2 öğünle zayiflama yolculuğum

Aç karnına da su gıtmıyorkı yaa bende kendimi zorluyorum içmek ıcın

Gunaydin kizlar bugun tarlaya geldik yumurtayi 2 yedim acikmayayim diye :)
Sabah
2 yumurta cok az yagda
5 zeytin 1 dilim peynir ekmek yok
Yanima kayisi elma getirdim fazla su icemem bugun wc sorunu :)
Umarim aksama cok acikmam :)
Gecen sene emzirirken bende basladim sutum bi anda cekildi sonra biraktim 5. Ayda da sutum tamamen kesildi rejimi birakmasamda olurmus :)

Kesinlikle . Zaten saglikli kilo da yapmıyor oglen salata ayran tarzi seyler olabilir. Bebislerr herseyden onemlii

Kolay gelsinn canimm.
Ben kahvaltidan sonra boş bos oturursam yada spor yapmazsam acıkıyorum. Ama oglen yemek yerine spor yapinca siskinlik oluyor midemde sanki yenek yemisim gbi doygunluk hissediyorum

Selam arkadaşlar
Sabah 3 erik ve bir bardak ılık su
Kahvaltı
2 yumurta ile peynirli omlet
5 zeytin
domates marul maydanoz
1 dl. ekmek
kahve
öğle
2 kare bitter ve bir küçük muz
Şu an naneli yeşil çayımı aldım yanıma geldim yazıyorum.
1 saat sonra da 45 dk. lık sporumu yapacağım

Senin hedef kaç canım kaç kilo vermek ıstıyorsun

Açlıktan uyuyamıyorum galiba emzırdıgım ıcın ama bozmadım ınsaAllah daha sonrada bozmam

Ben emzirdiğini bilmiyordum canım belki de uzun süreli açlık yaramıyordur. Gerçi sen de inceledin if emziren anneler için bir şey deniyor mu dikkatimi çekmedi. Tiroit hastaları için dikkatli olun kontrollerinizi yaptırın deniyor.
Yine bir bak istersen olmazsa azar azar 6 öğün sistemine geçersin.
Bir de şu var gece yemeye alıştıysan ilk günler uyuyamazsın. Ben de zaten gece atıştırmalarından kilo aldım ve if e başladığımda ilk günler açlıktan uyuyamadım.

Benim toplamda 10 kg idi if ile 5 ini verdim geriye 5 kg kaldı. 74 le başladım 64 e inmek istiyorum.
Canım evet emziren anneler ıf yapamıyormus ama dun anladım ben çok kotu oldum karnım zırıl zırıl..bakalım InsaAllah kısa surede dusersın senin az kalmış yarısı gitmiş yarısı kalmış boyun kaç ..MasaAllah berakAllah bugün ara öğünlerde felan da dikkat edeceğim..çünkü bebegımın sütü de onemli

Bence hemen bırakmalısın canım madem öyle. 3 ana 3 ara öğün sana uygun o zaman. Yine kh azaltarak bol sebze ve proteinle de dengeli beslenerek kilo verirsin inşallah. Bebeğin öncelikli olmalı tabii ki.
Evet çok şükür yarısı gitti ama arada bıraktım. Ah bir 6 rakamını görsem dedim ama görünce de şımardım
Ağırdan aldım şimdi belki burda beraber yapınca biraz disipline girerim diyorum.
Benim boyum 1.64 ve 64 kg. bana iyi geliyor. Çünkü göbek basen vs. yok. Bel yağlarım vardı birazı daha kaldı eridi mi tamamdır

Kocaman bır ayva gobegım vat aynaya baktıkça ümitsizliğe kapılıyorum hıc veremıyecekmısım gibi hissediyorum ..kaslardan erir yağlarda n gıtmesse diyorum..bazen çok heveslenıyorum bazen çok ümitsizliğe dusuyorum..biraz önce aynaya baktımda burası oyuzden var bu donemde destek çok önemli .kaç günde 5 kiloyu verdiniz..

Bende voit bakiyorum ancak sen eliptigi kullaninca mi 3 kilo aldin. Yoksa 3 kilo aldiguin icin mi eliptik kullandin :) kafam.karisti
Benimki bisikletti pardon kondisyon bisikletti voit aldim ilk hevesle bir ay kullandım 3 kg almistim bende anlamadim odemmi yapti ne oldu bilmiyorum,ama sen eliptik alacaksin spor yapıp zayiflayip yapmicaksan yer sikintisi oluyo,ama sen al uygun fiyat olani ikinci el alacagin icin bir dene al ve zayifladiktan sonra kullanmaz isen satarsin,eliptik muhakkak zayiflatir bayagi kalori sarf ettirir..arkadasimin da vardi denedim bayagi yoruyor..

Canim sen emziriyorsun bu buyuk avantaj ve oglen kesinlikle yemegini protein salata ayran icsen hem kg verirsin hem sutun azalmamis olur,emzirenler dikkat edin önemli olan saglikli beslenerek kg vermek sabah ogle aksam ogunuzu eksik etmeyin ne bileyim bir kase corba salata,aksam protein salata ayran gibi tarz seyleri tuketin bide sut yapan yesillikleri evinizden eksik etmeyi,misal bulgur pilavi aksam degilde ogle satinde yiyebilirsiniz...

Kesinlikle veremeyeceğini düşünme canım dikkat edince bir şekilde uzun bir dönem de sürse veriliyor. Zaten yağlar nerede birikmişse spor ve dengeli beslenme ile ordan gidiyor. Evet burda herkesin sorunu aynı ve inşallah destekle hepimiz kurtulacağız kilolarımızdan.
Ben şu kadar sürede verdim diyemeyeceğim. Yılbaşından önce başladım ama yılbaşı ve sonrasında 15 gün bıraktım, dediğim gibi 6 lı rakamı görünce de saldım vs. istikrarlı gitmedi. Bu dönemlerde makarna, pilav, tatlı vb. bilumum ne kadar kh varsa stok ettim ama hangi kiloda bıraktıysam orda kaldım üstüne almadım. Çünkü 8-16 sistemine uydum. Zaten zor alıştım bir daha alışmam zor olur diye. Bir de sporu hiç bırakmadım. Yoksa bıraktığım dönemlerde hızla kilo alırdım

Yemek yemeyi çok seviyorum uzun vade dayanırım umarım aslında kafam da sen dıyette değilsin diyorum ama sürekli gözünün önünden yemek geçince zorlanıyorum aklım dıyette oluyor sureklı

Arada bir havuç bır mandalina bır kivi yedim
Biraz önce de tavuk yedim bir tabak
Aksam
Ispanak
Ara öğün yoğurt pul biberli limonlu cevizli karışım yapacağım ınsaAllah
Çok mu yemıs olacagım

Hurma muz ceviz ve kakaodan küçük toplar yaptım ,çay kahve yanında bir tane alıyorum çok iyi geliyor .tv de dinlemiştim diyetisyen yapmıstı .
Öğlen kapuska yedim 1 dilim ekmek ile

Arada bir havuç bır mandalina bır kivi yedim
Biraz önce de tavuk yedim bir tabak
Aksam
Ispanak
Ara öğün yoğurt pul biberli limonlu cevizli karışım yapacağım ınsaAllah
Çok mu yemıs olacagım
Canım havuçta da şeker var ,havuç mandalina ve kivinin şeker oranı yüksek olmuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…