- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Kadınlar kulübü ne yazarken doğru yazıyorum ne ara değişiyorsa tuhaf tuhaf şeyler oluyorSıvı alım kuralı demek istemiştir arkadaş yanlış basmıştır.
Yaa. Önceki yediklerime göre çok az. Ondan veririm sanıyorum. Ama kendimi mi kandiriyorum acabaGerçekten az buz değil epey bi abartmışsın canım böyle nasıl kilo vereceksin
Yaa. Önceki yediklerime göre çok az. Ondan veririm sanıyorum. Ama kendimi mi kandiriyorum acaba
Karnım basbayağı tok kalktım. Ama midem çoktan kazinmaya başladı.
Sürekli abur cubur tatlı şeyler yerdim. Bu yediklerim soğuk geliyor bana. Ondan doyamıyorum galiba
Findik oldu mu sence :)İyi akşamlar arkadaşlar
Öğlen hafif yedim maşallah. Ama akşam zivanadan ciktim
Bamya
Et
Salata
Büyük bir portakal
Yarım kivi
20/30 tane fındık
Bir.buyuk hurma
45 dakika Leslie yaptim
Tut canim tutamazsan haber et biz tutalim :)Kizlar bende 98 kiloyumm ve acill kendimi tutmam lazimm
Su ic canim don dolas su ic bi kac gun tut kendini gerisi gelir. Ben ne ekmeksiz ne biskuvisiz durabilirim diyodum yemiyorum artik aramiyorumda.Yaa. Önceki yediklerime göre çok az. Ondan veririm sanıyorum. Ama kendimi mi kandiriyorum acaba
Sürekli abur cubur tatlı şeyler yerdim. Bu yediklerim soğuk geliyor bana. Ondan doyamıyorum galiba
Evet deli kalori aldım. en çok ona pismanimFindik oldu mu sence :)
Dusunme oyleeeAcımmmm himmet ağabeyy acımmmn
Acıımmmm himmet agabey
Emziriyor musunuz ?eger emziriyorsanız midenizin kazınmasını normal buluyorum ben .Yaa. Önceki yediklerime göre çok az. Ondan veririm sanıyorum. Ama kendimi mi kandiriyorum acaba
Umarim birbirimize destek olunca basaramayacagimiz sey yoktur evelAllah. Sende tez zamanda mujdeli haber alir bizleride sevindirirsin insallah canim.Ya bana bildirim gelmedi bir türlü musait olamadim simdi cvp vereyim
81kg yim canim,cocuk yok tup tedavi goruyorum tedaviye kadar ne verirsem o kar,4 aydir ilac tedavisi goruyorum ve 6 kg aldim ,simdi yine mücadele ediyorum sizlerin destegiyle bu kilodan kurtulmak istiyorum..
Acımmmm himmet ağabeyy acımmmn
Acıımmmm himmet agabey
Bize katil canim. Saglikli 2 öğün ile gunu tamamla sabah aksam doyana kadar saglikli ye. Az da spor yap. Başarabilirsin .Kizlar bende 98 kiloyumm ve acill kendimi tutmam lazimm
Sadece bamya ve salata yada sadece et ve salata olabilirdi. Cok iyi olurdu.Gerçekten az buz değil epey bi abartmışsın canım böyle nasıl kilo vereceksin
Sen gercekten iyi gidoyorsun toktikcigim. Sana kocaman bir masallah diyorumSu ic canim don dolas su ic bi kac gun tut kendini gerisi gelir. Ben ne ekmeksiz ne biskuvisiz durabilirim diyodum yemiyorum artik aramiyorumda.
Bamya ve salata ile 1 saat sonra acıkırdı canım ,protein olmazsa çabuk acıkır ,o yüzden ben mutlaka protein koyuyorum her öğüne .Sadece bamya ve salata yada sadece et ve salata olabilirdi. Cok iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?