2 nci evliliğim olucak

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
öncelikle herkese merhabalar Allah kimseye dert sıkıntı vermesin... sizler'den bakış açısı düşüncelerinizi almak istiyorum benim başımdan bir evlilik geçti 2 yıl kadar evli kaldım boşandık ve üzerinden 1 sene geçicek boşanmamın..... ve hayatımda biri var ciddiye doğru gidiyoruz çok güzel gidiyor herşey mükemmel şükür ama gel gelelimki içimi kemiren bir sıkıntı var benim çocuğum doğal yolla olmuyor doktorlar yumurta donasyonu tedavisi önermişti önceki eşimle evliyken erken menepoz gibi birşeyim ve şimdi hayatımdaki kişiye evlenmeden önce bunları anlatıp anlatmamakta kararsızım haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve anlatma taraftarıyım onun ilk evliliği olucak çünkü ve bunu bilmesi en doğal hakkımı yoksa söylemiyimmi ? siz olsanız böyle bir durum'da ne yapardınız ?.

öncelikle herkese merhabalar Allah kimseye dert sıkıntı vermesin... sizler'den bakış açısı düşüncelerinizi almak istiyorum benim başımdan bir evlilik geçti 2 yıl kadar evli kaldım boşandık ve üzerinden 1 sene geçicek boşanmamın..... ve hayatımda biri var ciddiye doğru gidiyoruz çok güzel gidiyor herşey mükemmel şükür ama gel gelelimki içimi kemiren bir sıkıntı var benim çocuğum doğal yolla olmuyor doktorlar yumurta donasyonu tedavisi önermişti önceki eşimle evliyken erken menepoz gibi birşeyim ve şimdi hayatımdaki kişiye evelenmeden önce bunları anlatıp anlatmamakta kararsızım haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve anlatma taraftarıyım onun ilk evliliği olucak çünkü ve bunu bilmesi en doğal hakkımı yoksa söylemiyimmi ? siz olsanız böyle bir durum'da ne yapardınız ?.
Merhaba , hastalık bu saklanacak yada eksiklik hissedecek birşey yok diye düşünüyorum elinizde olsaydı sizde böyle bir rahatsızlık yaşamayı tercih etmezdiniz elbette hayatınızdaki insanı siz daha iyi tanırsınız ben olsam söylerdim

Tabiki anlatın derdinizi. Zaten doktorlar da tedavisi olduğunu söylemiş dert etmeyin. Böyle bir durumum var ileride bu zorluklarla karşılaşabiliriz diyin o da sorun değil her halükarda yanında olacağım diyecektir eğer gerçekten size değer veriyorsa. Olması gereken de bu değil midir zaten.. çok geçmiş olsun boy boy cocuklarınız olur inşallah evlenince :)

öncelikle herkese merhabalar Allah kimseye dert sıkıntı vermesin... sizler'den bakış açısı düşüncelerinizi almak istiyorum benim başımdan bir evlilik geçti 2 yıl kadar evli kaldım boşandık ve üzerinden 1 sene geçicek boşanmamın..... ve hayatımda biri var ciddiye doğru gidiyoruz çok güzel gidiyor herşey mükemmel şükür ama gel gelelimki içimi kemiren bir sıkıntı var benim çocuğum doğal yolla olmuyor doktorlar yumurta donasyonu tedavisi önermişti önceki eşimle evliyken erken menepoz gibi birşeyim ve şimdi hayatımdaki kişiye evlenmeden önce bunları anlatıp anlatmamakta kararsızım haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve anlatma taraftarıyım onun ilk evliliği olucak çünkü ve bunu bilmesi en doğal hakkımı yoksa söylemiyimmi ? siz olsanız böyle bir durum'da ne yapardınız ?.

Bence tamda söylemen gereken yerdesin. En azından gerçek mi değil mi görürsün.

Tabiki anlatın derdinizi. Zaten doktorlar da tedavisi olduğunu söylemiş dert etmeyin. Böyle bir durumum var ileride bu zorluklarla karşılaşabiliriz diyin o da sorun değil her halükarda yanında olacağım diyecektir eğer gerçekten size değer veriyorsa. Olması gereken de bu değil midir zaten.. çok geçmiş olsun boy boy cocuklarınız olur inşallah evlenince :)
çok teşekkür ederim amin hepimize isteyen herkese nasip etsin :)

Bence tamda söylemen gereken yerdesin. En azından gerçek mi değil mi görürsün.
bencede :)
Merhaba , hastalık bu saklanacak yada eksiklik hissedecek birşey yok diye düşünüyorum elinizde olsaydı sizde böyle bir rahatsızlık yaşamayı tercih etmezdiniz elbette hayatınızdaki insanı siz daha iyi tanırsınız ben olsam söylerdim
teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz

Tabi ki söyleyin.
Yumurta donasyonunu herkes kabul etmez.
Çevremde bı kaç örnek var, kadın kaynaklı infertilite bir kisinin evliliği bitti. Donasyonu eşi kesinlikle ama kesinlikle kabul etmedi. Anneleri aynı kişi yarın öbür gün evlenirse ben o vebal altına giremem dedi eşi.

Diğer kişininde evliliği devam ediyor tedavi sürecinde devamlı.

