Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu arada bu da ateş tablom..
My Ovulation Chart
adet geliyo gibi görünüyo dimi ateşim düştü
yanlız ben bugün altıda lavaboya gitmek için kalkmak zorunda kaldım 7 de de ölçtüm ne kadar etki eder bilmiyorum yani
geçersiz sayılır mı acaba
beni saat 6 da kaldıran neydi biliyor musunuz
rüyamda bembeyaz kocaman bir tavuk gördüm beni kovalıyordu:))))
çok korktuuuuuuummmm:53::53::53::53::53::53:
ondan uyandım zaten
hayırdır inşallah:)))
sonra sabah rüya tabirlerine baktım genelde tavuk hayıra işaretmiş hatta bazı yorumlarda hayırlı evlat diyordu
yalnız benin onu kovalamam lazımken o beni kovalıyordu:)))))
tavukmu:1::1::1::1::1::1::1::1:

eda paptya sizler nasılsınız iyisiniz dimi
paptya bazen sana şaşırıyorum ne kadar çok şey biliyorsun sen böyle maaşallah..

edacım inşallah bu dkh ile bu sefer düzene girer hormonların geç olsun güç olmasın ne diyelim hayırlısı inşallah..
bu arada benim arkaaşın dün transferi yapıldı doğu fertilde inşallah sonu da hayırlı olur.. çok heyecanlıyım ben de..

iyiym canım,canım ben hemşireyim, ee bide tüp bebek yaptırmak zorunda olan hasta olunca öğreniyor insan..

tavuk:1::1::1::1::1::1: akşama ne yaptın:56:
karnıyarık pilav sen ne yapıcan

yaa tavuk hem de nasıl kocamandı bembeyazdı bir de tepesinde kıpkırmızı bir ibibiği vardı
eller bebiş görür rüyasında ben de tavuk gördüm iyi mi:)))
çok güldüm kız sana
bende bu gece bişi için istihareye yattım rüyamda karamı kara bir kızım olduğunu gördüm
sonrada beyaz bir köpek bana hırlıyodu ama bana bişi yapmadı

papatyam varya biri bana bir yol gösterse hiç durmam giderim ama şu ana kadar araştırma hastanelerin önğnden bile geçmedim
napıcamı bilmiyorum herkes devlet süründürüyo diyo ama inan halledebilsem bu dediklerini inan 2-3 ay devlet kapısında sürünmeyede razıyım
ben istanbulda oturuyorum bana yakın olanlar çapa cerrahpaşa haseki bunlar yakın bana şimdi diyelim ben çapaya gittim hangi bölme gidicem
kadın doğummu genetik test bölümü ne dicem bilmiyorum işte devlet dairelerinde resmen üzürlüyüm diyebilirim
o derecede halledemem sen anlıyosan beni yonledır bacım ne diyeyim
sen kaan hocanın orda yapmıştın tüpünü kaçıncı denemen ne sorununuz vardı ilkinde hiç olmadımı gebelik
dondurulmuş embiriyoların kalitesi neydi kaç tane tırasfer edildi çok soru sordum kusura bakma

ilk infertilite bölümüne git anlat durumunu, histereskopiden de genetik testlerden de bahset, özelde kadın doğuma gidiyorum bunların yapılmasını önerdiler ama özelde pahalı bu testler, durumum göz önüne alınarak devlette bu testleri yaptırmak istiyorum de.ondan sonra tüp bebek denemek istiyorum tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum de ,takdir edersinizki yıpratıcı bir süreç kaç kere denedim de sızlan da sızlan gerekeni yaparlar. genetik bölümüne yönlendirirler yada kendileri alır kanları. histereskopiyi zaten kadın doğumcu yapar.o saydığın hastanelerin hepsinde vardır diye tahmin ediyorum bide tüp bebek kliniği olan tyüm kadın hastalıkları hastanesinde vardır canım bunlar.

canım ben etlik doğumevinde yaptırdım kaan hoca gel yapalım demişti, ama benim ilk tedavimden dondurulmuşum vardı onu deneyip ondan sonra kaan hocayla özelde denemeyi düşünüyordum kısmet olmadı çok şükür.benim eşimde sperm sayısı 1milyon/1ml. ve ileri hareket sıfır. varikosel hormon bozukluğu yok hoş olsada tedavi olamıyor eşim, troid ve karaciğer rahatsızlığı var ilaç ve bitkisel tedavi olması yasak. ilkinde de gebe kaldım kalp atışı da oluştu ama 9. haftada durdu yavrumun kalbi,bundan çok şükür bu haftaya geldim. herikisinde de tek embriyo konuldu 5. gün embriyosu ve 1. kalite idi. ama kaliteye çok aldanma arkadaşıma 2. ve 3. kalite tranfer edilmişti ikizleri kucağında şu anda , 4 yada 5 kalite olanlar tutmuyo genelde.
canım ne aklına takılırsa sor seve seve cevaplarım

karnıyarık pilav sen ne yapıcan

çok güldüm kız sana
bende bu gece bişi için istihareye yattım rüyamda karamı kara bir kızım olduğunu gördüm
sonrada beyaz bir köpek bana hırlıyodu ama bana bişi yapmadı

