Emziriyorum ama ins 3 hafta sonra bırakacağım.oglum 27 Şubat'ta 2 yaş olacak inşallahEmziriyor musunuz ?eger emziriyorsanız midenizin kazınmasını normal buluyorum ben .
Ben de emziriyorum ve arada böyle kazınmalar yaşıyorum .Akşam yemeğinde biraz fazla yemişsin ama fazlalık olarak ben meyve ve 30 fındık kısmını gördüm .
Moral bozmak yok,bir sonraki öğünde daha dikkatli yersin ,yavaş yavaş vücut adapte olur
Haklisin canim et ve salata daha iyi olurduBamya ve salata ile 1 saat sonra acıkırdı canım ,protein olmazsa çabuk acıkır ,o yüzden ben mutlaka protein koyuyorum her öğüne .
Findik ceviz badem malum bunlar oahali yiyecekler. Bence ara ogun olarak kahve yaninda bi kac tane ye. Hem saglikli kilo ver kem butceyi koru :)Emziriyorum ama ins 3 hafta sonra bırakacağım.oglum 27 Şubat'ta 2 yaş olacak inşallah
Nefsim aç. Bütün yemeklerin yüzü soğuk. Nescafe icmemin sebebi bu
İns bunun önüne geçeceğim. Kuruyemisi abartmayacagim
Hayır normalde hiç yemem hiç aramam
100.1 yazdimya guuu
Aferin bana ve ben gibilere :)Sen gercekten iyi gidoyorsun toktikcigim. Sana kocaman bir masallah diyorum
Spor derken egzersiz hareketleri mi spor aletleriyle mi ?Bugun kizimi okula goturup eve gelince oglumu uyuttum ve 10 dakka zumba ve 45 dakka kadar gunluk rutin spor hareketlerimi yaptım :) vicdanim rahat yaticam bu gece
Dur yeme bende yapemAaa az daha unutuyordum. Bugun yogurt kuru gunum :)
Hemen yapmaya gidiyorum
HaklısınızSadece bamya ve salata yada sadece et ve salata olabilirdi. Cok iyi olurdu.
Okeyyy100.1 yazdimya guuu
Yarisini yedim suan seni bekliyormmmDur yeme bende yapem
E iyi. Çok yememisim o zaman .20/25 belki 30 yedim bilmiyorumUzmanlar kuru yemişi öneriyorlar zaten ama sayısına dikkat etmek lazım. Ayrıca kavrulmuş, tuzlu, şekerli olmaması lazım.
Her gün 30 gr. yemenin bir zararı yok faydası var. Ben ara öğünde her gün birini yemeye dikkat ediyorum. Spordaki enerjimin çoğunu onlardan alıyorum.
Sayı olarak 20-25 badem, 7-8 ceviz, 15- 20 fındık, 30-35 fıstık vs. 30 gr.a denk geliyor.
Siddetle tavsiye edecegim bir program onceden de yazmistim telefonuma indirdim. 30gun fit diye bir program .Spor derken egzersiz hareketleri mi spor aletleriyle mi ?
E iyi. Çok yememisim o zaman .20/25 belki 30 yedim bilmiyorum
Yedim ustune suyu ictim. Iki gun demeseniZ hergun yapiodum ben bunu. Iyiki mide saglammis :)Yarisini yedim suan seni bekliyormmm
Cok sağol guzel temennilerin icin teşekkür ederim,yaz canim kg mu :) ahh istemsiz stresde oluyoruz atlatacagim ins once kg da vereyimki sansim artsin bugun biraz meyve kacamakli menum oldu ins yarin daha iyi olacak menumude yazayim simdi :)Umarim birbirimize destek olunca basaramayacagimiz sey yoktur evelAllah. Sende tez zamanda mujdeli haber alir bizleride sevindirirsin insallah canim.
Bu donemde olabildigince saglikli beslen ve stresten uzak dur olurmu cok yakin bi arkadasim tuo bebek yöntemiyle ikiz kizlari oldu ve doktoru stresi yasaklamisti
Kilonu yaziyorum konuya canim
Lose weight in 30 diye bisi benimkide 18. Gundeyim.ama 13_14 dk da bitio hic yorulmuom terlemiom. Faydasi olurmu bu sekilde bilmiyorumSiddetle tavsiye edecegim bir program onceden de yazmistim telefonuma indirdim. 30gun fit diye bir program .
Onu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?