2 öğünle zayiflama yolculuğum

Gerçekten az buz değil epey bi abartmışsın canım böyle nasıl kilo vereceksin
Yaa. Önceki yediklerime göre çok az. Ondan veririm sanıyorum. Ama kendimi mi kandiriyorum acaba
Karnım basbayağı tok kalktım. Ama midem çoktan kazinmaya başladı.
Sürekli abur cubur tatlı şeyler yerdim. Bu yediklerim soğuk geliyor bana. Ondan doyamıyorum galiba

Kalorilerini hesaplarsan çok fazla. Meyva fazla yediğin için miden kazınmıştır. Sanki birkaç öğün var burda sadece akşam yemeğinde.

Su ic canim don dolas su ic bi kac gun tut kendini gerisi gelir. Ben ne ekmeksiz ne biskuvisiz durabilirim diyodum yemiyorum artik aramiyorumda.

Emziriyor musunuz ?eger emziriyorsanız midenizin kazınmasını normal buluyorum ben .
Ben de emziriyorum ve arada böyle kazınmalar yaşıyorum .Akşam yemeğinde biraz fazla yemişsin ama fazlalık olarak ben meyve ve 30 fındık kısmını gördüm .
Moral bozmak yok,bir sonraki öğünde daha dikkatli yersin ,yavaş yavaş vücut adapte olur

Umarim birbirimize destek olunca basaramayacagimiz sey yoktur evelAllah. Sende tez zamanda mujdeli haber alir bizleride sevindirirsin insallah canim.
Bu donemde olabildigince saglikli beslen ve stresten uzak dur olurmu cok yakin bi arkadasim tuo bebek yöntemiyle ikiz kizlari oldu ve doktoru stresi yasaklamisti
Kilonu yaziyorum konuya canim

Su ic canim don dolas su ic bi kac gun tut kendini gerisi gelir. Ben ne ekmeksiz ne biskuvisiz durabilirim diyodum yemiyorum artik aramiyorumda.
Sen gercekten iyi gidoyorsun toktikcigim. Sana kocaman bir masallah diyorum

T Toktik canim konuda bir tek senin net kilonu yazmadim . Suan tam olarak kaçsın

Bugun kizimi okula goturup eve gelince oglumu uyuttum ve 10 dakka zumba ve 45 dakka kadar gunluk rutin spor hareketlerimi yaptım :) vicdanim rahat yaticam bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…