:1::1::1::1::1::1::1::1:
hayırdır inşallah hayırlara gelsin kuzum
güzel haber işaretidir inşallah..

ilk infertilite bölümüne git anlat durumunu, histereskopiden de genetik testlerden de bahset, özelde kadın doğuma gidiyorum bunların yapılmasını önerdiler ama özelde pahalı bu testler, durumum göz önüne alınarak devlette bu testleri yaptırmak istiyorum de.ondan sonra tüp bebek denemek istiyorum tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum de ,takdir edersinizki yıpratıcı bir süreç kaç kere denedim de sızlan da sızlan gerekeni yaparlar. genetik bölümüne yönlendirirler yada kendileri alır kanları. histereskopiyi zaten kadın doğumcu yapar.o saydığın hastanelerin hepsinde vardır diye tahmin ediyorum bide tüp bebek kliniği olan tyüm kadın hastalıkları hastanesinde vardır canım bunlar.

canım ben etlik doğumevinde yaptırdım kaan hoca gel yapalım demişti, ama benim ilk tedavimden dondurulmuşum vardı onu deneyip ondan sonra kaan hocayla özelde denemeyi düşünüyordum kısmet olmadı çok şükür.benim eşimde sperm sayısı 1milyon/1ml. ve ileri hareket sıfır. varikosel hormon bozukluğu yok hoş olsada tedavi olamıyor eşim, troid ve karaciğer rahatsızlığı var ilaç ve bitkisel tedavi olması yasak. ilkinde de gebe kaldım kalp atışı da oluştu ama 9. haftada durdu yavrumun kalbi,bundan çok şükür bu haftaya geldim. herikisinde de tek embriyo konuldu 5. gün embriyosu ve 1. kalite idi. ama kaliteye çok aldanma arkadaşıma 2. ve 3. kalite tranfer edilmişti ikizleri kucağında şu anda , 4 yada 5 kalite olanlar tutmuyo genelde.
canım ne aklına takılırsa sor seve seve cevaplarım
şimdi ben çapaya gidicem diyelim ordan randevu alırken telden arıyonya
infertilite bölümü diyomu yoksa kadın doğummu alıyosun onlarmı yönlendiriyo
telden randevu alınıyo ve karşında muhattap olucan kimse yok bilgisayardan yönlendiriliyo
onun için sordum yoksa tüp bebek bölümündenmi alayım randevuyu

şimdi ben çapaya gidicem diyelim ordan randevu alırken telden arıyonya
infertilite bölümü diyomu yoksa kadın doğummu alıyosun onlarmı yönlendiriyo
telden randevu alınıyo ve karşında muhattap olucan kimse yok bilgisayardan yönlendiriliyo
onun için sordum yoksa tüp bebek bölümündenmi alayım randevuyu

infertilite de onlarda infertilite yok sa kadın doğum de

kızlar ateş topiğinden bir hamile hikayesi:

tekrar tekrar teşekkürler kızlar Allah size de nasip etsin die dua edicem kk nın ateş ölçen bayanlarına ithafen
hikayem şöyle;
5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı. sonra kontrollerimde yumurtalığımda çikolata kisti old. öğrendim.
yumurtalığımı alacağını söyleyen doktorla bile karşılaştım.
en son ankara ali ayhana gittim
o da ameliyat dedi
kabul etmedim hamile kalmak istiyorum dedim, düşük bi ihtimal ama 3 ay dene madem dedi.
deneyemiyordum çünkü 18-20 günde bi adet oluyodum, yumurtlama zamanımı kestiremiyordum adetlerimin sancılı olması da cabası.
en son adetimin (25 kasım ) ilk gününden başlama üzere incir kaynatıp sabah akşam aç karnına içtim.10 gün devam edebildim,
ve yine adetim bittikten sonraki gün maydonoz-süt buharına oturdum.bunu 3 gün yapmayı planlıyodum ama 1 gün yapabildim
ben kesinlikle incirin faydası olduğuna inanıyorum.hatta birden fazla kez yumurtladığımı düşünüyorum incirin sayesinde.
veeee adetimin 23. günü idrarda çıktı.
hamilelik belirtilerime gelince;
ilk başlarda ayaklarımı ısıtamıyorum demiştim ama şimdi ter basıyo,aynı adet olcakmış gibi yer yer şiddetli kasık ağrısı,
sabahları mide kazınması günlerdir bişey yememiş gibi
ve ruhsal değişikliklerrr
onun dışında benim göğüslerimde hala bi değişiklik yok

kızlar burada dikkatimi çeken incir kürü ve süt maydonoz buharı
bu ay yapsam mı acaba..
ne yapacağımı da şaşırdım bu ay :))))
sizinle de paylaşayım dedim...

