinde % 1 krugere göre olan test hocanın labarotuvarında %60 çıkıyo who ya göre yani bunun who ya göre hoca da bize diyo ki değerler normal gibi sadece hareket biraz düşükkk eeeee o zmaan çocuk niye olmuyoooo uffff.... bende eşime ronyanın siteden arısütü bal polen aldım keçiboynuzu yapıyom evicapta aldım ama tabi şimdi bide rahim filmi çektircem belki de allah korusun ama tüplerimde sorun vardır

ronya ben bu arada yeni okudum hayatım senin oğluşun varmışş ne güzelll kısssss.... allah bağışlasın.. belki bu seferki de kız olur...

krishazel senin bebişin de büyümüştür artık hareket falan hissediyo musun yoksa erken mi daha ben pek bilmem ama çok heyecanlı olduğunu tahmin ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

canım necmettin hocaya ben dedim hocam hormon testi yapalım
gerek yok dedi 8 mliyonun üstünde spermi olan erkeğe gerek yok dedi
canım sen necmettin hocaya güven kaan hoca bile bize dedi içiniz rahat olsun necmettin hoca sizi
en şekilde tedavi edecektir dedi.ben kaan hocaya necmettin hocanın verdiği tüm ilaçları yazdım
oda doğru tedavi uygulanıyor diyerek onay verdi.
canım arı sütü çok faydalı iyi yapmışın, canım arginmax mens alabilirsiniz onun içinde çok faydalı vitaminler var
bide bol bol fındık badem fıstık ceviz kuru incir keçi boynuzu pekmezi meyve yedir ve özelikle portakal suyu havuç suyu içsin
ben adamın sürekli ağzına bişeyler tıkıştırıyorum

Buyudu canim kocaman oldu 5 cm:)) ama herseyi var kipir kipir show yapiyor:)))
Insallah en kisa zamanda sende yasarsin bu duyguyu dualarim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…