- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Arada bir havuç bır mandalina bır kivi yedim
Biraz önce de tavuk yedim bir tabak
Aksam
Ispanak
Ara öğün yoğurt pul biberli limonlu cevizli karışım yapacağım ınsaAllah
Çok mu yemıs olacagım
Evet bende kendime oyle soyluyorum. Sen diyette degilsin sen diyette degilsin bu senin yemek stilin yasam tarzin artik diye diye alistiriyorum kendimi. Artik sabah 10 aksam 18.00 yemege alistim diyebilirim. Aclik da cekmiyorum.Yemek yemeyi çok seviyorum uzun vade dayanırım umarım aslında kafam da sen dıyette değilsin diyorum ama sürekli gözünün önünden yemek geçince zorlanıyorum aklım dıyette oluyor sureklı
Tarif alabilirmiyim bende turk kahvesi aşığıyım yaninda biseyler istiyor canimHurma muz ceviz ve kakaodan küçük toplar yaptım ,çay kahve yanında bir tane alıyorum çok iyi geliyor .tv de dinlemiştim diyetisyen yapmıstı .
Öğlen kapuska yedim 1 dilim ekmek ile
Canım havuçta da şeker var ,havuç mandalina ve kivinin şeker oranı yüksek olmuş bence
Ekmek yıyeyım mı bıraktım gibi sabahları çok az yiyorum dunde yemedımAkşam yemeğinde sadece ıspanak az değil mi? Ekmeği bıraktın mı?
Ben üçünü aynı anda yediyseniz fazla olabilir demek istemiştim .Canım bütün meyvalarda şeker var ama doğal olduğundan diyetisyenler öneriyor vitamin alma bakımından. Zamanlama ve miktar önemli. Gündüz ve gece yemenin farkı vardır.
Bir de çiğ havuç öneriliyor ama pişmiş önerilmiyor.
Ekmek yıyeyım mı bıraktım gibi sabahları çok az yiyorum dunde yemedım
Dosya yüklemeyi denedim ama hata verdi .aldıgım tarif şu şekilde
15 adet Kudüs hurması
1 su bardağı ceviz
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı vanilya
1 su bardağı kakao
Yarım tatlı kaşığı muskat
Başka bir yerde bunun içine muz da koymuşlardı .ben hurma tadını biraz kırsın diye ufak bir muz ekledim .muskat olmasa da olurmus ,Hindistan cevizi gibi bir tat veriyor .
Ben çok şükür dedıklerımın üstüne cıkmadım arkadasın tavsiyesi üzerine iki dilim ekmek yedım.. Bakalım çok heycanlıyım kilo verebilecek miyim diye pazartesi salı yı iple cekıyorumKizar selam napiyorsunuz. Canim sıkıldı da yazayim dedim :)
Cok yorgunum canim kizlari uyutuyom diger yandan bulasiklar beni beklio camasir aticam suracikta uyuyakalsamda isler yarinami kalsa diye dusunmuyor deyilim :)Kizar selam napiyorsunuz. Canim sıkıldı da yazayim dedim :)
Sen iki parca deyince ben bugün baya yedim tavuk ya ben çok mu yiyorum . ama pazartesi ye kadar bakacağım pazartesi tartılacagım eğer kilo veremedıysem tabiki kendımce farklılıklar düşünüyorum..İyi akşamlar arkadaşlar
Akşam
2 parça ızgara tavuk
salata
1 dl ekmek
Osmanlı kahvesi
Biraz yağmur dindi fırsattan istifade yürüyüşe çıktım 50 dk. yürüdüm. Sporu her ne kadar evde de yapsam dışardakinin yerini tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?