2 öğünle zayiflama yolculuğum

Ya kizlar editlerken gordum konumda yaptığım yanlisi. Aksam 8 de son aksam yemegi yenecek yazmisin. 18.oo yazacaktim. Yani aksam 6 da yiyorum
Düzelttim

Günaydın herkese
Sabah 2 kayısı ve 1 bardak ılık su.
Kahvaltı
1 yağda yumurta
1 kaşık tulum peyniri
6 zeytin
domates
1 dl. ekmek
1 Türk kahvesi

Gün içinde 2.5 lt. su içiyorum. 1 lt. lik cam şişeye 1 er çay k. tarçın ve zencefil koyuyorum.2 şişeye bir şey koymuyorum.

Öğlede 1 kase çiyalı yoğurt hazırladım. Fıstık ve yarım elma yiyeceğim.
Akşamı da akşamdan sonra yazarım

Günaydın kızlar
Sabah menüm
1 yumurta
6 zeytin
1 dilim ekmek
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
Ben çok yedim hala açım
2 yumurta
Azcık peynir tereyağ bır cay kaşığı çikolata ve çeyrek bazlama
Bır bardak limonlu su içtim
Su an bir bardak da cay ıcıyorum
Ama açık

Kizlar ben daha once zayiflamaya yardimci hicbisi kullanmadim dun chia tohumu ile yulaf ezmesi aldırdım nasil kullanicaz bunlari

Ben çiya tohumunu yoğurtla yiyorum.
Yulaf ezmesini de bazı sabahlar ceviz, kayısı, keten tohumu, yaban mersini, gojibery, süt katarak müsli yapıyorum. 2 saat kadar yumuşamasını bekleyip yiyorum. Bunu yediğim günler kahvaltıda başka bir şey yemiyorum. Yoğurtlu da yapabilirsin.

Ben çok yedim hala açım
2 yumurta
Azcık peynir tereyağ bır cay kaşığı çikolata ve çeyrek bazlama
Bır bardak limonlu su içtim
Su an bir bardak da cay ıcıyorum
Ama açık

Eğer if yapıyorsan limonlu su bozuyor. Ben bu konuda çok video izledim ordan biliyorum.

Ben de aynı düşünüyorum. Bütün bunlar tadımlık olmalı ve yasaklara karşıyım. Yasak diye yenmeyenlere sonra saldırıyor insanlar.

Canım kahvaltıyla bırlıkte içtim sabah kalkar kalmaz ıcmedım 11 30 da yine mı olmuyor if yapacağım evet

Diyet grupalarına katılmış ve oradan mezun olmuştum iki veya uç sene önce 57 kilo ya kadar düşmüştür 65 800 le başlamıştım o zaman 1.buçuk ay içerisinde ama aç geçti gunlerım Sadece mandalina yediğim günler vardı.bıraktıktan son da 61 62 oldum ama sonra birden geldi 70 e kadar cıktım boyle olmaz dedim diyete başladım 69 kiloya düştüm hamile ymısım meğer sonra hamilelik işte ama hamilelikte hıc kilo almadım doğum dan sonra 68 kıloydum ama şimdi 72 kıloyım yine vereceğim değil mi

BinbirRenk yapmam veya yapmamam gereken şeyler neler

Videoların altında sorular var ya orada biri sormuştu. Limonlu su içebilir miyim diye hayır sistemi bozuyor diye cevaplanmış. Yani şu saatte içsen bir şey olmaz denmemiş.
İf de dikkat etmen gereken çok fazla bir şey yok aslında düzeni tutturdun mu kendiliğinden gidiyor.
Neler yiyeceğinden çok kendi belirlediğin saatlere uyman ve karbonhidratı azaltman gerekiyor. Kadınlara 16 saatten fazla açlık dönemi önerilmiyor.
Kaç öğün yapacağın sana bağlı ama 2 öğün yapanlar daha iyi kilo vermişler. Sık yediğinde insülin hormonu artıyor yine acıkıyorsun. Seyrek yediğinde leptin hormonu yükseliyor yani açlık döneminde vücut yağ yakıyor deniyor.
Aklıma gelenler bunlar. You tube da Dr. Can Çiftçi'nin if videolarını izleyebilirsin.
Yine tereddüt ettiğin konular olursa ben de bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım. Kolay gelsin

KAHVALTI
1 yumurtadan yulafli omlet
10 zeytin
Domates
Salatalik
Ceviz
Yesil cay

ÖĞLEN
Tarçınlı yesil cay

Kizlar aksam ki ogunde ayran detoksu yapmayi düşünüyorum 1 hafta aksamlari deniyecem. Faydasını gorursem yazarim

Merhabalar
35 yaşındayım. 5 ve 2 yaşında iki oğlum var Allah bağışlasin. Boyum 1 55. Kilom 65.1 ilk hedefim Martin 15 ine kadar 60 olmak. Yani ayda 5 kilo hedefliyorum.
Diyette 7.gunum. tam anlamiyan bir diyet günü geçirdim.
12-13 arası kahvalti.
18-19 akşam yemeği.
Ara öğün yok.
Yemeklerden yarım saat önce yemek esnasında ve iki saat sonrasına kadar sıvı almıyorum.
Ogunlerim sizinkilere bakınca baya fazla

Sabah 11 sade türk kahvesi
Öğlen yarım simit
Bir kaşık tulum peyniri
7 siyah zeytin
3 ceviz
Bir kaşık et
Sütlü nescafe

Seni de konuya ekliyim o zaman canim kilonu . Mart yinda guncelleme yaparız
Allah bagislasin evlatlarini
Tekrar hoageldin
Peki ogunlerim sizinkine gore fazla derken mesela sabah aksam daha mi cok yiyorsun
Ben tamamen ekmegi kestim ekmek ve türevi seyker tuketmiyorum tam tahilli kepekli olsa da pogaca simit cok canim isterse tadina bakiyorum

Sivi almadigin saatleri yazmissin nedenini ogrenebilir miyim

Amin arkadaşım
Şu ana kadar genelde akşam çok yiyorum.
Sici alım kuralı sağlık açısından uymaya çalıştığım bir kural.
Kahvaltıyi ekmeksiz yapamıyorum. Genelde iki dilim kizarkız tam bugfab ekmeği yerim

Hoşbulduk bu arada teşekkürler

Sici alim kurali nedir ilk kez duydum

Baya video izledim canım bütün işlerim kaldı ama baya baya anladım mantıgı.şimdi kalkıyım işleri yapayım baya iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…