- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Yogurt kürü ne ola kiYarisini yedim suan seni bekliyormmm
Benimkisi yogurt zencefil tarcin zercalYogurt kürü ne ola ki
Ben gecen sene de yapmıştım. Bu sene tekrar basladim 8.ci gundeyim. Faydasini bugun farkettim gobegim genis ve yayvan bur sekildeydi. Simdi yayvanligi gitmis daha dik ve sert top gbi olmus.:) bakalim o gobek nasik yokolacakLose weight in 30 diye bisi benimkide 18. Gundeyim.ama 13_14 dk da bitio hic yorulmuom terlemiom. Faydasi olurmu bu sekilde bilmiyorum
Ben bisikleti aldimdi sikilastiriyor ama uc kg aldimdi :))) woit markada guzelKizlar soyle orta yollu 2.el bir eliptik almak istiyorum.
Kullanan varmi marka model vs onerebileceginiz
bende de Gobek var basen var kalca kol bacak hepsini maasallahi var :)Ben gecen sene de yapmıştım. Bu sene tekrar basladim 8.ci gundeyim. Faydasini bugun farkettim gobegim genis ve yayvan bur sekildeydi. Simdi yayvanligi gitmis daha dik ve sert top gbi olmus.:) bakalim o gobek nasik yokolacak
Bende indirdim aylarca duruyor bari yarin baslayim bende buda vesile olsun..Siddetle tavsiye edecegim bir program onceden de yazmistim telefonuma indirdim. 30gun fit diye bir program .
Onu yapıyorum
Lose weight in 30 diye bisi benimkide 18. Gundeyim.ama 13_14 dk da bitio hic yorulmuom terlemiom. Faydasi olurmu bu sekilde bilmiyorum
Tmm yarin ust uste tekrarlayip 30 dkyi buldurayim. Havalar bi duzelse de ufaklikla yuruyuse bari ciksam18 gün çok kalmışsın orda canım. 1 haftadan sonra dk.yı arttırmak lazım.
Spor yaparken ter atmasan da yararı olur elbette hareket etmiş olursun en azından ama kilo vermek için ter atmak lazım.
Onun için yarım saate çıkar bence. Sonra da 45 dk. ya çıkarırsın.
Sütünüz etkileniyor mu ?benim azaldı sanki .biraz daha dikkatli olmalıyım sanırım ,birden öğle yemeğini kesmek yaramadıAçlıktan uyuyamıyorum galiba emzırdıgım ıcın ama bozmadım ınsaAllah daha sonrada bozmam
İlk gün olduğu ıcın çok etkilemedi ama ileride ne olur bilmiyorum.hayırlıso bır çok diyet yaptım ilk defa böyle oldum emzırırkende zorSütünüz etkileniyor mu ?benim azaldı sanki .biraz daha dikkatli olmalıyım sanırım ,birden öğle yemeğini kesmek yaramadı
Ben 10 kilo veridigim zaman emziriyordum oglumu evet benim de azalmisti. Hatta memelerim sönmüş bir balon gbi olmustu yani sanki icinde sut yok gbiydi. Ben bunu sorun etmedim cunku emziremyi yavas yavas azaltarak biraktirmak istiyordum istahi yerindeydi normal yemek te yiyordu oglum.Sütünüz etkileniyor mu ?benim azaldı sanki .biraz daha dikkatli olmalıyım sanırım ,birden öğle yemeğini kesmek yaramadı
Bende voit bakiyorum ancak sen eliptigi kullaninca mi 3 kilo aldin. Yoksa 3 kilo aldiguin icin mi eliptik kullandin :) kafam.karistiBen bisikleti aldimdi sikilastiriyor ama uc kg aldimdi :))) woit markada guzel
Uc kg alinca biraktim ama popoyu sekillendiriyor :) sonra binmedim evde duruyordu sattım ,hani alinca kullaniyorsun kullanmayinca kalabalik yer kapıyor koyacak yer bulamiyordum,ama sen ben sporu cok seviyorum kullanirim dersen al,yazin ben hic kullanmadim cunku tarlamiz vardi orda calisiyordum bol spor yapmış oluyordum..
Evet evet iki gündür benim de öyle sönmüş balon gibi .sütümü sagıyorum yarı yarıya farketmişBen 10 kilo veridigim zaman emziriyordum oglumu evet benim de azalmisti. Hatta memelerim sönmüş bir balon gbi olmustu yani sanki icinde sut yok gbiydi. Ben bunu sorun etmedim cunku emziremyi yavas yavas azaltarak biraktirmak istiyordum istahi yerindeydi normal yemek te yiyordu oglum.
Siz emzirmeye devam edecekseniz eger oglen ogununde bol yeşillik yeseniz sutunuz artsa keza mutlumuyum ki de yese nasil olur.
Canım tarıldın mı hıc kaç kilo vermıssınKizlar konumu 9 gun önce actim. Konuyu acmadan 1 hafta önce başlamıştım diyet ve spora.
Toplam 16 gun olmus ve gercekten vucudumda degisiklikler hissediyorum. Belim biraz inceldi boynum uzadi sanki onceden daha kisaydi :) yanaklarimda elmacik kemiklerim hafiften belirginlesmeye basladi ve sutyen kopcasinin oldugu sirt bölgemde 2 kat görünüyordu simdi duzlesmeye basladi.
Dogru yoldayim boyle devam edicem insallah.
Ancak bugun regl ile gune uyandim ve acayip bir sirt bel agrisi ile.
KAHVALTIM
Yarım dilim yumurtali ekmek
3 dilim kizarmis sucuk
Domates salatalik
6 adet siyah zeytin
Yesik cay
Sucuk ve yarim dilim yumurtali ekmegi yemeseydim iyiydi midemi bulandırdı
Canım sıvı alımını artıralım bence yogurtun göbek eritme gibi bır özelliği varmış biz emzırdıgımız ıcın yesıllıktı ayrandı daha fazla tuketmemız lazım bence günlük bır kilo ayran ıcmelıyız ben öyle düşünüyorum her öğünde bır bardak şeklinde..Evet evet iki gündür benim de öyle sönmüş balon gibi .sütümü sagıyorum yarı yarıya farketmiş
Şimdi biraz daha dikkat edeceğim ,
Sabah menüm
2 yumurta
Peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
Ya ben bir ara çok yedim artık gına geldi yoğurttan ,onun yerine bu aralar içine birşeyler katarak tüketiyorum mesela akşam kereviz rendeledim içine .Canım sıvı alımını artıralım bence yogurtun göbek eritme gibi bır özelliği varmış biz emzırdıgımız ıcın yesıllıktı ayrandı daha fazla tuketmemız lazım bence günlük bır kilo ayran ıcmelıyız ben öyle düşünüyorum her öğünde bır bardak şeklinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?