2 öğünle zayiflama yolculuğum

Emziriyorum ama ins 3 hafta sonra bırakacağım.oglum 27 Şubat'ta 2 yaş olacak inşallah
Nefsim aç. Bütün yemeklerin yüzü soğuk. Nescafe icmemin sebebi bu
İns bunun önüne geçeceğim. Kuruyemisi abartmayacagim
Hayır normalde hiç yemem hiç aramam

Findik ceviz badem malum bunlar oahali yiyecekler. Bence ara ogun olarak kahve yaninda bi kac tane ye. Hem saglikli kilo ver kem butceyi koru :)
Gecen esim her cesit kuruyemisten almis azar azar ye hemen bitirme diye tembihliyor :)

Kizlar soyle orta yollu 2.el bir eliptik almak istiyorum.
Kullanan varmi marka model vs onerebileceginiz

Birde faydasini goruyormusunuz

Aaa az daha unutuyordum. Bugun yogurt kuru gunum :)
Hemen yapmaya gidiyorum

Uzmanlar kuru yemişi öneriyorlar zaten ama sayısına dikkat etmek lazım. Ayrıca kavrulmuş, tuzlu, şekerli olmaması lazım.
Her gün 30 gr. yemenin bir zararı yok faydası var. Ben ara öğünde her gün birini yemeye dikkat ediyorum. Spordaki enerjimin çoğunu onlardan alıyorum.
Sayı olarak 20-25 badem, 7-8 ceviz, 15- 20 fındık, 30-35 fıstık vs. 30 gr.a denk geliyor.

E iyi. Çok yememisim o zaman .20/25 belki 30 yedim bilmiyorum

Cok sağol guzel temennilerin icin teşekkür ederim,yaz canim kg mu :) ahh istemsiz stresde oluyoruz atlatacagim ins once kg da vereyimki sansim artsin bugun biraz meyve kacamakli menum oldu ins yarin daha iyi olacak menumude yazayim simdi :)

Siddetle tavsiye edecegim bir program onceden de yazmistim telefonuma indirdim. 30gun fit diye bir program .
Onu yapıyorum
Lose weight in 30 diye bisi benimkide 18. Gundeyim.ama 13_14 dk da bitio hic yorulmuom terlemiom. Faydasi olurmu bu sekilde bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…