Bir kadının anne olmak hakkı nasılsa, erkeğinde baba olmak hakkı..
Evlilikte beklentisi çocuk üzerine yüksekse kabul etmez.
Fakat öncelikleri başka işe kabul eder.

Soylememek sizin için büyük risk. Eğer çocuk eşiniz olacak kisi için ön planda ise tekrar boşanmayla sonuçlanır.

Siz bu konu da herşeyi açık açık anlatın karar karşı tarafa kalsın.

Tabi ki söyleyin.
Yumurta donasyonunu herkes kabul etmez.
Çevremde bı kaç örnek var, kadın kaynaklı infertilite bir kisinin evliliği bitti. Donasyonu eşi kesinlikle ama kesinlikle kabul etmedi. Anneleri aynı kişi yarın öbür gün evlenirse ben o vebal altına giremem dedi eşi.

Diğer kişininde evliliği devam ediyor tedavi sürecinde devamlı.

Bir kadının anne olmak hakkı nasılsa, erkeğinde baba olmak hakkı..
Evlilikte beklentisi çocuk üzerine yüksekse kabul etmez.
Fakat öncelikleri başka işe kabul eder.

Soylememek sizin için büyük risk. Eğer çocuk eşiniz olacak kisi için ön planda ise tekrar boşanmayla sonuçlanır.

Siz bu konu da herşeyi açık açık anlatın karar karşı tarafa kalsın.
doğru diyorsunuz teşekkür ederimmm

Söyleyin bence. Bunu bilmesi en doğal hakkı.

Bence söylemelisiniz. Seni çok seviyorum, ama eğer bir gelecek planlayacaksak çocuk sahibi olmak için çabalamamız gerekecek bunu bilmen gerektiğini düşündüm, minvalinde konuyu açabilirsiniz.

En acı gerçek, en tatlı yalandan iyidir. Lütfen söyleyin. En azından vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalmazsınız. Biten evliliğiniz için geçmiş olsun. Yeni kuracağınız evlilikte hayrolsun. Yanlız benim naçizane fikrimdir. Bir evlilikten kurtulduktan sonra başka bir evlilik yapamam heralde. Kimseyi çekemem galiba. Cesaretinizi tebrik ederim ❤️

En acı gerçek, en tatlı yalandan iyidir. Lütfen söyleyin. En azından vicdan muhasebesi yapmak zorunda kalmazsınız. Biten evliliğiniz için geçmiş olsun. Yeni kuracağınız evlilikte hayrolsun. Yanlız benim naçizane fikrimdir. Bir evlilikten kurtulduktan sonra başka bir evlilik yapamam heralde. Kimseyi çekemem galiba. Cesaretinizi tebrik ederim ❤
teşekkür ederim öyle düşünmeyin ben ilk evliliğimi zor atlattım şükür iyiki boşanmışım diyorum Allah karşınıza öyle bir insan çıkartıyorki hayata tutunuyorsunuz yeniden doğuyorsunuz Allahta size öyle birini nasip etsin bence büyük konuşmayın :)

peki bunun zamanı nezaman daha 3 ncü ayın içerisindeyiz .

Geleceğe yönelik sinyaller veriyorsa konuşmalısınız bence bu aralar. Aslında her şekilde konuşmalısınız. Eğer ciddi düşünmüyorsa ya da ciddi düşünüp de bu konudan dolayı geri adım atacaksa siz de daha azla bağlanmamış olursunuz. Ama tabi yine siz bilirsiniz en doğru zamanı.

Geleceğe yönelik sinyaller veriyorsa konuşmalısınız bence bu aralar. Aslında her şekilde konuşmalısınız. Eğer ciddi düşünmüyorsa ya da ciddi düşünüp de bu konudan dolayı geri adım atacaksa siz de daha azla bağlanmamış olursunuz. Ama tabi yine siz bilirsiniz en doğru zamanı.
ya söylemek çok zor iyi toparlamam lazım aslında kendimi hazır hissettiğim zamanda çok zor bir durum aslında kimsenin başına vermesin Allah

Pcos var bende de. Evlenmeden eşime söyledim. Çünkü bebek doğal yolla olamayacaktı tüp bebek olacaktı doktorların dediğine göre ama doğal yolla oldu. 😂 Bir kez ilaç tedavisi görüp düşük yaptıktan sonra. Bilmesi gerekiyor bence.

teşekkür ederim öyle düşünmeyin ben ilk evliliğimi zor atlattım şükür iyiki boşanmışım diyorum Allah karşınıza öyle bir insan çıkartıyorki hayata tutunuyorsunuz yeniden doğuyorsunuz Allahta size öyle birini nasip etsin bence büyük konuşmayın :)
Yok sizi yargılamıyorum lütfen yanlış anlamayın. Haddim değil zaten. Elbette zor atlatmışsınızdır. Hiçbir kadın boşanmak için evlenmez. Zor olduğunu düşündüğüm için cesaret edemezdim zaten. Birinden kurtulmuşken tekrar evlenip kimseye karşı sorumluluk almaz özgürlüğün tadını çıkarırım demek istedim. Demek ki partneriniz size o güveni vermiş ne mutlu size. Tamamen kendi fikrimdir ve kendim içşn diyorum. Erkek ırkından da soğuma oluyor bende umutsuz vakayım 😂 çok mutlu olun inşallah

Back
X