2 öğünle zayiflama yolculuğum

İki kayısı saat 11 de
Kahvaltı
Yumurta
İki dilim ekmek
Roka tere
Ara
Yoğurt ve badem
Öğlen
Köfte
Aksam
Brokoli salatası yogurtlu

Insallah almazsin. Sigara zayiflatiyor galiba bende gunde 2 tane iciyorum ozlelikle yemeklerden sonra cok canim istiyor ama bende bi ise yaramadi :)

Rodya canim aksam aksam haslanmis yumurtayi nerden buluyorsun :) ben senin yerinde olsam yarim tabak kisir bir bardak ayran yer icerdim midende de sisiyor bu yiyecekler zaten. Sen mideni bu sekilde kucultemezsin ki. Daha az yemeye dikkat etsen

Rodya canim aksam aksam haslanmis yumurtayi nerden buluyorsun :) ben senin yerinde olsam yarim tabak kisir bir bardak ayran yer icerdim midende de sisiyor bu yiyecekler zaten. Sen mideni bu sekilde kucultemezsin ki. Daha az yemeye dikkat etsen
Ayni anda 3 yere misafirlige gitmis gibi yumurta kisir manti ayni menude baska turlu yer alamaz :)

Insallah almazsin. Sigara zayiflatiyor galiba bende gunde 2 tane iciyorum ozlelikle yemeklerden sonra cok canim istiyor ama bende bi ise yaramadi :)

Ben 23 yıl günde 1 paket sigara içtim bu yüzden bırakınca iştah açılıyor. bir de dudak alışkanlığı var. Yani resmen kendime savaş açmış durumdayım. Bakalım bütün zararlılardan birden kurtulabilecek miyim. Sen sigarayı zayıflamak için mi içtin doğru mu anladım bilmiyorum ama sigarasız kilo sigaralı zayıflıktan daha sağlıklı.

Kızlar ya benim aklıma birşey takıldı menüler ı çok mu az tutuyoruz birden yemeye başladın mı yenilen kılolar yavaş yavaş gelmesin...
Şimdi de o kafama takıldı..
O yuzden sabah kahvaltısını biraz daha sıkı tuttum
1 yumurta peynir tereyağ bal ve iki dilim ekmek yedim
Ve canan hoca 4 kayısı demiş ben 3 kayısı bır tane badem attım agzıma kahvaltıdan önce diğer ögunlerı aynen yiyeceğim..
Kızlar bugün tartıya cıktım 70.800 gram cıktım tok karnına su içmiş hakim de 71 200..yanı 1 kilo vermiş gozukuyorum ..yada ödem attım bilmiyorum.. ilk gün tok halim 72 500 dü ..mutluyum az az verelim ama kalıcı olsun değil mı..
Birde hurma badem kayısı ceviz fındık aldım..her gün bır tanesini mı tuketıyım öyle mı sıra ya koyayım nasıl uygun olur..çi
Ben cok cabuk zayıflıyorum ama cok yediğim ıcın de cok hızlı olmasa da zamanla geri donuyor kılolar..en ciddi dıyetım de bır bucuk ayda 8 9 kilo vermiştim ama cok da sağlıklı beslenmedım..şimdi emzırıyor olmam hasebiyle de daha dikkatli davranmalıyım sutum azalırsa cok uzulurum..
Menumıze hangi yiyecekleri alalım ağırlıklı olarak ne tuketelım..hangi sebzeden tahıl dan yersek saha kaliteli daha sağlıklı beslenmiş oluruz ..bilgisi olan arkadaşlarımdan yardımları bekliyorum..

Çok çok haklısın. Bende pişman oldum. Ama hala çok ciddiye alamadım. Zayıflamak istiyorum ama gerekeni yapmak konusunda iradesizim.

Çok çok haklısın. Bende pişman oldum. Ama hala çok ciddiye alamadım. Zayıflamak istiyorum ama gerekeni yapmak konusunda iradesizim.
Canım sürekli aynanın karşısında kendine bak..sabah aksam öğlen..inan okadar ıstahlıyım kı ..herşey yemek istiyorum aklımdan herşey gecoyor..annemle aynı binada oturuyordu yemek saatlerinde anneme ınmıyorum orda kacırırım diye...ve aynadan bakıyorum kendıme diyorum kı evet bu beden zayıf olmayı eski haline dönmeyi hakedıyor bu göbek toplanacak bu bacaklar zayıflıyacak ..bu bel ıncelecek ...basenler basen de neymiş diyeceğim yokolacak...boyle boyle motive olacağız....

Yok zayiflmak icin degil :) birakamadigimdan yemek sonrasi aliskanlik. Yani demek istedigim sigara kimini zayiflatiyor beni zayiflatmadi

Canim sen guzel kilo vermissin ama ben onceden de belirttigim gbi. Yeme duzenimi busekilde idame ettircem artik omrum boyunca. Dedigim gbi kahvaltimi yapcam oglen yok aksam saglikli yicem. Arada evde olan ne varsa canim isterse 1 catal tadina bakicam. Bu bazen 1 tabak ta olur hani kendimi tutamazsam neden olmasin. Ama onemli olan bunu herzaman yapmamak.
Sen de kendi yeme duzenini kurmalisin bence bu duzen sana gore degilse farkli duzen olusturmalisin.
Ben artik hep böyleyim yavas ama kalici kilo vermeyi palnliyorm insallah

Buna diyet de diyemem yeme duzenimi saatimi ve yeme sıklığını duzene koydum diyebilirim

Teşekkür ederim mutlumuyumki. Devam ediyorum. Menüleri azaltacagim ins

Yok az yemiyoruz canım önceden çok yiyorduk ki bize ödül olarak kilolar kaldı. Artık vücudumuzun ihtiyacı kadar yiyoruz. Bırakmayacağız bırakacaksak boşuna yapmanın gereği yok nasılsa yine alacağız. Öyle tamam ben fazla kilolarımı verdim artık istediğim gibi yerim lüksümüz yok. Geriye dönüp baktığımızda neleri çok yedik, nelere dikkat etmedik de bu kiloları aldık diye öz eleştiri yapabiliriz bir yandan. Tadımlık olanları doyumluk mu yedik, hareketimizi az mı yaptık, zamansız mı yedik vs. Aynı hatalara düşmemek bir daha almamak için elimizden geleni yapacağız.
Kış sebzeleri ve kuru baklagiller hepsi iyi bence. Ara öğününde veya sabah bir gün hurma ve badem yersen diğer gün kayısı ceviz yersin.

Selam kizlar
Sabah
1 omlet yagsiz 1 dilim peynir 5 zeytin salata
Oglen
yarim elma 10 cig fistik
Aksam
1 kase etli nohut susuz salata yogurt
Hic ekmek yok
3 lt su
30 dk egzersiz
Nohutu cok yedim sanirim karnim cok sis
Gecen hafta ilk haftaydi vucudum alisio diye - yarim kiloyu kabullendim ama bu haftada 1 gitmezse gercekten bozulurum

Evet onceyle karsilastirdigimda resmen copluge dondurmusum midemi en azindan ekmegi ve cikolatayi bile birakabildigim icin sukur ediyorum. Zayiflayamasam bile en azindan saglikli besleniyorum diyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…