2 öğünle zayiflama yolculuğum

Yemek yemeyi çok seviyorum uzun vade dayanırım umarım aslında kafam da sen dıyette değilsin diyorum ama sürekli gözünün önünden yemek geçince zorlanıyorum aklım dıyette oluyor sureklı
Evet bende kendime oyle soyluyorum. Sen diyette degilsin sen diyette degilsin bu senin yemek stilin yasam tarzin artik diye diye alistiriyorum kendimi. Artik sabah 10 aksam 18.00 yemege alistim diyebilirim. Aclik da cekmiyorum.

Hurma muz ceviz ve kakaodan küçük toplar yaptım ,çay kahve yanında bir tane alıyorum çok iyi geliyor .tv de dinlemiştim diyetisyen yapmıstı .
Öğlen kapuska yedim 1 dilim ekmek ile
Tarif alabilirmiyim bende turk kahvesi aşığıyım yaninda biseyler istiyor canim

Canım havuçta da şeker var ,havuç mandalina ve kivinin şeker oranı yüksek olmuş bence

Canım bütün meyvalarda şeker var ama doğal olduğundan diyetisyenler öneriyor vitamin alma bakımından. Zamanlama ve miktar önemli. Gündüz ve gece yemenin farkı vardır.
Bir de çiğ havuç öneriliyor ama pişmiş önerilmiyor.

Dosya yüklemeyi denedim ama hata verdi .aldıgım tarif şu şekilde
15 adet Kudüs hurması
1 su bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı vanilya
1 su bardağı kakao
Yarım tatlı kaşığı muskat

Başka bir yerde bunun içine muz da koymuşlardı .ben hurma tadını biraz kırsın diye ufak bir muz ekledim .muskat olmasa da olurmus ,Hindistan cevizi gibi bir tat veriyor .

Ben üçünü aynı anda yediyseniz fazla olabilir demek istemiştim .

Ekmek yıyeyım mı bıraktım gibi sabahları çok az yiyorum dunde yemedım

Bence esmer ekmeği bırakma hem tok tutar hem de karbonhidratı tamamen bırakmak zararlı bünyeye.
Hiç olmazsa 1 dl de olsa ekmek yeme taraftarıyım yoksa gözünün önünden hamur işleri uçuşur hep ve dayanamadım yedim dersin onlar daha beter. Ekmek en masumu.

Gayet güzel ve sağlıklı tarifmiş. Ben de severim böyle karışımları. teşekkürler.

Slm kizlar bende menumu yaziyim

Sabah 07:00 su ilaclar,bi kucuk armut
11:00 bi haslanmis yumurta,zeytin peynir,iki dilim tam.b.ekmk roka
15 :00 iki yk yogurt yulafli elmali,yarim saat sonra
Bir bardak incir kürü

17:15 bi kase yarim yagli yogurtlu makarna salata

3lt su tamamlanacak spor yapamadim ev temizlikle ugrastim buyuk(kazan) :) tencere siyah uzum kuru erik kayisili sekersiz hosaf yaptim,incir havuc kuru hayit cay yaptim bayagi yordu beni.. sonra aksam yemegi derken vakit geçti..

ÖĞLEN
1 yesil cay
Yaninda Arasina badem koyup 2 tane kuru kayisi yedim

AKSAM
1 tabak etli kuru fasulye
Yarim kase cacik

40 dakka rutin spor hareketleri
10 dakka zumba

Kizar selam napiyorsunuz. Canim sıkıldı da yazayim dedim :)

Selam kizllar midemden ozur borcluyum bugun. Butun gun calisinca 4 gibi koydeki eve gittik kaynanan kuru fasulye yapmis suyuna banmasam ayip olur dedim 1 kase fasulye iki dilim aksam eve gelince esim nohutlu pirinc pilavi istedi bi kasede ondan yedim. herkes birlik olmus bana diyeti bozdurmaya :) 3lt suyu tamamlicam belki ordan hafiflerim biraz

Merhabalar
Nasıl geçti gününüz diye soracaktım okudum yazdıklarınızı. Acizane akşam bir günlük menülerimizi paylassak. Takibi kolay olur diye söylüyorum
10 da şekersiz türk kahvesi
12.30-13 00 arası bir bucuk dilim kızarmış ekmek. Sucuklu omlet. Peynir . 7 zeytin. 3 dilim portakal bir dilim elma
15 ye sütlü nescafe
19- 19 30 arası
Taze fasulye bir tabak
Yoğurt
Yarım muz
Bir haşlanmis yumurta
3 adet kızarmış patates.
Bir kaşık tereyağlı makarna
Turp

Bugün spor yok. Komsum geldi.
Sporum kaldi. Her gün biraz temizlik yapıyordum. Bugünkü planım kaldı. Yemek ye yapmayınca yemegi geç yedim
Ben her sabah tartiliyorum. Bugün 100 Gr vermiştim. Yarından umitliyim ins

İyi akşamlar arkadaşlar
Akşam
2 parça ızgara tavuk
salata
1 dl ekmek
Osmanlı kahvesi

Biraz yağmur dindi fırsattan istifade yürüyüşe çıktım 50 dk. yürüdüm. Sporu her ne kadar evde de yapsam dışardakinin yerini tutmuyor

Kızlar uç öğün tek ara yaptım ve çok daha ıyıyım dun açlıktan üşüme gelmişti donuyordum bu gün gayet ıyıyım.. Yoğurt yemenden Vazgeçtim bugün baya yedim zaten yarın ara ogunumde yapacağım pul biberli limonlu cevizli yoğurt ınsaAllah .
Esin zayıflamamı çok istiyordu benden çok o zayıfla zayıfla dıyordu..kocaman bır alışveriş listesi yolladım bugün ona ..tamam boz dedi diyeti

Sen iki parca deyince ben bugün baya yedim tavuk ya ben çok mu yiyorum . ama pazartesi ye kadar bakacağım pazartesi tartılacagım eğer kilo veremedıysem tabiki kendımce farklılıklar düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…