Ben çok yedim hala açımGünaydın kızlar
Sabah menüm
1 yumurta
6 zeytin
1 dilim ekmek
1 parça peynir
1 tatlı kaşığı ayva reçeli
Kizlar ben daha once zayiflamaya yardimci hicbisi kullanmadim dun chia tohumu ile yulaf ezmesi aldırdım nasil kullanicaz bunlari
Ben çok yedim hala açım
2 yumurta
Azcık peynir tereyağ bır cay kaşığı çikolata ve çeyrek bazlama
Bır bardak limonlu su içtim
Su an bir bardak da cay ıcıyorum
Ama açık
O duyguyu çok iyi biliyorumBen çok yedim hala açım
2 yumurta
Azcık peynir tereyağ bır cay kaşığı çikolata ve çeyrek bazlama
Bır bardak limonlu su içtim
Su an bir bardak da cay ıcıyorum
Ama açık
Ben hep su kafadayim. Bu yiyecekler cipler kolalar pastalar borekler corekler hep onumuze gelecek yiyecekler ömrümüz boyunca gorcez bunlari. Onemli olan 1 catal tadina bakip birakmak.
10 kilo verirken baklava da yedim cips te pasta da herseyi yedim ama nefsimi korelttim ve tadinda biraktim.
Kacamak elbet olacak bencede
BinbirRenk yapmam veya yapmamam gereken şeyler neler
Seni de konuya ekliyim o zaman canim kilonu . Mart yinda guncelleme yaparızMerhabalar
35 yaşındayım. 5 ve 2 yaşında iki oğlum var Allah bağışlasin. Boyum 1 55. Kilom 65.1 ilk hedefim Martin 15 ine kadar 60 olmak. Yani ayda 5 kilo hedefliyorum.
Diyette 7.gunum. tam anlamiyan bir diyet günü geçirdim.
12-13 arası kahvalti.
18-19 akşam yemeği.
Ara öğün yok.
Yemeklerden yarım saat önce yemek esnasında ve iki saat sonrasına kadar sıvı almıyorum.
Ogunlerim sizinkilere bakınca baya fazla
Sabah 11 sade türk kahvesi
Öğlen yarım simit
Bir kaşık tulum peyniri
7 siyah zeytin
3 ceviz
Bir kaşık et
Sütlü nescafe
Amin arkadaşımSeni de konuya ekliyim o zaman canim kilonu . Mart yinda guncelleme yaparız
Allah bagislasin evlatlarini
Tekrar hoageldin
Peki ogunlerim sizinkine gore fazla derken mesela sabah aksam daha mi cok yiyorsun
Ben tamamen ekmegi kestim ekmek ve türevi seyker tuketmiyorum tam tahilli kepekli olsa da pogaca simit cok canim isterse tadina bakiyorum
Sivi almadigin saatleri yazmissin nedenini ogrenebilir miyim
Hoşbulduk bu arada teşekkürlerAmin arkadaşım
Şu ana kadar genelde akşam çok yiyorum.
Sici alım kuralı sağlık açısından uymaya çalıştığım bir kural.
Kahvaltıyi ekmeksiz yapamıyorum. Genelde iki dilim kizarkız tam bugfab ekmeği yerim
Sici alim kurali nedir ilk kez duydumAmin arkadaşım
Şu ana kadar genelde akşam çok yiyorum.
Sici alım kuralı sağlık açısından uymaya çalıştığım bir kural.
Kahvaltıyi ekmeksiz yapamıyorum. Genelde iki dilim kizarkız tam bugfab ekmeği yerim
Baya video izledim canım bütün işlerim kaldı ama baya baya anladım mantıgı.şimdi kalkıyım işleri yapayım baya iş varVideoların altında sorular var ya orada biri sormuştu. Limonlu su içebilir miyim diye hayır sistemi bozuyor diye cevaplanmış. Yani şu saatte içsen bir şey olmaz denmemiş.
İf de dikkat etmen gereken çok fazla bir şey yok aslında düzeni tutturdun mu kendiliğinden gidiyor.
Neler yiyeceğinden çok kendi belirlediğin saatlere uyman ve karbonhidratı azaltman gerekiyor. Kadınlara 16 saatten fazla açlık dönemi önerilmiyor.
Kaç öğün yapacağın sana bağlı ama 2 öğün yapanlar daha iyi kilo vermişler. Sık yediğinde insülin hormonu artıyor yine acıkıyorsun. Seyrek yediğinde leptin hormonu yükseliyor yani açlık döneminde vücut yağ yakıyor deniyor.
Aklıma gelenler bunlar. You tube da Dr. Can Çiftçi'nin if videolarını izleyebilirsin.
Yine tereddüt ettiğin konular olursa ben de bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?