mavi canim gercekten incirin faydasi olmus olabilir burda bufteryl de hamile kaldigi.ay incir kullanmisti hatirladinmi../
bende bu ayi kacirdim galiba ama onumuzdeki ay adetimle baslasammi diyorum....
bu arada sen nasilsin

slm mıllet orguden geldım sımdı yemek yapıcam
sızde ne var ne yok
lorkem sabah son nokta çalışması yap sonra günaşırı devam edersiniz
iyice dinlen şimdi sabah dinç ol:)))
kız ekın yaa sabah zor uyandık valla namaza bıle o yuzden calısma yapamadık malesef cunku ben yatamayacaktım
aksam yapıcaz baklaım bugun az dustu ates cunku
nasıb artık
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın şekerler...
BİLGEM ve CEYLANIM kalp atışlarını duymuşsunuz nasıl sevindim anlatamam gözünüz aydın kızlar rabbim hayırlı bi şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin :21:
kızlar benim ateş tablomu tekrar yazıyorum bugün 2 derece yükselmiş nolur bilgi veriin bana nasıl olunca yumurtluyosun
reglin 9. günü 36.0
reglin 10. günü 36.2
reglin 11. günü 36.4
reglin 12. günü 36.4
reglin 13. günü 36.4
reglin 14.günü 36.4
reglin 15. günü 36.6 (bugün) işte böyle kızlar :34:
karden akıntı durumunu ve ılskı gunlerını de yazsan keske
normalde dongun kac gun suruyor
29 -30 falan sa dun catlamıs olabılır yumurtan ama 2 gun daha yuksek gıderse atesın anlayabılırz

370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyam bi bakıver dün battaniyeyle yattım üstelik.genelde adet öncesi sıcak basıyo gece yatamadım yorganla
az öncede yerleri sileyim dedim ter tepemden çıktı midem altüst nedir bu yaa
ve ben bariz adet belirtileri yaşıyorum

karden senin bu ay vücdunu tanıyoruz ilerleyen günlerde ortaya çıkar yumurtlaman sen çalşmaları aksatma

ekın atesın gerı yukselms :23:
bana da anlattıkların guzel seyler gıbı geldı hadı hayırlısı bakalım

Kizlar ben 1 kere ozelde ,1 kerede devlette tup bebek yaptirmis biri olarak,devlet hastanesinin bu iste daha uzman oldugunu dusunuyorum.
Ben devlet hastanesinde acaba histereskopi cektirsem mi,sunu bunu yaptirsam mi demedim.
Cunku rahim filmi cekilmeden,histereskopi yapilmadan,ostrojen 50'nin altinda olmadan,psikologa,dahiliyeye,anesteziye muayene olmadan tup bebek tedavisine baslayamiyorsun.
Bunlar o surecte yorucu geliyor ama olmasi ve kesinlikle yapilmasi gereken seyler.
Ozeller hemen ,adetinle gel ,baslayalim tedaviye.
Ama yok oyle bisey.Bu is bu kadar basit mi?
Bence devlet hastaneleride arastirilmali.

bılgem ya bende rahım fılmım vardı gecen seneden
onu gecerlı sayarız dedı doktor hısteroskopıyı 2. tup denemsınde yapıyolarmıs
devlette her hastanede prosedur aynı olmuyomu acaba
yada kısının durumuna gore mı degısıyor kı :26:

o zaman aynı prosudurleri oyguluyolarmı acaba
şimdi araştırıyorum ama nasıl ulaşılır bu dr bilmiyorum

cakır devlete ozel paralı olarakta yaptırsan aynı proseduru uygularlar senın ıstegıne baglı olarak
cunku hısteroskopı vs ekstar masraf ve sen yıne de ben bunları yaptırmak ıstıyorum dersen parasını verdıkten sonra hepsını yaptırabılrısın sanırım
kızlar bu arada bu da ateş tablom..
My Ovulation Chart
adet geliyo gibi görünüyo dimi ateşim düştü
yanlız ben bugün altıda lavaboya gitmek için kalkmak zorunda kaldım 7 de de ölçtüm ne kadar etki eder bilmiyorum yani
geçersiz sayılır mı acaba
beni saat 6 da kaldıran neydi biliyor musunuz
rüyamda bembeyaz kocaman bir tavuk gördüm beni kovalıyordu:))))
çok korktuuuuuuummmm:53::53::53::53::53::53:
ondan uyandım zaten
hayırdır inşallah:)))
sonra sabah rüya tabirlerine baktım genelde tavuk hayıra işaretmiş hatta bazı yorumlarda hayırlı evlat diyordu
yalnız benin onu kovalamam lazımken o beni kovalıyordu:)))))

ruyan hayır olsun gokcen ama atesın bayagı dusmus
gercı kalkıp gerı 1 saat yatıp ates olculmez
ole bı durum oldugun da 1 saat erken bıle wc ye kalksan o zamna yataktan cıkmadan olc ateısnı daha mantıklı
:34:

Back
X