2 nci evliliğim olucak

canım yumurta donasyonu kıbrısta gerçekleşiyor başka bir kadının tanımadıgın bir kadının yumurtalıklarıyla eşinin spermini birleştirip sana transfer yapıyorlar yani çocuk senin karnında büyüyor senin genlerini alıyor sen doğuruyorsun ama yumurta başkasının yumurtası aslında vebal değil sonuçta sen doğuruyorsun
Çocuk senin genlerini taşımıyor eşinin ve yumurtayı bağışlayan kişinin genlerini taşıyor.Sen bu durumda taşıyıcı anne gibi oluyorsun doğru anlayamamışsın sanırım.Sonuçta çocuk tanımadığı birinden olacak belki erkek arkadaşın bunu kabul etmeyebilir hemen söylemelisin

öncelikle herkese merhabalar Allah kimseye dert sıkıntı vermesin... sizler'den bakış açısı düşüncelerinizi almak istiyorum benim başımdan bir evlilik geçti 2 yıl kadar evli kaldım boşandık ve üzerinden 1 sene geçicek boşanmamın..... ve hayatımda biri var ciddiye doğru gidiyoruz çok güzel gidiyor herşey mükemmel şükür ama gel gelelimki içimi kemiren bir sıkıntı var benim çocuğum doğal yolla olmuyor doktorlar yumurta donasyonu tedavisi önermişti önceki eşimle evliyken erken menepoz gibi birşeyim ve şimdi hayatımdaki kişiye evlenmeden önce bunları anlatıp anlatmamakta kararsızım haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve anlatma taraftarıyım onun ilk evliliği olucak çünkü ve bunu bilmesi en doğal hakkımı yoksa söylemiyimmi ? siz olsanız böyle bir durum'da ne yapardınız ?.
Bence söylemelisin.Kesinlikle söylemelısın.

Evlenme kararı alınmadan önce söylemeliydi. Geç kalmışsın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X